- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.841
O haftalarda benimde asiri bas agrim oldu yaklasik 1 hafta surmus olabilir çatlicakti annem korkmaya baslamisti beynimde bisey mi var diye sagolsun hic panik atak degildirHanımlar ben Haziran annesiyim. Çok şiddetli baş ağrılarım başladı. Boynundaki damarlar catliycak gibi sanki. Tansiyonum normal. Sizlerinde basgarilar geçtiğimiz haftarda. Şimdi durumunuz nasıl? Nasıl gecirdiniz?
benimde 2li test hem yaş hem karma yüksek risk çıktı (yaşım 42 ve ilk çocuğumuz olacak Allah kımet ederse) doktor amniyosentez önerde biz redettik Allah hayırlısını nasip etsin diyerek tevekkül ettik cümlemizinkini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin AllahValla benim doktorum 2li testi yaptirmayı düsunmuyorum dedigimde hoc zorlamadı kizima hamileykende yaptirmamistim zaten 35 yas ustunde bu testlerde yastan dolayi yuzde 2 yada 3 tisk cıkiyormus benim arkadasiminda 4lu tarama testinde yasa gire risk cikmis ozel hastane doktoru bu degerlerle korkmayin demis arkadasim fetal dna yi yaptirdi tertemiz cikti ben biraz tevekkül ediyorum
Teşekkür ederimmm :)Eklicem hemen canım
Evet bende 85 liyimbende 85 doğumluyum, aynı yaştayız sanırım.
Canım ben de sorayım fiyat dedim ama yılbaşından sonra zam gelir diye sormadım. Haftaya kontrolüm var olmazsa sorayım.Bu arada cinsiyeti öğrenen muayene olup güzel sonuç alan herkese hayırlı olsunfetal içinde dert etmeyin her doktor farklı düşünüyor bu konuda bence onlarda kendini sağlama almak istiyor diye düşünüyorum eğer bariz ultrasonda bişi olsa zaten acımadan söylüyorlar sanki . Bu arada bende medicalpark ta takip ediliyorum ve hiç fiyat bilgisi felan almadım doğum için şimdiden almak mı lazım bilemedim ben özel sağlık sigortasi yaptırdım ama malesef doğum mayis sonu benm sigorta Mayıs başı bitiyor sadece muayeneleri ücretsiz yapıyorum doğuma ücret vereceğim sanırım
Hoşgelsin paşaMerhaba, bugün kontrolümüz vardı, her şey yolundaymış şükür, 3 gün önde gidiyormuş. Ve bu arada kesin olarak oğluşumuz olacakmışBeni de güncelleyebilir misin NurseCelline ?
Bir ay var puan 17 haftadayım Canım peki birEvet canım gecen cuma bende aldım once poliklinik muayenesi oluosun o doktor istek atio radyolojiden gün verio birde ilk once radyolojiye sor ayrintilinin yapildigi haftalarda sizin icin gün var mi hesaplayıp gel gün veririz dio yoksada bosuna beklemessin
Peki Canım bir şey soracağım şuan 17 haftalığım 1 ay var o zaman a sence yer olur mu umarım geç kalmamışımdır bu cuma gideceğiz deEvet canım gecen cuma bende aldım once poliklinik muayenesi oluosun o doktor istek atio radyolojiden gün verio birde ilk once radyolojiye sor ayrintilinin yapildigi haftalarda sizin icin gün var mi hesaplayıp gel gün veririz dio yoksada bosuna beklemessin
RABBİM yardımcın olsun canım, stres yapma, dualarımdasınHayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
Allah razi olsun bekliyoruz hala sira gelmek bilmedi agrim yok kanamada yok denecek kadarRABBİM yardımcın olsun canım, stres yapma, dualarımdasınBizede yazarsın.
Çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et devam ediyo mu kanamaHayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
Muhtemelen bir şey yoktur, merak etme. 2 gün önce benim de oldu, tam aynı miktarda. Gece 11'de ben de soluğu doktorda aldım. Hatta giderken artık ped koydum. Rahim genişlediği için bu tür kanamalar olabiliyormuş. Alttan muayene etti ve kanamayı durdurmak için jel sürdü. Progestan iğne yaptı. Şimdi haftada 1 iğne, günde 3 kere de fitil alıyorum. Kanama hemen durdu, çok şükür. Bebek ve suyu iyiyse hiç korkma. Kimle konuşsam bende de oldu diyor zaten.Hayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
Cok aktifbir kanama degildi simdide yok denecek kadar ama doktoragidene kadar belirsizlik beni bitiriyorÇok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et devam ediyo mu kanama
Tesekkur ederim canim allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et devam ediyo mu kanama
Tesekkur ederim canim bende icimde oldugunu hissediyorum ufak dürtmelerinden ama rabbim korusinMuhtemelen bir şey yoktur, merak etme. 2 gün önce benim de oldu, tam aynı miktarda. Gece 11'de ben de soluğu doktorda aldım. Hatta giderken artık ped koydum. Rahim genişlediği için bu tür kanamalar olabiliyormuş. Alttan muayene etti ve kanamayı durdurmak için jel sürdü. Progestan iğne yaptı. Şimdi haftada 1 iğne, günde 3 kere de fitil alıyorum. Kanama hemen durdu, çok şükür. Bebek ve suyu iyiyse hiç korkma. Kimle konuşsam bende de oldu diyor zaten.
2 li test 34 yaşındaki arkadasimda cok yuksek risk cikmisti bisey daha yaptırdı hep risk cıkti amniyosentez demislerdi simdi cocugu sapasaglam cok da guzel masalllah .Fetal dna yi oyuzden yaptirdim sirf risk cikarda stresini kaldiramam diye şu donem cok saglam degilim ruhsal olarak ama insallah sizinde saglikla gelecek yavrunuzbenimde 2li test hem yaş hem karma yüksek risk çıktı (yaşım 42 ve ilk çocuğumuz olacak Allah kımet ederse) doktor amniyosentez önerde biz redettik Allah hayırlısını nasip etsin diyerek tevekkül ettik cümlemizinkini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Iste doktorumda bana bunu desi 34 yasinüstunde risk hep cikiyo dedi bende o yuzden hicbir taramatestini yaptirmadim2 li test 34 yaşındaki arkadasimda cok yuksek risk cikmisti bisey daha yaptırdı hep risk cıkti amniyosentez demislerdi simdi cocugu sapasaglam cok da guzel masalllah .Fetal dna yi oyuzden yaptirdim sirf risk cikarda stresini kaldiramam diye şu donem cok saglam degilim ruhsal olarak ama insallah sizinde saglikla gelecek yavrunuzya musavvir esmasi cok iyimis cocuguntum uzuvlari saglikli olsun hayirli olsun diye
İçini ferah tut canım Allahın izniyle hiç bişe olmayacak stres yapma bebişte etkilenmesinTesekkur ederim canim allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?