- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.501
Sabah ackarna dedi bana doktorum en etkili o saatte oluyormus ilaci icincede enaz yarimsaat birsey yeme dediNasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mı
Bende riske atmadım çalışırken yeni başlayacağım dün içmedim mesela etkiler mi diye
Demir ilaci kabiz ve gaz yapiyo benim karin ve kasik agrilarimida ona bagliyorumO demir beni mahvetti sabah ac karnına içiyorum mide ağrısı karın ağrısı iğrenç bişey bir de tuvaletinizin rengi değişiyor kendimden tiksindim herkes kabızlık yapıyor demis ama bende tam tersi inanılmaz bir karın ve mide ağrısı. 2 saat açlık birakmak lazim bir de ac aç perişan oldum. Tasiniyorum diye 2 gündür icmedim de biraz rahatım Allah'tan
Benim ara ara önceden ağrırdı hatırlıyorum. Sanırım bu süreçte “9 ay boyunca seni karnımda taşıdım” sözünün anlamını öğreniyoruz.Benim de inanilmaz bir bel agrim oluyor ya. Azicik yorulunca, ayakta durunca, cok oturunca hemen basliyor. Sadece uzanmam lazim o iyi geliyor. Ben de cok merak ediyorum bu kadar bel agrisi neden oluyor diye. Dr a sormustum senin onceden de vardir belinde bir problemin ondandir dedi. Ama hamilelikten once asla belim agrimazdi. Anlamadim gitti
Benim kan degerim yanlıs hatirlamiyorsam 6 cikmisti doktorum cok düsuk dedi zaten kizimdada kullanmistim sonra gecen gittigimde ölctü 11 cikti kan ilacini sabah 2 adete cikardiBenim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Sessiz takipteydim grubu, seni görünce belki yardımım olur diye yazmak istedim.Ya kızlar ben deliricem gitmediğim doktor kalmadı egzamalarim çok kötü bir halde kasinmaktan her yerim harap. Dayanamıyorum cız cız batıyor yaralar her an ve kanıyor sürekli kasiyinca.
Cildiyeci de kadın dogumcu da kortizonlu merheme izin vermiyor ama hem verdikleri ilacı hem de bebege zararı olmayan losyon verdiler onu sürüyorum ama gram faydası yok. Mideniz bulanmaz umarim ama görüntü bu sadece diz alti gorunen kisim. Bir de tum bacagim kalcam sirtim belim lollarim her yerim bu sekilde.
Belki başına gelen ya da yakınında duyan vardır da bir çözüm önerir. Nemlendirici losyon, kolonya, pudra, vazelin, sari kantaron yagi dahil her şeyi denedim hiçbiri fayda etmedi çok acı çekiyorum.
Eki Görüntüle 3173538
Allah razi olsun canım karacigere baktilar daha once ondan degil dediler. Bugün doktor guitar parazit istedi bakalım ondan bulurlar umarım da bir cozumu olur.Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Sessiz takipteydim grubu, seni görünce belki yardımım olur diye yazmak istedim.
Bende gebeliğin son ayında olmuştu bunlardan. Karaciğerle ilgili bir sıkıntı olmuştu tam hatırlamıyorum ama safradan kana safra suyu karışıyormuş. O kadar kötü kaşınıyordu ki dayanamadım kortizonlu krem kullandım, yoksa kendimi kanatıyordum enfeksiyon kapacaktım. Karaciğer değerlerine bir baktırmanı tavsiye ederim. Ama endişe yapma sorunu bulurlarsa çözümü de var.
SAT 16.08.2022
Yaş 34
2.çocuk
Cinsiyet erkek
Ankara
Eklerseniz sevinirimNurseCelline .
Bende demir ilacı kullanmıyorum canım, banada vermedi, şuan için gerek yok dedi. Multivitamin ve d vitamini kullanıyorum sadece.Benim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
HoşgeldinizMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Sessiz takipteydim grubu, seni görünce belki yardımım olur diye yazmak istedim.
Bende gebeliğin son ayında olmuştu bunlardan. Karaciğerle ilgili bir sıkıntı olmuştu tam hatırlamıyorum ama safradan kana safra suyu karışıyormuş. O kadar kötü kaşınıyordu ki dayanamadım kortizonlu krem kullandım, yoksa kendimi kanatıyordum enfeksiyon kapacaktım. Karaciğer değerlerine bir baktırmanı tavsiye ederim. Ama endişe yapma sorunu bulurlarsa çözümü de var.
