2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?
Doktorunuzdan türkçe ve ingilizce hamile olduğunuza dair belge alırsanız geçirmiyorlar. Ben sadece türkçe almıştım, esenboğada geçirmediler, ama katarda türkçe olduğu için kabul etmediler ne yazık ki. Sadece mıknatıs olduğunu söylediler ama insan yine de istemiyor tabi.

Bende MedicalPark a gidiyorum doğum ücreti 8 bin civarı demişti muhasebe biz doğum paketi aldık sağlık sigortam olmadığı için tahliller falan çok tutar diye o zamana artar sanırım

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 12 de bize de kız dedi doktorumuz 16 da oğlan olduğunu öğrendik acaba kesin mi diyor insan

Ben Ankara’da MedicalPark hastanesine gidiyorum buradakilere fikir olabilir belki diye yazmak istedim doğum paketi aldık 16.500 fiyatları çok uçmus bir ay öncesi 8 lerdrn bahsediyorlamış ben almadan önce yılbaşından sonra kesin artar diye düşünüyorum

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Yarin bir kontrole gidecegiz o zaman o sekilde isteyeyim dr dan

Doktordan cıktım bebek iyi dedi kalp atısi var dedi kamama alani yok rahimde ve kesede alttan bakti kanama olmis ama aktif bir kanama.degil drdi progesteran hap verdi kansulandirici igmeleri kes dedi birde yatacakmisim
Çok geçmiş olsun

Ben de kesin mi diye bi düşündüm 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne diyecek
12 hafta erken gerçekten Kesin demek için biz 1 ay evde kızım diye gezdik ismini bile koyduk neredeyse ben eşimle kızıma uçmayın sakin olun dedim ama insan duyduğuna alışıyor gerçekten en son oğlan dediğinde çok şaşırdık baya benimsemişiz

Kizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?

Sizinki kirmizi kanmiydi birde peceteye sildikcemi geliyordu benim az ama suanda öyle
Benim azdi peceteye geliyordu fitil atmistim hemen arkasindan igne kesmisti bebekde sorun yoksa hersey yolunda olacaktir iciniz rahat olsun en buyuk ilacimiz dinlenmek ayaklarinizin altina yastik koyun

Arkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?
Hamileyim deyince gecirmediler beni gayet kibar sekilde kontrol ettiler elle o sekilde geçtim bir arkadasim avrupaya gitmis hamileyken sorun yaşamadım dedi. Ama her ulke havalimaninda ayni anlayışı gosterir mi bilmiyorum rusya girisinde mesela bize fazla baskili arama yapmislardi o zaman hamile degildim tabi.bence siz bi doktordan hamile kagidi alin ama insallah sorun yasamicaksinizdir.

Dr danış bence onerilmiyor hamilelikte

Bence doktorunuza sorun .Cildiyeye gitmiştim yazacağı krem ayağımda mantar ile ilgiliydi hamilelik var mı diye sormuştu o zaman yoktu ama her kremi kullanamıyoruz ki antibiyotik diyorsunuz

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 12 de bize de kız dedi doktorumuz 16 da oğlan olduğunu öğrendik acaba kesin mi diyor insan
12.haftada yüzdelik olarak tahmin vermiş miydi:)
15.hafta ölçümde 14 çıktı %90-95 kiz dendi ama netlik için iki hafta sonra gel dedi degisir mi ki bilemedim

Arkadaslar ya midem ne yesem sisio gaz oluo surekli gegirme hissi gelio hazimsikda öyle ne yiycemi şaştım yatsam ayni kalksam ayni midemden yemek borusuna dogru bi baski gibi agri gibi biseyler oluo tarif edemiom ama böyle olup var mi çözüm bulan

İnsallah yarin gidecegim dr a o sekilde halletmeye calisirim

Benim de asiri sisiyor asiri rahatsiz ediyor beni. Gaz vs yok bende ama inanilmaz bir siskinlik oluyor. Maden suyu icebilirsiniz bir de ben az az yiyorum canim istedikce yiyorum porsiyonumu cok asmamaya calisiyorum

Doktora sormadan böyle seyler kullanma bence tehlikeli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…