2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla benim doktorum 2li testi yaptirmayı düsunmuyorum dedigimde hoc zorlamadı kizima hamileykende yaptirmamistim zaten 35 yas ustunde bu testlerde yastan dolayi yuzde 2 yada 3 tisk cıkiyormus benim arkadasiminda 4lu tarama testinde yasa gire risk cikmis ozel hastane doktoru bu degerlerle korkmayin demis arkadasim fetal dna yi yaptirdi tertemiz cikti ben biraz tevekkül ediyorum

Biz bir de eşimle şunun kararını verdik yaşamasına engel bir durum olmadıkça yani otizm down gibi aldırmayı asla düşünmüyorduk o yüzden bu testlere hiç takilmadik

Sen benden once ogrendin. Belirtilerimiz hep ayniydi bakalim benimki de kiz mi hayirli olsun bu arada

Bu haftalarda genelde cinsiyet için çağırıyor drlar bayağı Bi zamanda geçmiş bence gidin kontrole

Selam, ben de biraz araştırdım ama sonra anlamsız geldi. Hepsi yılbaşında yenilenecek. Doğum için kendi doktorumdan fiyat aldım, 2023 için 21K+KDV dedi, Zuhal Dilek Şanlı. Hastane Acıbadem taksim veya Türkiye hastanesi olacak sanırım ama dediğim gibi fiyatları belli değil 2023 için. Hastane ekstra bu arada. Zuhal hanım hastane bünyesinde değil.
Bunların dışında Anadolu yakasındaki doktorum Bülent Kars, Central hospitalde doğum yaptırıyor sanırım. Şu an 11-14K arası (Doktor + hastane). O da güncellenecek. 1 ay daha bekleyip araştırmak daha mantıklı olur.

Ben ilçede yaşıyorum burada Yenidogan yoğun bakım ünitesi yok kızımda ayrıntılı yaptrimamistim ama bu minnakta yaptıracağım Allah korusun Bi sıkıntı varsa önceden önlem alabiliriz araştırma hastanelerine yoneliriz fetal dna bana göre herkesin durumu olmayabilir o yüzden yapmayabilur ama düşük veya kaybım olsa mutlaka fetale yoneliridim. Biz elimizden geleni yapalım zaten gerisi tevekkül Allah nasıl yazdıysa

Ben Lokman hekim hastanesinde Ünal isaoglu hocaya gidiyorum, gebeliğim de onun sayesinde oldu memnunuz biz. Doğum paketi aldık içinde odda süsü serbeti vs fotoğraf cekimi dahil 17500 verdik. Fotografsiz 17000

İnanmıyorum ya biz direk 2022 fiyatindan sabit fiyat aldık paket olarak ki sırf seneye bu fiyat artışından mağdur olmamak için. Ne kadar ayıp ya sırf daha fazla kazanmak için 2023 fiyatindan satiyorlar. Biz doktorum(docent) ve hastane icin ki doktorum hastane bunyesinde zaten kdv dahil 17000 +500(fotoğraf cekim) verdik( kredi kartina 3 taksit yaptik)

Tesekkur ederim heyecanla bekliyorum sizinkinide evet ya resmen birebir gitti bizim sirasi bile aynıydı merak ediyorum
Canim dr en son baktiginda kesin olmamakla beraber dusuk bir ihtimal kiz olabilir dedii. Bizim belirtiler hep erkek gibiydi sanki ama acikcasi boyle olmasi beni ayri bir sevindirdi

Valla sizin fiyat iyiymiş. Ben konuşurken şimdi ödeyelim de diyorum ama hayır diyorlar hep. Gerçi insanın fikri de değişiyor, çok çok memnun olmayan, sabitlemesin doktoru-hastaneyi. Genelde Acıbademe falan gidenler özel sağlık sigortası ile gittiği için pek de umurlarında değil sanırım fiyat. Benim de sigortam var ama gebelik sürpriz oldu, kapsam dışı. Doktorum da sadece bu 2 hastane için anne-bebek dostu diyor, başka yerde çalışmıyor. Hayırlısı. Bir de kanun çıkmış sanırım, özel muayenesi olan doktorlar anlaşmalı olarak hastanelerde ameliyat vs yapamayacak diye. Bu da durumu değiştirebilir.

Hayırlı olsun sağlıkla almak nasip olsun kucağına inşallah
Ben yaptirmayi düşünüyorum ya ama tetanoz aşısı olali bi kaç gün oldu biraz zaman gecmesini bekliyorum. Ben çalışırken de her sene olurdum

Tetenoz aşısı 21 hafta demişti bana hemşire 18.21 hafta arası mı acaba siz oldum diyince merak ettim geç kalmayım

O mesele nedir acaba ayrıntısını bilen var mı? benim gittiğim doktor hala giriyor doğumlara. Bize de bir uyarıda bulunmadı gelecek için. Gidince hep bebeğe odaklanmış oluyorum unuttum iki seferdir sormayı. Saçmalık ama öyle birşey olursa. Düzeltecek başka şey mi bulamamışlar sağlık sektöründe. Bir tek özel muayene yapan doktorlar mı kalmış hastanelerde problem olarak..

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın Cuma günü için etlik Zübeyde hanımdan randevu aldım ayrıntılı ultrason randevusu alabilmek için doktora ayrıntılıya girmek için randevu almak gerekiyormuş sanırım giden randevu alan var mı süreç hakkında bilgisi olanları yazabilir mi Ankara da olan arkadaşlarım

Sonucum için aradim dedim bugun 15. Gün bana diyoki yine eli kulagindadir. Bende biliyorum eli kulaginda oldugunun 14 gün demislerdi zaten

Hayırlı olsun sağlıkla almak nasip olsun kucağına inşallah

Tetenoz aşısı 21 hafta demişti bana hemşire 18.21 hafta arası mı acaba siz oldum diyince merak ettim geç kalmayım
Merhaba ben 16+5 de oldum bana da sağlık ocağı erken dedi ama doktorum herhangi bir risk görmedi 3 ay sonunda yapılabilir dediği icin gönül rahatlığıyla oldum ama tabi doktordan doktora fark ediyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…