- 10 Aralık 2020
- 384
- 402
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.281
Siz akinti icin vajinadan kültür vermismiydiniz bende beyaz acik sari akinti geliyor ama normal akinti formunda agri sizi yok idrar testi kulturu temiz cikti doktor devam ederse vajinadan kultur aliriz dedi her kontrolde oyle diye diye 20nci haftaya geldikBende 3 günluk futil kullanmistim akıntilarim kesilmisti ama 2 günür su gibi peynir kesigi gibj bazende çok açık bir sarı gibi geliyo yazdim vatsabina bakalım ne diyecek
Ayni da iki dilim baklava yiyerek kimse bayilmiyor. Ama o yukleme esnasinda bayilan vs oluyor benim bildigim. Ben ayni oldugunu dusunmuyorumValla bilmiyorum ama ikisinin verdiği zarar aynı. Hem erkenden farkedilmesi daha iyi böyle bir hastalık durumu vs varsa gebelikte ortaya çıkabilen bişey olduğu için ben tereddütsüz yaptıracağım.
Benim alttan baktı ufak bir yara göründü kültür almadı gorunce ama bir kac gundur tekrarlardi vatsabina yzadim enfeksiyin tekrarlakis olabilir muayeneye geldiginde bakalım dediSiz akinti icin vajinadan kültür vermismiydiniz bende beyaz acik sari akinti geliyor ama normal akinti formunda agri sizi yok idrar testi kulturu temiz cikti doktor devam ederse vajinadan kultur aliriz dedi her kontrolde oyle diye diye 20nci haftaya geldik
Sagol canim kahvaltidan iki saat sonra aldim ama yine ayni oldum. Hem midemi bulandirip hemde iştahımı nasil aciyor anlamadim:)Demir ilaçları genelde aç karnına 1 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra oluyormuş .
Ben o zaman tiroit hapimi kullaniyorum ikisini bir kullansam nasil olur acabaBen kullaniyorum sabah 5.30 6 gibi icip tekrar yatiyorum
Kac saat tuketmememiz lazim acaba bilginiz var miKahvaltıdan bir iki saat sonra için ben öylem yaptım bir öyle dokunmadı öteki türlü beni mahvetti ve onu içtikten sonra yoğurt vs tüketmeyin
Şey tuvalete gittiginizde siyahlastimi acaba? Benim oyle oldu da once cok korktum esim dedi yeni hap yapmsitir diye.Aynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsiniz
Korkmayın bir şey yoktur inşallahHerkese merhabalar kizlar. 19+3 haftalik hamileyim. Ayda 1 kontrole gidiyorum. Pazartesi gunu kontrol gunum. Uzun zamandir doktora gitmeyince yine triplere girdim. Uzun suredir karin ve kasik agrilarim oluyordu yatakta saga sola donerken bile zorlaniyodum.son 2-3 gundur hicbir agrim kalmadi ve jnanilmaz enerjigim kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum. Kendimi strese sokmaktan baska bisey degil belki ama meme uclarimin rengi falan da acilmis gibi sanki iyice taktim kafaya. Sizin var mi belirtiniz bu haftalarda benim gibi hisseden var mi acaba merak ettim(
1.5-2 saat tüketmemek gerek ben dikkat ediyorum böylece daha içilir oldu ilk bir kaç gün beni perişan etti aç karna içtim bilmiyordum sonra araştırdım ki herkes aynı sorunu yaşamış gebelikte bulantı bilmedim ama bu ilaç beni kusturdu bileKac saat tuketmememiz lazim acaba bilginiz var mi
Canim balayina girmissin hayirli olsunHerkese merhabalar kizlar. 19+3 haftalik hamileyim. Ayda 1 kontrole gidiyorum. Pazartesi gunu kontrol gunum. Uzun zamandir doktora gitmeyince yine triplere girdim. Uzun suredir karin ve kasik agrilarim oluyordu yatakta saga sola donerken bile zorlaniyodum.son 2-3 gundur hicbir agrim kalmadi ve jnanilmaz enerjigim kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum. Kendimi strese sokmaktan baska bisey degil belki ama meme uclarimin rengi falan da acilmis gibi sanki iyice taktim kafaya. Sizin var mi belirtiniz bu haftalarda benim gibi hisseden var mi acaba merak ettim(
Ya ben bunu biliyorum ama dr um bana ac karnina al dedi. Ne yapabilirim acaba cok fark ediyor muKahvaltıdan bir iki saat sonra için ben öylem yaptım bir öyle dokunmadı öteki türlü beni mahvetti ve onu içtikten sonra yoğurt vs tüketmeyin
Korkmayın bir şey yoktur inşallahuzun süre gitmediğinize öyle geliyordur size. İyi dayaniyorsunuz masallah. Ben 17. Haftamdayim 5. Haftamdan beri her hafta gittim. Bugünde gidecektim doktorum izinliymis pazartrsine aldim tekrar:) rekorum 10 gün olacak gitmeyeli
Evet koyulaştı baya siyah gibi ama burda hep normal yazmışlar bende önemsemedim o yüzdenŞey tuvalete gittiginizde siyahlastimi acaba? Benim oyle oldu da once cok korktum esim dedi yeni hap yapmsitir diye.
Yani bu sekilde karin da ac mi olmus oluyor? Boyle etkinligi azalmaz ama dimiAynı hapı kullanıyorum, akşam saat 9dan sonra bir şey yemiyorum gece 11-12 gibi yatarken içip yatıyorum hemen. Çok şükür bu sayede o hap yüzünden hiç bulantım olmadı bi de öyle deneyebilirsiniz
İlacı değiştirir belki dr son çareSagol canim kahvaltidan iki saat sonra aldim ama yine ayni oldum. Hem midemi bulandirip hemde iştahımı nasil aciyor anlamadim:)
Emilimini bozabilir bence doktorunuza danışmadan kullanmayın.Ben o zaman tiroit hapimi kullaniyorum ikisini bir kullansam nasil olur acaba
Evet prospektusunde de yazıyor hatta korkulacak bir durum değilŞey tuvalete gittiginizde siyahlastimi acaba? Benim oyle oldu da once cok korktum esim dedi yeni hap yapmsitir diye.
Evet azalmaz ben midemin normalde de çok bulandığını söyledim o yüzden böyle kullanmamı önerdiler, ilaç öncesi ve sonrası 2şer saat açlık yeterliymişYani bu sekilde karin da ac mi olmus oluyor? Boyle etkinligi azalmaz ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?