- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.821
Ben de ilk gebeliğimde 37ye kadar çalıştım ama ikincide çok ağırlaştım ne yapcam bilmiyorumBen 37 ye kadar çalışacağım. İlk hamileliğimde de çalıştım. Oturmak bana iyi gelmiyor. Benim hamilelikleri de karnım da çok büyümüyor. Şu an hamile olduğumu anlamazsınız. Bir sağlık problemim çıkmazsa 37. Haftaya kadar çalışıp iznimi doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum.
Bende 36-37. haftaya kadar çalışırım gibi. Ücretsiz izne çıkamıyorum şirket pek sıcak bakmıyor malesef. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için sonuna kadar çalışacağım. Çok zorlanırsam evden çalışabilirim, bir şey demiyorlar o şekilde.Ben de ilk gebeliğimde 37ye kadar çalıştım ama ikincide çok ağırlaştım ne yapcam bilmiyorum
uzaktan çalışabiliyor olmak büyük nimet canım valla ben araziye bile gidiyorum bazen çok sıkıntı oluyorBende 36-37. haftaya kadar çalışırım gibi. Ücretsiz izne çıkamıyorum şirket pek sıcak bakmıyor malesef. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için sonuna kadar çalışacağım. Çok zorlanırsam evden çalışabilirim, bir şey demiyorlar o şekilde.
İyiyim canım aynen sağol. Akşam ve bu sabah tekrar çıkmadı sancı ağrı. Geldim eve şükür yatçaz dinlencezsıkıntı olmaz canım zaten sürekli gidiyorsun, kontrol altındasın, düşünüpte stres yapma sakın.
Ben ayrıldımKızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
32. Haftada gidişata göre bakarsınız. Benim ücretsiz izin gibi bir şansım da yok. Doğum sonrası iznim bitince ya döneceğim ya da işten ayrılmam gerekiyor. O yüzden olabildiğince doğum sonrasına izin bırakmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun kolaylık versin inşallah.Ben de ilk gebeliğimde 37ye kadar çalıştım ama ikincide çok ağırlaştım ne yapcam bilmiyorum
Sacli olmasinin etkisi var mi ya gercekten. Bende tik yok benimki kel dogacak heraldeBen cok kilo aldim zaten ilk 3.ay rahat 6kilo aldim ama o yuzden degil bence bebekteki sac oraninin etkisi var benim bebeklerim gur sacli oluyo
kuzum ayakta bile durunca sancilar giriyor valla bilmiyorum nedendir normal mi bu kadar. Bebek agirlasti acaba ondan mi vucudum zorlaniyor tasima konusunda. Ozellikle sag kasiklarima sancilar saplaniyorNasıl rahat edeceksen canım zaten eğilmesene ben pek eğilip kalkmıyorum açıkçası. Amin sağolasın
Ben de öğretmenim riskli gebeliğim nedeniyle okulum da sobalı bulunduğum yer karlı soğuk temizliği bizde malesef pazartesiden itibaren 4 haftalık heyet raporu alıcam sonrasında nasipse 32.hafta doğum iznine ayrılacağım evde sürekli istirahat halindeyimKızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
Kasık sancısı ondan olabilir yada enfeksiyon gidince sor bakalım muhakkakSacli olmasinin etkisi var mi ya gercekten. Bende tik yok benimki kel dogacak heralde
kuzum ayakta bile durunca sancilar giriyor valla bilmiyorum nedendir normal mi bu kadar. Bebek agirlasti acaba ondan mi vucudum zorlaniyor tasima konusunda. Ozellikle sag kasiklarima sancilar saplaniyor
:)))) var kizlarimin saclarini gormen lazim biri 550 gram oteki 600 gramdi yari agirliklari saclariydi :))) sen sarisinsin bebeginde senib gibi olur malum sarisin bebekler cok sacli dogmuyo :))Sacli olmasinin etkisi var mi ya gercekten. Bende tik yok benimki kel dogacak heralde
kuzum ayakta bile durunca sancilar giriyor valla bilmiyorum nedendir normal mi bu kadar. Bebek agirlasti acaba ondan mi vucudum zorlaniyor tasima konusunda. Ozellikle sag kasiklarima sancilar saplaniyor
Ben 32 de ayrılacağım izne çalışmayı düşünmüyorum. 1-2 ayda ücretsiz izin kullanıp iş başı yapacağımKızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
Sanci konusunu seklini doktoruna sor nirmal gelmeyen herseyi sor icin rahatlamicaksa nst gir ben iki kere girdim doktor mecburen soktu cok panik yapmistim sukur bisey cikmadi ama icim rahatlamistiSacli olmasinin etkisi var mi ya gercekten. Bende tik yok benimki kel dogacak heralde
Kaça kadar işten ayrılmama hakkımız var acaba biliyor musunuz?Kızlar günaydın nasılsınız. Çalışıyor musunuz ya kaç haftalıkken ayrılmayı düşünüyorsunuz
Evet fetal DNAMerhaba, bahsettiğiniz test fetal dna mı acaba?
