- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.841
Saglik ocağına yazdırınKalça ağrısı olan kizlar doktorun verdiği hap bende işe yaramaya başladı bugun yine kalçamin sol tarafina sanci girdi uyanırken ama o deli ağrılar azaldi. Osteocare diye bir takviye magnezyum kalsiyum var. Dunya kadar takviye yazdı da bi demir hapini yazdiramadım ya doktoraşurda tek kan hapı kullanmayan ben kaldim herlade onun disinda hersey var maşallah. Ptsi kontrolum var nolur demir hapi yazmayın dicem belki yaşar Ferritin dusuk 20lerde hemoglobin aman aman iyi değil neyi bekliyoruz anlamadim boyle karşılaştırma yapmayı sevmiyorum ama 27 28 lerde bebeklerinizin boy kilosu nasil ciktı . 1 kilo olmuşlarmidir?
Ben erkenciyim galiba evdeki tüm kıyafetleri yıkadım yenidoğanları ütüleyip astım. Ama dayanamayıp yetmez belki diye 2 3 takım daha aldım pazar günü onlar da yıkanacak hediye gelenlerle birlikte yıkarım artıkÖyle olcak tek sorun ^tüh ya keşke bu kadar zam gelmeden alsaymışım diceksiniz^ben de 29uncu haftada dolap bakmaya çıkıcam artik evde heryer koli eşyalar üst üste. Kaçıncı haftada yıkayıp katlayıp koycaz cok heyecanlı ben bebek arabasını aldim salondan ayiramiyorum sarilip uyumak istiyorum bide anne yani beşik aldim onu gördükçe anksiyetem kalmadi sende bir ikinbisey al bence hic korkma ❤
Öyle olcak tek sorun ^tüh ya keşke bu kadar zam gelmeden alsaymışım diceksiniz^ben de 29uncu haftada dolap bakmaya çıkıcam artik evde heryer koli eşyalar üst üste. Kaçıncı haftada yıkayıp katlayıp koycaz cok heyecanlı ben bebek arabasını aldim salondan ayiramiyorum sarilip uyumak istiyorum bide anne yani beşik aldim onu gördükçe anksiyetem kalmadi sende bir ikinbisey al bence hic korkma ❤
Bende de yanma var gece uykudan uyandıracak kadar. Çözümü şöyle buldum yeme işini geç saate bırakmıyorum29. Haftaya girdim 2 gecedir midem cok yaniyor ve uyutmuyor. Dun dogum günümdu biraz fazla yemistim . Bugün temkinli yedim gun boyu ama gene yaniyor batiyor adete mideme Cuma kontrolum var . Bu yanmalar normal mi . Baska bunu yasayan varmı bu haftalarda.
Bir de çok hamur işi yiyince benim de midemde yanma oluyor .geçen haftalarda memlekete gitmiştim biraz abartmıstim hamur işini hemen midem yanmaya başladı evime dönünce azalttım tabi geçtiBende de yanma var gece uykudan uyandıracak kadar. Çözümü şöyle buldum yeme işini geç saate bırakmıyorum
Eskiden çikolatadan yanardı benim şimdi türk kahvesinden veya baharatlı şeylerden yanıyor. Baharat çok etkiliyoBir de çok hamur işi yiyince benim de midemde yanma oluyor .geçen haftalarda memlekete gitmiştim biraz abartmıstim hamur işini hemen midem yanmaya başladı evime dönünce azalttım tabi geçti
Benim kontrollerde kalp atışı tansiyon bakıyorlar kan bakmadılarKızlar sağlık ocağınin rutin kontrollerine gidiyor musunuz ? Normalde yarın benim ama daha salı günü kan verdim hastanede çoğu değere de bakıldı gitmem artik
Canım büyük bir felaket yaşandı, etkilenmen çok normal insanız sonuçta, heleki biz şu an hamileyiz. Normal insanlardan 2 katı etkileniyoruz. Ama öyle karamsar olma, hevesini kaçırma. Hepimiz bir süreçteyiz ve yavrularımız için moralimizi elimizden geldiğince iyi tutmamız gerekiyorKızlar ben depremden çok etkilendim ve inanılmaz bir korku aldı benihaberlerden etkilendim izlemeyim diyorum ama her yerde karşımda . Hevesim gitti herşeye ya normal mi
Öyle bir hal aldı ki sizleri de etkilemek istemiyorum hiç ama birşey almaya kalkıyorum ne gerek var onca insan gitti olduğu kadarını kullan halindeyim . Hele orada ki anneler ve hamile arkadaşlarım ahhh Allah size kuvvet güç versin aklımız duamız hep sizlerleCanım büyük bir felaket yaşandı, etkilenmen çok normal insanız sonuçta, heleki biz şu an hamileyiz. Normal insanlardan 2 katı etkileniyoruz. Ama öyle karamsar olma, hevesini kaçırma. Hepimiz bir süreçteyiz ve yavrularımız için moralimizi elimizden geldiğince iyi tutmamız gerekiyorİyi gelmiyorsa çok bakmamaya çalış, kitap oku, yürüyüş yap, bol bol dua et kendini oyala bir şekilde. Bu asla duyarsızlık değil, içinde zaten merhamet duygusu olan insan yaşanılan herşeyi kalbinin en derininde hissediyor. Ama özellikle stres bu dönemde bize hiç iyi gelmeyen bir durum.
