2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla ben daha önce hiçbir önerene denk gelmedim, ama hemşireler önerdiyse bilemiyorum zararlı olsa önermezler tabi ama ben yine de tercih etmiyorum
Cok krem seven biri değilim huylanirjm hatta kuru olsun isterim cildim ihtiyaacimda genelde hic olmadi şükür banada hastayim die onermislerdir belki damardan antibiyotik bile vermislerdi .ilk 3 aydan sonra zarari olmaz die duydum ben kremlerin sadece normal nemlendirici kullaniyorum ama arada sicak dustan sonra ele ve ayaklara vazelin pamuk gibi yapiyor. Vazelinj Ince tabaka sürmek isteyen kaloriferin uzerine ya da sicak suda kutusunu bekleterek kullanabilir .dedigim gibi Bende cok kullanmiyorum Doktorunuza danışın ben hastanede yatarken kullanmistim ozel durumdu hergun onerilmez belki yanlis bisey demek istemem

Kizlar gece uykulariniz nasil? Ben kendimi bildim bileli az uyuyan uyku düskünü olmayan biriyim. Kizim dogduktan sonra geceleri saat basi kalk, sabaha kadar emzir falan derken uykularim iyice bozulmustu. Sonra uyku caylari falan ictim hep ama suan hayatimin en uykusuz dönemini yasiyorum. 3-4saat uyursam sanki alarm kurmusum gibi bi uyaniyorum bi daha dön Allah dön. Baya caresiz durumdayim. Var mi tavsiyesi olan.

Buna benzer ben de uyku problemi yasadim gecen aylarda. Toplamda mi 3 4 saat uyuyorsunuz tam bilmiyorum ama. Sabah yedi sekiz dokuz artik kac olursa alarm kurarak uyanin ve tum gun biraz olsun uyuklamayin bile. Uykudan cok zorlansaniz bile uzanip dalmayin bile. Hatta buna engel olmak icin disariya cikin kafanizi dagitacak seyler yapin. Gun sonunda aksam 11 gibi yataga girin ama telefonu falan odanin disinda birakin. Gun icinde kahve icmeyin ilk zamanlar. Ben boyle yaptim duzene girdi. Gun icinde dinlenmek gece uykusunu engelliyor. Tum dinlenme ihtiyacinizi geceye birakirsaniz soluksuz uyursunuz insallah

Acaba niye? Benim de cok fazla kremim var. Cope atacaktim dedim karnima sureyim hazir nemlendirmeye calisiyorum. Gecen vazelin surmustum normal siradan bir vazelindi hem de. Surmeyeyim mi o zaman

Ben aynı durumdayım ki uykuya çok düşkün biriyim gece 2 saat uyuduktan sonra gözlerim faltaşı gibi açık uyanıyorum sonra da uyuyamiyorum

Acaba niye? Benim de cok fazla kremim var. Cope atacaktim dedim karnima sureyim hazir nemlendirmeye calisiyorum. Gecen vazelin surmustum normal siradan bir vazelindi hem de. Surmeyeyim mi o zaman
Ben sürekli vazelin kullanıyorum sedef hastasiyim ne zararı olur ki anlamadım

Ben aynı durumdayım ki uykuya çok düşkün biriyim gece 2 saat uyuduktan sonra gözlerim faltaşı gibi açık uyanıyorum sonra da uyuyamiyorum
Ben de sürekli uyanıyorum. Hormonların etkisi bence. Normalde asker gibi yatarım nasıl yattıysam öyle kalkarım şimdi nasıl yattığım nasıl kalktığım belli değil. Bir de kendimi 4 5 gibi kaldırmaya alıştım tuvalete ve demir ilacımı içmeye o ara çok uyukluyorum ama ondan önce kaç kere uyandım kaç kez döndüm ayaklarım uyuşa uyuşa sayamıyorum bir de çok rüyalar görüyorum. Normalde de görürdüm her gün mutlaka rüya ama bu sefer rüyalar arttı sanki

Gece uyuyamıyorum sağa sola dön dur. 11 gibi uykum geliyor o saatte yatarsam gece 3 de uyanıyorum ama sabaha doğru tekrar uykum geliyor işte ondan da uyanamıyorum. Bir de benim ayaklarım huzursuzlanıyor içten içe uyuşup kaşınıyormuş gibi oluyor. Kıpırdatmak soğutma ihtiyacı duyuyorum.

