- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.301
Her hafta miiii ne güzel sik sik görüyosunuz. Benim 2 randevum arasinda 5 hafta vardi. Ama akintidan dolayi araya sikistirdi 2 gün önce ve esas randevum diil diye boyuna posuna bakmadi bile. Vajinal kültür alip bide suyu muyu yerinde mi diye bakti o. Yurtdisinda saglik tas devri gibiKorkmayın bir şey yoktur inşallahuzun süre gitmediğinize öyle geliyordur size. İyi dayaniyorsunuz masallah. Ben 17. Haftamdayim 5. Haftamdan beri her hafta gittim. Bugünde gidecektim doktorum izinliymis pazartrsine aldim tekrar:) rekorum 10 gün olacak gitmeyeli
Nasıl recete etti anlamadim ilk defa sizden duydum sağlık ocakları yapıyor receteye gerek yok kiBugun sabah kontrolum vardi doktorum çok netti direk 24 haftada tetenoz mutlaka ol uzerine 30ncu haftada tetanoz+bogmaca dedi ve bunlari recete etti.Arkadasim benimle ayni hastanenin baska doktorundan dogum paketi almisti tabi benden önce ona tetanozu istersen yaptir demiş o da yaptirmadi dogum yaptı sorun yok doktoruma ayip olur diye bnu anlatamadim sanki diger doktorlarla kıyaslamış olmayim diye;( valla haber kafami cok karistirdi
Ben kullanıyorum ilk baslarda ac aliyordum sabah sonra degistirdim kahvaltidan 2 ya da 3 saat sonra alıyorum, bazen unutuyorum o zaman da gece yatmadan ac içiyorum. Cok daha iyiyimKızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
Valla dünden beri çok canım sıkkın. Cimere yazayım diyorumYorumlarda takip ettiğim kadarıyla yan etkileri daha fazla olmuş bu toplantılan serinin ateş , halsizlik vs .Ebeye sorsanız ne diyecek merak ediyorum
Plasentanin konumuna göre de gecikme oluyormus. Benimki öndeymis mesela ondan daha az hissedersin dedi dr. 18+larda hissetmeye basladimKızlar herkese selam 19.haftamızın içindeyiz hala bişe hissetmedim Sizler kaçıncı haftanızda hissettinz? Bu arada ilk gebeliğim
Alisti artik doktorum dadoktorunuz birsey demiyor mu benimki kovardi heralde:) evet uzun zaman oldu diye belki bana oyle geliyor ama ne biliyim bir degisik hisler icindeyim ne zormus hamilelik
Benimki göbeğimin altında hareket ediyor erkekCinsiyeti belli olan anneler kız bebekler göbeğin aşağısında erkekte ustunde hareket edermiş doğruluk payı var mı
Her haftaHer hafta miiii ne güzel sik sik görüyosunuz. Benim 2 randevum arasinda 5 hafta vardi. Ama akintidan dolayi araya sikistirdi 2 gün önce ve esas randevum diil diye boyuna posuna bakmadi bile. Vajinal kültür alip bide suyu muyu yerinde mi diye bakti o. Yurtdisinda saglik tas devri gibi
Bende 19+2 hissedio hissetmio arasi biseyim benimde ilk anlamiorum daha arada nabiz atmasi gibi biseyler oluo amaKızlar herkese selam 19.haftamızın içindeyiz hala bişe hissetmedim Sizler kaçıncı haftanızda hissettinz? Bu arada ilk gebeliğim
Canim mideni rahatsiz ediosa kapsül formunda olanlar varmis bu hapın direk bagirsakda cozunuomus oyle olunca mide rahatsizligi olmuomus gidince doktoruma danışıp ondan yazdircam bendeSagol canim kahvaltidan iki saat sonra aldim ama yine ayni oldum. Hem midemi bulandirip hemde iştahımı nasil aciyor anlamadim:)
30unda randevum var sorcam doktoruma belki de dediğin gibi plasenta öndedirPlasentanin konumuna göre de gecikme oluyormus. Benimki öndeymis mesela ondan daha az hissedersin dedi dr. 18+larda hissetmeye basladim
Bende nabız fln da atmıyo anlamadımBende 19+2 hissedio hissetmio arasi biseyim benimde ilk anlamiorum daha arada nabiz atmasi gibi biseyler oluo ama
Ters göc olmusHer haftaaslında dogru degil ama durduramiyorum kendimi. Kontrolden cikinca artik gitmicem 3 hafta diyorum cumartesine yaklasinca gün hemen randevu aliyorum. Ay yurt disi oyle canim, ben almanyandan evlenip geldim turkiyeye. İyi ki de geldim diyorum.
ac karnina dedikleri 2 saatlik aclik yeterli miymis yanii. Ben ac karnina deyince direkt aklima sabah hic daha bir sey yememisken olarak dusunuyordumEvet azalmaz ben midemin normalde de çok bulandığını söyledim o yüzden böyle kullanmamı önerdiler, ilaç öncesi ve sonrası 2şer saat açlık yeterliymiş
Yani bana öyle dediler ben yine de garanti olsun diye 3 saat falan aç kalıp içiyorum zaten o süre zarfında da yediklerimizin çoğu mideden bağırsağa doğru yol alıyor oluyor. Aç karna demelerinin sebebi de ilacın emiliminin daha rahat olması için, o yüzden bence yeterli bir süreac karnina dedikleri 2 saatlik aclik yeterli miymis yanii. Ben ac karnina deyince direkt aklima sabah hic daha bir sey yememisken olarak dusunuyordum
Canim benimki kapsul zaten. Kapsülün icide kucuk kucuk toplar ilaclar var. Baska turlusude mi var bu hapin?Canim mideni rahatsiz ediosa kapsül formunda olanlar varmis bu hapın direk bagirsakda cozunuomus oyle olunca mide rahatsizligi olmuomus gidince doktoruma danışıp ondan yazdircam bende
Ne güzel sizde memnunsunuz o zamanTers göc olmusMemnunsaniz ne mutlu. Em önemli sey insanin yasadigi yeri benimsemesi. Ben 12 yildir yurtdisindayim sanki kendi memleketim gibi
Bende hissediommu hissetmiom mu anlamiyorum. Her gün değilde arada böyle bi kelebelik gibimi kalp atisi gibi mi desem biseyler oluyo. En son 2 gun once oldu daha oyle bise de olmadi.Kızlar herkese selam 19.haftamızın içindeyiz hala bişe hissetmedim Sizler kaçıncı haftanızda hissettinz? Bu arada ilk gebeliğim
Aç karna daha etkili sanırım ama ben öyle içemeyeceğim için bu şekilde devam etmek zorunda kaldım eczacı ile görüştüğümde iki saat arayla içersen de etkili olur dediYa ben bunu biliyorum ama dr um bana ac karnina al dedi. Ne yapabilirim acaba cok fark ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?