2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
O haftalarda benimde asiri bas agrim oldu yaklasik 1 hafta surmus olabilir çatlicakti annem korkmaya baslamisti beynimde bisey mi var diye sagolsun hic panik atak degildir sonra burada yazmistim ayni benim gibi agrilari olan arkadaslar vardi hepimizin gecmisti

benimde 2li test hem yaş hem karma yüksek risk çıktı (yaşım 42 ve ilk çocuğumuz olacak Allah kımet ederse) doktor amniyosentez önerde biz redettik Allah hayırlısını nasip etsin diyerek tevekkül ettik cümlemizinkini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah

Bu arada cinsiyeti öğrenen muayene olup güzel sonuç alan herkese hayırlı olsun fetal içinde dert etmeyin her doktor farklı düşünüyor bu konuda bence onlarda kendini sağlama almak istiyor diye düşünüyorum eğer bariz ultrasonda bişi olsa zaten acımadan söylüyorlar sanki . Bu arada bende medicalpark ta takip ediliyorum ve hiç fiyat bilgisi felan almadım doğum için şimdiden almak mı lazım bilemedim ben özel sağlık sigortasi yaptırdım ama malesef doğum mayis sonu benm sigorta Mayıs başı bitiyor sadece muayeneleri ücretsiz yapıyorum doğuma ücret vereceğim sanırım

Canım ben de sorayım fiyat dedim ama yılbaşından sonra zam gelir diye sormadım. Haftaya kontrolüm var olmazsa sorayım.

Bir ay var puan 17 haftadayım Canım peki bir
Peki Canım bir şey soracağım şuan 17 haftalığım 1 ay var o zaman a sence yer olur mu umarım geç kalmamışımdır bu cuma gideceğiz de

Hayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
RABBİM yardımcın olsun canım, stres yapma, dualarımdasın Bizede yazarsın.

Hayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
Muhtemelen bir şey yoktur, merak etme. 2 gün önce benim de oldu, tam aynı miktarda. Gece 11'de ben de soluğu doktorda aldım. Hatta giderken artık ped koydum. Rahim genişlediği için bu tür kanamalar olabiliyormuş. Alttan muayene etti ve kanamayı durdurmak için jel sürdü. Progestan iğne yaptı. Şimdi haftada 1 iğne, günde 3 kere de fitil alıyorum. Kanama hemen durdu, çok şükür. Bebek ve suyu iyiyse hiç korkma. Kimle konuşsam bende de oldu diyor zaten.

Tesekkur ederim canim bende icimde oldugunu hissediyorum ufak dürtmelerinden ama rabbim korusin

2 li test 34 yaşındaki arkadasimda cok yuksek risk cikmisti bisey daha yaptırdı hep risk cıkti amniyosentez demislerdi simdi cocugu sapasaglam cok da guzel masalllah .Fetal dna yi oyuzden yaptirdim sirf risk cikarda stresini kaldiramam diye şu donem cok saglam degilim ruhsal olarak ama insallah sizinde saglikla gelecek yavrunuz ya musavvir esmasi cok iyimis cocuguntum uzuvlari saglikli olsun hayirli olsun diye

Iste doktorumda bana bunu desi 34 yasinüstunde risk hep cikiyo dedi bende o yuzden hicbir taramatestini yaptirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…