- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.641
Valla benim sadece ayrintili ultrason 900₺. Ozel muayenehanesi olan cok iyi bir prof gidecegim dr. Genelde fiyatlar cok daha pahali benimki tv ye cikan meshur bir perinatolog fiyati neden bu kadar uygun anlamadimKızlar ayrıntılı ultrason icin özelde ne kadar odediniz muayene haricinde?
Bende de ay sey çıktı cnm damarda çentik dedi ve tansiyon kontrolu yaptilar dünden beri holter takiliydi bende.Kizlar merhaba sabah detayliya gittim tam 3 saat sürdü surekli ara verdik çikolata ye yürü derken yine de tam gostermedi haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyum fazlaymis Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik.
Bana da ecoprin pro verdi ve kiloma mi bagli dedim ona bagli degil dedi. İnşallah düzelir ikimizinki de çünkü doktor bu 28. Haftadan sonra duzelebilen bir şey dedi.Kizlar merhaba sabah detayliya gittim tam 3 saat sürdü surekli ara verdik çikolata ye yürü derken yine de tam gostermedi haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyum fazlaymis Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik.
Bana hic holter ealan demedi ya hatta bira korkuttu diyebilirim benim doktorum maşallah çok direkt bi adam bana tak diye ilerde gebelik zehirlenmesi ya da gelisim geriliği olabilir takip etcez diyince kendimi zor tuttum hıçkıra hıçkıra aglamamak icinBende de ay sey çıktı cnm damarda çentik dedi ve tansiyon kontrolu yaptilar dünden beri holter takiliydi bende.
İnşallah ya o kadar üzüldüm ki sabah sabah ne heycanla gitmiştim. Valla allah hamileye dert vermesin herkes kavussun çocuğuna zaten hassasiz insan herseyi takıyor kafayaBana da ecoprin pro verdi ve kiloma mi bagli dedim ona bagli degil dedi. İnşallah düzelir ikimizinki de çünkü doktor bu 28. Haftadan sonra duzelebilen bir şey dedi.
Şeker her hamilelikte ihtimal canını sıkma bence başka dert olmasin . Ben en başından beri göbekten kan sulandırıcı vuruluyorum coraspirin kullan bencede kan akışı daha rahat olur .Kizlar merhaba sabah detayliya gittim tam 3 saat sürdü surekli ara verdik çikolata ye yürü derken yine de tam gostermedi haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyum fazlaymis Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik.
Benim ara ara bir gerginlik oluyor dediğiniz gibi patlamak üzere oluyorum nerdeyse ama benm genelinde sadece mide tarafı değil her yeri ama gelip geçiyor sürekli değil yediğim şeylerle ilgili sanırımArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Normalde bu surecte karinda gerilme gerginlik olmasi cok normal bebek buyudugu icin degil mi? Bende midemin oldugu yerde inanilmaz bir gerilme var. Boyle ipi sım sıki her iki tarafindan cekistirirsiniz ya oyle bir his. Karnimda o kadar yok. Bebekten cok midemi mi buyutuyorum acaba nedir bu cok merak ediyorum fikriniz var mii
Bir de oyle bir basinc var ki sanki icimde hapsuruk geliyor hapsuramiyorum bile
zaten bir anda oluyor bir işe dalıp gidersen bi anda fark ediyosun, bişey yemekten sıkıldım am mecburuz.Cok sukur gozunuz aydin
Bende 2 3 saat geciktirdim mi fena oluyorum yulaf lapasi yapiyorum meyveli surekli masamda kuruyemis kuru meyvelerden bulunduruyorum tabi en buyuk ilacim zeytin .baktim cok dusuyor hemen 5 zeytin yiyorum
gerginlik değil ama sanki içimde bişeyler çekiliyor karnımın her yanından. tuhaf. sabah da aşağı doğru yıldız kayar gibi göbeğimden aşağıya bişey indi baktım görüntü olarak da orası şişti biraz dokununca gitti sanırım bebek yer değiştirdi. çok değişik bir his.Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Normalde bu surecte karinda gerilme gerginlik olmasi cok normal bebek buyudugu icin degil mi? Bende midemin oldugu yerde inanilmaz bir gerilme var. Boyle ipi sım sıki her iki tarafindan cekistirirsiniz ya oyle bir his. Karnimda o kadar yok. Bebekten cok midemi mi buyutuyorum acaba nedir bu cok merak ediyorum fikriniz var mii
Evet benim de surekli degil yediklerimizle ilgili olabilir gercekten. Bebegi hissetmeye basladiniz mi? Benim 22.haftadayiz su anda. Gobek deliginin bayaa asagisinda hissediyorum acaba bununla mi ilgiliBenim ara ara bir gerginlik oluyor dediğiniz gibi patlamak üzere oluyorum nerdeyse ama benm genelinde sadece mide tarafı değil her yeri ama gelip geçiyor sürekli değil yediğim şeylerle ilgili sanırım
Teşekkür ederim canımŞeker her hamilelikte ihtimal canını sıkma bence başka dert olmasin . Ben en başından beri göbekten kan sulandırıcı vuruluyorum coraspirin kullan bencede kan akışı daha rahat olur .
