- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.741
Benim 1 haftadir yumusak göguslerim bugun ilac yazdirmaya gittigim doktor muayemede etti brbek gayet iyi sizde telas etmeyin benceEvet evet bende aynı şeyi düşündüm. Böyle ucuna dokunduğumda acıyor ama gögüslerim küçüldü. Ayın 5 inde kontrolüm var bende korkum. İnşallah süreç böyledir
Iki arkadasima daha sordu birinde sizin gibi negatif yazıyormuş digerinin genetik merkezi farkliydi ayni benim gibi yaziyormus ben sonucları gönderdim doktora cok guzel yazdi. Sorun yok dediŞükürler olsun bende negatif yazıyordu riskle alakalı birşey yoktu herhalde yada ben farketmedim test yapan kuruluş gözünüz aydın dedi de anladım yoksa bende anlamadım cinsyet için doktor bilgi verecek artık . Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde evladımızı alalım kucağımıza
Bizim bugün kontorlumuz vardı hersey yolundaymış çok şükür bir kizcemiz daha oluyor Rabbım gönlümüzden geçen verdi darısı diğer hamis arkadaşlarımın başınaHayırlısı olsun inşallahbize de yazarsın
Çoğul gebeliktede süreç aynımı işliyor. Daha erken izin durumu var mi acaba Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem iki can taşımak maşallah diyelimCanım sen öyle deyince acaba olabilir mi dedim . Bide ikiz benim o da etkili olabilir. Kendi doktoruma gittim öyle bir sorun görmedi ama çarşamba üniversite hastenesinde perinatolojiye gideceğim bakalım o doktor ne diyecek. Açıkçası ilk lekelenme yaşadığımda evde yatıyordum hep. Aşırı yorulduğum olmuyor ama normalde öğretmenim ayakta kalıyorum . Progestan fitik kullanıyorum gece yatmadan 2 tane.
Mesela biz deme ki o yüzden anlamadı doktor12. Haftada daha cinsiyeti anlamalarini saglayan kemik yapisi henüz tam oluşmamış oluyor iki hafta daha sabredin bence. Bu haftalarda kiz denilip sonradan erkek çıkan o kadar cok kişi var ki zaten doktorlar da 14 haftadan önce kesin söyleyemiyor
Çok teşekkür ederim canım haber veririmAaa ikizdi sizin doğru ya benim cevremdeki tum ikizlerde bunlar yaşandıeşimde ikizmis ,ikiz hamileliginde oluyor diye biliyorum benimde doktorum bilemedi uzun uzun bakti ama makinalari da iyi yeni iyi bir perinatolog eminim varsa oyle bisey gorucektir insallah bisey cikmicak ❤
Çok sağol canımÇoğul gebeliktede süreç aynımı işliyor. Daha erken izin durumu var mi acaba Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem iki can taşımak maşallah diyelim
Sağlıkla gelsinler inşallahMesela biz deme ki o yüzden anlamadı doktor12 haftada kız dedi gösteriyor dedi 16 haftada balon şak mavi bizim kız oldu oğlan artık ilkinde yanıldı yan ikincide yanılır mı 16 haftada söyledi
İkisini birlikte de kullanabilirsin bence sorun olmaz. Sürerken çok yedirmeyin cilde tamamen kurumasını beklemeyin yani yüzeyde kalsın.Ben hindistan cevizi yagi kullaniyordum ama kakao daha mi etkili acaba bir sonrakinde kakao yagi alayim
Bebek kendi gelişimi için gerekli vitaminleri sonuna kadar anneden alır verilen vitaminler aslında bizi korumak için. Eğer kan tahlillerinde değerleriniz normalse çok yüklenmeyin ben 2 hamileliğimde de düzenli kullanmadım bunda nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Sadece d vitaminim 2. Gebelikte 12. Hafta civarı düşük çıkmıştı baya ampul şeklinde olandan yarım yarım 2 ay aldım başka yok. Düzenli herşeyden beslenen biri için bence aşırı vitamin vücutta birikme yapıp zarar da verir.Hem
Fazla folik asit otizm oluşturabilir calismlarini okudugumu soylemistim doktora gerci o hem fazla folik asit hem b12 fazlaligindaydi .Bide ailede otizmli bi yavru var 6yasinda ailenin neler cektigini goruyorum kendime anksiyete yaratiyorum. Dokrorda zaten 12nci haftada birakicaksin dedi e sonra verdigi multivitaminde yine 400 mg folik asit var bi sonraki gidişimde sorucam ama kullan dicek biliyorum.
