- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.701
Canım çok gecmezse de canini üzme doktor bana Klavunat antibiyotik yazdi ve kullandim bir hafta gebeler icinmisKızlar yardim yardim edin️ ️
Esimin bir aydir bademcikleri cok sis 3 seferdir ilac kullandi ama gecmedi . Ve sonunda banada bulasti sanirim2 sabahtir cok kuru boğaz derinden öksürme geniz ve burun akintim var . bugun daha bi kötü uyandim . Nane limon ve baharatsiz corba yapiyorum ikimizede . Pekmez tuketiyorum . Baska alternatif bulan varmi boyle hastalanip .
Çok geçmiş olsun ya havuç suyunu duymuştum suyu arttırmak için Dr da ne biçim konuşmuş ya vicdansız sen zaten kötü durumdasın insan merhametli davranır anlayışsız 41 yasin okuyup niyet edebilirsin şifa için inşallah bir sıkıntı olmazKızlar Salıdan beri doktor doktor geziyorum, su azlığından bi gece hastanede kaldım. Salı günü perinatolojiden sonra acil seker yüklemesi yaptır dedi, bebekte sorun yok. Su azlığı şekerden olabilir dedi. Ona baktırdık o da temiz cıktı. Her şey iyi çıkıyor ama suyum sınırda. 100ml olmasi lazimken benimki 88ml. Eğer azalmadan suyum devam ederse doğuma kadar götürür dedi. Ama azalma riski var. Aynı zamanda artadabilir dedi. Detaylida ultrasonda her seyi iyi çıktı. Ama ben kilolu oldugum için perinatolog beni resmen azarladi, senin bebeginde bir sey yok bu bebek iyi, sen ona iyi bakmamissin dedi. Adam resmen vicdan yükledi bana. Nasil iyi bakmamisim diyorum kilolusun diyor. Tansiyon vardir seker vardir diyor. Ne tanisyonum cikiyor ne de seker yuklemesinde gebelik sekeri cikmadi. Salidan beri adamin dediklerine agliyorum. Bide esimde diyor ki sen ideal kilodasin senin esin neden böyle? Benim zaten derdim var. Bide adamin dediklerine taktim. Bugun tekrar kontroldeydim suyu azalmamis sabit 88mm kalmis. Bu da iyi bise en azindan. İnsallah artar dua edin bana.
Ben kullanıyorum içinde balık yağı da var ekstra bişi kullanmıyorum vitamin olarak kullanıyorumKızlar aranizda iMom ilacini kullananlar vardı. Bunu size doktor multivitamin olarak mi yazdi yoksa bunu omega olarak kullanip ayrica da multivitamin aliyor musunuz?
Toplatılan aşılar tarihi geçtiği veya geçmek üzere olduğu için toplatılmış. Yeni aşılar gelmiş. Ben de dün vuruldum ama önce tarihine bizzat kendim bakmak istedim hemşireden rica ettim. 02.2025 idi son kullanma tarihi. Ben de vurulmayacaktım ama Allah korusun doğum esnasın normal doğum yapamaz sezaryene alınıp paslı bir makas vs gelirsem bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım sıkıntıya girerbenide aradılar sağlık ocağından fakat doktorumun dediği tetenoz aşıları toplatılmış bakanlık tarafından yaptırmayacam ben
Ben de iMom kullanıyorum, ekstra bir şey kullanmıyorum. Midemi bulandırıyor o yüzden akşam yatarken içiyorumKızlar aranizda iMom ilacini kullananlar vardı. Bunu size doktor multivitamin olarak mi yazdi yoksa bunu omega olarak kullanip ayrica da multivitamin aliyor musunuz?
Bende dediğim gibi gaz yada bebek belirgin birşey yok şimdilik bende 19. HaftadayimKızlar 18+4teyim sizin bahsettiğiniz gibi hareket hissetmiyorum ben... 14 veya 15te hissettim bir kaç kere bağırsak hareketleri gibi değildi. Kendimi dinliyorum hala bişiy hissetmiyorumne zaman tekmelemeyi falan hissedeceğiz??
