2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende öyle sola yatmayinca vicdan azabı çekiyorum birde sırt üstü yattığımda bebeğin hareketlerini hissediyorum diğer türlü çok nadir

Ben de şahsen yüzüstü yatmadan uyuyamam şimdilerde dizimi yana çekerek Bi sekilde yarı yüzüstü olarak uyuyorum. Belki bir ay sonra karnımdan yatamam ama şimdilik idare ediyorum.

2.doz Tetenoz aşısı olduktan sonra kızarmıştı şimdi kızarıklık yerini morluğa bırakıyor sanki. O bölge kararmaya başladı azar azar. Acı sızı da yok. Bunu yaşayan var mı? Korkuyorum neden böyle oldu?

Kizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu

Merhaba mayıs anneleri yazmasamda sizleri takipteyim 24 haftalık hamileyim bende dün detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı detaylı iyi çok şükür sorun görünmedi. 75 g şeker yüklememin sonucu aç 86, 1.saat 187 2.saat 155 çıktı Dr biraz yüksek dahiliye ile Bi görüşün dedi sizlere kaç gr yükleme yapıldı sonuçlarınız nasıl, yüksek çıkanlar nasıl besleniyor inşallah sorunsuz tüm anne adayları bebeklerini kucaklarına alırlar

Ben bebe yağı kullanıyorum arada da eyip sabri miydi ne onun zeytinyağlı kremini, hep yumusacik her yanım

Benim ilk doz öyle olmuştu 2.de bisey olmadi ama. Normal cok takılmayın, 5.gunden sonra yavas yavas gidiyor

Ben de bebek yağı kullanıyorum e bebek markası baby me çok nemlendiriyor bence

Ben 7.ayıma bugün girdim.4.ayımdan beri bebek yağı kullanıyorum. 5.aydan itibaren her duştan sonra sürüyorum. Şuanda da duştan sonra yağ duşa girmediğim gün de muhakkak krem sürüyorum biodermanın. Kremin bilmem de Bebek yağının zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta minik bedenlere de sürüyoruz onlardan onlara zararı olmayan yağ bize de zarar vermez diye düşünüyorum.

Aama kesinlikle kıyafetler yağ oluyor. Yapış yapış his oluyor. O hissi sevmiyorsanız kullanamazsınız bence

Bana da aynısından yapıldı bu hafta canım.
Açlık :96
1.saat: 136
2.saat:114
Bana bir sorun yok dediler.

Ben haftada 2-3 kere hindistan cevizi yağı ve peşine ziaja'nın vücut losyonunu sürüyorum, zaten vücudum ihtiyacı olduğunu haşır haşır kaşınarak belli ediyor

Ben kullanıyorummm günde 2defa bacaklarımın üstlerine basen yani göğüslere birde karnıma sürüyorum yoksa benimde pul pul oluyor kaşınıyor çok henüz bir çatlak olmadı göğüs dışında oraya sürmüyordum hiç

Ben haftada 2-3 kere hindistan cevizi yağı ve peşine ziaja'nın vücut losyonunu sürüyorum, zaten vücudum ihtiyacı olduğunu haşır haşır kaşınarak belli ediyor
Hindistan cevizi yağı bende hep sürdüm ama yetmiyor artik kuruluguma tum vucudum kurudu dayanamadım bebe vazelini buldum evde ondan sürdüm en iyi o geldi ama biraz forumlara baktim bebe ürünü bile olsa vazelin sürme yazanlar olmuş tedirgin oldum

O zaman yarin alayim bebe yagi göğüslerim çatladı benim göbekte henüz bir şey yok ama ellerimin üstü belki bu dönem cok sabunlamaktandir bilmiyorum 10 yaş atti bi anda kurudu kotu oldu;( tum nemi bitti sanki vücudumun saçlarımda cok kurudu yavrum anasını kuruttu resmen

Aclik 96
1.saat 128
2.saat 127 26 haftamda 4 gun once sehir has. yaptirdim

Sorun yok dediler banada aclik 4 deger yüksek çıkmış o da tam ac değildim oyuzden Yinede dietisyene yönlendirdi ama dietisyende tam ac olmadigim icin normal dedi . Siradan bi diet listesi verip yolladi. Bende kendimce dikkat ediyorum protein karbonitrat sebze dengeli besleniyorum .

Evet vazelinin hiçbir türlüsü önerilmiyor mecbur diğer ürünleri her gün sık sık tazeleyerek devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…