2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Geceb
Hayirli aksamlar arkadaslar suamda kadin dogum hastanesinde acilde bekliyorum 1 saat once kirmizi kanama oldu çok degil bir avuc ici kadar agrim sizim yokbenim icin dua edermisiniz
Gecen hafta tam bugun aksam 11.30da da ben bu msji atmistim buraya.. hic korkmayin benim kanamam cok agriliydi agrili olmasi daha buyk sikinti. Insallah sizde de bir sey cikmayacak bana igne fitil verdiler suan hic biseyim kalmadi sadece yatiyorum.. ben de kanama alani goremedi ler bir sebep bulamadilar 2 gun sonrasi perinatologa gittim o da alttan bakinca plesanta biraz asagida o kanama yapmis olabilir caresi ayaklari uzatip dinlenmek dedi bir daha lekem bile olmadi şükür senden haber bekliyoruz Allah hayirli haberler duyurtsun❤

ALLAH razi olsun cumlemizinki saglikli olur inşaallah

Hepinizden allah razi olsun arkadaslar

Ben idrar yolu enfeksiyonunda 10 gün kullandim
Geçenlerde yazmıştım domuz gribi geçiriyorum. İlaçları almamak için direndim ama bugün 10. gün oldu ve gitgide daha da kötüleşiyorum. Bana da antibiyotik verdi, sanırım kullanacağım artık.

Bir ay var puan 17 haftadayım Canım peki bir

Peki Canım bir şey soracağım şuan 17 haftalığım 1 ay var o zaman a sence yer olur mu umarım geç kalmamışımdır bu cuma gideceğiz de
Bende 15. Haftamda aldim canim insAllah yer vardir bende ilk gittim yorum yapamiycam

Doktordan cıktım bebek iyi dedi kalp atısi var dedi kamama alani yok rahimde ve kesede alttan bakti kanama olmis ama aktif bir kanama.degil drdi progesteran hap verdi kansulandirici igmeleri kes dedi birde yatacakmisim
Gozun aydin canim bol bol dinlen annesi

Sizinki kirmizi kanmiydi birde peceteye sildikcemi geliyordu benim az ama suanda öyle

Doktordan cıktım bebek iyi dedi kalp atısi var dedi kamama alani yok rahimde ve kesede alttan bakti kanama olmis ama aktif bir kanama.degil drdi progesteran hap verdi kansulandirici igmeleri kes dedi birde yatacakmisim
Çok şükür aynısı bende oldu ve ayni şeyleri yapmamı söyledi

Benim de oyle. Ya magnezyum eksikliginiz vardir ya da baska bir vitamin de olabilir kan degerlerinizi kontrol ettirebilirsiniz. Bir de uyku duzensizliginiz varsa mutlaka duzene koymaya calisin. Gece 11 sabah 7 olsun demisti dr um uyku duzenim icin. Dikkat ettigimde bas agrilarimin gectigini gormustum

Çok geçmiş olsun canımm inşallah bi dha olmayacak Allahn iznyle yat güzelce dinlen

Arkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?

Çok şükür tekrar çok geçmiş olsun canım, birdaha yaşanmasın inşallah Güzel, güzel dinlenmene bak.

Sizinki kirmizi kanmiydi birde peceteye sildikcemi geliyordu benim az ama suanda öyle
Canım bende kırmızı kanama yaşadım1 gün sürdü bayağıda gelmişti. Ama sorun yoktu Allah’a şükür. Kahve lekelenme yaşadım bu ara onda da korkulacal birşey çıkmadı. Bol su iç, dinlen , progestan kullanıyorsundur.

Evet hastaneden gelince fitil olarak kullandim insallah hepimizin bebisleri saglıkli bir sekilde dogarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…