- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.121
Allah rahmet eylesin canım. Sabır versin size de.Kızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Ben de şahsen yüzüstü yatmadan uyuyamam şimdilerde dizimi yana çekerek Bi sekilde yarı yüzüstü olarak uyuyorum. Belki bir ay sonra karnımdan yatamam ama şimdilik idare ediyorum.Ben normalde bir tarafima donup yatardim ama simdi saga donunce bile vicdan azabi hissediyorum cunku cevremde de herkes soluna yat diyor. Ama oyle surekli de yatilmiyor ki. Hatta arada sirtustu de yatiyorum dinlenmis oluyorum hem de. Ama iste sonra uzuluyorum. Sorun degilse o zaman niye oyle diyorlar ki
Ben bebe yağı kullanıyorum arada da eyip sabri miydi ne onun zeytinyağlı kremini, hep yumusacik her yanımKizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Benim ilk doz öyle olmuştu 2.de bisey olmadi ama. Normal cok takılmayın, 5.gunden sonra yavas yavas gidiyor2.doz Tetenoz aşısı olduktan sonra kızarmıştı şimdi kızarıklık yerini morluğa bırakıyor sanki. O bölge kararmaya başladı azar azar. Acı sızı da yok. Bunu yaşayan var mı? Korkuyorum neden böyle oldu?
Ben de bebek yağı kullanıyorum e bebek markası baby me çok nemlendiriyor benceKizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Ben 7.ayıma bugün girdim.4.ayımdan beri bebek yağı kullanıyorum. 5.aydan itibaren her duştan sonra sürüyorum. Şuanda da duştan sonra yağ duşa girmediğim gün de muhakkak krem sürüyorum biodermanın. Kremin bilmem de Bebek yağının zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta minik bedenlere de sürüyoruz onlardan onlara zararı olmayan yağ bize de zarar vermez diye düşünüyorum.Kizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Aama kesinlikle kıyafetler yağ oluyor. Yapış yapış his oluyor. O hissi sevmiyorsanız kullanamazsınız benceBen 7.ayıma bugün girdim.4.ayımdan beri bebek yağı kullanıyorum. 5.aydan itibaren her duştan sonra sürüyorum. Şuanda da duştan sonra yağ duşa girmediğim gün de muhakkak krem sürüyorum biodermanın. Kremin bilmem de Bebek yağının zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta minik bedenlere de sürüyoruz onlardan onlara zararı olmayan yağ bize de zarar vermez diye düşünüyorum.
Bana da aynısından yapıldı bu hafta canım.Merhaba mayıs anneleri yazmasamda sizleri takipteyim 24 haftalık hamileyim bende dün detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı detaylı iyi çok şükür sorun görünmedi. 75 g şeker yüklememin sonucu aç 86, 1.saat 187 2.saat 155 çıktı Dr biraz yüksek dahiliye ile Bi görüşün dedi sizlere kaç gr yükleme yapıldı sonuçlarınız nasıl, yüksek çıkanlar nasıl besleniyor inşallah sorunsuz tüm anne adayları bebeklerini kucaklarına alırlar
Ben haftada 2-3 kere hindistan cevizi yağı ve peşine ziaja'nın vücut losyonunu sürüyorum, zaten vücudum ihtiyacı olduğunu haşır haşır kaşınarak belli ediyorKizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Kizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Ben kullanıyorummm günde 2defa bacaklarımın üstlerine basen yani göğüslere birde karnıma sürüyorum yoksa benimde pul pul oluyor kaşınıyor çok henüz bir çatlak olmadı göğüs dışında oraya sürmüyordum hiçKizlar cildin resmen dökülüyor cok kuru vücud için bebe yagi kullanan varmi aranızda. Göbek göğüs bölgesi icin doktorum mustela çaylak kremi olabilir demisti ama bebe yagi sanki daha iyi nemlendiriyor hemde fiyat olarak daha uygun kullanan varmi zarari olurmu
Hindistan cevizi yağı bende hep sürdüm ama yetmiyor artik kuruluguma tum vucudum kurudu dayanamadım bebe vazelini buldum evde ondan sürdüm en iyi o geldi ama biraz forumlara baktim bebe ürünü bile olsa vazelin sürme yazanlar olmuş tedirgin oldumBen haftada 2-3 kere hindistan cevizi yağı ve peşine ziaja'nın vücut losyonunu sürüyorum, zaten vücudum ihtiyacı olduğunu haşır haşır kaşınarak belli ediyor
O zaman yarin alayim bebe yagi göğüslerim çatladı benim göbekte henüz bir şey yok ama ellerimin üstü belki bu dönem cok sabunlamaktandir bilmiyorum 10 yaş atti bi anda kurudu kotu oldu;( tum nemi bitti sanki vücudumun saçlarımda cok kurudu yavrum anasını kuruttu resmenBen kullanıyorummm günde 2defa bacaklarımın üstlerine basen yani göğüslere birde karnıma sürüyorum yoksa benimde pul pul oluyor kaşınıyor çok henüz bir çatlak olmadı göğüs dışında oraya sürmüyordum hiç
Aclik 96Merhaba mayıs anneleri yazmasamda sizleri takipteyim 24 haftalık hamileyim bende dün detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı detaylı iyi çok şükür sorun görünmedi. 75 g şeker yüklememin sonucu aç 86, 1.saat 187 2.saat 155 çıktı Dr biraz yüksek dahiliye ile Bi görüşün dedi sizlere kaç gr yükleme yapıldı sonuçlarınız nasıl, yüksek çıkanlar nasıl besleniyor inşallah sorunsuz tüm anne adayları bebeklerini kucaklarına alırlar
Evet vazelinin hiçbir türlüsü önerilmiyor mecbur diğer ürünleri her gün sık sık tazeleyerek devam edicezHindistan cevizi yağı bende hep sürdüm ama yetmiyor artik kuruluguma tum vucudum kurudu dayanamadım bebe vazelini buldum evde ondan sürdüm en iyi o geldi ama biraz forumlara baktim bebe ürünü bile olsa vazelin sürme yazanlar olmuş tedirgin oldum
Hastanede yatisim verildiginde elim yuzum burnumun ici felan kurumustu. Vazelin onermisti hemsireler devamli sürüyordum.Evet vazelinin hiçbir türlüsü önerilmiyor mecbur diğer ürünleri her gün sık sık tazeleyerek devam edicez
Valla ben daha önce hiçbir önerene denk gelmedim, ama hemşireler önerdiyse bilemiyorum zararlı olsa önermezler tabi ama ben yine de tercih etmiyorumHastanede yatisim verildiginde elim yuzum burnumun ici felan kurumustu. Vazelin onermisti hemsireler devamli sürüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?