- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.101
YOk aramaktan vazgectim ilk doktorum olsa neyse ama kizimdada bu doktorum vardi ve benim daha onceki hamilelik surecimi tek anlayan doktor diye bilirim sabada cok tesekkur ederim canimProfesörse ve perinatoloji geçmişi de varsa bence sıkıntı olmaz sonuçta asistan ya da uzman değil demek ki o da işinin ehli. Ama içiniz rahatlasın istiyorsanız arayın tabii
Canım etrafımda bir sürü kişi var riskli hamileliği olmadığı halde radyoloji doktoruna değil, bu işi daha detaylıca yaptıkları için perinatolog’a özellikle gidiyor. Tabiki kişiye kalmış. Yapan doktorda önemli, iyi araştırmak gerekir.Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Rica ederimYOk aramaktan vazgectim ilk doktorum olsa neyse ama kizimdada bu doktorum vardi ve benim daha onceki hamilelik surecimi tek anlayan doktor diye bilirim sabada cok tesekkur ederim canim
Ben 19 haftama girdigimde detayli icin randevu aldimRica ederim
Kızlar ben 22+1deyken detaylıya giricem ama bebek hep 1 hafta önden gidiyor yani 23+larda çıkıcak muhtemelen. Siz hangi haftaya aldınız randevuları?
Yok benim doktorum da tercihime bıraktı zaten perinatolojiye de gidebilirsin ama gerek yok dedi. Dediğin gibi tamamen tercih meselesi en iyisi içimize sinen doktora gitmekCanım etrafımda bir sürü kişi var riskli hamileliği olmadığı halde radyoloji doktoruna değil, bu işi daha detaylıca yaptıkları için perinatoloji bölümüne özellikle gidiyor. Tabiki kişiye kalmış. Yapan doktorda önemli, iyi araştırmak gerekir.
Kesinlikle şu süreçte en doğrusu, içimiz nasıl rahat edecekse onu yapmakYok benim doktorum da tercihime bıraktı zaten perinatolojiye de gidebilirsin ama gerek yok dedi. Dediğin gibi tamamen tercih meselesi en iyisi içimize sinen doktora gitmek
Çok şükür şu anlık yok önce düşük tehlikem vardı ama geçti. Ozman radyologa gideyim benBenim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Canım radyoloji doktoru da detaylı güzelce bakabilir sorun olmaz. Ama genelde perinatolojiye yönlendiriyor doktorlar.Kızlar aklıma takılan bişi var benim ya benim doktorum radyologa yönlendirdi detaylı Ultrason için. Ama cevremdekiler perinatoloğa gt diyorlar. Radyolog 600 TL perinatoloji 1500 TL dedi. Yani fark ne radyologa gitsem sorun olur mu anlamadım yani
Bu kadar geç belli etti kendini sıpaMerhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim minnosum belli etti sonunda kendini. Oglum oluyormusNurseCelline
Amin insallah tesekkur ederim canimmCanım radyoloji doktoru da detaylı güzelce bakabilir sorun olmaz. Ama genelde perinatolojiye yönlendiriyor doktorlar.
Bu kadar geç belli etti kendini sıpasağlkkla gelsin gözün aydın canım
Özele mi gidiyorsunuz? Benim detaylı için gideceğim doktorun özel muayenehanesi var mesela sürekli takipli hastalari ayrı doktora gitmeden o Dr bakıyor detayliyaSimdi arkadaslar sizler bu detayli ulturason ucin perinatoloji bolumunden randevu aldik sukadar fiyat dedinizya benim doktorum hastanenin perinatoloji bolumunden randevu al falan demedi kendisi bakacak biraz oncede hastaneyi aradim perinatoloji bolumj altinda randevularda ucretli dedi benhicbisey anlamadim
Devlete gidiyorum normalde 20 haftalikken gitsen daha iyi olur dedi o da bu önümüzdeki hafta olacak inşallah cuma gününe bakalımRica ederim
Kızlar ben 22+1deyken detaylıya giricem ama bebek hep 1 hafta önden gidiyor yani 23+larda çıkıcak muhtemelen. Siz hangi haftaya aldınız randevuları?
Sonunda gösterdi demek paşaMerhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim minnosum belli etti sonunda kendini. Oglum oluyormusNurseCelline
Evet acibademe gidiyorumÖzele mi gidiyorsunuz? Benim detaylı için gideceğim doktorun özel muayenehanesi var mesela sürekli takipli hastalari ayrı doktora gitmeden o Dr bakıyor detayliya
Hangisi içinize sinerse öyle yapınÇok şükür şu anlık yok önce düşük tehlikem vardı ama geçti. Ozman radyologa gideyim ben
16. Hafta dayken doktorumun asistanı baglı olduğumuz hastanedeki perinatologdan randevuyu 20. Haftama denk gelcek şekilde aldı.Rica ederim
Anladım cnm ozmn Bn biraz daha araştırayım bu işiCanım radyoloji doktoru da detaylı güzelce bakabilir sorun olmaz. Ama genelde perinatolojiye yönlendiriyor doktorlar.
Bu kadar geç belli etti kendini sıpasağlkkla gelsin gözün aydın canım
Bugün ultrasonla bakıldı, böbreklerde de safra kesesinde de anormallik görmedi doktor. Tanıdığım bir üroloğa danıştım, bebek büyüdüğü için de olabilir, veya gebeliğe bağlı böbrek büyümesi de olabilir dedi. Pazartesi günü kadın doğum randevumda doktoruma danışmayı düşünüyorum. 14 hafta böbreğe baskı yapması için biraz erken gibi geldi açıkçası ama böbrek işlevinin artmış olması bir sebep olabilirmiş. Bol su içmek lazım bu arada, bazen içmediğimde de hissediyorumBu ağrıyı ben hissediyorum. Ama benim haftam sizden küçük. Sol bobregim ağrıyor. İdrar yıllarımda enfeksiyon yok. Vajinal olarak anormal akıntım yok çok sukur. Bu nedir anlamadım. Bugün bı başladı çarşıda yürürken. Sonra hicbirsey yapmadığım halde yavaş yavaş geçti. Acaba diyorum rahim böbreğe baskı mi yapıyor?scher
Ne güzel doktor, benimki de öyle yapar umarım daha sormadım. Arada birsürü konu oldu zaten. Şeker konusuna da zamanı gelince bakarız dedim. Bu arada testi baklavayla yapsalar da gönül rahatlığıyla yesek keşke:)Benim doktorum aclik kan sekerine bakip eger belli seviyenin altindaysa yükleme yapmiyor. Ama yükleme yapilmali derse bu sefer yaptiririm. 2-3 baklava yemekten farki yok deniyor ki gün icinde neler yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?