2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Başınız sağolsun Rabbim diğer evlatlarınıza ve size hayırlı ömürler versin inşallah

Canım doktora sorarsan banada yazar mısın benimde çarşamba ayrıntılım ama belki acile gidicem ya ilerlemeden. Ben pek hissetmiyorum hala ne yazıkki

Omenlove canım sen de yazmadın? Gittin mi perinatolojiye

Kızlar Salıdan beri doktor doktor geziyorum, su azlığından bi gece hastanede kaldım. Salı günü perinatolojiden sonra acil seker yüklemesi yaptır dedi, bebekte sorun yok. Su azlığı şekerden olabilir dedi. Ona baktırdık o da temiz cıktı. Her şey iyi çıkıyor ama suyum sınırda. 100ml olmasi lazimken benimki 88ml. Eğer azalmadan suyum devam ederse doğuma kadar götürür dedi. Ama azalma riski var. Aynı zamanda artadabilir dedi. Detaylida ultrasonda her seyi iyi çıktı. Ama ben kilolu oldugum için perinatolog beni resmen azarladi, senin bebeginde bir sey yok bu bebek iyi, sen ona iyi bakmamissin dedi. Adam resmen vicdan yükledi bana. Nasil iyi bakmamisim diyorum kilolusun diyor. Tansiyon vardir seker vardir diyor. Ne tanisyonum cikiyor ne de seker yuklemesinde gebelik sekeri cikmadi. Salidan beri adamin dediklerine agliyorum. Bide esimde diyor ki sen ideal kilodasin senin esin neden böyle? Benim zaten derdim var. Bide adamin dediklerine taktim. Bugun tekrar kontroldeydim suyu azalmamis sabit 88mm kalmis. Bu da iyi bise en azindan. İnsallah artar dua edin bana.

Canim insallah saglikla gelecek bebis cok duydum boylesini merak etme. İlla bu tarz puruzler oluyor su ana kadar daha hic bir problem yasamadan hamilelik geciren gormedim. Benim de sali randevum bende de belki bir seyler soyler ama ben takmicam cunku biliyorum ayrintilida olmasa kanda idrarda ufak puruzler olabiliyor cok normal aslinda. Doktora gelince de gercekten sacmalamis. Bazi kendini bilmezler sacmaliyor oyle hic kafana takma. Bunun kiloyla ilgisi olsaydi zayif annelerde de boyle bir seyle karsilasilmazdi. Siz kendiniz ve bebeginiz icin hamilelik surecini daha kolay ve guzel gecirmek adina bu sorundan bagimsiz olarak belki bir diyetisyenden yardim alabilirsiniz. Hem bebegin sagligina yonelik hem de annenin kilo vermesi veya kontrolu icin faydali oluyor.

İnşallah sağlıkla devam edecek sen üzme kendini canım zaten hassas bir dönemde neden böyle konuşmuş anlamıyorum. Şekerde su fazlalığı olmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum .

Aldim canim carsamba gunu beslenme uzmanina gittim onunla devam ediyorum. Evet illa ufak tefek pürüzler cikiyor. Allahim hicbirinize göstermesin insallah. Hepinizin muayeneleri iyi geçsin güzel haberler alın detaylidan. Hayir doktorun tavri hic iyi degildi. Bir de özeldi. İnsallah bebegimin suyu artar bana dua edin. Gün gelsin hepimiz burda doğurdum mesajları atalım

İnşallah sağlıkla devam edecek sen üzme kendini canım zaten hassas bir dönemde neden böyle konuşmuş anlamıyorum. Şekerde su fazlalığı olmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum .
Eger gebelikten önce insulin direnci varsa su azaliyormus canim, eger ki gebelikte seker cikarsa su fazla oluyormuş. Bende öyle biliyordum çünkü. Bende inaniyorum güveniyorum bebeğime devam edicek. Kızım benimle olucak inşallah

İnşallah canım Ben de vardı insülin direnci

Eger sizi tatmin etmediyse baska dr gorusu de alin. Suyun fazla olmasi da az olmasi da ayni risk. Suyu fazla olan da az olan da doguruyor Allah in izniyle. Rabbimin korumasi altinda o orada. Ne bir dr ne siz ne babasi herhangi bir mudahaleyle bunu degistiremezsiniz. O kuzucugu Allah koruyor oyle dusunun. Uzulmemeye calisin tevekkul edin. Burada neler neler duyuyoruz da saglikla doguyor bebisler. Sizinki gercekten ufak bir puruz. Saglikla gelecek hepimizin bebisleri de insallah goreceksiniz

benide aradılar sağlık ocağından fakat doktorumun dediği tetenoz aşıları toplatılmış bakanlık tarafından yaptırmayacam ben

İnsallah canim evet fazla olmasida az olmasida ayni riskmis. Evet ben onu Allaha emanet ettim. Hep 7-8 haftalarda kaybediyodum bebeklerimi. İlk defa 18. Haftaya geldim. Agustosta tüp bebek yaptirdim olmadi eylülde kendiliginden geldi bebegim. Allahim ol dedi oluverdi inaniyorum olucak benimle. Aminnn hepimizinki inşallah

Ne biçim doktormuş o ya zaten hamilelik psikolojisi bambaşka bir şey daha yumuşatarak konuşacağı yerde patavatsızlık yapmış bence. Sen bebeğini düşün sadece, kimse bebeği için kötü bir şey istemez eminim ki sende elinden gelenin en iyisini yapıyosundur. İnşallah suyun da artar, artmazsa da doğana kadar bebeğine yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…