- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.821
Valla ben 1 senedir lokman hekime gidiyorum hastanesi gayet bebek dostu yogun bakimi falan, daha once Medical Park ve medipole de gitmis biri olarak soyleyim yanindan gecemezler temizlik ilgi alaka ve doktor konusunda. Oralar artik ticarethaneye bağlamış ne ünlü doktorlar gezdim 1 sene bos bos vakit kaybiydiValla sizin fiyat iyiymiş. Ben konuşurken şimdi ödeyelim de diyorum ama hayır diyorlar hep. Gerçi insanın fikri de değişiyor, çok çok memnun olmayan, sabitlemesin doktoru-hastaneyi. Genelde Acıbademe falan gidenler özel sağlık sigortası ile gittiği için pek de umurlarında değil sanırım fiyat. Benim de sigortam var ama gebelik sürpriz oldu, kapsam dışı. Doktorum da sadece bu 2 hastane için anne-bebek dostu diyor, başka yerde çalışmıyor. Hayırlısı. Bir de kanun çıkmış sanırım, özel muayenesi olan doktorlar anlaşmalı olarak hastanelerde ameliyat vs yapamayacak diye. Bu da durumu değiştirebilir.
6 ekimde özel hastaneler yönetmeliğinde değişiklik yapılmış. "muayenehanesi olan doktorların özel hastanelerdeki tedavi ve ameliyat uygulamalarına sınırlama getirildi. Özel hastaneler toplam kadrosunun ancak yüzde 15'i kadar doktorla sözleşme yapabilecek."O mesele nedir acaba ayrıntısını bilen var mı? benim gittiğim doktor hala giriyor doğumlara. Bize de bir uyarıda bulunmadı gelecek için. Gidince hep bebeğe odaklanmış oluyorum unuttum iki seferdir sormayı. Saçmalık ama öyle birşey olursa. Düzeltecek başka şey mi bulamamışlar sağlık sektöründe. Bir tek özel muayene yapan doktorlar mı kalmış hastanelerde problem olarak..
Doktorunuz kim acaba? Perinatolog mu? Tavsiye edeceğiniz isim var mıdır? Detaylı ultrason için falan.Valla ben 1 senedir lokman hekime gidiyorum hastanesi gayet bebek dostu yogun bakimi falan, daha once Medical Park ve medipole de gitmis biri olarak soyleyim yanindan gecemezler temizlik ilgi alaka ve doktor konusunda. Oralar artik ticarethaneye bağlamış ne ünlü doktorlar gezdim 1 sene bos bos vakit kaybiydi
Evet haklısınız doktorunuz uygun gördüğüne göre sorun olmaz demek kiMerhaba ben 16+5 de oldum bana da sağlık ocağı erken dedi ama doktorum herhangi bir risk görmedi 3 ay sonunda yapılabilir dediği icin gönül rahatlığıyla oldum ama tabi doktordan doktora fark ediyor olabilir
bende 85 doğumluyum, aynı yaştayız sanırım.Canm benm yaş ileri 37 ondan kaynaklı istedi doktor ikili teste de sorun yoktu aslında yaş dışında
Hep var o ya bende normal bence vücut kendini hazırlıyorKızlar göğüslerim ağrıyor normal mi ki? Bi tanesinin ucu sızlıyor arada. Öyle uyarma falan da olmadı dokunmuyorum hiç.
İlk zamanlar çoktu sonra azalmıştı bu ara yine var da normaldir herhalde canım dediğin gibiHep var o ya bende normal bence vücut kendini hazırlıyor
Olabilir çünki her kontrolde herşey yolunda dedi ama ne bilim insanın kafasıda karışıyor işte. Doktorum önce Allah 'a sonra bana emanet rahat olmaya bak rahat olursan herşey yolunda gider şeklinde konuşuyor. testlerden birini yapacağız sanırım oda 3 lü net emin değilim haftaya soracağım tekrar. neyse herşey yolun da olsun inş, tevekkeli olmak lazım elimizden bişey gelmez.Fetal dna özelde tüm doktorlarin rutini olmuş gereksiz masraf demekki doktorunuz sizde herhangi bir risk görmemiş mesela bize de baya zorladi nipt fetal dna diye ama ben israrla yaptirmadim çünkü bir istatistik testi kesin sonuc veren bişey değil yani bu test sonucu yanlis cikan da var cikmayan da var bos yere 7bin lira veremem dedim. İkilim zaten temiz çıktı. İçinizi ferah tutun lütfen
Bana hep erkek dediler bugün fetal dna da çıktı benim de bir kızım oluyorbu arada belirtilerim hep erkekti çin takvimi
Teoriler vs hepsi yanlis cikti. Bir tek 6 7 haftalarda ultrasonda duruş yonune gore biri bana burada kiz demişti o tuttu. Ama tum belirtiler ruyalarim cikmadiönceki kaybettigim bebek kizdi. Kiz bebekler beni cok duygulandiriyordu artik heyecan ve mutluluk var geçmişteki acıları unutturcak
Ünal isaoglu hocaya gidiyorum kendisi doçent detaylı ultrason falan herseyi kendi yapıyor riskli gebelik doktoru ben çok memnunum onun sayesinde gebelik elde ettikDoktorunuz kim acaba? Perinatolog mu? Tavsiye edeceğiniz isim var mıdır? Detaylı ultrason için falan.
