2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
insallah ciksin artik ya valla bende darlandim esimde stres yapio o da caktirmio oncesinde 4 kaybim var sonuctan korkuyoruz.bekliyorum insallah bugun falann aciklanir

Fetal dna genelde tarama testleri riski cikinca yaptiriliyor ya da benim aklimda bise kalmasin taramalardan muaf olayim dersen yaptirilio. Ama ikili taramayi nasil soyleemdi onu soylemeliydi diye dusunuyorum

Bana hep erkek dediler bugün fetal dna da çıktı benim de bir kızım oluyor bu arada belirtilerim hep erkekti çin takvimi
Teoriler vs hepsi yanlis cikti. Bir tek 6 7 haftalarda ultrasonda duruş yonune gore biri bana burada kiz demişti o tuttu. Ama tum belirtiler ruyalarim cikmadi önceki kaybettigim bebek kizdi. Kiz bebekler beni cok duygulandiriyordu artik heyecan ve mutluluk var geçmişteki acıları unutturcak

Gozun aydin canim bi benim kaldi grubta cikmayan goruyon muolsun saglikli ciksinda sonuc az daha beklerim

Canım ben de sadece entegre iki ve entegre üç testi yaptırdım. bunların sonucunda gerek görürsem fetal dna istiyorum dedi.

Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

Sağlıkla gelsin minnoş yaa

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah prenses

Ayni sizin gibi düşünüyorum benim vitaminlerim hep iyi cikti bi ferritin biraz düşük d vit de 30 cikti ki şu mevsimde yine iyi bile.. doktorla bunu konusucam
Doğuma yakın demir değerlerini yükseltmek lazım malum doğum ve lohusalıkta kanama fazla oluyor halsiz düşmemek lazım onu ihmal etmeyin. Ayrıca gözünüz aydın olsun kızınız sağlıkla gelsin inşallah

Çok teşekkür kendime benzetmek icin artik bol bol aynaya bakicam artik şaka bi yanatabi saglikla gelsin kizim ferritin değerim 26 cikti doktora soyledim simdi baslamayalim sana daha sonra dedi. Vinelac kullaniyorum icinde aZda olsa var bir suru multivitamin var. Onun yaninda omega verdi ve d vit verdi. D vit ve omegayi gun asiri kullaniyorum vinelac hergun aldim ama ben iyi besleniyorum bu yuzden galiba onuda gün asiri alicam. Tabi doktora da danisip.bu arada ben 1,5 ay once kendi doktorum disinda baska doktora kendisi devlet hastanesinde doçent iyi besleniyorsan cok yüklemene gerek yok dedi ama ilk 3 ay folik asit kesin al demişti. Ama et sut balik sebze meyve gidani iyi alabiliyorsan dedi bazi hamileler 9 ay duzgun beslenemiyor bulantisi iştahsızlığı devam edenler olabiliyor.ben kendi doktoruma da danışayım da size de haber veririm.

Canm benm yaş ileri 37 ondan kaynaklı istedi doktor ikili teste de sorun yoktu aslında yaş dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…