- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.801
Ayy Allah korusun. Ama benimki cok hafif ya ev epilasyonu sonucta. Guzellik merkezlerindeki lazer icin soylenilmis bir sey sanki bu. Zaten hic yapmadim uzun zamandir ama ben yine bir dr uma sorayim canim cok sag ol bu aradamehrunnisa canım.
Hamilelere neden lazer yapılmaz?
Bebek anne karnındaki son üç ayındayken genital bölgeye yapılan lazer epilasyon kasılmalara ve erken doğuma sebebiyet verebileceğinden bu açıdan bebeği etkileyebilmektedir. Ayrıca bebeğin doğmasına yakın meme ve çevresine uygulanan lazer epilasyon emzirme dönemine girecek olan anne ve bebeğe sıkıntılar yaşatabilir.
Canim benim de karnim hep sert ya yumusak oldugu cok nadir oluyor ama bahsettigimiz ayni sertlik mi acaba. Su anda da mesela en ufak bir egilme hareketinde sanci saplaniyor karin kismima kasiklarima. İki gundur boyle. Normal mi boyle olmasi. Ben de kasilmadan mi acaba diye supheleniyorum ama benim dr su an nst ye baglamaz erken demisti gecen agrilarim oldugunda bile bakmamistiBenim karnım hep sertleşiyordu bütün gün geçmediği oluyordu. Biraz rahatsız hissettirince bu hafta kontrole geldim . Nst istedi doktor birde ikiz gebelik ya daha riskli oluyor erken doğum ihtimali. Ondan sanırım.
Normal canım misal ben bu saatte mide yanması yüzünden uyuyamıyorum29. Haftaya girdim 2 gecedir midem cok yaniyor ve uyutmuyor. Dun dogum günümdu biraz fazla yemistim . Bugün temkinli yedim gun boyu ama gene yaniyor batiyor adete mideme Cuma kontrolum var . Bu yanmalar normal mi . Baska bunu yasayan varmı bu haftalarda.
Deliksiz uyku gunler once haram oldu bak gecenin saat kaci uyandim ve mide yanmasindan su bile icemiyorum29. Haftaya girdim 2 gecedir midem cok yaniyor ve uyutmuyor. Dun dogum günümdu biraz fazla yemistim . Bugün temkinli yedim gun boyu ama gene yaniyor batiyor adete mideme Cuma kontrolum var . Bu yanmalar normal mi . Baska bunu yasayan varmı bu haftalarda.
Normal bir sertleşme de olabilir canım benim de çok uzun zamandır oluyordu biraz rahatsız edici boyutta olunca geleyim dedim. Ağrın sızın yoksa çok da kafana takma ya da her kontrolde söyle ben gibiCanim benim de karnim hep sert ya yumusak oldugu cok nadir oluyor ama bahsettigimiz ayni sertlik mi acaba. Su anda da mesela en ufak bir egilme hareketinde sanci saplaniyor karin kismima kasiklarima. İki gundur boyle. Normal mi boyle olmasi. Ben de kasilmadan mi acaba diye supheleniyorum ama benim dr su an nst ye baglamaz erken demisti gecen agrilarim oldugunda bile bakmamisti
Bugun sag kasigimda sanci var. Egilemiyorum mahvediyor beni. Onun disinda bir sey yok. Rutin kontrolume de bir hafta var daha gitsem mi diyorum yine de dr a biraz korkuttu beni cunku. İnsallah Rabbim sana da kolayliklar versin bir daha olmaz insallah kasilma falan vaktine kadarNormal bir sertleşme de olabilir canım benim de çok uzun zamandır oluyordu biraz rahatsız edici boyutta olunca geleyim dedim. Ağrın sızın yoksa çok da kafana takma ya da her kontrolde söyle ben gibi
Allahim kolayliklar versin insallah. Benim daha baslamadi ama illa oluyormus sadece ne kadar gec olursa o kadar iyi diyorlarDeliksiz uyku gunler once haram oldu bak gecenin saat kaci uyandim ve mide yanmasindan su bile icemiyorum
Normal canım misal ben bu saatte mide yanması yüzünden uyuyamıyorum
Gece uyyamadim gibi bas ağrısıyla uyandim .Deliksiz uyku gunler once haram oldu bak gecenin saat kaci uyandim ve mide yanmasindan su bile icemiyorum
Vucut kendini bebege hazirliyomus cok takmiyorum ama mide yanmalari bazen iskence oluyoAllahim kolayliklar versin insallah. Benim daha baslamadi ama illa oluyormus sadece ne kadar gec olursa o kadar iyi diyorlar
Amin insallah canm ama alistim artik gecenin bi vakti uyanmaya sende alisirsin merak etme kuzun kucagina gelince butun huylarin degisecek :)Gece uyyamadim gibi bas ağrısıyla uyandim .zorlu geceler basladi yani. ben uykusuzluğa dayanamam cok korkuyorum agresif oluyorum gereksiz yere . Rabbim yardimcimiz olsun doğunca huzur veren bebişlerle nasiplendirsin bizi .
Uykusuzken ben aptal gibi oluyorum ya gece 3den beri mide yanmasi off algim düşüyor benim bak çamaşır atmistim deterjan koymadan calistirmisim koca makinayıGece uyyamadim gibi bas ağrısıyla uyandim .zorlu geceler basladi yani. ben uykusuzluğa dayanamam cok korkuyorum agresif oluyorum gereksiz yere . Rabbim yardimcimiz olsun doğunca huzur veren bebişlerle nasiplendirsin bizi .
Sizin kac haftalikken basladi?Vucut kendini bebege hazirliyomus cok takmiyorum ama mide yanmalari bazen iskence oluyo
İnternette hafta hafta okuyorum. Sizin normal ama hep mide hassasiyetinden bahsediyor zaten. Ani bir kilo alimi olduysa belki gebelikten dolayi o da tetiklemis olabilirBenimki erken basladi 20 lere girdigim gibi uyku bolunmeleri baslamisti mide yanmalari ise 3 yada 4 haftadir falan var suan hala midem cayir cayir yaniyo
Ben cok kilo aldim zaten ilk 3.ay rahat 6kilo aldim ama o yuzden degil bence bebekteki sac oraninin etkisi var benim bebeklerim gur sacli oluyoİnternette hafta hafta okuyorum. Sizin normal ama hep mide hassasiyetinden bahsediyor zaten. Ani bir kilo alimi olduysa belki gebelikten dolayi o da tetiklemis olabilir
Nasıl rahat edeceksen canım zaten eğilmesene ben pek eğilip kalkmıyorum açıkçası. Amin sağolasınBugun sag kasigimda sanci var. Egilemiyorum mahvediyor beni. Onun disinda bir sey yok. Rutin kontrolume de bir hafta var daha gitsem mi diyorum yine de dr a biraz korkuttu beni cunku. İnsallah Rabbim sana da kolayliklar versin bir daha olmaz insallah kasilma falan vaktine kadar
Ben 37 ye kadar çalışacağım. İlk hamileliğimde de çalıştım. Oturmak bana iyi gelmiyor. Benim hamilelikleri de karnım da çok büyümüyor. Şu an hamile olduğumu anlamazsınız. Bir sağlık problemim çıkmazsa 37. Haftaya kadar çalışıp iznimi doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum.Kızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
sıkıntı olmaz canım zaten sürekli gidiyorsun, kontrol altındasın, düşünüpte stres yapma sakın.Yarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?