2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de ilk gebeliğimde 37ye kadar çalıştım ama ikincide çok ağırlaştım ne yapcam bilmiyorum

Ben de ilk gebeliğimde 37ye kadar çalıştım ama ikincide çok ağırlaştım ne yapcam bilmiyorum
Bende 36-37. haftaya kadar çalışırım gibi. Ücretsiz izne çıkamıyorum şirket pek sıcak bakmıyor malesef. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için sonuna kadar çalışacağım. Çok zorlanırsam evden çalışabilirim, bir şey demiyorlar o şekilde.

uzaktan çalışabiliyor olmak büyük nimet canım valla ben araziye bile gidiyorum bazen çok sıkıntı oluyor

sıkıntı olmaz canım zaten sürekli gidiyorsun, kontrol altındasın, düşünüpte stres yapma sakın.
İyiyim canım aynen sağol. Akşam ve bu sabah tekrar çıkmadı sancı ağrı. Geldim eve şükür yatçaz dinlencez ikizler toplam 2 kiloya yakınlar artık normaldir

32. Haftada gidişata göre bakarsınız. Benim ücretsiz izin gibi bir şansım da yok. Doğum sonrası iznim bitince ya döneceğim ya da işten ayrılmam gerekiyor. O yüzden olabildiğince doğum sonrasına izin bırakmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun kolaylık versin inşallah.

Ben cok kilo aldim zaten ilk 3.ay rahat 6kilo aldim ama o yuzden degil bence bebekteki sac oraninin etkisi var benim bebeklerim gur sacli oluyo
Sacli olmasinin etkisi var mi ya gercekten. Bende tik yok benimki kel dogacak heralde
Nasıl rahat edeceksen canım zaten eğilmesene ben pek eğilip kalkmıyorum açıkçası. Amin sağolasın
kuzum ayakta bile durunca sancilar giriyor valla bilmiyorum nedendir normal mi bu kadar. Bebek agirlasti acaba ondan mi vucudum zorlaniyor tasima konusunda. Ozellikle sag kasiklarima sancilar saplaniyor

Kızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
Ben de öğretmenim riskli gebeliğim nedeniyle okulum da sobalı bulunduğum yer karlı soğuk temizliği bizde malesef pazartesiden itibaren 4 haftalık heyet raporu alıcam sonrasında nasipse 32.hafta doğum iznine ayrılacağım evde sürekli istirahat halindeyim

Kasık sancısı ondan olabilir yada enfeksiyon gidince sor bakalım muhakkak

:)))) var kizlarimin saclarini gormen lazim biri 550 gram oteki 600 gramdi yari agirliklari saclariydi :))) sen sarisinsin bebeginde senib gibi olur malum sarisin bebekler cok sacli dogmuyo :))

Sanci konusunu seklini doktoruna sor nirmal gelmeyen herseyi sor icin rahatlamicaksa nst gir ben iki kere girdim doktor mecburen soktu cok panik yapmistim sukur bisey cikmadi ama icim rahatlamisti

Sizi anliyorum ya basindan beri oyle uyarılar oyle seyler duydum ki bebek arabası alıyoruz icim bi kotu oluyor acaba daha erkenmi diye alışveriş yaparken acaba doğru mu diyorum ki biliyorum saglikla en guzel haftada doğacak ama iste her hamilenin benzer korkuları oluyor bide siz daha once yaşadınız cok haklisiniz endişelenmeye ama görün bakin 37 38lerde burada yazıyor olmus olcaz dogum mu yaklaşıyor muhabbetlerine
Ben normalde tüysüz biriyim sarışın olduğum icinde daha once lazer killarimi gormedi. Ama göbeğinde siyah tüy oldu bende anlamadim cok yağ surdum ondan mi oldu şaşkınım. Bacaklarımda sorun yok zaten oldum olası .Benim döndu dolaştı gobegim tüylendi aslinda tam siyah diyemem ama sari degil tüy oldgu belli annemde hamilelikten sonra gecer hic dokunma belli bile değil diyor ama eşim göbeğimi surekli sevmek istiyor ben de dün dayanamadım jilet attim;( insallah yanlış yapmamışımdır tüyler gitti huzurluyum annem iyi halt ettin iki tüyü abarttın sac gibi kıl çıkcak şimdi dedi bakalım gorcezkeske saçlarım gurlesse bazilarinin saçı gurlesmis cok ozeniyorum
ben lazere gittiğim için yıllardır çok çok az var. onları da jiletle hallediyorum şu an. ama son ay naparım bilmiyorum. Şu an göbeğim çok yok hala.
Eki Görüntüle 3206557 . Bu da benim göbüş
Maşallah ne guzel ya benim göbek suan ben hamileyim bakın der gibi büyüdü belimde kalınlaştı goguslerimde büyüdü kol bacak aynen duruyor bakalim Onlar ne zaman şişcek
Yarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.
Ikiz annesi olup da bu hikayeleri yaşamayan gormedim yalancı kasılmalar erkenden başlıyor açılma olmamis cok sukur progestan da destekler iyice hep yatin kayınvalidem ikizlere hamile kaldığında son aylar hep ayaklarını yukarı kaldırmış aşağı inmesinler diye hep erken dogum demişler baya baya ileri haftalarda saglikla doğurmuş sizinde oyle olcak

Enfeksiyon agri yapabilir akintalriniz ne alemde benim sifirlandi sukur o sari krem akintilar oldugunda hep sandım oluyordu. Karın sertleşmesi de yemek ten meyvelerden yada cok su içtikten sonra olması normal ben kasılma sertleşme agrilar yüzünden gecen hafta nst ye girdim hic bisey cikmadi insallah sizinde biseyiniz yoktur daha cok ne zaman sertleşiyor ozaman bir dikkat edin bakalim

Ayy insallah dedigin gibi olur allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin

Kalça ağrısı olan kizlar doktorun verdiği hap bende işe yaramaya başladı bugun yine kalçamin sol tarafina sanci girdi uyanırken ama o deli ağrılar azaldi. Osteocare diye bir takviye magnezyum kalsiyum var. Dunya kadar takviye yazdı da bi demir hapini yazdiramadım ya doktora şurda tek kan hapı kullanmayan ben kaldim herlade onun disinda hersey var maşallah. Ptsi kontrolum var nolur demir hapi yazmayın dicem belki yaşar Ferritin dusuk 20lerde hemoglobin aman aman iyi değil neyi bekliyoruz anlamadim boyle karşılaştırma yapmayı sevmiyorum ama 27 28 lerde bebeklerinizin boy kilosu nasil ciktı . 1 kilo olmuşlarmidir?

Ayy insallah dedigin gibi olur allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin
Öyle olcak tek sorun ^tüh ya keşke bu kadar zam gelmeden alsaymışım diceksiniz^ ben de 29uncu haftada dolap bakmaya çıkıcam artik evde heryer koli eşyalar üst üste. Kaçıncı haftada yıkayıp katlayıp koycaz cok heyecanlı ben bebek arabasını aldim salondan ayiramiyorum sarilip uyumak istiyorum bide anne yani beşik aldim onu gördükçe anksiyetem kalmadi sende bir ikinbisey al bence hic korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…