Ben de hissetmiyorum henüz net olarak ama karnim bu hafta kocaman buyudu Bi anda normalde farkedilmiyordu bile.Bende dediğim gibi gaz yada bebek belirgin birşey yok şimdilik bende 19. Haftadayim
Öyle canım. Kendimi zor tuttum yaninda aglamamk icin. O kadar güzel yorumlari vardi bide adamin. Öyle bi hale soktu ki sanki ben bebegimi bu duruma düşürmüşüm gibi. Amin canim insallahNe biçim doktormuş o ya zaten hamilelik psikolojisi bambaşka bir şey daha yumuşatarak konuşacağı yerde patavatsızlık yapmış bence. Sen bebeğini düşün sadece, kimse bebeği için kötü bir şey istemez eminim ki sende elinden gelenin en iyisini yapıyosundur. İnşallah suyun da artar, artmazsa da doğana kadar bebeğine yeter
Canım havuc suyunu sabah aksam bi bardak iciyorum. İnsallah fayda eder. İnsallah canim. Her sabah yataktan kalkmadan meryem suresini bide yasin acip dinletiyorum oyle kalkiyorum yataktan. Daha bir gün bile aksatmadım.Çok geçmiş olsun ya havuç suyunu duymuştum suyu arttırmak için Dr da ne biçim konuşmuş ya vicdansız sen zaten kötü durumdasın insan merhametli davranır anlayışsız 41 yasin okuyup niyet edebilirsin şifa için inşallah bir sıkıntı olmaz
Evet çok normal.Ben de dün yaptrdim sürekli buz koydum koluma üzerine yatmadım parol içtim bugün hafifledi ağrısı .Buz koyun ağrıyı hafifletiyor en azından parol da .iki güne hiçbir şey kalmayacak ama .Kızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik
Cuma günü 20+1 dim o gün gittim detaylıya.Cok şükür her şey yolunda tam yüzünün olduğu görüntüyü verdiKızlarrr nasılsınızzzzz bebişleriniz ne kadarlık oldu gebelik takibini açamadım burdan ondan göremiyorum haftalarınızı detaylı ultrasona girdiniz mi benim bebişim 21+1 oldu 8 Gün sonra detaylıya giricemm çok heyecanlıyımyaaaa
Evet bana da aynısı söylendi ebe de riske atmak istemez zaten korkma bize gelen yan etkilerde hiç şikayet almiyoruz son kullanma tarihine iki gün kaldığı için toplatilmis.Ben de riske atamadım Allah korosun sonucu daha da kötüToplatılan aşılar tarihi geçtiği veya geçmek üzere olduğu için toplatılmış. Yeni aşılar gelmiş. Ben de dün vuruldum ama önce tarihine bizzat kendim bakmak istedim hemşireden rica ettim. 02.2025 idi son kullanma tarihi. Ben de vurulmayacaktım ama Allah korusun doğum esnasın normal doğum yapamaz sezaryene alınıp paslı bir makas vs gelirsem bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım sıkıntıya girer
Benim de baya büyüdü artık .62 ile başladım 67 yim şu anBir dere karnınız büyüdü mü ben bir haftadır büyüdüğünü hissediyorum baya da kilo aldım ya 61 le başladım 68 im şu an 7 kg almışım akşam yemeklerinden sonra çok hazımsızlık oluyor karnım çok şişiyor geceleri de mide yanma oluyor bazen
Böyle insanlar doktor olmasa keşkeKızlar Salıdan beri doktor doktor geziyorum, su azlığından bi gece hastanede kaldım. Salı günü perinatolojiden sonra acil seker yüklemesi yaptır dedi, bebekte sorun yok. Su azlığı şekerden olabilir dedi. Ona baktırdık o da temiz cıktı. Her şey iyi çıkıyor ama suyum sınırda. 100ml olmasi lazimken benimki 88ml. Eğer azalmadan suyum devam ederse doğuma kadar götürür dedi. Ama azalma riski var. Aynı zamanda artadabilir dedi. Detaylida ultrasonda her seyi iyi çıktı. Ama ben kilolu oldugum için perinatolog beni resmen azarladi, senin bebeginde bir sey yok bu bebek iyi, sen ona iyi bakmamissin dedi. Adam resmen vicdan yükledi bana. Nasil iyi bakmamisim diyorum kilolusun diyor. Tansiyon vardir seker vardir diyor. Ne tanisyonum cikiyor ne de seker yuklemesinde gebelik sekeri cikmadi. Salidan beri adamin dediklerine agliyorum. Bide esimde diyor ki sen ideal kilodasin senin esin neden böyle? Benim zaten derdim var. Bide adamin dediklerine taktim. Bugun tekrar kontroldeydim suyu azalmamis sabit 88mm kalmis. Bu da iyi bise en azindan. İnsallah artar dua edin bana.
İnşallah ya yaptıkların çok güzel rabbim şifa versinCanım havuc suyunu sabah aksam bi bardak iciyorum. İnsallah fayda eder. İnsallah canim. Her sabah yataktan kalkmadan meryem suresini bide yasin acip dinletiyorum oyle kalkiyorum yataktan. Daha bir gün bile aksatmadım.
Merhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırımAytül Çorbacıoğlu canim epey iyi bir dr eger İstanbul’daysaniz düşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?