Ben de Bülent Kars'a gidiyorum perinatolog olarak ama son gittiğimde NIPT test için çok ısrar etti. İkili test iyi çıkmıştı halbuki. Bebeğin kalbinde odak gördüm dedi, çok canımı sıktı. Test yaptırmak istemediğimi de söyledim. Yola için rahat devam edersin diye garip bir mantığı var.
Aynen öyle içiniz rahat olsun inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimizeOlabilir çünki her kontrolde herşey yolunda dedi ama ne bilim insanın kafasıda karışıyor işte. Doktorum önce Allah 'a sonra bana emanet rahat olmaya bak rahat olursan herşey yolunda gider şeklinde konuşuyor. testlerden birini yapacağız sanırım oda 3 lü net emin değilim haftaya soracağım tekrar. neyse herşey yolun da olsun inş, tevekkeli olmak lazım elimizden bişey gelmez.
Evet canım gecen cuma bende aldım once poliklinik muayenesi oluosun o doktor istek atio radyolojiden gün verio birde ilk once radyolojiye sor ayrintilinin yapildigi haftalarda sizin icin gün var mi hesaplayıp gel gün veririz dio yoksada bosuna beklemessinMerhaba arkadaşlar herkese günaydın Cuma günü için etlik Zübeyde hanımdan randevu aldım ayrıntılı ultrason randevusu alabilmek için doktora ayrıntılıya girmek için randevu almak gerekiyormuş sanırım giden randevu alan var mı süreç hakkında bilgisi olanları yazabilir mi Ankara da olan arkadaşlarım
Hep bol su içtim tuzu az kullanmaya çalıştım baş ağrısı olmadı. Ağrı yaşayanlar da suyun iyi geldiğini söylüyordu.Hanımlar ben Haziran annesiyim. Çok şiddetli baş ağrılarım başladı. Boynundaki damarlar catliycak gibi sanki. Tansiyonum normal. Sizlerinde basgarilar geçtiğimiz haftarda. Şimdi durumunuz nasıl? Nasıl gecirdiniz?
Ben enseme buz koyuyorum. İyi geliyor bi deneyin isterseniz.Hanımlar ben Haziran annesiyim. Çok şiddetli baş ağrılarım başladı. Boynundaki damarlar catliycak gibi sanki. Tansiyonum normal. Sizlerinde basgarilar geçtiğimiz haftarda. Şimdi durumunuz nasıl? Nasıl gecirdiniz?
Tabi kii hemen düzeltiyorumBen bu cumartesi ogrenecegim insallahya sana zahmet benim adet tarihimi 10 agustos olarak gunceller misin doktor duzeltme yapti
Ben migren hastasıyım, hamilelikte kan basıncının artmasi nedeniyle çok daha artti atak sayilarim ama enseme ve başıma buz kompres yaptim hep, rahatlatti bir de daha karanlik bir ortamda kalmaya calistim. Düzenli yürüyüş yapmak bi süre sonra fayda ediyorHanımlar ben Haziran annesiyim. Çok şiddetli baş ağrılarım başladı. Boynundaki damarlar catliycak gibi sanki. Tansiyonum normal. Sizlerinde basgarilar geçtiğimiz haftarda. Şimdi durumunuz nasıl? Nasıl gecirdiniz?
Eklicem hemen canımKızlar merhabalar ben pkoluyum satım ilk doktoruma göre 27.08 idi dolayısıyla Haziran annesi olacaktım. Fakat son kontrolümde doktorum satın 22.08 olduğu söylendi. Beni de listeye ekler misiniz?
26 yaşındayım, satım 22.08, Urfa'da görev yapıp Adana'da yaşıyorum. Listeye Adana yazabilirsiniz doğumum Adana'da olacak Allah izin verirse. İlk çocuğum olacak.Tahmini doğum tarihim 27.05.2023cinsiyetine 12+3 iken sanırım kız dedi ama emin değil. :) Şu an 14+2 olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?