- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.161
Bu ilk cocuk olmasinin avantaji cnm. Ikincide birinci uyutmuyor zatenHerkes uyuyamamakdan bende uykudan kalkamamakdan sikayetciyim gece 11/12 yatiom uykuya dalarken bir saat falan buluo uyumam gece wc mesaisi bir iki kere 2 ve 4 saatleri arasi sonra 6.20de esime kahvalti hazirlamaya kalkiom gonderiom derken 7.30 gibi geri yat sonra döne done 8.30a dogru anca uyyom sonra kalkmak 1i buluo gözümü acamiom ezanı duymadan yatakdan cikamiom
Aynı durumdayım maalesef ne eksik ne fazlaKizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Bide hindistan cevizi yağını denemeliyim. Çoğu kişiden duydum bunu.Ben haftada 2-3 kere hindistan cevizi yağı ve peşine ziaja'nın vücut losyonunu sürüyorum, zaten vücudum ihtiyacı olduğunu haşır haşır kaşınarak belli ediyor
Organik diş macunu agarta aktif karbon öneririm. Gebelikten öncede kullanıyordum. Asla sarılık yapmiyor. Ve coook guzell gerçekten.B
Bende cok az uyuyoru gece en az 3 4 kere tuvalete kalkıyorum sabah 5.30 sıraları gözlerim açılıyor ki zaten 1 2 civarı yatmışım ;(bugun yine 5 gibi uyandim sabah 8 e kadar evde bos bos gezdim sonra tekrar yattim 10da uyandım boyle saçma bir hal aldı uykum cok bölünüyor
valla bende biraz forumlara bakayim dedim hamileligin basinda millet makyaji falanda birakmis oje surmuyoruz demisler krem falan hepsinin en organigi.. diş macununda bile organik olanını almışlar ben cok vicdan yaptim once gittim eczaneye uygun ürünler aldim organik düş jeli şampuan derken baya alışveriş yaptim ama hic bisey vazelini tutmadi kurulukta onda da anne yorumlarına baktim bebe vazelinini bile kullanmayın yazmis lar valla bende bilemedim biraktim ama surda kalmis 3 3.5 ayim oje sürmüyorum saçımıza boyatmiyorum ilk zamanlar organik dis macunu kullandım suan eski diş macununa geri döndüm sarilik olmasin diye .insanlar koltuk alti roll on falan kullanmamışlar onları okuyunca benyanlis mi yapiyorum diyorum ama sanmıyorum o kadar da zarari olsun;(
Geçen arkadaşımla bunu konuşmuştuk . Yoruldugumda hareket çok etmiyor demiştim. Oda şöyle dedi. Karnında sıvının içinde sen hareket halindeyken sürekli sallaniyor ve uyuyorHasta olmamız ve yorgun olmamız bebeği aşırı etkiliyor ikisini de deneyimledim. Mesela bugün sabahtan beri hem dışardaydım hem de eve gelince misafir hazırlığı yaptım vs çok yoruldum daha şimdi uzanıyorum normalde bütün gün kıpır kıpır olan çocuk anca hareket etmeye başladı. Onlarda biz yorulunca ya da hasta olunca sakinleşiyor bence
Çok geçmiş olsunOluo galiba canim bir hafta oncesine kadar bende grip öksürük ates cok fenaydim cok hareket takibi yapamadim ama bende çok hissedemedim oksuregim cok siddetliydi ama karnimin icleri aciodu
Valla şu yorumunuz bile huzurla uyutcak beni Allah razi olsun bilmiyorum daha once bi kaybim oldugu icin mi bu kadar tedirginim yoksa bu haftalara kadar ilk kez geldim onun heyecanı mi en kucuk şeyde acaba bi durum mu var diyorum sonra burada benzer hikayeleri okuyunca oh cok sukur demek normal diyorum ❤Hasta olmamız ve yorgun olmamız bebeği aşırı etkiliyor ikisini de deneyimledim. Mesela bugün sabahtan beri hem dışardaydım hem de eve gelince misafir hazırlığı yaptım vs çok yoruldum daha şimdi uzanıyorum normalde bütün gün kıpır kıpır olan çocuk anca hareket etmeye başladı. Onlarda biz yorulunca ya da hasta olunca sakinleşiyor bence
Hindistan cevizi kurtarmıyor onu anladim youtube da hamile videolarinda gordum dalan d'Olive doğal zeytinyağlı el vucud kremi paraben boya alkol vs içermiyor guzel nemlendiriyor diye yarin onu alicam memnun kalırsam yazicam sizede. Dis macununda splat miydi adi oyle florursuz macunları kullandim bitkisel ama baktim diş eti kanamaları hafif sararma başladı hemen sensodyne geri döndüm ama sizin yazdığınız markaya baktim cok iyi yorumlar var onu almaya karar verdim . Bende cok kuru biri değildim ama saçlarım dahil heryer kurudu bir de tabi kış dönemi evde kaloriferler ortamı kurutuyor disarda bile adam gibi yağış yok hava da kuru hamilelik zaten yapıyormuş bazi kişilerde fazlaca nem kaybı.. Hepsi üst üste geldi boyle kurudumAynı durumdayım maalesef ne eksik ne fazlagöbeğinin yanları pul pul dökülüyor. Ve normalde kuru bil cilde sahip degilimdir. Bacaklarım yine öyle pul pul oldum. Bebek yağı ve Sebamed vücut nemlendirici kullanıyorum. Ama devam ediyor. Çare bulursan etiketle benide canım.
