2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet evet bende aynı şeyi düşündüm. Böyle ucuna dokunduğumda acıyor ama gögüslerim küçüldü. Ayın 5 inde kontrolüm var bende korkum. İnşallah süreç böyledir
Benim 1 haftadir yumusak göguslerim bugun ilac yazdirmaya gittigim doktor muayemede etti brbek gayet iyi sizde telas etmeyin bence

Iki arkadasima daha sordu birinde sizin gibi negatif yazıyormuş digerinin genetik merkezi farkliydi ayni benim gibi yaziyormus ben sonucları gönderdim doktora cok guzel yazdi. Sorun yok dedi

Çoğul gebeliktede süreç aynımı işliyor. Daha erken izin durumu var mi acaba Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem iki can taşımak maşallah diyelim

Mesela biz deme ki o yüzden anlamadı doktor 12 haftada kız dedi gösteriyor dedi 16 haftada balon şak mavi bizim kız oldu oğlan artık ilkinde yanıldı yan ikincide yanılır mı 16 haftada söyledi

Çok teşekkür ederim canım haber veririm İnşallah sağlıcakla devam eder hepimizin
Çoğul gebeliktede süreç aynımı işliyor. Daha erken izin durumu var mi acaba Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem iki can taşımak maşallah diyelim
Çok sağol canım
Vallahi 32 de ayrılıyor normal gebelik ikizse 30 ama ben sanmıyorum o kadar çalışayım şimdiden çok yoruluyorum nöbet için rapor aldım şimdilik sadece o zorluyor bayğı. Gittiği yere kadar dayanıcam çoğu ikiz annesi heyet raporu alıp erken de bırakabiliyor.

Ben hindistan cevizi yagi kullaniyordum ama kakao daha mi etkili acaba bir sonrakinde kakao yagi alayim
İkisini birlikte de kullanabilirsin bence sorun olmaz. Sürerken çok yedirmeyin cilde tamamen kurumasını beklemeyin yani yüzeyde kalsın.
Bebek kendi gelişimi için gerekli vitaminleri sonuna kadar anneden alır verilen vitaminler aslında bizi korumak için. Eğer kan tahlillerinde değerleriniz normalse çok yüklenmeyin ben 2 hamileliğimde de düzenli kullanmadım bunda nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Sadece d vitaminim 2. Gebelikte 12. Hafta civarı düşük çıkmıştı baya ampul şeklinde olandan yarım yarım 2 ay aldım başka yok. Düzenli herşeyden beslenen biri için bence aşırı vitamin vücutta birikme yapıp zarar da verir.

Herkese merhaba. Bursa'dan bir Mayıs annesiyim. 18 Mayıs gözüküyor doğumum.15+5 günlük şuan. 2li test sonucum 1/ 1057 çıktığı için riskli denildi. Fetal DNA testi yaptırdım. Sonucun çıkmasını bekliyorum. 7 yaşında ikizlerim var. Supriz bir gebelik oldu bizim için.. inş en kısa sürede sonuç çıkar ve içimiz ferahlar..

Mesela biz deme ki o yüzden anlamadı doktor 12 haftada kız dedi gösteriyor dedi 16 haftada balon şak mavi bizim kız oldu oğlan artık ilkinde yanıldı yan ikincide yanılır mı 16 haftada söyledi
Heran hersey olabilir canim oncedende yazmisdim bi akrabamiz bugun yarin dogurcak bi kiz bi oglan denildi hep artik dogumda gorcekler kesin cinsiyeti

Erkek anneleri simdiden isim düşündünüz mu
ALLAh izin verirse Kerem düşünüyorum
Heran hersey olabilir canim oncedende yazmisdim bi akrabamiz bugun yarin dogurcak bi kiz bi oglan denildi hep artik dogumda gorcekler kesin cinsiyeti
Haklısın bende artık hala kesinnmi acaba diyorum inşan başından ye gelince anlıyor cinsiyet önemli değil de insan kendini alıştırıyor o yüzden şaşırıyor kıza alıştık derken şimdi erkek fikrine alıştık bakalım hayırlısı

Yaşınız 35ten büyük mü? Genelde ikili üçlü gibi testlerin hesabında yaş da dikkate alındığı için oransal olarak risk çıkabiliyor. İnşaallah sağlıkla doğsun büyüsün

Ayni sizin gibi düşünüyorum benim vitaminlerim hep iyi cikti bi ferritin biraz düşük d vit de 30 cikti ki şu mevsimde yine iyi bile.. doktorla bunu konusucam

Benim fetal dna hala cikmadi 14 gün artık. Acbaa sonuç kötü mü ya. Valla delircem arkadasim bendne 5 gun sonra yaptirdi onun ki cikti

Benim fetal dna hala cikmadi 14 gün artık. Acbaa sonuç kötü mü ya. Valla delircem arkadasim bendne 5 gun sonra yaptirdi onun ki cikti
Fetal sonucu bende de çok sancılı oldu ama en sonunda çıkınca içini rahatlatıyor insanın. Sonucun iyi ya da kötü olmasının testin ne kadar sürdüğüyle ilgisi yok diye biliyorum uzun sürmesi test merkezindeki aksaklıktan kaynaklanıyordur.

arkadaşlar doktorum bana fetal dna testinden falan bahsetmedi. hatta hiç bi testten bahsetmedi dün kontrolde sordum ikili test geçti 3 lü testi yaparız zaten hepsini yapmaya gerekk yok, 1 ini yapmak yeterli dedi. sizler şimdi fetal dna dan konuşunca tedirgin oldum bende haftaya gideceğim sorayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…