- 12 Ekim 2022
- 843
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.541
Kızlar merhaba ben de çok fena grip oldum ağrılarım ve ateşim var. Geniz akıntısı boğaz sızlaması deli ediyor. Napsam dahiliyeye mi görünsem kullanabileceğim ilaç da yok. Ooofff hamileliğin en sevmediğim yanı şu hastalıklar yaa
Ocean multi vitamin verdi omega üç ve diğer vitaminleri içeriyor onu kullanıyorumKızlar doktorunuz balık yağı yazdı mı size?
Bana yazicam dedi ama unutmuş sanırım receteden çıkmadı. Ben zaten fazla kilom var diye almak istememiştim gerci ama çok da lazımsa alayim.
TeşekkürlerMerak etmeyin daha var biz de hatırlatırız size
Ateş 38 civarı var baş boyun bölgemde ağrılar var genel vücudumda çok halsizlik yok ama burun ve geniz akıntısından geniz yanmasından hapşırıktan kafayı yiyecek duruma geldim. Sinüslerim sızlıyor yanıyor kulaklarım dolu dolu. Oğlum da hasta 8 yaşında ona da bi taraftan bakmaya çalışıyorum kızım 2 buçuk yaşında sürekli anne iyileştin mi diye geliyor canı sıkılıyor. Çocuklarla dinlenmek ne mümkün 2 güne daha da kötülersem gideceğim artık mecburen doktoraGeçmiş olsun,ateş varsa gidin bence dahiliye değil de KBB doktoruna.Hamile iken kullanılabilen ilaçlar verir belki.Bol c vitamini,tavuklu sarimsakli çorba,zencefil,bal tüketmeye çalışın geçer insallah
Kız dedim hep seninkine dinle beniArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Benim de ağrıdı bir süre, yatağın yattığım tarafı daha sertmiş galiba, eşimle yer değiştirdik azaldı. Öyle devam etse 5 cmlik yatak yumuşatıcı tabakalar varya onlardan alacaktım. İlerde yine de alırım belki çünkü vücut ağırlaşınca tekrar yatak sertliği yoracak gibi geliyor. Bir de sırt üstü yatarken huylanıyorum çok. Karnım geriliyor ve içerde organlar sıkışıyor gibi geliyor o yüzden soldan sağa dönerken bile uyanıyorum hep.Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Hiç duymadım benim bebek hep sol tarafta ultrasonda da oradan bakıyorlar hissettiğim de o o yuzden tam tersi hep sağa yatıyorum onu baskilamiym diyeArkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık. Evet sola yatilmasi oneriliyor.ama agriyacak kadar degil genelde aola yatiyirjm ama arada saga ve sırt üstüde yatiyorum
Benege kan akısi daha iyi olsun diye sola yatmak daha önemliymis öyle duymustukHiç duymadım benim bebek hep sol tarafta ultrasonda da oradan bakıyorlar hissettiğim de o o yuzden tam tersi hep sağa yatıyorum onu baskilamiym diye
Canım gittn mi kontrole hala mı göstermiyorArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Evet öyle diyorlar canım ama hep sola yatamıyorum bazen sağa dönüyorum azcık da sırtım rahatlasın diye sırt üstüne ama solda daha çok durmaya çalışıyorum bacağımın arasına yastık falan koyupArkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Genelde kızlar kendini bu kadar saklarmış ama istisnalar vardır tabi. Kontrole giderken ben hem yemek yiyorum hem çikolata bebek kıpır kıpır oluyor doktor da çok rahat görüyor bacak arasını. Öyle denediniz mi?Arkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Merhaba, bunu ben de okumuştum. Doktora sordum geçen hafta gittiğimde, çünkü sırt üstü yatmayı seviyorum. Vücut en rahat olduğu pozisyonu seçer zaten merak etme, istediğin gibi uyu dedi. Ondan beridir keyfime göre uyuyorum. Zaten karın büyüyünce mecburen yan yatılacak gibi görünüyor:)Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Evet öyle tavsiye ediliyor canım. Hem bebeğe giden kan akımı artttığı, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik olayı olmaması açısından, sola yatış faydalı. Tabi bu senin konforunu bozacak derece olmamalı, yani göbeğimizi yana düşürerek yatmakta, yeterli oluyormuş.Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Benimde baya geç gösterdi hatta göstermedi ilk fetal de cikti kiz olduguArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Canım senin bencede büyük ihtimal kız gibi gözüküyorArkadaslar hep erkek kendini erken gosterir diyorlar. Benim 18.haftadayken bile gostermedi dr o yuzden belli bir sey soylemedi cinsiyeti konusunda. Bu sekilde olup cok gec olmasina ragmen erkek bebegi olan var mi? Acaba benimki kiz mi hala ogrenemedigimize gore
Genelde kan akışı en iyi şekilde sola olduğu için sola yatmak öneriliyor ama bir zaman sonra aynı yöne yatmak yorucu oluyor ben bir sap bir sol dönerek yatıyorum dün gebelik uygulamasında da sağa sola yarım saat arayla yatın diyorArkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Doktorum balık yağı kullanmamı önerdi. Ocean plus kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla haricen alınıyor.Kızlar doktorunuz balık yağı yazdı mı size?
Bana yazicam dedi ama unutmuş sanırım receteden çıkmadı. Ben zaten fazla kilom var diye almak istememiştim gerci ama çok da lazımsa alayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?