- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.661
benimde yemekten sonra cogunluk oyle oluyor davul gibi gergin . Bazen sabahlari yada az yedimdede baya gergin oluyor. Sonra aniden yumusuyor . Baya büyüdüler artik sırtını yasliyodur dikiliyodur toplaniyordur donuyolarArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Normalde bu surecte karinda gerilme gerginlik olmasi cok normal bebek buyudugu icin degil mi? Bende midemin oldugu yerde inanilmaz bir gerilme var. Boyle ipi sım sıki her iki tarafindan cekistirirsiniz ya oyle bir his. Karnimda o kadar yok. Bebekten cok midemi mi buyutuyorum acaba nedir bu cok merak ediyorum fikriniz var mii
Bir de oyle bir basinc var ki sanki icimde hapsuruk geliyor hapsuramiyorum bile
Ben de dondugunde falan hissediyorumbenimde yemekten sonra cogunluk oyle oluyor davul gibi gergin . Bazen sabahlari yada az yedimdede baya gergin oluyor. Sonra aniden yumusuyor . Baya büyüdüler artik sırtını yasliyodur dikiliyodur toplaniyordur donuyolarBen donmelerini tekmelerini cok net anliyorum artik .22 +3 bizde .
Ben de 15 haftalıkken falan ilk belli belirsiz hissettim ama son 2 haftadır baya tekme tokat hissediyorum resmen hatta bazen çok yediğimde sert vuruyor dışardan bile belli oluyorKızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorumne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??
Kuzum daha cok 20 den sonra hissedersiniz. Su an hissetmeyebilirsiniz. İlk gebelikte zaten gec hissediliyormus bir de kilo gibi bir etmen varsa o da hissizlestiriyor. Misal gecen haftaya gore biraz kilo aldim su an gecen haftaya gore daha az hisseder oldumKızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorumne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??
Amin canım. Allah onlari sana bagislasin. Gonlunde yine varsa da tez zamanda sağlıkla versin yeniden inşallah.Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Başınız saolsun Allah sizlere sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah. Elden gelen bişey yok malesef.Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Başınız sağolsun Allah evlatlarinizi size bağışlasin.Allah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Yaaa çok şanslıymışsınBen de 15 haftalıkken falan ilk belli belirsiz hissettim ama son 2 haftadır baya tekme tokat hissediyorum resmen hatta bazen çok yediğimde sert vuruyor dışardan bile belli oluyorBu muhtemelen kişiden kişiye ve bebekten bebeğe değişen bir durum, inşallah hepiniz bir an önce hissedersiniz miniklerinizi
Yani kilolu bir anneyim de denebilir aslındaKuzum daha cok 20 den sonra hissedersiniz. Su an hissetmeyebilirsiniz. İlk gebelikte zaten gec hissediliyormus bir de kilo gibi bir etmen varsa o da hissizlestiriyor. Misal gecen haftaya gore biraz kilo aldim su an gecen haftaya gore daha az hisseder oldum
Basın saolsun canim Rabbim diger kuzulara saglikli hayırlı ömürler kaderler nasip etsin insAllahAllah razi olsun canlar buraya yazip anne adaylarini korkutmak istemedim.. malesef 18 haftalikken birden suyum geldi kaybettim bebegimi ama hamd olsun 3 tane saglikli evlatlarim var Rabbim onlarla sinamasin
Bende persembe günü vurundum agri var dokununca birde kolumun ustune yatamiorum bir hafta olabilir demisti hemsire agri falanKızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik
Bende 20. Haftamdayim bu hafta daha net hissediorum kuzumu önceki haftalarda o mu deil mi die emin olamiodum ama simdi annecim benim diorKızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorumne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??
Ben 18. Haftaya girince hissetmeye başladım. Zayıfta değilim. Kişiye göre değişiyordur. Hafif içerden bişey ittiriyormuş gibi…Kızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorumne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??
Tetenozda bu tarz ağrı normal maalesef yapabiliyor da yapmayabiliyordaKızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik
Ben bir haftadır çok kötüyüm. Birşey olacak öksürmekten diye de çok korkuyorum. Buharda ağızdan burundan derin nefes almak iyi geldi. Tereyağı eritip , pekmezle kaynatıp limon sıkıp içiyorum, kara turp içine bal koyup içiyorum içim dışım bal pekmez oldu hala geçmedi umarım çok uzamaz..Kızlar yardim yardim edin️ ️
Esimin bir aydir bademcikleri cok sis 3 seferdir ilac kullandi ama gecmedi . Ve sonunda banada bulasti sanirim2 sabahtir cok kuru boğaz derinden öksürme geniz ve burun akintim var . bugun daha bi kötü uyandim . Nane limon ve baharatsiz corba yapiyorum ikimizede . Pekmez tuketiyorum . Baska alternatif bulan varmi boyle hastalanip .
Valla bende oyle istifar ediyorum artik .esimden hasta die zaten surekli corba nane limon yapiyodum . Uzakta durdukBen bir haftadır çok kötüyüm. Birşey olacak öksürmekten diye de çok korkuyorum. Buharda ağızdan burundan derin nefes almak iyi geldi. Tereyağı eritip , pekmezle kaynatıp limon sıkıp içiyorum, kara turp içine bal koyup içiyorum içim dışım bal pekmez oldu hala geçmedi umarım çok uzamaz..
Ilık limonlu ballı su içebilirsin, ayva kabukları elma kabukları ile çay yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?