- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.261
Midene dokunuyorsa yemekten 2 saat sonra al demişti bana eczacı canımKızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Benim çok belli artıkKarnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
Anladım öyle yapim o zaman canım sağol:)Midene dokunuyorsa yemekten 2 saat sonra al demişti bana eczacı canım
Dünkü haberden sonra ben de şüphelenmeye başladım . Normalde tereddütsüz yaptiracaktim hatta burdan yaptirilmali diyenlerdendimAşı konusunda ben de çok kararsızım. doktorların da farklı söylemlerini duymak hiç yardımcı olmuyor. Bir doktor arkadaşım tetanoz kapmanın çok düşük bir risk olduğunu söyledi, ancak tehlikeli bir hastalık olduğu için tedbir olarak yapılıyormuş. Yaptıracaksan tek doz 5 yıla kadar koruyucu, ikinciye gerek yok dedi.
Yorumlarda takip ettiğim kadarıyla yan etkileri daha fazla olmuş bu toplantılan serinin ateş , halsizlik vs .Ebeye sorsanız ne diyecek merak ediyorumBen vuruldum mesela geçenlerde vurulanlar ne olacak
Demir ilaçları genelde aç karnına 1 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra oluyormuş .Kızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Aynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsinizKızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Şuan her yerde benim kızCinsiyeti belli olan anneler kız bebekler göbeğin aşağısında erkekte ustunde hareket edermiş doğruluk payı var mı
Ben 3 kilo almisim toplamda hepsi karnimda heralde belli oluyor benim gobekKarnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
Benim ilk hamileliğimde de karnım belli belirsizdi hep. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değilBen 3 kilo almisim toplamda hepsi karnimda heralde belli oluyor benim gobek
Sol taraf da kız derler halbuki ki 4 kızım da soldaydiErkek benim , sol taraf aşağı kasığa doğru hissediyorum hep bu genel şeylere nedense uymadı tatlı ister derler erkek hamilelik neredeyse tatlıdan midem bulanıyor
Hyr ben hissettiğim yer göbek altı sağ taraftı. Bebek erkekCinsiyeti belli olan anneler kız bebekler göbeğin aşağısında erkekte ustunde hareket edermiş doğruluk payı var mı
Çok az belli ama kış kıyafetleri kalın bol olduğu için yine kmse fark etmiyor. Hamileliğini bilmeyenler ve anlamayan lar var. Mart ayında herkes şok olacak .hrm ince kıyafetlere hem kocaman göbeğee geçiş yapıcam Allah'ın izniyleKarnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
Valla benimde erken cikti bence Zaten kiloyu gobekten aliyorum hep.arkadaslarimin bu haftalarda benim kadar belirgin değildi bide bende sindirim sorunu var o da sislik yapıyor sabah iyide yemek yemeye başladıktan sonra sisiyor. Eskiden 65 68 kilo da dogurcam dikkat edicen fit olcam catlamamak için kremlerimi sürücem diyordum suan 300 kilo olsam umrumda degil dogal bile olsa saclarimi boyatmaya da gitmedim kiloda almaya basladim zerre umursamiyorum göğüslerim catladi bi gram canimi sikmiyor sadece bebek saglikla kucagima gelsin bende saglikla dogurayim yeter diyorum .Değişik bir surecmis hamilelikBenim ilk hamileliğimde de karnım belli belirsizdi hep. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil
Kahvaltıdan bir iki saat sonra için ben öylem yaptım bir öyle dokunmadı öteki türlü beni mahvetti ve onu içtikten sonra yoğurt vs tüketmeyinKızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Evde tayt tişört bakınca 14. Haftadan beri belli oluyor ama saklamak istesem kışlık kıyafetlerle şu an bile belli etmeden gezebilirdim, 21deyim.Karnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
Ben kullaniyorum sabah 5.30 6 gibi icip tekrar yatiyorumKızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Benkmde cok belli degil hatta bazen yumusacik bebek icerde nerde diye düsünuyorumKarnınız belli oluyor mu dışarıdan? Benim henüz belli değil 19 haftadayım siz ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?