- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.661
Ben hiç magnezyum kullanmıyorum sadece multivitaminde olan ne kadarsa o yaniBişey baktım da sizlere de sorayım şuanda aldığım magnezyum takviyesi günlük 350 mg ama yeni doktor multivitaminin içinde 100 mg tek magnezyumun içinde 365 mg var toplamda 465 mg. günlük 465 mg magnezyum kullanan var mı? Yada daha fazlasını
Benim enfeksiyin oyle oluyo krem gibi bazende peynir kesigi gibi alttan bakiyo doktor rahim agzinda az bir akimti varmis yine ama ilac falan vermedi onemsiz kucuk bisey dedi doguma kadar gidecek belli desi bazen oyle olabiliyormusBugün çamaşırıma bir parmak krem surulmus gibi beyaz bir akıntı gelmişti. Vajinal mantar mi bu yineyoksa idrar yolu enfeksiyonu bu sekilde mi oluyor?
Bence güzel olur pembeye de boyandığında, hemde mis gibi el emeğiKizlaar evdeki bozuk saati atmadım kapı susune çevirdim. Erken belki daha tam yapistirmadim ama dayanamadım Bi dizip şeklini denedim. Nasil görünüyor? Mavi çerçeve pembe spreyle boyanacak
Eki Görüntüle 3193155
Bende üstüne yatarım falan korkusuyla anne yanı yatağı sipariş ettim dün, e bebekten baby plus safe side modelibebeği doğunca yanıma yatırmak istesem bunu nasıl çözebilirim. Reflü yatağı filan mı alsam yatağa dümdüz yatıramam bir şey olursa diye. Üstüne filan elim kolum gelir diye korkarım.
Karnının sağından ve solundan ayni anda 3er 4 er yer kımıldıyor muBen hissedemiyorum kolumu bacağımı napıyor diye
Valla benim başından beri böyle. Bi kere de idrar ve kana bakıldı enfeksiyon yok. Hala da böyle devam ediyor. İdrarda falan yanma vs yok amaBugün çamaşırıma bir parmak krem surulmus gibi beyaz bir akıntı gelmişti. Vajinal mantar mi bu yineyoksa idrar yolu enfeksiyonu bu sekilde mi oluyor?
Bana verilen de 365 mg .17 haftaliktan itibaren kullanıyorum.Multivitaminin içinde ne kadar var ona hiç bakmadımBişey baktım da sizlere de sorayım şuanda aldığım magnezyum takviyesi günlük 350 mg ama yeni doktor multivitaminin içinde 100 mg tek magnezyumun içinde 365 mg var toplamda 465 mg. günlük 465 mg magnezyum kullanan var mı? Yada daha fazlasını
Aynisi arada bana da oluyor. Yogun bir seydi. Acaba nedenmisBugün çamaşırıma bir parmak krem surulmus gibi beyaz bir akıntı gelmişti. Vajinal mantar mi bu yineyoksa idrar yolu enfeksiyonu bu sekilde mi oluyor?
Kendini sakın korkutma. Bol bol dua et Rabbine sığın. Benim bebeğime de ilk başta kalbinde parlaklık var dediler. Daha sonraları başı da bedenine göre bir hafta önde ve büyük dediler. Biz sadece ilk ikili testi olup diğerlerini yapmamıştık. Onda da yüzdelik ihtimaller yazıyordu şimdi çok hatırlayamıyorum. Bize kordondan sıvı almak isteyip istemediğimizi sordular o da yanlış hatırlamıyorsam 200 de 1 ihtimal düşüğe sebep olduğu için istemedik. Doğuma haftalar kala kalp parlaklığı geçti bir hafta önce de Kafa büyüklüğü normale döndü. Bebekte çok şükür normal doğdu. İnşallah senin bebeğin de sağlıklı bir şekilde doğar.Ben detaylı dan şimdi çıktım bebeğin kalbinde parlaklık gördü nokta gibi. Down sendromlu bebeklerde oluyormuş bu ama,ense kalınlıgı ve burun kemiği normal dedi. Riskin artmadı aynı dedi. Bazen down değilse normal bebeklerde plıp ilerde kayboluyor muş. Canm epey skldı. Başka birşey görmedi ama yinede ben takıldım oraya. Bebeğe az,kan,gidiyormuş banada,kan,sulandıeıcı yazdı.