Heran hersey olabilir canim oncedende yazmisdim bi akrabamiz bugun yarin dogurcak bi kiz bi oglan denildi hep artik dogumda gorcekler kesin cinsiyetiMesela biz deme ki o yüzden anlamadı doktor12 haftada kız dedi gösteriyor dedi 16 haftada balon şak mavi bizim kız oldu oğlan artık ilkinde yanıldı yan ikincide yanılır mı 16 haftada söyledi
ALLAh izin verirse Kerem düşünüyorumErkek anneleri simdiden isim düşündünüz mu
Haklısın bende artık hala kesinnmi acaba diyorum inşan başından ye gelince anlıyorHeran hersey olabilir canim oncedende yazmisdim bi akrabamiz bugun yarin dogurcak bi kiz bi oglan denildi hep artik dogumda gorcekler kesin cinsiyeti
Yaşınız 35ten büyük mü? Genelde ikili üçlü gibi testlerin hesabında yaş da dikkate alındığı için oransal olarak risk çıkabiliyor. İnşaallah sağlıkla doğsun büyüsünHerkese merhaba. Bursa'dan bir Mayıs annesiyim. 18 Mayıs gözüküyor doğumum.15+5 günlük şuan. 2li test sonucum 1/ 1057 çıktığı için riskli denildi. Fetal DNA testi yaptırdım. Sonucun çıkmasını bekliyorum. 7 yaşında ikizlerim var. Supriz bir gebelik oldu bizim için.. inş en kısa sürede sonuç çıkar ve içimiz ferahlar..
Öyle mii prensesiniz geliyor maşallahBizim bugün kontorlumuz vardı hersey yolundaymış çok şükür bir kizcemiz daha oluyor Rabbım gönlümüzden geçen verdi darısı diğer hamis arkadaşlarımın başına
Canım ben cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allahın izniyleHayırlısı olsun inşallahbize de yazarsın
Ayni sizin gibi düşünüyorum benim vitaminlerim hep iyi cikti bi ferritin biraz düşük d vit de 30 cikti ki şu mevsimde yine iyi bile.. doktorla bunu konusucamİkisini birlikte de kullanabilirsin bence sorun olmaz. Sürerken çok yedirmeyin cilde tamamen kurumasını beklemeyin yani yüzeyde kalsın.
Bebek kendi gelişimi için gerekli vitaminleri sonuna kadar anneden alır verilen vitaminler aslında bizi korumak için. Eğer kan tahlillerinde değerleriniz normalse çok yüklenmeyin ben 2 hamileliğimde de düzenli kullanmadım bunda nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Sadece d vitaminim 2. Gebelikte 12. Hafta civarı düşük çıkmıştı baya ampul şeklinde olandan yarım yarım 2 ay aldım başka yok. Düzenli herşeyden beslenen biri için bence aşırı vitamin vücutta birikme yapıp zarar da verir.
Bugün hep prenses haberi aldık ne güzelCanım ben cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allahın izniyle
Bazı firmalar 15günde çıkarıyo sonucu.Muhtemelen siizn firmanızda öyleydi hiç telaş yapmayın yarına çıkar inşallah tertemizBenim fetal dna hala cikmadi 14 gün artık. Acbaa sonuç kötü mü ya. Valla delircem arkadasim bendne 5 gun sonra yaptirdi onun ki cikti
Fetal sonucu bende de çok sancılı oldu ama en sonunda çıkınca içini rahatlatıyor insanın. Sonucun iyi ya da kötü olmasının testin ne kadar sürdüğüyle ilgisi yok diye biliyorum uzun sürmesi test merkezindeki aksaklıktan kaynaklanıyordur.Benim fetal dna hala cikmadi 14 gün artık. Acbaa sonuç kötü mü ya. Valla delircem arkadasim bendne 5 gun sonra yaptirdi onun ki cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?