2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Normalde bu surecte karinda gerilme gerginlik olmasi cok normal bebek buyudugu icin degil mi? Bende midemin oldugu yerde inanilmaz bir gerilme var. Boyle ipi sım sıki her iki tarafindan cekistirirsiniz ya oyle bir his. Karnimda o kadar yok. Bebekten cok midemi mi buyutuyorum acaba nedir bu cok merak ediyorum fikriniz var mii
Bir de oyle bir basinc var ki sanki icimde hapsuruk geliyor hapsuramiyorum bile

Kizlar merhaba sabah detayliya gittim tam 3 saat sürdü surekli ara verdik çikolata ye yürü derken yine de tam gostermedi haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyum fazlaymis Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik.

Bende de ay sey çıktı cnm damarda çentik dedi ve tansiyon kontrolu yaptilar dünden beri holter takiliydi bende.

Bana da ecoprin pro verdi ve kiloma mi bagli dedim ona bagli degil dedi. İnşallah düzelir ikimizinki de çünkü doktor bu 28. Haftadan sonra duzelebilen bir şey dedi.

Bende de ay sey çıktı cnm damarda çentik dedi ve tansiyon kontrolu yaptilar dünden beri holter takiliydi bende.
Bana hic holter ealan demedi ya hatta bira korkuttu diyebilirim benim doktorum maşallah çok direkt bi adam bana tak diye ilerde gebelik zehirlenmesi ya da gelisim geriliği olabilir takip etcez diyince kendimi zor tuttum hıçkıra hıçkıra aglamamak icin

Bana da ecoprin pro verdi ve kiloma mi bagli dedim ona bagli degil dedi. İnşallah düzelir ikimizinki de çünkü doktor bu 28. Haftadan sonra duzelebilen bir şey dedi.
İnşallah ya o kadar üzüldüm ki sabah sabah ne heycanla gitmiştim. Valla allah hamileye dert vermesin herkes kavussun çocuğuna zaten hassasiz insan herseyi takıyor kafaya

Şeker her hamilelikte ihtimal canını sıkma bence başka dert olmasin . Ben en başından beri göbekten kan sulandırıcı vuruluyorum coraspirin kullan bencede kan akışı daha rahat olur .

Benim ara ara bir gerginlik oluyor dediğiniz gibi patlamak üzere oluyorum nerdeyse ama benm genelinde sadece mide tarafı değil her yeri ama gelip geçiyor sürekli değil yediğim şeylerle ilgili sanırım

Cok sukur gozunuz aydin

Bende 2 3 saat geciktirdim mi fena oluyorum yulaf lapasi yapiyorum meyveli surekli masamda kuruyemis kuru meyvelerden bulunduruyorum tabi en buyuk ilacim zeytin .baktim cok dusuyor hemen 5 zeytin yiyorum
zaten bir anda oluyor bir işe dalıp gidersen bi anda fark ediyosun, bişey yemekten sıkıldım am mecburuz.

gerginlik değil ama sanki içimde bişeyler çekiliyor karnımın her yanından. tuhaf. sabah da aşağı doğru yıldız kayar gibi göbeğimden aşağıya bişey indi baktım görüntü olarak da orası şişti biraz dokununca gitti sanırım bebek yer değiştirdi. çok değişik bir his.

Benim ara ara bir gerginlik oluyor dediğiniz gibi patlamak üzere oluyorum nerdeyse ama benm genelinde sadece mide tarafı değil her yeri ama gelip geçiyor sürekli değil yediğim şeylerle ilgili sanırım
Evet benim de surekli degil yediklerimizle ilgili olabilir gercekten. Bebegi hissetmeye basladiniz mi? Benim 22.haftadayiz su anda. Gobek deliginin bayaa asagisinda hissediyorum acaba bununla mi ilgili

Şeker her hamilelikte ihtimal canını sıkma bence başka dert olmasin . Ben en başından beri göbekten kan sulandırıcı vuruluyorum coraspirin kullan bencede kan akışı daha rahat olur .
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun

Canim hic korkma ayni seyler bende de cikmsiti bebegin suyu fazlaydi bebege giden damarda centik vardi ama cok sukir saglikla kuicagima aldim ❤

Ya bana sey dedi doktorum holterle tansiyon takibi yapalım eger onda sikinti yoksa gecicidir diyebiliriz onemsemeyiz dedi bugun bakti tansiyon iyi ama hep takip et git ölçün ara sıra dedi. Detaylı ultrasonu yapan doktor da şey demisti bu bazen gorulur ama 28. Haftada gecer eger 31. Haftada hala gecmemisse o zaman tedavi yoluna gidilir falan dedi.

Evet benim de surekli degil yediklerimizle ilgili olabilir gercekten. Bebegi hissetmeye basladiniz mi? Benim 22.haftadayiz su anda. Gobek deliginin bayaa asagisinda hissediyorum acaba bununla mi ilgili
Bende sanki hissediyor gibiyim bir kere çok konsantre olduğum bir anda tekme gibi bişi hissettim güm gibi ama olmayabilir de bilmiyorum ama güzel bir duygu içinde bir canlı bebiş

İnşallah gecicidir diğer arkadaslar da öyle demisler o yüzden biraz rahatladim ama tansiyon aletim var birkac gün kendim de takip ediyim

Arkadaslar bugun ayiptir soylemeyisi bildiginiz yumurtlama yasadim. Normalde de ben yumurtlamami cok belirgin sekilde hissederdim kasik agrisi akinti gaz vs. Bugun de hatta birkac gundr hafif kasik agrim vardi bugun bayaa yumurtlama akintisi yasadim. Gaz da eslik ediyor. Boyle yasayan var mi normal mi acaba

Bende öyleyim canım yemeklerden sonra tuvalete çıkana kdr sert gergin tuvaletten bi saat sonra rahatlıyorum normal bu bence ama salı gittiğimde sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…