2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Her hafta miiii ne güzel sik sik görüyosunuz. Benim 2 randevum arasinda 5 hafta vardi. Ama akintidan dolayi araya sikistirdi 2 gün önce ve esas randevum diil diye boyuna posuna bakmadi bile. Vajinal kültür alip bide suyu muyu yerinde mi diye bakti o. Yurtdisinda saglik tas devri gibi

Nasıl recete etti anlamadim ilk defa sizden duydum sağlık ocakları yapıyor receteye gerek yok ki

Kızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Ben kullanıyorum ilk baslarda ac aliyordum sabah sonra degistirdim kahvaltidan 2 ya da 3 saat sonra alıyorum, bazen unutuyorum o zaman da gece yatmadan ac içiyorum. Cok daha iyiyim

doktorunuz birsey demiyor mu benimki kovardi heralde:) evet uzun zaman oldu diye belki bana oyle geliyor ama ne biliyim bir degisik hisler icindeyim ne zormus hamilelik
Alisti artik doktorum da daha önceden 4 kaybim var canim korkusunu atlatamiyorum. Artik doktorum kabullendi beni böyle :) hareketlerini hissedince gelmezsin artik diyo

Her hafta aslında dogru degil ama durduramiyorum kendimi. Kontrolden cikinca artik gitmicem 3 hafta diyorum cumartesine yaklasinca gün hemen randevu aliyorum. Ay yurt disi oyle canim, ben almanyandan evlenip geldim turkiyeye. İyi ki de geldim diyorum.

Sagol canim kahvaltidan iki saat sonra aldim ama yine ayni oldum. Hem midemi bulandirip hemde iştahımı nasil aciyor anlamadim:)
Canim mideni rahatsiz ediosa kapsül formunda olanlar varmis bu hapın direk bagirsakda cozunuomus oyle olunca mide rahatsizligi olmuomus gidince doktoruma danışıp ondan yazdircam bende

Plasentanin konumuna göre de gecikme oluyormus. Benimki öndeymis mesela ondan daha az hissedersin dedi dr. 18+larda hissetmeye basladim
30unda randevum var sorcam doktoruma belki de dediğin gibi plasenta öndedir
Bende 19+2 hissedio hissetmio arasi biseyim benimde ilk anlamiorum daha arada nabiz atmasi gibi biseyler oluo ama
Bende nabız fln da atmıyo anlamadım

Ters göc olmusMemnunsaniz ne mutlu. Em önemli sey insanin yasadigi yeri benimsemesi. Ben 12 yildir yurtdisindayim sanki kendi memleketim gibi

Evet azalmaz ben midemin normalde de çok bulandığını söyledim o yüzden böyle kullanmamı önerdiler, ilaç öncesi ve sonrası 2şer saat açlık yeterliymiş
ac karnina dedikleri 2 saatlik aclik yeterli miymis yanii. Ben ac karnina deyince direkt aklima sabah hic daha bir sey yememisken olarak dusunuyordum

ac karnina dedikleri 2 saatlik aclik yeterli miymis yanii. Ben ac karnina deyince direkt aklima sabah hic daha bir sey yememisken olarak dusunuyordum
Yani bana öyle dediler ben yine de garanti olsun diye 3 saat falan aç kalıp içiyorum zaten o süre zarfında da yediklerimizin çoğu mideden bağırsağa doğru yol alıyor oluyor. Aç karna demelerinin sebebi de ilacın emiliminin daha rahat olması için, o yüzden bence yeterli bir süre

Canim mideni rahatsiz ediosa kapsül formunda olanlar varmis bu hapın direk bagirsakda cozunuomus oyle olunca mide rahatsizligi olmuomus gidince doktoruma danışıp ondan yazdircam bende
Canim benimki kapsul zaten. Kapsülün icide kucuk kucuk toplar ilaclar var. Baska turlusude mi var bu hapin?

Kızlar herkese selam 19.haftamızın içindeyiz hala bişe hissetmedim Sizler kaçıncı haftanızda hissettinz? Bu arada ilk gebeliğim
Bende hissediommu hissetmiom mu anlamiyorum. Her gün değilde arada böyle bi kelebelik gibimi kalp atisi gibi mi desem biseyler oluyo. En son 2 gun once oldu daha oyle bise de olmadi.

Kızlar selam. İlk üç ayki bulanti ve kusmalarin ardindan son bir aydir aşırı istah açıklığı ile savaşıyorum. Fazla kilom oldugundan doktor sonuna kadar maksimum 5 kilo almama izin verdi ki o da son haftalarda zaten geliyor biliyorum.

Benim bu ara almak yerine vermem lazim hatta oyle dedi doktorum. Bebek alacak ben yagdan vericem. Nasil olacak bilmiyorum çünkü surekli yagli kızartma Börek corek istiyor yiyorum.

Ama artik midem de aşırı yanıyor ve dayanmiyor.
Siz sağlıklı beslenmeye calisan annelerin destegini istiyorum. Bana kisaca bir günde neler yediginizi anlatabilir misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…