Canim hic korkma ayni seyler bende de cikmsiti bebegin suyu fazlaydi bebege giden damarda centik vardi ama cok sukir saglikla kuicagima aldim ❤Kizlar merhaba sabah detayliya gittim tam 3 saat sürdü surekli ara verdik çikolata ye yürü derken yine de tam gostermedi haftaya erteledi tekrar detaylı icin gidecegiz bir de bebege giden damarlarda catallanma varmis o yüzden doğuma kadar coraspirin kullanacakmisim. Suyum fazlaymis Suyumun fazlalığı da seker nedeniyle olabiliyormus o yüzden haftaya seker yuklemesi yapilacak yani şok üstüne şok yasadim ben karbonhidrat tuketmem nişasta bazli ürünler yemem ,paket gida desen yok. Yani süt bile içmiyorum intolerans olmasin diye. Sebze ve haslama ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasil oldu anlamadik.
Ya bana sey dedi doktorum holterle tansiyon takibi yapalım eger onda sikinti yoksa gecicidir diyebiliriz onemsemeyiz dedi bugun bakti tansiyon iyi ama hep takip et git ölçün ara sıra dedi. Detaylı ultrasonu yapan doktor da şey demisti bu bazen gorulur ama 28. Haftada gecer eger 31. Haftada hala gecmemisse o zaman tedavi yoluna gidilir falan dedi.Bana hic holter ealan demedi ya hatta bira korkuttu diyebilirim benim doktorum maşallah çok direkt bi adam bana tak diye ilerde gebelik zehirlenmesi ya da gelisim geriliği olabilir takip etcez diyince kendimi zor tuttum hıçkıra hıçkıra aglamamak icin
Bende sanki hissediyor gibiyim bir kere çok konsantre olduğum bir anda tekme gibi bişi hissettim güm gibi ama olmayabilir de bilmiyorum ama güzel bir duygu içinde bir canlı bebişEvet benim de surekli degil yediklerimizle ilgili olabilir gercekten. Bebegi hissetmeye basladiniz mi? Benim 22.haftadayiz su anda. Gobek deliginin bayaa asagisinda hissediyorum acaba bununla mi ilgili
Çok teşekkür ederim sağolun icimi rahatlattinizCanim hic korkma ayni seyler bende de cikmsiti bebegin suyu fazlaydi bebege giden damarda centik vardi ama cok sukir saglikla kuicagima aldim ❤
İnşallah gecicidir diğer arkadaslar da öyle demisler o yüzden biraz rahatladimYa bana sey dedi doktorum holterle tansiyon takibi yapalım eger onda sikinti yoksa gecicidir diyebiliriz onemsemeyiz dedi bugun bakti tansiyon iyi ama hep takip et git ölçün ara sıra dedi. Detaylı ultrasonu yapan doktor da şey demisti bu bazen gorulur ama 28. Haftada gecer eger 31. Haftada hala gecmemisse o zaman tedavi yoluna gidilir falan dedi.
Bende öyleyim canım yemeklerden sonra tuvalete çıkana kdr sert gergin tuvaletten bi saat sonra rahatlıyorum normal bu bence ama salı gittiğimde sorucamArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Normalde bu surecte karinda gerilme gerginlik olmasi cok normal bebek buyudugu icin degil mi? Bende midemin oldugu yerde inanilmaz bir gerilme var. Boyle ipi sım sıki her iki tarafindan cekistirirsiniz ya oyle bir his. Karnimda o kadar yok. Bebekten cok midemi mi buyutuyorum acaba nedir bu cok merak ediyorum fikriniz var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?