Sizi anliyorum ya basindan beri oyle uyarılar oyle seyler duydum ki bebek arabası alıyoruz icim bi kotu oluyor acaba daha erkenmi diye alışveriş yaparken acaba doğru mu diyorum ki biliyorum saglikla en guzel haftada doğacak ama iste her hamilenin benzer korkuları oluyor bide siz daha once yaşadınız cok haklisiniz endişelenmeye ama görün bakin 37 38lerde burada yazıyor olmus olcaz dogum mu yaklaşıyor muhabbetlerinean
Benim hamilelikten beri gorundugum 4. Doktor hepside alttan olctu malum karindan olculdugunde dogru sonuc vermiyotanidik perinatolog vardi ona gittim onunla suanki doktorumun olcusu ayniydi hatta o bana bu doktoruna devam et olcumleri iyi dedi.Doktorum medicalparkta ogretim gorevlisi 4,1 mm diye o dedi zaten.Rahim agzi cok oynak bazen aciliyo bazen kisaliyo bazende uzayabiliyo surekli dikkat etmek gerekiyo. Hamilelikte en onemli etken moral doktorum; rahim agzi kisaligina dikis atmak cozum degil dikis atilir kasilma olur dogum baslar, Sanci olur dogum baslar. En etkili cozum dinlenmek ve moral dedi. Kendini yormicaksin ve moralini bozmicaksin allahin izniyle bisey olmaz dedi ama insan bi kere yasayinca o kadar sakin kalamiyo benimde hedefim 28. 28den sonra alisverise baslicam icimde kalan herseyi yapicam insallah
Ben normalde tüysüz biriyim sarışın olduğum icinde daha once lazer killarimi gormedi. Ama göbeğinde siyah tüy oldu bende anlamadim cok yağ surdum ondan mi oldu şaşkınım. Bacaklarımda sorun yok zaten oldum olası .Benim döndu dolaştı gobegim tüylendi aslinda tam siyah diyemem ama sari degil tüy oldgu belli annemde hamilelikten sonra gecer hic dokunma belli bile değil diyor ama eşim göbeğimi surekli sevmek istiyor ben de dün dayanamadım jilet attim;( insallah yanlış yapmamışımdır tüyler gitti huzurluyumBenim göbeğimde çizgi ya da tuylenme olmadi hatta kollarim bacaklarim 5 ay önce aldigim gibi tuysuz ama ne hikmetse kaş bıyık (4gune geri cikiyor) genital bolgem agda da yapsam 2 haftaya çıkıyor malesef. Şuan için ben de bana yazan arkadaşlar gibi ağdaya gitmeyi düşünüyorum cok mantıklı geldi çünkü şuan agdadan jilete dönsem bile egilemiyorum kasiliyorum dediğin gibi karın büyüdü
Maşallahben lazere gittiğim için yıllardır çok çok az var. onları da jiletle hallediyorum şu an. ama son ay naparım bilmiyorum. Şu an göbeğim çok yok hala.
