2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Dünkü haberden sonra ben de şüphelenmeye başladım . Normalde tereddütsüz yaptiracaktim hatta burdan yaptirilmali diyenlerdendim
Gebelikte tek doz yeterli olmuyor ama ilk hamileliğimde iki doz hamilelikte vuruldum.Dogumdan sonra olanı yaptirsaydim şimdi olmayacaktım.tum dozlar tamamlanırsa 10 yıl gecerli oluyor o da 5 doz toplam sanırım

Kızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Aynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsiniz

merhaba arkadaşlar 18.ci haftamda doktor renkli baktı bebekte sıkıntı var mı normal mi acaba bi sıkıntı yoktur umarım

Eklentiler

• F571CFBE-32E2-4B1F-9D25-60803F18AB2B.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 72
Karnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
Çok az belli ama kış kıyafetleri kalın bol olduğu için yine kmse fark etmiyor. Hamileliğini bilmeyenler ve anlamayan lar var. Mart ayında herkes şok olacak .hrm ince kıyafetlere hem kocaman göbeğee geçiş yapıcam Allah'ın izniyle

Benim ilk hamileliğimde de karnım belli belirsizdi hep. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil
Valla benimde erken cikti bence Zaten kiloyu gobekten aliyorum hep.arkadaslarimin bu haftalarda benim kadar belirgin değildi bide bende sindirim sorunu var o da sislik yapıyor sabah iyide yemek yemeye başladıktan sonra sisiyor. Eskiden 65 68 kilo da dogurcam dikkat edicen fit olcam catlamamak için kremlerimi sürücem diyordum suan 300 kilo olsam umrumda degil dogal bile olsa saclarimi boyatmaya da gitmedim kiloda almaya basladim zerre umursamiyorum göğüslerim catladi bi gram canimi sikmiyor sadece bebek saglikla kucagima gelsin bende saglikla dogurayim yeter diyorum .Değişik bir surecmis hamilelik bunu yasatana sukurler olsun insallah saglikla aliriz kucagimiza bebisleri yolu yariladik

Ben zayıf olduğum için karnım top gibi çıktı yedikçe akşama kadar daha şişiyor popo ve karından alıyorum diğer yerlerim aynı suan 3 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…