Bide hindistan cevizi yağını denemeliyim. Çoğu kişiden duydum bunu.
Organik diş macunu agarta aktif karbon öneririm. Gebelikten öncede kullanıyordum. Asla sarılık yapmiyor. Ve coook guzell gerçekten.
Geçen arkadaşımla bunu konuşmuştuk . Yoruldugumda hareket çok etmiyor demiştim. Oda şöyle dedi. Karnında sıvının içinde sen hareket halindeyken sürekli sallaniyor ve uyuyorama dinlendigin zaman sallanmadigi için uyanıyor. Ayyy çok tatlı ve mantıklı gelmişti bana. Aynı beşik misali
Eğer dış macununda siyah olmasını sevmiyorsanız. Misvaklisini tercih edin.Hindistan cevizi kurtarmıyor onu anladim youtube da hamile videolarinda gordum dalan d'Olive doğal zeytinyağlı el vucud kremi paraben boya alkol vs içermiyor guzel nemlendiriyor diye yarin onu alicam memnun kalırsam yazicam sizede. Dis macununda splat miydi adi oyle florursuz macunları kullandim bitkisel ama baktim diş eti kanamaları hafif sararma başladı hemen sensodyne geri döndüm ama sizin yazdığınız markaya baktim cok iyi yorumlar var onu almaya karar verdim . Bende cok kuru biri değildim ama saçlarım dahil heryer kurudu bir de tabi kış dönemi evde kaloriferler ortamı kurutuyor disarda bile adam gibi yağış yok hava da kuru hamilelik zaten yapıyormuş bazi kişilerde fazlaca nem kaybı.. Hepsi üst üste geldi boyle kurudum
Kan azligi,ya ya pihtilasma ola bilir canim korkma.Genellikle gebelikte reng degisimi oluyor,normal benceGünaydın kızlar, aranızda dudakları moraran,renksizleşen var mı? Bana şu sıra 3-4 kişi noldu sana dudakların mor diyoryüzün sarı diyolar. Kendimi hasta da hissetmiyorum. Dünde Eltim öyle dedi dudakların mosmor dedi pigmentsiz duruyor dedi. Yüzün sarı dedi. Kan tahlilide yeni vermistim geçen hafta iyiydi. Sabahta aynaya bakiyorum gercekten te solmuşum. Ama iyi hissediyorum kendimi.
Bol su icmek lazim,ondan kuruyor vucudumuz.ben de icemiyorum,bende de ayni malesef(Hindistan cevizi kurtarmıyor onu anladim youtube da hamile videolarinda gordum dalan d'Olive doğal zeytinyağlı el vucud kremi paraben boya alkol vs içermiyor guzel nemlendiriyor diye yarin onu alicam memnun kalırsam yazicam sizede. Dis macununda splat miydi adi oyle florursuz macunları kullandim bitkisel ama baktim diş eti kanamaları hafif sararma başladı hemen sensodyne geri döndüm ama sizin yazdığınız markaya baktim cok iyi yorumlar var onu almaya karar verdim . Bende cok kuru biri değildim ama saçlarım dahil heryer kurudu bir de tabi kış dönemi evde kaloriferler ortamı kurutuyor disarda bile adam gibi yağış yok hava da kuru hamilelik zaten yapıyormuş bazi kişilerde fazlaca nem kaybı.. Hepsi üst üste geldi boyle kurudum
Su tuketemiyoruz,o uzden kuruyor cildimiz vucudumuz))Aynı durumdayım maalesef ne eksik ne fazlagöbeğinin yanları pul pul dökülüyor. Ve normalde kuru bil cilde sahip degilimdir. Bacaklarım yine öyle pul pul oldum. Bebek yağı ve Sebamed vücut nemlendirici kullanıyorum. Ama devam ediyor. Çare bulursan etiketle benide canım.
Bide hindistan cevizi yağını denemeliyim. Çoğu kişiden duydum bunu.
Organik diş macunu agarta aktif karbon öneririm. Gebelikten öncede kullanıyordum. Asla sarılık yapmiyor. Ve coook guzell gerçekten.
