2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Profesörse ve perinatoloji geçmişi de varsa bence sıkıntı olmaz sonuçta asistan ya da uzman değil demek ki o da işinin ehli. Ama içiniz rahatlasın istiyorsanız arayın tabii
YOk aramaktan vazgectim ilk doktorum olsa neyse ama kizimdada bu doktorum vardi ve benim daha onceki hamilelik surecimi tek anlayan doktor diye bilirim sabada cok tesekkur ederim canim

Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Canım etrafımda bir sürü kişi var riskli hamileliği olmadığı halde radyoloji doktoruna değil, bu işi daha detaylıca yaptıkları için perinatolog’a özellikle gidiyor. Tabiki kişiye kalmış. Yapan doktorda önemli, iyi araştırmak gerekir.

YOk aramaktan vazgectim ilk doktorum olsa neyse ama kizimdada bu doktorum vardi ve benim daha onceki hamilelik surecimi tek anlayan doktor diye bilirim sabada cok tesekkur ederim canim
Rica ederim

Kızlar ben 22+1deyken detaylıya giricem ama bebek hep 1 hafta önden gidiyor yani 23+larda çıkıcak muhtemelen. Siz hangi haftaya aldınız randevuları?

Yok benim doktorum da tercihime bıraktı zaten perinatolojiye de gidebilirsin ama gerek yok dedi. Dediğin gibi tamamen tercih meselesi en iyisi içimize sinen doktora gitmek

Benim doktorum perinatoloğa riskli gebeleri yönlendiririz sen radyolojiye git dedi. Eğer riskli gebeliğiniz yoksa radyoloğa gidin sonuçta eğer işinde uzmansa o da güzel inceleyecektir
Çok şükür şu anlık yok önce düşük tehlikem vardı ama geçti. Ozman radyologa gideyim ben

Canım radyoloji doktoru da detaylı güzelce bakabilir sorun olmaz. Ama genelde perinatolojiye yönlendiriyor doktorlar.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim minnosum belli etti sonunda kendini. Oglum oluyormus NurseCelline
Bu kadar geç belli etti kendini sıpa sağlkkla gelsin gözün aydın canım

Özele mi gidiyorsunuz? Benim detaylı için gideceğim doktorun özel muayenehanesi var mesela sürekli takipli hastalari ayrı doktora gitmeden o Dr bakıyor detayliya

Rica ederim

Kızlar ben 22+1deyken detaylıya giricem ama bebek hep 1 hafta önden gidiyor yani 23+larda çıkıcak muhtemelen. Siz hangi haftaya aldınız randevuları?
Devlete gidiyorum normalde 20 haftalikken gitsen daha iyi olur dedi o da bu önümüzdeki hafta olacak inşallah cuma gününe bakalım

Rica ederim

16. Hafta dayken doktorumun asistanı baglı olduğumuz hastanedeki perinatologdan randevuyu 20. Haftama denk gelcek şekilde aldı.

19+4deyim vajina çevresindeki kemiklerim çok ağrıyor. bunu yaşayan var mı? çatın genişliyor diyolar çevredekiler cumartesi doktoruma da soracağım ama oturduğum yattığım yerden kalkarken yatakta dönerken çok ağrı çekiyorum

Bugün ultrasonla bakıldı, böbreklerde de safra kesesinde de anormallik görmedi doktor. Tanıdığım bir üroloğa danıştım, bebek büyüdüğü için de olabilir, veya gebeliğe bağlı böbrek büyümesi de olabilir dedi. Pazartesi günü kadın doğum randevumda doktoruma danışmayı düşünüyorum. 14 hafta böbreğe baskı yapması için biraz erken gibi geldi açıkçası ama böbrek işlevinin artmış olması bir sebep olabilirmiş. Bol su içmek lazım bu arada, bazen içmediğimde de hissediyorum

Benim doktorum aclik kan sekerine bakip eger belli seviyenin altindaysa yükleme yapmiyor. Ama yükleme yapilmali derse bu sefer yaptiririm. 2-3 baklava yemekten farki yok deniyor ki gün icinde neler yiyoruz
Ne güzel doktor, benimki de öyle yapar umarım daha sormadım. Arada birsürü konu oldu zaten. Şeker konusuna da zamanı gelince bakarız dedim. Bu arada testi baklavayla yapsalar da gönül rahatlığıyla yesek keşke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…