2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ne kadar yanlış bir üslup bu. Kusura bakmayin ama burda hepimiz hamileyiz. Çoğumuz da fikir alışverişinde bulunmak için burdayiz ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu kadar kaba ve sert olmanız beni aşırı rahatsız etti. Herkes fikrini yazabilir ama doğru üslupla. Yoksa herkesin kendi bebeği istediği seçimi yapar zaten.

Evet hepimiz gebeyiz Bende yargılamadan olumsuz bir şey demeden fikrimi belirttim arkadaşa çocuğunu düşünmüyorsun gibi bir şeyde demedim öyle yazınca böyle yazdım. Diğer arkadaşlar k.bakmasın

Benimde 2 kere düşüğüm oldu bende de ister istemez stres oluyor. Ama bu sefer güzel olacak hep aynı şeyleri yaşamayacağız inş. Ama stres tansiyonu etkileyen bir şey. . Diğer ölçümlerde yüksek çıkmıyorsa heyecan kaynaklı olabilir ama tansiyonda önemsenmesi gereken bir şey. evde de düzenli ölçümünüzü yapıp kontrollerde hekiminize evdekini de gösterin bence.

Uslubunuz hiç hoş değil. Yargılayamazsınız zaten de. Doktorumun onayladığı bir süreç. Doktor değilseniz yorum yapmayın. Sizin bildiğiniz kararını ben de biliyorum merak etmeyin.

İstanbul'daki arkadaşlar;
Ben doktorum konusunda şüpheye düştüm ya Yeni doktor arıyorum. Normal doğumu destekleyen, öyle en ufak bir belirtide hadi sezeryana demeyecek, düzgün bir doktor tavsiyesi olan var mı? İzmir'deki Volkan Dede gibi bir dr arıyorum aslında.

Benim doktorum öyle sezeryan adını kritik ya da sıkıntılı bir gebelik yoksa ağzına almıyor. Ama siz Anadolu yakasinda misiniz avrupa mi bilemiyorum. Ben Anadolu yakasindayim

Benim doktorum öyle sezeryan adını kritik ya da sıkıntılı bir gebelik yoksa ağzına almıyor. Ama siz Anadolu yakasinda misiniz avrupa mi bilemiyorum. Ben Anadolu yakasindayim
Ben de Anadolu yakasındayım. Hatta şuan doğum düşündüğüm ve şüphe ettiğim doktor Başakşehir'de. Mesafeye razıydım ama hem çok pahalı, hem de bir kaç yorum okudum, soğudum.

evet canım başladım 1 ay oldu.diyet ve yürüyüş bol su ile
ama yine de sınırda.hatta bazen bi tık sınırı geçiyorum
bilmiyorum nasıl düzelicek bu durum
Benim diyet yapmama rağmen hala yüksek çıkıyor 150 küsur oyüzden ilaca başlıyorum

Teşekkür ederim. Ben de şekeri sınırlı tükettiğimden yaptırmak istemedim. Bunun yerine 1 hafta boyunca günde 5 6 kez evde düzenli şeker ölçümü yapacağım. Şeker varsa yine belli olacak bu şekilde de. Sadece biraz uğraştırıcı olacak.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Esim Karabük lü yazin 1 haftalik felan gidiyoruz. Ağac evde kaliyoruz huzur doluyoruz ama alismisiz buyuk sehire oralarda bayyor insani kolaya alismisiz buyuk marketlere ozellikle . Cok merkezi yerdesiniz 3. Cadde isiniz olunca ulasim kolay aslinda. Uni okurken hayalimdi orda yasamak . Ben sincandan hergun yol cekiyodum oraya . Emekli olunca artik o sakin sehirler. cocuklar icinde avantaj suanki konumunuzda yasamaniz .

Ondandir gecen gecede bana oldu esim findik ezmesi yiyomus yatmadan banada getirdi iki obur yeyip yattik . Gece kiz beni uyutmadi ben onu .

KIZLAR GÜNAYDIN 20+6 DA DETAYLI ULTRASONA GIRDIM SONUCLARIMI DOKTORUMA GONDERDIM GAYET NORMAL DEDI BIRDAHAKI KONTROLE NE ZAMAN GITMELIYIM 2 AY SONRA GITSEM SIKINTI OLURMU
Canim bende netten bakmistim . Seker yuklemesine cagirdi . 26. haftam sali gunu testimiz. Sanirim son test . Bundan sonra rutin kontroller 35 . Haftaya kadar sonrada nst günlerimiz basliyor sanirim .

Eklentiler

• Screenshot_20230118_163029_Chrome.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 44
Ben de Anadolu yakasındayım. Hatta şuan doğum düşündüğüm ve şüphe ettiğim doktor Başakşehir'de. Mesafeye razıydım ama hem çok pahalı, hem de bir kaç yorum okudum, soğudum.
Canım ben lokman hekim hastanesine gidiyorum doç Dr Ünal isaoğlu hocaya gidiyorum, gebe kalma surecimi de kendisi ile ilerlemistim. Ben 2.ayimda daha ucuza geldigi icin dogum paketi almıştım ama sanırım şuan muayene ücreti 450 veya 500 olmasi lazim

Benim kasılmam agrım olmadan başlattı mg doktorum 1 erken doğum öyküm olduğu için önlem amaclı içmeye başladm 9 ay içicek mişim

Teşekkür ederim bir dahaki kontrole öyle yapacağım. Psikolojik yapıyoruz işte elimizde olan bişey değil Rabbim ferahlık versin yüreğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…