2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım çok gecmezse de canini üzme doktor bana Klavunat antibiyotik yazdi ve kullandim bir hafta gebeler icinmis

Kızlarrr nasılsınızzzzz bebişleriniz ne kadarlık oldu gebelik takibini açamadım burdan ondan göremiyorum haftalarınızı detaylı ultrasona girdiniz mi benim bebişim 21+1 oldu 8 Gün sonra detaylıya giricemm çok heyecanlıyımyaaaa

En son bir hafta önce gitmiştim Dr a orada plesenta Rahime gömülü olabilir dedi detaylı da belli olucakmış korkuttu beni biraz o zaman riskli gebelik statüsünde oluyormus ameliyat esnasında çok kanama olabilirmiş kanama durdurulmazsa rahim alınma gibi riski varmış inşallah yoktur öyle bişey ya plesenta anamolisiymiş bu adı da plesenta akreata böyle bişi duydunuz mu ya da karşılaştınız mı

Çok geçmiş olsun ya havuç suyunu duymuştum suyu arttırmak için Dr da ne biçim konuşmuş ya vicdansız sen zaten kötü durumdasın insan merhametli davranır anlayışsız 41 yasin okuyup niyet edebilirsin şifa için inşallah bir sıkıntı olmaz

Bir dere karnınız büyüdü mü ben bir haftadır büyüdüğünü hissediyorum baya da kilo aldım ya 61 le başladım 68 im şu an 7 kg almışım akşam yemeklerinden sonra çok hazımsızlık oluyor karnım çok şişiyor geceleri de mide yanma oluyor bazen

benide aradılar sağlık ocağından fakat doktorumun dediği tetenoz aşıları toplatılmış bakanlık tarafından yaptırmayacam ben
Toplatılan aşılar tarihi geçtiği veya geçmek üzere olduğu için toplatılmış. Yeni aşılar gelmiş. Ben de dün vuruldum ama önce tarihine bizzat kendim bakmak istedim hemşireden rica ettim. 02.2025 idi son kullanma tarihi. Ben de vurulmayacaktım ama Allah korusun doğum esnasın normal doğum yapamaz sezaryene alınıp paslı bir makas vs gelirsem bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım sıkıntıya girer

Bende dediğim gibi gaz yada bebek belirgin birşey yok şimdilik bende 19. Haftadayim

Öyle canım. Kendimi zor tuttum yaninda aglamamk icin. O kadar güzel yorumlari vardi bide adamin. Öyle bi hale soktu ki sanki ben bebegimi bu duruma düşürmüşüm gibi. Amin canim insallah Allahım hepimizin kucağına almayi nasip etsin

Canım havuc suyunu sabah aksam bi bardak iciyorum. İnsallah fayda eder. İnsallah canim. Her sabah yataktan kalkmadan meryem suresini bide yasin acip dinletiyorum oyle kalkiyorum yataktan. Daha bir gün bile aksatmadım.

Kızlar bir şey daha sormak istiyorum dün tetanoz aşısı yaptırdım. Gece uykumdan uyandıracak kadar kolum ağrıdı. Sizce bu durum normal mi? Kolumu da kaldıramıyorum üstelik
Evet çok normal.Ben de dün yaptrdim sürekli buz koydum koluma üzerine yatmadım parol içtim bugün hafifledi ağrısı .Buz koyun ağrıyı hafifletiyor en azından parol da .iki güne hiçbir şey kalmayacak ama .

Cuma günü 20+1 dim o gün gittim detaylıya.Cok şükür her şey yolunda tam yüzünün olduğu görüntüyü verdi Organlarıni parmaklarıni hep inceledi.Tam kalbine bakacaktı sırtını döndü uğraştı göremedi haftaya tekrar çağırdı kalbine bakacak o gün de

Evet bana da aynısı söylendi ebe de riske atmak istemez zaten korkma bize gelen yan etkilerde hiç şikayet almiyoruz son kullanma tarihine iki gün kaldığı için toplatilmis.Ben de riske atamadım Allah korosun sonucu daha da kötü

Benim de baya büyüdü artık .62 ile başladım 67 yim şu an

Böyle insanlar doktor olmasa keşke Böyle dengesiz doktorun dediklerini kafana takip canini hiç sıkma . inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.bak bebek de gayet iyiymiş.Doguma kadar da götürür inşallah

Aytül Çorbacıoğlu canim epey iyi bir dr eger İstanbul’daysaniz düşünün derim
Merhabalar, siz özel muayenehanesine mi gideceksiniz acaba? Bende aynı doktora randevu aldım ama medicana Beylikdüzü hastanesinde 1500 TL fiyat verdiler bana. Haftada 1 gün geliyormuş buraya sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…