Ben de aynı durumdayım 11 gibi uykum geliyor ama,uykuya dalmak 12 buluyor gece 3 4 6 hep uyandığım saatler bunlar sabahta 9 da kalkıyor m agrım sızım olmasa bile uykm genel kaçıyor. Önceden böyle değildim. Deliksiz uyurdum. Vücut bebeğe bebeğin uyanma saatlerine hazırlıyor bizi galiba

Son zamanlarda ne yazikki 4 saat gece uykusunu gecemiyorum. 10-11 gibi yatiyorum 3te bi uyaniyorum sonrasi sabah oluyor. Tam sabaha karsi 6 gibi sizacak oluyorum 4 yasinda kizim var o uyaniyor derken komple kalkiyorum. Gündüz uykusu hic yok bende zaten uyumaya da firsatim yok. Kahve sabahlari 1 bardak iciyorum o kadar. Aslinda dediklerinizin coguna uyuyorum ama uykum uymuyor

Ah ya benzer durum. Insan sabah uyandiginda daha yorgun kalkiyor. Tüm gün gözlerim yaniyor hatta. Umarim düzelir uykularimiz. Hayir surda bikac ay sonra zaten uyuyamicaz minikler gelince serseme döncez. Ne var simdi uyusak

B
Bende cok az uyuyoru gece en az 3 4 kere tuvalete kalkıyorum sabah 5.30 sıraları gözlerim açılıyor ki zaten 1 2 civarı yatmışım ;(bugun yine 5 gibi uyandim sabah 8 e kadar evde bos bos gezdim sonra tekrar yattim 10da uyandım boyle saçma bir hal aldı uykum cok bölünüyor
valla bende biraz forumlara bakayim dedim hamileligin basinda millet makyaji falanda birakmis oje surmuyoruz demisler krem falan hepsinin en organigi.. diş macununda bile organik olanını almışlar ben cok vicdan yaptim once gittim eczaneye uygun ürünler aldim organik düş jeli şampuan derken baya alışveriş yaptim ama hic bisey vazelini tutmadi kurulukta onda da anne yorumlarına baktim bebe vazelinini bile kullanmayın yazmis lar valla bende bilemedim biraktim ama surda kalmis 3 3.5 ayim oje sürmüyorum saçımıza boyatmiyorum ilk zamanlar organik dis macunu kullandım suan eski diş macununa geri döndüm sarilik olmasin diye .insanlar koltuk alti roll on falan kullanmamışlar onları okuyunca benyanlis mi yapiyorum diyorum ama sanmıyorum o kadar da zarari olsun;(

Sürekli tekme yağmuruna tutan yavrum 2 günden beri durgun yani bi oynuyor 2 3 hareket ediyor ama sakin daha geçen haftalarda durmak bilmiyordu karnından bile gözüküyordu hareketleri.. biraz yorgunluk var ama soguk alginli yuzunden surekli burnum tıkalı rahatsızım o etkilemiş olabilir mi surekli süpürüyorum afedersiniz bu kadar sumkurmekde bebegi aşağı çeker diye korkuyorum;( öksürük var azda olsa hastayken bebek hareketlerinizde boyle azalmalar oluyor mu

Oluo galiba canim bir hafta oncesine kadar bende grip öksürük ates cok fenaydim cok hareket takibi yapamadim ama bende çok hissedemedim oksuregim cok siddetliydi ama karnimin icleri aciodu

Herkes uyuyamamakdan bende uykudan kalkamamakdan sikayetciyim gece 11/12 yatiom uykuya dalarken bir saat falan buluo uyumam gece wc mesaisi bir iki kere 2 ve 4 saatleri arasi sonra 6.20de esime kahvalti hazirlamaya kalkiom gonderiom derken 7.30 gibi geri yat sonra döne done 8.30a dogru anca uyyom sonra kalkmak 1i buluo gözümü acamiom ezanı duymadan yatakdan cikamiom

Hasta olmamız ve yorgun olmamız bebeği aşırı etkiliyor ikisini de deneyimledim. Mesela bugün sabahtan beri hem dışardaydım hem de eve gelince misafir hazırlığı yaptım vs çok yoruldum daha şimdi uzanıyorum normalde bütün gün kıpır kıpır olan çocuk anca hareket etmeye başladı. Onlarda biz yorulunca ya da hasta olunca sakinleşiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…