2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
benimde yemekten sonra cogunluk oyle oluyor davul gibi gergin . Bazen sabahlari yada az yedimdede baya gergin oluyor. Sonra aniden yumusuyor . Baya büyüdüler artik sırtını yasliyodur dikiliyodur toplaniyordur donuyolar Ben donmelerini tekmelerini cok net anliyorum artik .22 +3 bizde .

Kızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorum ne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??

Ben de dondugunde falan hissediyorum bir aralar daha hareketliydi ya da ben daha cok hissediyordum su an daha az hareketli daha az tekme atiyor. Ya da ben cok fazla yemek yemeye basladim sindirimim bir turlu durmadigi icin bebegimi hissedemiyor da olabilirim

Ben de 15 haftalıkken falan ilk belli belirsiz hissettim ama son 2 haftadır baya tekme tokat hissediyorum resmen hatta bazen çok yediğimde sert vuruyor dışardan bile belli oluyor Bu muhtemelen kişiden kişiye ve bebekten bebeğe değişen bir durum, inşallah hepiniz bir an önce hissedersiniz miniklerinizi

Kuzum daha cok 20 den sonra hissedersiniz. Su an hissetmeyebilirsiniz. İlk gebelikte zaten gec hissediliyormus bir de kilo gibi bir etmen varsa o da hissizlestiriyor. Misal gecen haftaya gore biraz kilo aldim su an gecen haftaya gore daha az hisseder oldum

Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Amin canım. Allah onlari sana bagislasin. Gonlunde yine varsa da tez zamanda sağlıkla versin yeniden inşallah.

Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Başınız saolsun Allah sizlere sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah. Elden gelen bişey yok malesef.

Yaaa çok şanslıymışsın umarım ben de tez zamanda hissederim belirgin bir şekilde :))
Yani kilolu bir anneyim de denebilir aslında umarım her şey yolundadır o yüzden hissetmiyorumdur

Kızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik

Basın saolsun canim Rabbim diger kuzulara saglikli hayırlı ömürler kaderler nasip etsin insAllah

Kızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik
Bende persembe günü vurundum agri var dokununca birde kolumun ustune yatamiorum bir hafta olabilir demisti hemsire agri falan

Bende 20. Haftamdayim bu hafta daha net hissediorum kuzumu önceki haftalarda o mu deil mi die emin olamiodum ama simdi annecim benim dior

Ben 18. Haftaya girince hissetmeye başladım. Zayıfta değilim. Kişiye göre değişiyordur. Hafif içerden bişey ittiriyormuş gibi… yakında sende hissedersin.

Kızlar yardim yardim edin
Esimin bir aydir bademcikleri cok sis 3 seferdir ilac kullandi ama gecmedi . Ve sonunda banada bulasti sanirim 2 sabahtir cok kuru boğaz derinden öksürme geniz ve burun akintim var . bugun daha bi kötü uyandim . Nane limon ve baharatsiz corba yapiyorum ikimizede . Pekmez tuketiyorum . Baska alternatif bulan varmi boyle hastalanip .

Ben bir haftadır çok kötüyüm. Birşey olacak öksürmekten diye de çok korkuyorum. Buharda ağızdan burundan derin nefes almak iyi geldi. Tereyağı eritip , pekmezle kaynatıp limon sıkıp içiyorum, kara turp içine bal koyup içiyorum içim dışım bal pekmez oldu hala geçmedi umarım çok uzamaz..
Ilık limonlu ballı su içebilirsin, ayva kabukları elma kabukları ile çay yap.

Valla bende oyle istifar ediyorum artik .esimden hasta die zaten surekli corba nane limon yapiyodum . Uzakta durduk gece sag tarafimda birden agri hissettim . Cocuk yana gecti gaz sıkışmasımi oldu anlamadim ama bagirarak uyandim . Esimde endiselendi . Su hastalik illeti ne kotu sey . Neyseki kizim kipirdiyor devamli icim rahat . pzt zaten ayrintili için gidecegim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…