2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İlk hamileliğimde komşularım hamile olduğumu hiç anlamamışlardı. Bebeğim doğdu dediğimde şaşırmışlardı. Herkesin farklı oluyor hamileliği

Bende 3 günluk futil kullanmistim akıntilarim kesilmisti ama 2 günür su gibi peynir kesigi gibj bazende çok açık bir sarı gibi geliyo yazdim vatsabina bakalım ne diyecek
Siz akinti icin vajinadan kültür vermismiydiniz bende beyaz acik sari akinti geliyor ama normal akinti formunda agri sizi yok idrar testi kulturu temiz cikti doktor devam ederse vajinadan kultur aliriz dedi her kontrolde oyle diye diye 20nci haftaya geldik

Valla bilmiyorum ama ikisinin verdiği zarar aynı. Hem erkenden farkedilmesi daha iyi böyle bir hastalık durumu vs varsa gebelikte ortaya çıkabilen bişey olduğu için ben tereddütsüz yaptıracağım.
Ayni da iki dilim baklava yiyerek kimse bayilmiyor. Ama o yukleme esnasinda bayilan vs oluyor benim bildigim. Ben ayni oldugunu dusunmuyorum

Benim alttan baktı ufak bir yara göründü kültür almadı gorunce ama bir kac gundur tekrarlardi vatsabina yzadim enfeksiyin tekrarlakis olabilir muayeneye geldiginde bakalım dedi

Herkese merhabalar kizlar. 19+3 haftalik hamileyim. Ayda 1 kontrole gidiyorum. Pazartesi gunu kontrol gunum. Uzun zamandir doktora gitmeyince yine triplere girdim. Uzun suredir karin ve kasik agrilarim oluyordu yatakta saga sola donerken bile zorlaniyodum.son 2-3 gundur hicbir agrim kalmadi ve jnanilmaz enerjigim kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum. Kendimi strese sokmaktan baska bisey degil belki ama meme uclarimin rengi falan da acilmis gibi sanki iyice taktim kafaya. Sizin var mi belirtiniz bu haftalarda benim gibi hisseden var mi acaba merak ettim(

Aynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsiniz
Şey tuvalete gittiginizde siyahlastimi acaba? Benim oyle oldu da once cok korktum esim dedi yeni hap yapmsitir diye.

Korkmayın bir şey yoktur inşallah uzun süre gitmediğinize öyle geliyordur size. İyi dayaniyorsunuz masallah. Ben 17. Haftamdayim 5. Haftamdan beri her hafta gittim. Bugünde gidecektim doktorum izinliymis pazartrsine aldim tekrar:) rekorum 10 gün olacak gitmeyeli

Kac saat tuketmememiz lazim acaba bilginiz var mi
1.5-2 saat tüketmemek gerek ben dikkat ediyorum böylece daha içilir oldu ilk bir kaç gün beni perişan etti aç karna içtim bilmiyordum sonra araştırdım ki herkes aynı sorunu yaşamış gebelikte bulantı bilmedim ama bu ilaç beni kusturdu bile

Canim balayina girmissin hayirli olsun ben de asiri enerjigim ve belirtilerin cogu kayboldu bende ama ben cok sukur diyorum cunku o ilk donem inanilmaz zordu. Simdi vucut daha iyi adapte oldu bebege o yuzden bence bu saydiklariniz. Enerji de oyle bir enerji ki uyumak bile istemiyorum cokkk normal bunlar evham yapmayin

doktorunuz birsey demiyor mu benimki kovardi heralde:) evet uzun zaman oldu diye belki bana oyle geliyor ama ne biliyim bir degisik hisler icindeyim ne zormus hamilelik

Aynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsiniz
Yani bu sekilde karin da ac mi olmus oluyor? Boyle etkinligi azalmaz ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…