RABBİM heleki o bölgelerde yaşayan annelerin yar ve yardımcısı olsunMerhametini hiç eksik etmesin üzerlerinden
Dün kontrolüm vardı 28+6 idik tam 1350 Gr olmuş bebişKalça ağrısı olan kizlar doktorun verdiği hap bende işe yaramaya başladı bugun yine kalçamin sol tarafina sanci girdi uyanırken ama o deli ağrılar azaldi. Osteocare diye bir takviye magnezyum kalsiyum var. Dunya kadar takviye yazdı da bi demir hapini yazdiramadım ya doktoraşurda tek kan hapı kullanmayan ben kaldim herlade onun disinda hersey var maşallah. Ptsi kontrolum var nolur demir hapi yazmayın dicem belki yaşar Ferritin dusuk 20lerde hemoglobin aman aman iyi değil neyi bekliyoruz anlamadim boyle karşılaştırma yapmayı sevmiyorum ama 27 28 lerde bebeklerinizin boy kilosu nasil ciktı . 1 kilo olmuşlarmidir?
Bende bir kaç gün önce gittim şeker yüklemesi için 27+4 düm 1250 Gr olmuş benim cimcime boyu da 36.5 di sanırım yanlış hatırlamıyorsamKalça ağrısı olan kizlar doktorun verdiği hap bende işe yaramaya başladı bugun yine kalçamin sol tarafina sanci girdi uyanırken ama o deli ağrılar azaldi. Osteocare diye bir takviye magnezyum kalsiyum var. Dunya kadar takviye yazdı da bi demir hapini yazdiramadım ya doktoraşurda tek kan hapı kullanmayan ben kaldim herlade onun disinda hersey var maşallah. Ptsi kontrolum var nolur demir hapi yazmayın dicem belki yaşar Ferritin dusuk 20lerde hemoglobin aman aman iyi değil neyi bekliyoruz anlamadim boyle karşılaştırma yapmayı sevmiyorum ama 27 28 lerde bebeklerinizin boy kilosu nasil ciktı . 1 kilo olmuşlarmidir?
Osteocare ben de 16.haftadan beri sanırım kullanıyorum çok memnunum cidden güzel takviyeymis. En son cumartesi gitmistik iste 27+2 idi o zaman 1,2 kiloydu.Kalça ağrısı olan kizlar doktorun verdiği hap bende işe yaramaya başladı bugun yine kalçamin sol tarafina sanci girdi uyanırken ama o deli ağrılar azaldi. Osteocare diye bir takviye magnezyum kalsiyum var. Dunya kadar takviye yazdı da bi demir hapini yazdiramadım ya doktoraşurda tek kan hapı kullanmayan ben kaldim herlade onun disinda hersey var maşallah. Ptsi kontrolum var nolur demir hapi yazmayın dicem belki yaşar Ferritin dusuk 20lerde hemoglobin aman aman iyi değil neyi bekliyoruz anlamadim boyle karşılaştırma yapmayı sevmiyorum ama 27 28 lerde bebeklerinizin boy kilosu nasil ciktı . 1 kilo olmuşlarmidir?
Tamam canim sag olasinKasık sancısı ondan olabilir yada enfeksiyon gidince sor bakalım muhakkak
Oyyy masallahh onlara:)))) var kizlarimin saclarini gormen lazim biri 550 gram oteki 600 gramdi yari agirliklari saclariydi :))) sen sarisinsin bebeginde senib gibi olur malum sarisin bebekler cok sacli dogmuyo :))
Canim enfeksiyon sonrasi dr un toz şase olarak verdigi ilactan kullandim tek seferlik yaklasik bir hafta sonra idrari tekrarladim enfeksiyon yoktu. Ama akinti hep devam etti. Sadece enfeksiyonkenki kadar yogun ve koyu degil. Hic sifirlanmadi yani. Yorulunca falan daha cok sertlesiyor sanki. Geceleri bir de. Nst ye benim dr su an baglamaz. Acaba diyorum benim bat normalde yarindi. Adet tarihlerinde bana hep bir seyler oluyor acaba yine ondan mi bu sancilar. Sag kasigimda agri var resmen en ufak harekette de sancilar saplaniyorEnfeksiyon agri yapabilir akintalriniz ne alemde benim sifirlandi sukur o sari krem akintilar oldugunda hep sandım oluyordu. Karın sertleşmesi de yemek ten meyvelerden yada cok su içtikten sonra olması normal ben kasılma sertleşme agrilar yüzünden gecen hafta nst ye girdim hic bisey cikmadi insallah sizinde biseyiniz yoktur daha cok ne zaman sertleşiyor ozaman bir dikkat edin bakalim
Benim ilk belirtim buydu. Afedersin idrar esnasinda inanilmaz bir baski basinc dolgunluk hissi. Zamanla bu daha da artti tabi. Hatta ben o zaman acaba bu idrar yolu enfeksiyonu mu demistim hamile oldugumu bilmiyordum tabi o zamanKızlar ayaktayken ya da tuvalete oturunca vajinada ağrı denecek şekilde batma baskı hissediyorum sanki çocuk fışkıracak ordantöbe töbe en son ki muayenede sordunm Dr a normal dedi acaba yara felan mı var diye aynada bı baktım bişi de yok aşırı derecede batma baskı dolgunluk hissi var sizde de oluyor mu yoksa enfeksiyon felan olabilir mi ki acaba öyle bir yanma kaşıntı gibi şeyler de yok ama bir de çok ağırlaştığımı hissediyorum ayakta çok kalsam ayaklarım şişiyor iki iş yapsam evde hemen belim sırtım ağrıyor
Ebe gün veriyor özellikle bana subhun aç karnina gel diye ,her yerde uygulama farklı demek kiBenim kontrollerde kalp atışı tansiyon bakıyorlar kan bakmadılardün gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?