SAT 16.08.2022
Yaş 34
2.çocuk
Cinsiyet erkek
Ankara
Eklerseniz sevinirimNurseCelline .
Bana da d vitaminine gerek yok dedi ama demiri unutma dedi. Kan degerime bakmaksizin. Hangisine inanmaliBende demir ilacı kullanmıyorum canım, banada vermedi, şuan için gerek yok dedi. Multivitamin ve d vitamini kullanıyorum sadece.
D vitaminine gerek yok diyen doktora inanmayın bence. Ölçtürüp kendiniz karar verin. Bir çok hastalık d vitamini sayesinde hafif veya hiç uğramadan geçiyor. En az 60 olması tavsiye ediliyor.Bana da d vitaminine gerek yok dedi ama demiri unutma dedi. Kan degerime bakmaksizin. Hangisine inanmali
aç karna başladım ben mahvetti beni genelde aç karna içenlere dokunmuş azınlık bana dokunmadı diyordu bende araştırdım sabah kahvaltıdan sonra 1 saat sonra içiyorum bir iki saat birşey yenmiyor o ara ve. Yoğurt tüketmemek gerek böyle olunca dokunmadı öteki türlü mide bulantısı kusma yaşadım deneyerek yaptım yorumlara da baktımNasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mı
Bende riske atmadım çalışırken yeni başlayacağım dün içmedim mesela etkiler mi diye
D vitamini bitmişti tekrar aldırdı doktor banaBana da d vitaminine gerek yok dedi ama demiri unutma dedi. Kan degerime bakmaksizin. Hangisine inanmali
Bu şekilde içme canım inanılmaz dokunuyor ben öyle içmeyi bıraktım tok içiyorum düzeldim çok şükürO demir beni mahvetti sabah ac karnına içiyorum mide ağrısı karın ağrısı iğrenç bişey bir de tuvaletinizin rengi değişiyor kendimden tiksindim herkes kabızlık yapıyor demis ama bende tam tersi inanılmaz bir karın ve mide ağrısı. 2 saat açlık birakmak lazim bir de ac aç perişan oldum. Tasiniyorum diye 2 gündür icmedim de biraz rahatım Allah'tan
Teşekkürler bende tok içtim bakalım bugünO
aç karna başladım ben mahvetti beni genelde aç karna içenlere dokunmuş azınlık bana dokunmadı diyordu bende araştırdım sabah kahvaltıdan sonra 1 saat sonra içiyorum bir iki saat birşey yenmiyor o ara ve. Yoğurt tüketmemek gerek böyle olunca dokunmadı öteki türlü mide bulantısı kusma yaşadım deneyerek yaptım yorumlara da baktım
İnşalalh sorun yaşamazsın canımTeşekkürler bende tok içtim bakalım bugün
Omega içiyorum basından beri o etkili olmadı bende ben ne zaman başladım Demir’e sonra mahvoldum bi anladım ki bana ne dokundu ondan başka seçenek yoktuBEnde ondan şüpeleniyorim birde omega ekledi bu ikisinden birinden oluyo
Benimde çok ağrılarım oldu bu hafta yürüyemediğim eve zor geldiğim bile oldu sürekli kasık alt karın ağrısı çektim belin hepsi birbirine girdi çok şükür bi sorun yoktuKizlar bugun yine kontrolum vardi hersey yolunda igneyi son kez vurulcam artik gerek yok hatta vurulmasan bile olur ama aldiysan vuralim dedi. Fitile kisa sure daha devam tamamen onlem amacli agrilarim bu hafta asiri fazlaydi rahmime bicak saplanir gibi agri kasiklarimda sanci yururrken agri hepsi sorunsuz cikti yolunda bu haftalarda agri sanci durumlari normal rahim buyuyor bide bebek hizla büyüyor.
Banada hala kan ilacı vermedi doktor ilerleyen haftalarda başlıcaz dedi şuanlık zaten kullandığım folikasidin içinde omega demir d vitamini dshil bi çok şey mevcut bunu doğuma kadar kullan bırakma dedi ona bağlıyorum bendeBenim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
Canım d vitamini çok önemli. İnsanlarda bu değer çok düşük olduğu için genelde doktorların hepsi veriyor. Kaç peki d vitamini değerin.Bana da d vitaminine gerek yok dedi ama demiri unutma dedi. Kan degerime bakmaksizin. Hangisine inanmali
İnşallah canım koyu renk dışkıya sebep oluyor demi bu ilaçİnşalalh sorun yaşamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?