2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de bu sabah hapşırık ve burun almadı ile uyandım Daha iki hafta önce iyileştim Tekrar sar başa aynı şeyleri yaşıyoruz

arkadaslar sizce bunlar eylul ayindan sonra giymehe nasil olur

Eklentiler

• Screenshot_20221210-113304_Instagram.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20221210-112606_Instagram.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20221210-111128_Instagram.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20221210-110834_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20221210-110638_Instagram.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20221210-105319_Lolons.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20221210-110834_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20221210-110638_Instagram.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20221210-105319_Lolons.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Bir turlu dosya eklemeyi beceremedim kusuruma bakmayin bir resmi birkackere gondermisim1

Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Ben en cok yuz ustu yatmaya alismisim zorlaniyorum sola yatarken ve surekli sola yatmakta yordu beni. Arada saga yatiyorum ama saga sola donerken uyanıyorum ve donuslerde kasiliyor resmen karnim. Sirt ustude yatarken geriliyor gibi his oluyor. Valla sirt agrisi beni mahvediyor son zamanlardaa

Arkadaşlar gebelikte sola yatmak öneriliyormuş. Siz buna dikkat edebiliyor musunuz? Benim sola yatmaya çalışmaktan sol tarafım ağrıyor artık.
Bende öyle duydum. Yanlış hatırlamıyorsam biyerde okumuştum. Sırtımızdan bi damar geçiyormuş gebelikte ona baskıyı azaltmak için sol tarafa yatmamız öneriliyor. Sola yatacam diye uykusuz kalıyorum. Sonra sağ tarafa yatıyorum. Baktım olmuyor pes edip yüz üstü yatmaya devam ediyorum ilerleyen zamanlarda bir şekilde mecbur yatıcaz. O zamana kadar rahatça uyuma taraftarıyım.

Son düzenleme:
Ben 12. Haftadan beri sola agırlık verdim her yanım fena ama 9ay dayancaz yüzüstü uyumayı çok özledim. Doğum dan sonra da memeler izin vermeyecek . Ah ah be desem ki ama sola uyudugumzda bebeğe çok rahat kan gidiyormuş oyüzden hep sol devam edicem arada,dönüyorum ama hep agırlıgım sol

Bana da bundan yazdı doktorum bende kullanıyorum.
Sola yatmak son haftalara doğru öneriliyor. İlk 12-13 hafta yüzüstü vs yatmakta da sakınca olmuyor ondan sonra pek önerilmiyor. Hangi pozisyonda rahatsan şuan o pozisyonda yat ben 13 e kadar hep yüzüstü yattım artık yatamıyorum hafif ağrım oluyor. Hangisinde rahatsam öyle yatıyorum.

Gebelikte ilk aylarda istediğiniz gibi yatabilirsiniz hiç zararı yok 6. Aydan sonra sola yatmak tavsiye ediliyor çünkü sağ kasık bölgesinde toplar damarlar var bebek ağırlaştığı için üstüne baskı yaparsa uzun süre kan akışı yavaşlar. Bebeğin beslenebilmesi için yatış pozisyonunu ara ara değiştirmek lazım. Sırtüstü yatmak da ilerleyen zamanlarda tansiyonun düşmesine sebep olabiliyor.

Kizlar multivitamin içindeki probiyotiklerde ise yaramaz oldu bende yine sindirim sorunu var ;( bu haftalarda kabizlik normalmis gebelik uygulamasında da oyle yaziyor ama kabizlik sancisi heryerine vuruyor insan korkuyor noluyor diye. Kabizliga cozumu olan varmi bugun kayisi suyu aldim e bebek de yuzde 100 dogal kayisi suyu vardi ondan stokladim biraz sabahda annem kuru üzüm hoşafı yapmisti ama banamisin demiyor

Ben işk ebeliğimden tecrübe ettiğim bir yöntemi size tavsiye edebilirim bende işe yarıyordu siz de deneyin isterseniz kuru dut ve cevizi birlikte tüketince çok güzel çalışıyor bagırsaklar

16 haftabin sonlarindayim yarim saatir karnimin alt kismindan vajinama dogru bir baskı oluyo agri yok birde karnımin icinde baloncuklar patliyo sanki sizlerdede oluyormu gazdanmi yoksa bebek hareket ediyo ondanmi oluyo

16 haftabin sonlarindayim yarim saatir karnimin alt kismindan vajinama dogru bir baskı oluyo agri yok birde karnımin icinde baloncuklar patliyo sanki sizlerdede oluyormu gazdanmi yoksa bebek hareket ediyo ondanmi oluyo
Rahim genişledikçe o ağrılar ondan oluyormuş. sanırım onlar gazdan olabilir böyle daha pıt pıt vurma şeklinde oluyor ben öyle ayırt ediyorum bebeğin hareketini

Rahim genişledikçe o ağrılar ondan oluyormuş. sanırım onlar gazdan olabilir böyle daha pıt pıt vurma şeklinde oluyor ben öyle ayırt ediyorum bebeğin hareketini
Bebisin pit pitparini bazen hissediyorim v3 ayirtediyorum ama buaksamkileri pek bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…