- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.881
Doktorunuzdan türkçe ve ingilizce hamile olduğunuza dair belge alırsanız geçirmiyorlar. Ben sadece türkçe almıştım, esenboğada geçirmediler, ama katarda türkçe olduğu için kabul etmediler ne yazık ki. Sadece mıknatıs olduğunu söylediler ama insan yine de istemiyor tabi.Arkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?
Bende MedicalPark a gidiyorum doğum ücreti 8 bin civarı demişti muhasebe biz doğum paketi aldık sağlık sigortam olmadığı için tahliller falan çok tutar diye o zamana artar sanırımBu arada cinsiyeti öğrenen muayene olup güzel sonuç alan herkese hayırlı olsunfetal içinde dert etmeyin her doktor farklı düşünüyor bu konuda bence onlarda kendini sağlama almak istiyor diye düşünüyorum eğer bariz ultrasonda bişi olsa zaten acımadan söylüyorlar sanki . Bu arada bende medicalpark ta takip ediliyorum ve hiç fiyat bilgisi felan almadım doğum için şimdiden almak mı lazım bilemedim ben özel sağlık sigortasi yaptırdım ama malesef doğum mayis sonu benm sigorta Mayıs başı bitiyor sadece muayeneleri ücretsiz yapıyorum doğuma ücret vereceğim sanırım
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 12 de bize de kız dedi doktorumuz 16 da oğlan olduğunu öğrendik acaba kesin mi diyor insanKızlar merhabalar ben pkoluyum satım ilk doktoruma göre 27.08 idi dolayısıyla Haziran annesi olacaktım. Fakat son kontrolümde doktorum satın 22.08 olduğu söylendi. Beni de listeye ekler misiniz?
26 yaşındayım, satım 22.08, Urfa'da görev yapıp Adana'da yaşıyorum. Listeye Adana yazabilirsiniz doğumum Adana'da olacak Allah izin verirse. İlk çocuğum olacak.Tahmini doğum tarihim 27.05.2023cinsiyetine 12+3 iken sanırım kız dedi ama emin değil. :) Şu an 14+2 olduk :)
Ben Ankara’da MedicalPark hastanesine gidiyorum buradakilere fikir olabilir belki diye yazmak istedim doğum paketi aldık 16.500 fiyatları çok uçmus bir ay öncesi 8 lerdrn bahsediyorlamış ben almadan önce yılbaşından sonra kesin artar diye düşünüyorumKIZLAAR SELAAMM
İSTANBUL HANGI HASTANEYE HANGI DOKTORA GIDIYORSUNUZ?
VE HASTANELERDEKI DOĞUM FIYATLARINIZ NASIL.
BİR KARŞILASTIRMA YAPALIM MI ?
HASTANE ARAYISI ICINDEYIM. LİV HOSPİTAL ŞUAN 20.000 TL DİYOR AMA MAYISA KADAR EMINIM 30.000 OLUR
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Yarin bir kontrole gidecegiz o zaman o sekilde isteyeyim dr danDoktorunuzdan türkçe ve ingilizce hamile olduğunuza dair belge alırsanız geçirmiyorlar. Ben sadece türkçe almıştım, esenboğada geçirmediler, ama katarda türkçe olduğu için kabul etmediler ne yazık ki. Sadece mıknatıs olduğunu söylediler ama insan yine de istemiyor tabi.
Çok geçmiş olsunDoktordan cıktım bebek iyi dedi kalp atısi var dedi kamama alani yok rahimde ve kesede alttan bakti kanama olmis ama aktif bir kanama.degil drdi progesteran hap verdi kansulandirici igmeleri kes dedi birde yatacakmisim
Ben de kesin mi diye bi düşündüm 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne diyecekHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 12 de bize de kız dedi doktorumuz 16 da oğlan olduğunu öğrendik acaba kesin mi diyor insan
12 hafta erken gerçekten Kesin demek için biz 1 ay evde kızım diye gezdik ismini bile koyduk neredeyseBen de kesin mi diye bi düşündüm 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne diyecek
Benim azdi peceteye geliyordu fitil atmistim hemen arkasindan igne kesmisti bebekde sorun yoksa hersey yolunda olacaktir iciniz rahat olsun en buyuk ilacimiz dinlenmek ayaklarinizin altina yastik koyunSizinki kirmizi kanmiydi birde peceteye sildikcemi geliyordu benim az ama suanda öyle
Hamileyim deyince gecirmediler beni gayet kibar sekilde kontrol ettiler elle o sekilde geçtim bir arkadasim avrupaya gitmis hamileyken sorun yaşamadım dedi. Ama her ulke havalimaninda ayni anlayışı gosterir mi bilmiyorum rusya girisinde mesela bize fazla baskili arama yapmislardi o zaman hamile degildim tabi.bence siz bi doktordan hamile kagidi alin ama insallah sorun yasamicaksinizdir.Arkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?
Dr danış bence onerilmiyor hamilelikteKizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?
Çok gecmis olsun ,stres yapmayın bol dinlenmeye bakınEvet hastaneden gelince fitil olarak kullandim insallah hepimizin bebisleri saglıkli bir sekilde dogarlar
Bence doktorunuza sorun .Cildiyeye gitmiştim yazacağı krem ayağımda mantar ile ilgiliydi hamilelik var mı diye sormuştu o zaman yoktu ama her kremi kullanamıyoruz ki antibiyotik diyorsunuzKizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?
12.haftada yüzdelik olarak tahmin vermiş miydi:)Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 12 de bize de kız dedi doktorumuz 16 da oğlan olduğunu öğrendik acaba kesin mi diyor insan
Maden suyu icebilirsiniz rahatlatirArkadaslar ya midem ne yesem sisio gaz oluo surekli gegirme hissi gelio hazimsikda öyle ne yiycemi şaştım yatsam ayni kalksam ayni midemden yemek borusuna dogru bi baski gibi agri gibi biseyler oluo tarif edemiom amaböyle olup var mi çözüm bulan
İnsallah yarin gidecegim dr a o sekilde halletmeye calisirimHamileyim deyince gecirmediler beni gayet kibar sekilde kontrol ettiler elle o sekilde geçtim bir arkadasim avrupaya gitmis hamileyken sorun yaşamadım dedi. Ama her ulke havalimaninda ayni anlayışı gosterir mi bilmiyorum rusya girisinde mesela bize fazla baskili arama yapmislardi o zaman hamile degildim tabi.bence siz bi doktordan hamile kagidi alin ama insallah sorun yasamicaksinizdir.
Benim de asiri sisiyor asiri rahatsiz ediyor beni. Gaz vs yok bende ama inanilmaz bir siskinlik oluyor. Maden suyu icebilirsiniz bir de ben az az yiyorum canim istedikce yiyorum porsiyonumu cok asmamaya calisiyorumArkadaslar ya midem ne yesem sisio gaz oluo surekli gegirme hissi gelio hazimsikda öyle ne yiycemi şaştım yatsam ayni kalksam ayni midemden yemek borusuna dogru bi baski gibi agri gibi biseyler oluo tarif edemiom amaböyle olup var mi çözüm bulan
Doktora sormadan böyle seyler kullanma bence tehlikeli olabilirKizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?