Bende Ankaradayim yenikentte cadde uzerinde . arabalarin otobuslerin tozu kalkiyor .cam siliyorum ayni hafta mahvoluyorKizlar Ankarada hava kirliliği inanılmaz durumda camı actigim vakit kömür kokusu var sanki resmen günlük hava kirliligi indexlerine bakıyorum günlük gerçekten çok kirli ve ben malesef cadde üstünde oturuyorum bahcelievleri bilen bilircafelerin sigara dumani havalandirma kokulari leş resmen ben mi aşıri hassasim sizde havadan rahatsiz oluyor musunuz hangi şehirde olduğuna göre degisir tabi ama resmen bogulcak gibiyim;( hava temizleyici aldim o da evde nem birakmiyor guya temizliyor ama bir tuhaf oluyor
İnşallah bizimde herşeyimiz normal olacakKendini sakın korkutma. Bol bol dua et Rabbine sığın. Benim bebeğime de ilk başta kalbinde parlaklık var dediler. Daha sonraları başı da bedenine göre bir hafta önde ve büyük dediler. Biz sadece ilk ikili testi olup diğerlerini yapmamıştık. Onda da yüzdelik ihtimaller yazıyordu şimdi çok hatırlayamıyorum. Bize kordondan sıvı almak isteyip istemediğimizi sordular o da yanlış hatırlamıyorsam 200 de 1 ihtimal düşüğe sebep olduğu için istemedik. Doğuma haftalar kala kalp parlaklığı geçti bir hafta önce de Kafa büyüklüğü normale döndü. Bebekte çok şükür normal doğdu. İnşallah senin bebeğin de sağlıklı bir şekilde doğar.
Bende birakmami soylemediler . Surekli icmemi soyluyorlar.verdikleri vitaminler zaten doguma kader kullanılacak . Sonuclari zaten kullandigina gore yorumluyorlar kana gidince sor istersen iki kere kan almasinlar belki senin doktorun vitaminsiz alinmasini istemistir.Arkadaslar ben birkac gun icinde kan ve idrar testi vericem. Vitaminlerimi kullanmayi birakmam gerekiyor mu kan testinde sonucun dogru cikmasi icin? Bilginiz var mi? Kac gun oncesinde birakmak lazim
Canim benim gorumcemde Antalyada yasiyor .gunluk 3 saatlik felan evinde aciyor yaz kis . Ev ortamindaki nem disaridan farkli oluyor. Yetiskin icin bile saglikli bisey tum gun calistirmiyosun zaten fazlasida zaarar . Bizde bu sene 3 kere ust solunum enfeksiyonu olduk esimle . Agiz burun kurulugu cok rahatsiz ediyordu. Erkenden aldik .2 haftadir kullaniyoruz . Hemde zam gelmeden almak istedik .Nemli bölgede yaşayanlar içinde lazımmı acaba ben Karadeniz'de yaşıyorum mesela
3.cadde deyim hergün ev bakıyorum;( ama taşımaktan da korkuyorum dukkan ustu bide tam sanki hindistan çin de yaşıyorum resmen oksijen yok ve tahmin edersiniz gurultuyude;( dogu karadenizde bir de balikesirde yaşayanlara cok imreniyorum miss gibi havaBende Ankaradayim yenikentte cadde uzerinde . arabalarin otobuslerin tozu kalkiyor .cam siliyorum ayni hafta mahvoluyorhavalandirma için tavsiyem caddenin hareketsiz oldugu saatlerde evi havalandirin . Kis günü zaten cami devamli acmazsiniz . Yazin cok dert olur Allah sabir versin. Semt olarak merkezi yer sizjn ama boyle zorluklarida gülün dikeni
Bakınca bana yazar mısınız rica etsem?Bana verilen de 365 mg .17 haftaliktan itibaren kullanıyorum.Multivitaminin içinde ne kadar var ona hiç bakmadım
Aslında niçin yaptırmayacağınızı merak ettim gizli şekere de bakılıyor. Çok fazla bir şeker verilmiyor bir dilim baklava, çikolata popkek yemiş gibi. Sonuçta illa bir çikolata yiypruzdur diye düşünüyorum gebelikte. Ve testte Gizli şekere de bakılıyor gebelik şekeri bebek için de çok tehlikeli hba1c 3 aylık şeker dediğimiz değerlere de bakıyor bunu parmak ucu ölçümüyle anlayamazsınız. Sağlıklı gebelikler dilerimBen şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Şeker ölçüm cihazımla takip edeceğim kan şekerimi.
Ben oda termometresi aldım dün e bebekten 120 liraya belki daha uygunu da vardır denedim odadaki nemi, dereceyi gösteriyor öyle bir şey alıp nem oranına göre karar verebilirsiniz. Ben 101 den nemlendirici almıştım.Nemli bölgede yaşayanlar içinde lazımmı acaba ben Karadeniz'de yaşıyorum mesela
Bence çok güzel olmuş çok beceriklisiniz maşallahKizlaar evdeki bozuk saati atmadım kapı susune çevirdim. Erken belki daha tam yapistirmadim ama dayanamadım Bi dizip şeklini denedim. Nasil görünüyor? Mavi çerçeve pembe spreyle boyanacak
Eki Görüntüle 3193155
Canım yenidoğan da anne yanına direkt yatırmak hiç önerilen bir şey değil anne yanı beşiklerden almanı tavsiye ederimbebeği doğunca yanıma yatırmak istesem bunu nasıl çözebilirim. Reflü yatağı filan mı alsam yatağa dümdüz yatıramam bir şey olursa diye. Üstüne filan elim kolum gelir diye korkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?