Eki Görüntüle 3206557 . Bu da benim göbüş
Ikiz annesi olup da bu hikayeleri yaşamayan gormedimYarıyordur inşallah. Pazartesi gideceğim. Allah’a emanet bir sıkıntı olmaz inşallah.
Enfeksiyon agri yapabilir akintalriniz ne alemde benim sifirlandi sukur o sari krem akintilar oldugunda hep sandım oluyordu. Karın sertleşmesi de yemek ten meyvelerden yada cok su içtikten sonra olması normal ben kasılma sertleşme agrilar yüzünden gecen hafta nst ye girdim hic bisey cikmadi insallah sizinde biseyiniz yoktur daha cok ne zaman sertleşiyor ozaman bir dikkat edin bakalimCanim benim de karnim hep sert ya yumusak oldugu cok nadir oluyor ama bahsettigimiz ayni sertlik mi acaba. Su anda da mesela en ufak bir egilme hareketinde sanci saplaniyor karin kismima kasiklarima. İki gundur boyle. Normal mi boyle olmasi. Ben de kasilmadan mi acaba diye supheleniyorum ama benim dr su an nst ye baglamaz erken demisti gecen agrilarim oldugunda bile bakmamisti
Ayy insallah dedigin gibi olur allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasinSizi anliyorum ya basindan beri oyle uyarılar oyle seyler duydum ki bebek arabası alıyoruz icim bi kotu oluyor acaba daha erkenmi diye alışveriş yaparken acaba doğru mu diyorum ki biliyorum saglikla en guzel haftada doğacak ama iste her hamilenin benzer korkuları oluyor bide siz daha once yaşadınız cok haklisiniz endişelenmeye ama görün bakin 37 38lerde burada yazıyor olmus olcaz dogum mu yaklaşıyor muhabbetlerine
Ben normalde tüysüz biriyim sarışın olduğum icinde daha once lazer killarimi gormedi. Ama göbeğinde siyah tüy oldu bende anlamadim cok yağ surdum ondan mi oldu şaşkınım. Bacaklarımda sorun yok zaten oldum olası .Benim döndu dolaştı gobegim tüylendi aslinda tam siyah diyemem ama sari degil tüy oldgu belli annemde hamilelikten sonra gecer hic dokunma belli bile değil diyor ama eşim göbeğimi surekli sevmek istiyor ben de dün dayanamadım jilet attim;( insallah yanlış yapmamışımdır tüyler gitti huzurluyumannem iyi halt ettin iki tüyü abarttın sac gibi kıl çıkcak şimdi dedi bakalım gorcez keske saçlarım gurlesse bazilarinin saçı gurlesmis cok ozeniyorum
Maşallahne guzel ya benim göbek suan ben hamileyim bakın der gibi büyüdü belimde kalınlaştı goguslerimde büyüdü kol bacak aynen duruyor bakalim Onlar ne zaman şişcek
Ikiz annesi olup da bu hikayeleri yaşamayan gormedimyalancı kasılmalar erkenden başlıyor açılma olmamis cok sukur progestan da destekler iyice hep yatin kayınvalidem ikizlere hamile kaldığında son aylar hep ayaklarını yukarı kaldırmış aşağı inmesinler diye hep erken dogum demişler baya baya ileri haftalarda saglikla doğurmuş sizinde oyle olcak
Öyle olcak tek sorun ^tüh ya keşke bu kadar zam gelmeden alsaymışım diceksiniz^Ayy insallah dedigin gibi olur allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin
En erken 32.de hakkınız var ama 37 ye kadar bekleyebilirsiniz.Kaça kadar işten ayrılmama hakkımız var acaba biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?