2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Nasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mı
Bende riske atmadım çalışırken yeni başlayacağım dün içmedim mesela etkiler mi diye
Sabah ackarna dedi bana doktorum en etkili o saatte oluyormus ilaci icincede enaz yarimsaat birsey yeme dedi

Demir ilaci kabiz ve gaz yapiyo benim karin ve kasik agrilarimida ona bagliyorum

Benim ara ara önceden ağrırdı hatırlıyorum. Sanırım bu süreçte “9 ay boyunca seni karnımda taşıdım” sözünün anlamını öğreniyoruz.

Benim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti

Benim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
Benim kan degerim yanlıs hatirlamiyorsam 6 cikmisti doktorum cok düsuk dedi zaten kizimdada kullanmistim sonra gecen gittigimde ölctü 11 cikti kan ilacini sabah 2 adete cikardi

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Sessiz takipteydim grubu, seni görünce belki yardımım olur diye yazmak istedim.

Bende gebeliğin son ayında olmuştu bunlardan. Karaciğerle ilgili bir sıkıntı olmuştu tam hatırlamıyorum ama safradan kana safra suyu karışıyormuş. O kadar kötü kaşınıyordu ki dayanamadım kortizonlu krem kullandım, yoksa kendimi kanatıyordum enfeksiyon kapacaktım. Karaciğer değerlerine bir baktırmanı tavsiye ederim. Ama endişe yapma sorunu bulurlarsa çözümü de var.

SAT 16.08.2022
Yaş 34
2.çocuk
Cinsiyet erkek
Ankara

Eklerseniz sevinirim NurseCelline .

Allah razi olsun canım karacigere baktilar daha once ondan degil dediler. Bugün doktor guitar parazit istedi bakalım ondan bulurlar umarım da bir cozumu olur.

Bende demir ilacı kullanmıyorum canım, banada vermedi, şuan için gerek yok dedi. Multivitamin ve d vitamini kullanıyorum sadece.

Hoşgeldiniz hemen ekliyorum

Bana da d vitaminine gerek yok dedi ama demiri unutma dedi. Kan degerime bakmaksizin. Hangisine inanmali
D vitaminine gerek yok diyen doktora inanmayın bence. Ölçtürüp kendiniz karar verin. Bir çok hastalık d vitamini sayesinde hafif veya hiç uğramadan geçiyor. En az 60 olması tavsiye ediliyor.

O
Nasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mı
Bende riske atmadım çalışırken yeni başlayacağım dün içmedim mesela etkiler mi diye
aç karna başladım ben mahvetti beni genelde aç karna içenlere dokunmuş azınlık bana dokunmadı diyordu bende araştırdım sabah kahvaltıdan sonra 1 saat sonra içiyorum bir iki saat birşey yenmiyor o ara ve. Yoğurt tüketmemek gerek böyle olunca dokunmadı öteki türlü mide bulantısı kusma yaşadım deneyerek yaptım yorumlara da baktım

Bu şekilde içme canım inanılmaz dokunuyor ben öyle içmeyi bıraktım tok içiyorum düzeldim çok şükür

Teşekkürler bende tok içtim bakalım bugün

Benimde çok ağrılarım oldu bu hafta yürüyemediğim eve zor geldiğim bile oldu sürekli kasık alt karın ağrısı çektim belin hepsi birbirine girdi çok şükür bi sorun yoktu
Banada hala kan ilacı vermedi doktor ilerleyen haftalarda başlıcaz dedi şuanlık zaten kullandığım folikasidin içinde omega demir d vitamini dshil bi çok şey mevcut bunu doğuma kadar kullan bırakma dedi ona bağlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…