2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet beni doktorum özellikle uyardı endişelenmeyin rengi değişir dedi ben zaten bekarken kullanmıştım renk değişikliği yapıyor
Ay bende bugün bi korktum çok önceden kullanmıştım oradan aklıma geldi neyseki hemen de etki etmiş yani

Aile hekimi ac karna midene dokunur yemekten iki saat sonra ic dedi demir ilacini ekstra d vitamini damla vermedi Multi vitaminin içinde var die banada gaz yapio bu ilaç bir iki gun ara verdim denedim midemi şişiren hazımsızlık yapan bu geyneferon kullaniorum

Çok geçmiş olsun canım benim degerim fena değildi olcturmustum ama tabi hamilelikte ihtiyaç oluyormus o yüzden mecbur kullanıyorum

Benim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
Benimde cuma günüydü kontrolüm. İdrarında enfeksiyon çıkmış biraz dedi ve toz bir ilaç verdi. Ne kan ne demir başka birşey vermedi. Halbuki değerlerimde çoğunlukla kırmızı çizgiyle çizilmişti. Yüksek ve düşük olan değerleri ben gördüm şahsen ama doktor normal dedi. 11 haftalığım. 2 hafta içinde folik asit kullanımım bitecek. Acaba ondan sonramı veriyor doktor bilemedim kızlar. Ben bide herşeyden bağımsız olarak devit 3 denilen d vitaminini kullanıyorum. Çünkü çok düşük. Gebeliğimden öncede kullanıyordum ve bırakmadım

İlk gittiğimde 10 haftalıktım folık asite devam dedi ve d vitamini verdi 12 haftada gittiğimde multivitamin verdi folik asit onda var dedi ve folik asiti bıraktırdı b 12 düşük çıktı ona başladı 16 hafta da Demire başladı şimdi multivitamin d vitamini ve Demir kullanıyorum 18 haftamdayım ama senin haftanda başlattı benim doktor

Benim ferritin 26 cikti ondan midir nedir anlamadim hala demir ilaci başlatmadi doktor. Ama kime sorsam kan degerine bakmadan verdi benim doktorum dediler.multivitamin d vit ve balik yagi verdi sadece .demiri simdi vermicem desi anlamadim gitti
Ben de demir ilacına henüz başlamadım. Re-Genesis diye omega 3 ağırlıklı bir multivitamin ve d-vit verdi.

Kızlar merhaba ben de çok fena grip oldum ağrılarım ve ateşim var. Geniz akıntısı boğaz sızlaması deli ediyor. Napsam dahiliyeye mi görünsem kullanabileceğim ilaç da yok. Ooofff hamileliğin en sevmediğim yanı şu hastalıklar yaa

Siz hangi vitamini kullaniyorsunuz ekstra baska takviye vermedi mi

Kızlar doktorunuz balık yağı yazdı mı size?
Bana yazicam dedi ama unutmuş sanırım receteden çıkmadı. Ben zaten fazla kilom var diye almak istememiştim gerci ama çok da lazımsa alayim.
Haftada 2 kez balık yemiyorsan ilacı iç hergün demişti bana doktor. Ona göre tüm takviyeler gerekli zaten ama işe de yarıyor galiba. Evdekiler kaç çeşit hastalıktan kırıldı ben hepsini ayakta atlattı. Hamilelikte bağışıklık düşüyor denmesine rağmen. Hiç sanmıyorum kilo aldıracağını. Tatlı kaşığı kadar yağ vardır içinde. Salataya zeytinyağı koymuş gibi düşün ondan çok daha az üstelik.

Siz hangi vitamini kullaniyorsunuz ekstra baska takviye vermedi mi
Ben hamileliğimin başından beri vifolic kullanıyorum bunu kullanırken ek bişey kullanmana gerek yok dedi sadece ilerleyen haftalarda ek olarak kan ilacına başlıcaz o kadar günde bi tane akşamları yemekten sonra içiyorum doğuma kadarda kullanmam gerekmiş

Kızlar doktorunuz balık yağı yazdı mı size?
Bana yazicam dedi ama unutmuş sanırım receteden çıkmadı. Ben zaten fazla kilom var diye almak istememiştim gerci ama çok da lazımsa alayim.
Benim kullandığım folikasidin içinde olduğu için bana ek olarak hiçbir takviye yazmıyor

Geçmiş olsun,ateş varsa gidin bence dahiliye değil de KBB doktoruna.Hamile iken kullanılabilen ilaçlar verir belki.Bol c vitamini,tavuklu sarimsakli çorba,zencefil,bal tüketmeye çalışın geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…