Geçen arkadaşımla bunu konuşmuştuk . Yoruldugumda hareket çok etmiyor demiştim. Oda şöyle dedi. Karnında sıvının içinde sen hareket halindeyken sürekli sallaniyor ve uyuyorama dinlendigin zaman sallanmadigi için uyanıyor. Ayyy çok tatlı ve mantıklı gelmişti bana. Aynı beşik misali
Daha ne kadar su icebilirim.Günde 3-3.5 lt su tüketiyorum.Su tuketemiyoruz,o uzden kuruyor cildimiz vucudumuz))
Kuzum senin yorumlarin arada dikkatimi çekiyor hepimizin iyi kotu düşük, kayip vs hikayesi maalesef ki oluyor, ben de yasadim bu gebeligimden once maalesef bir dusuk ve mahvolmustum evet hic kolay değil biliyorum ama şükür ki Rabbim tekrar elini uzatti bu kez bunlara odaklanma artik bak maşallah buyudu bebislerimiz sağlıkla ilerliyor Allah'in izniyle. Artık doğumu düşün lohusalik donemini düşün bebisine giydirecegin cicili bicili kıyafetleri düşün. Olumsuz ihtimalleri aklina getirme olumlulari düşün ki çek hayatina.Valla şu yorumunuz bile huzurla uyutcak beni Allah razi olsun bilmiyorum daha once bi kaybim oldugu icin mi bu kadar tedirginim yoksa bu haftalara kadar ilk kez geldim onun heyecanı mi en kucuk şeyde acaba bi durum mu var diyorum sonra burada benzer hikayeleri okuyunca oh cok sukur demek normal diyorum ❤Allah razi ololsun
Merhaba, dalan zeytinyağlı kremini bir süre kullandım. Cildim normalde Yağlı olmasına rağmen bu süreçte dalan'ın nemlemdirmesi bana yeterli gelmedi. Siz yine de deneyin tabii en olmadı el kremi olarak kullanırsınızHindistan cevizi kurtarmıyor onu anladim youtube da hamile videolarinda gordum dalan d'Olive doğal zeytinyağlı el vucud kremi paraben boya alkol vs içermiyor guzel nemlendiriyor diye yarin onu alicam memnun kalırsam yazicam sizede. Dis macununda splat miydi adi oyle florursuz macunları kullandim bitkisel ama baktim diş eti kanamaları hafif sararma başladı hemen sensodyne geri döndüm ama sizin yazdığınız markaya baktim cok iyi yorumlar var onu almaya karar verdim . Bende cok kuru biri değildim ama saçlarım dahil heryer kurudu bir de tabi kış dönemi evde kaloriferler ortamı kurutuyor disarda bile adam gibi yağış yok hava da kuru hamilelik zaten yapıyormuş bazi kişilerde fazlaca nem kaybı.. Hepsi üst üste geldi boyle kurudum
her şeyine bakabildiler mi? baktılarsa ben gitmezdim ama bakamadılarsa gitmekte fayda var.Günaydın kızlar, biliyosunuz ben detayli ultrasona su azligindan 18+3 te girmiştim erkenden. Bana bir ay sonra tekrar gel demisti. Bir ay gecti artik. Suyum normal seviyeye gelince gitme geregi duymadim acikcasi 1600 tl veresim gelmedi tekrarama detaylida 20-24 haftalar icin diyorlar ya. Acaba gitsem mi? Zaten oldugum yerde perinatoloji yok ordudan samsuna gitmem gerek. Siz olsaniz ikinciye gidermisiniz? Gitmelimiyim?
