2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gözün aydın sağlıcakla gelsin prenses sonuçlar nasıl peki hersey yolundadır umarım

Fetal dna özelde tüm doktorlarin rutini olmuş gereksiz masraf demekki doktorunuz sizde herhangi bir risk görmemiş mesela bize de baya zorladi nipt fetal dna diye ama ben israrla yaptirmadim çünkü bir istatistik testi kesin sonuc veren bişey değil yani bu test sonucu yanlis cikan da var cikmayan da var bos yere 7bin lira veremem dedim. İkilim zaten temiz çıktı. İçinizi ferah tutun lütfen

Aaa masallah biz senle aynı şeyleri yaşamışız. Dr kaçıncı haftada erkek demişti. Ben de hep kız hissediyorum . Hatta 7. Hafta ultrasonda da kız görünüyordu dr pipi fotosu verince şaşırdım.
Belkinbenimki de kizdir

Bence bu fetal test trde son birkac yilin meselesi. 5 yil önce kimseden duymadim, Türkiyeden tek bir arkadasim bile yaptirmadi. Simdi yaptirmayan kimse yok. Cok enteresan geliyor bana
.Faydasi cok tabiki insanin ici rahatliyor büyük oranda ama doktorlarin buna herkesi yönlendirmeye calismasi da bi garip gelmeye basladi bana.

Bu eskiden devlet hastanelerinde genetik bölümünde olan daha önce kayıplar yaşamış hamilelere yapilan bi testmis ama maliyetleri yuzunden kaldirilmis biz öyle duyduk. Bir de şimdi Türkiye'de bunu yapan çok fazla labaratuvar ya da yurt dışına gönderen firma var ve hepsi hastanelerle doktorlarla anlasmali bi komisyon durumu da var yani ilac firmalari gibi iste o yüzden ben kendim icin gerek gormedim.

KIZLAAR SELAAMM

İSTANBUL HANGI HASTANEYE HANGI DOKTORA GIDIYORSUNUZ?

VE HASTANELERDEKI DOĞUM FIYATLARINIZ NASIL.

BİR KARŞILASTIRMA YAPALIM MI ?

HASTANE ARAYISI ICINDEYIM. LİV HOSPİTAL ŞUAN 20.000 TL DİYOR AMA MAYISA KADAR EMINIM 30.000 OLUR

@ankazmrt0 Canım cinsiyeti güncelliyim diye listeye baktım göremedim seni eklememi ister misin?
Aaa ben listede yokmuyum tabi tabi ya Dua edin eklerken saglikla listede kalayim daha önce de anneler grubundaydim listeden adimi cikarin yazmistim tuylerim diken diken oldu hatirlayinca ama unutttum artik yeniden kiz annesi oluyorum ❤

Ben biraz sık grmek zornda kaldim ultrasonda 10da 12 de 13 de erkek dediler bi son fetalden once kiz bence dedi fetal dna ile de kesinlesmis oldu
Gözün aydın sağlıcakla gelsin prenses sonuçlar nasıl peki hersey yolundadır umarım

Allah razi olsun kanama leke meke bisey kalmadi benim icin hafta sonu onemli bir sinavim vardi ona bile girmedim yerimden kalkmıyorum 1haftadir cok sukur hic bisey kalmadi . Perinatologa gittim bu haftada normalde 20nci haftada ayrıntılı ama o baya bakti ayrintili gibi inceledi bebek de iyi Allah hepinize saglikli guzel haberler duyursun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bir sorum var. Doktora en son ikili test için 13. Haftada muayene oldum şimdi 17 haftalık oldum. İkili test ve fetal dna temiz geldi. Gebelik takibi kaçıncı haftalarda yapılıyor. Doktora ne zaman gitmeliyim. Doktorum hiçbir şey demedi. Aslında gidip içim rahatlasın diyorum ama lüzumsuz gidip iş yoğunluğu da yaratmak istemiyorum. Bu takiplerin belli haftaları var mıdır?

Canım cinsiyet için genelde 16. Haftadan sonra çağırıyorlar. Onun dışında 20 den sonra detaylıya gitmen gerekir. 24 de şeker yüklemesi.
Yani sen bi daha bi kontrole gidip görüşebilirsin hem bebişi görürsün hemde detaylı nerede yaptıracağını söyler sana doktorun.

Benim de dün kontrolum vardı hiç aklımda yoktu cinsiyet partisi arkadaşımla gittik %90-95 diyebilirim ama 2 hafta sonra yine gel kesinleşir dedi simdikine göre kız ilk de kız idi kızıma kız kardeş hep istiyordum Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayi hepimize nasip etsin inşallah
NurseCelline ekleyebilirsin canım iki hafta sonra değişirse haber ederim yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…