Ya açıkçası böyle herşeyni değiştirmeyi ben çok abartı buluyorum. Sonuçta gebe kalmadan önce de kullanıyorduk ona rağmen gebe kaldık. Ben makyajda yapıyorum, öne de sürüyorum, diş macunum aynı şampuanım ayn. Rolon kullanıyorum . Bebe vazelin kullanıyorum bebek yağı da dönüşümlü doktorum kullanabilirsin dedi sakınca olsa o kullan demezdi. Birde değiştirmeye kalksak yediklerimizi bile kendimiz yetiştirmemiz lazım. Marketten aldığımız tavuğa kadar hormonlu her şey.B
Bende cok az uyuyoru gece en az 3 4 kere tuvalete kalkıyorum sabah 5.30 sıraları gözlerim açılıyor ki zaten 1 2 civarı yatmışım ;(bugun yine 5 gibi uyandim sabah 8 e kadar evde bos bos gezdim sonra tekrar yattim 10da uyandım boyle saçma bir hal aldı uykum cok bölünüyor
valla bende biraz forumlara bakayim dedim hamileligin basinda millet makyaji falanda birakmis oje surmuyoruz demisler krem falan hepsinin en organigi.. diş macununda bile organik olanını almışlar ben cok vicdan yaptim once gittim eczaneye uygun ürünler aldim organik düş jeli şampuan derken baya alışveriş yaptim ama hic bisey vazelini tutmadi kurulukta onda da anne yorumlarına baktim bebe vazelinini bile kullanmayın yazmis lar valla bende bilemedim biraktim ama surda kalmis 3 3.5 ayim oje sürmüyorum saçımıza boyatmiyorum ilk zamanlar organik dis macunu kullandım suan eski diş macununa geri döndüm sarilik olmasin diye .insanlar koltuk alti roll on falan kullanmamışlar onları okuyunca benyanlis mi yapiyorum diyorum ama sanmıyorum o kadar da zarari olsun;(
Ben olsam giderdim amniyosentez öncesi 18. Haftada detaylı yaptı 20-24 arası tekrar gel dedi ben 22 de gittim. 12-22-32 önemli diyorlar. Kendi doktorum radyolog kadın doğum doktoru değil perşnatolojiye yaptırmalısın dedi ayrıntılıyı.Günaydın kızlar, biliyosunuz ben detayli ultrasona su azligindan 18+3 te girmiştim erkenden. Bana bir ay sonra tekrar gel demisti. Bir ay gecti artik. Suyum normal seviyeye gelince gitme geregi duymadim acikcasi 1600 tl veresim gelmedi tekrarama detaylida 20-24 haftalar icin diyorlar ya. Acaba gitsem mi? Zaten oldugum yerde perinatoloji yok ordudan samsuna gitmem gerek. Siz olsaniz ikinciye gidermisiniz? Gitmelimiyim?
Benim de aynı şekilde kaybım var ve her şeye stres yapıyorum sizin gibi ama bebeklerimiz stresten daha çok etkileniyor. Biz onlar için en güvenli sığınağız şu an, inşallah da sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz merak etmeyinÇok geçmiş olsunevet burnumu silerken oksururken resmen kesiliyor karnımın ici acitiyor
Valla şu yorumunuz bile huzurla uyutcak beni Allah razi olsun bilmiyorum daha once bi kaybim oldugu icin mi bu kadar tedirginim yoksa bu haftalara kadar ilk kez geldim onun heyecanı mi en kucuk şeyde acaba bi durum mu var diyorum sonra burada benzer hikayeleri okuyunca oh cok sukur demek normal diyorum ❤Allah razi olsun
Bakti canim herseyine ama yinede cagirmisti. Bende iste arada kaldim. Gitsem mi gitmesem mi diye. 20-24 onemli diyolar ya belki 18. Haftada gorunmeyen seyler vardir diye.her şeyine bakabildiler mi? baktılarsa ben gitmezdim ama bakamadılarsa gitmekte fayda var.
Ben olsam giderdim:) Bir haftada bile çok şey değisiyor.Tum organlarına bakılmıştir ama 20-24.hafta arasında daha iyi sonuç veriyor.20.haftada gitmiştim ben kalbiyle ilgili diğer hafta çağırmıştı mesela daha iyi gelişim oluyor diyeGünaydın kızlar, biliyosunuz ben detayli ultrasona su azligindan 18+3 te girmiştim erkenden. Bana bir ay sonra tekrar gel demisti. Bir ay gecti artik. Suyum normal seviyeye gelince gitme geregi duymadim acikcasi 1600 tl veresim gelmedi tekrarama detaylida 20-24 haftalar icin diyorlar ya. Acaba gitsem mi? Zaten oldugum yerde perinatoloji yok ordudan samsuna gitmem gerek. Siz olsaniz ikinciye gidermisiniz? Gitmelimiyim?
Anladım canım gideyim o zaman bendeBen olsam giderdim:) Bir haftada bile çok şey değisiyor.Tum organlarına bakılmıştir ama 20-24.hafta arasında daha iyi sonuç veriyor.20.haftada gitmiştim ben kalbiyle ilgili diğer hafta çağırmıştı mesela daha iyi gelişim oluyor diye
Ben olsam giderdim . Ücretsiz devlet hastanesine gidin 2. Kez ucret odemek istemiyorsaniz . Samsun uzak yorar sizi konumunuza yakin ayrintili ultrason ceken devlet hastanesine bakın . Perinatolog olan bi hastane şart mı ayrıntılı bakmalari için. Orduda herkes samsuna mi gidiyorGünaydın kızlar, biliyosunuz ben detayli ultrasona su azligindan 18+3 te girmiştim erkenden. Bana bir ay sonra tekrar gel demisti. Bir ay gecti artik. Suyum normal seviyeye gelince gitme geregi duymadim acikcasi 1600 tl veresim gelmedi tekrarama detaylida 20-24 haftalar icin diyorlar ya. Acaba gitsem mi? Zaten oldugum yerde perinatoloji yok ordudan samsuna gitmem gerek. Siz olsaniz ikinciye gidermisiniz? Gitmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?