2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Saglik ocağına yazdırın değerlerinize baktırıp ordan doktor eksik oldugunu görünce yazar belki

Ben erkenciyim galiba evdeki tüm kıyafetleri yıkadım yenidoğanları ütüleyip astım. Ama dayanamayıp yetmez belki diye 2 3 takım daha aldım pazar günü onlar da yıkanacak hediye gelenlerle birlikte yıkarım artık bebek arabam anne yanı beşik oda takımı vs hazır. Hastane çantam kaldı, nevresim alez vs yıkanacak bir de ev temizliğim işte. Bir tane gecelik alacağım bir de iç çamaşırları falan. Şimdiden ağırlaştım bel ağrılarım bacak ağrılarım çok uyukluyorum. İyiki az iş bırakmışım kendime. Temizliği de tek yapmam

32 de yikamaya baslariz 37den sonra dogum her an olabilir cunku :)

Bende de yanma var gece uykudan uyandıracak kadar. Çözümü şöyle buldum yeme işini geç saate bırakmıyorum

Bende de yanma var gece uykudan uyandıracak kadar. Çözümü şöyle buldum yeme işini geç saate bırakmıyorum
Bir de çok hamur işi yiyince benim de midemde yanma oluyor .geçen haftalarda memlekete gitmiştim biraz abartmıstim hamur işini hemen midem yanmaya başladı evime dönünce azalttım tabi geçti

Bir de çok hamur işi yiyince benim de midemde yanma oluyor .geçen haftalarda memlekete gitmiştim biraz abartmıstim hamur işini hemen midem yanmaya başladı evime dönünce azalttım tabi geçti
Eskiden çikolatadan yanardı benim şimdi türk kahvesinden veya baharatlı şeylerden yanıyor. Baharat çok etkiliyo

Özel hastanelerden doğum ücretini öğrenen var mı? Fiyatlar nasıl? Bizim yıl başında özel sağlık sigortamız yenilendi. Ama hastane fiyat söylemiyor henüz, yeni zamlı fiyat belli değil diyor.

Kızlar ben depremden çok etkilendim ve inanılmaz bir korku aldı beni haberlerden etkilendim izlemeyim diyorum ama her yerde karşımda . Hevesim gitti herşeye ya normal mi
Canım büyük bir felaket yaşandı, etkilenmen çok normal insanız sonuçta, heleki biz şu an hamileyiz. Normal insanlardan 2 katı etkileniyoruz. Ama öyle karamsar olma, hevesini kaçırma. Hepimiz bir süreçteyiz ve yavrularımız için moralimizi elimizden geldiğince iyi tutmamız gerekiyor İyi gelmiyorsa çok bakmamaya çalış, kitap oku, yürüyüş yap, bol bol dua et kendini oyala bir şekilde. Bu asla duyarsızlık değil, içinde zaten merhamet duygusu olan insan yaşanılan herşeyi kalbinin en derininde hissediyor. Ama özellikle stres bu dönemde bize hiç iyi gelmeyen bir durum.
RABBİM heleki o bölgelerde yaşayan annelerin yar ve yardımcısı olsun Merhametini hiç eksik etmesin üzerlerinden

Öyle bir hal aldı ki sizleri de etkilemek istemiyorum hiç ama birşey almaya kalkıyorum ne gerek var onca insan gitti olduğu kadarını kullan halindeyim . Hele orada ki anneler ve hamile arkadaşlarım ahhh Allah size kuvvet güç versin aklımız duamız hep sizlerle bebek için elimden geleni yapıyorum normal yaşamımda da çok hassas bir tipim zaten bebek etkilenmesin diye saçma sapan şeylerle kafayı dağıtmaya çalışıyorum teşekkür ederim desteğiniz için

Dün kontrolüm vardı 28+6 idik tam 1350 Gr olmuş bebiş

Bende bir kaç gün önce gittim şeker yüklemesi için 27+4 düm 1250 Gr olmuş benim cimcime boyu da 36.5 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar ayaktayken ya da tuvalete oturunca vajinada ağrı denecek şekilde batma baskı hissediyorum sanki çocuk fışkıracak ordan töbe töbe en son ki muayenede sordunm Dr a normal dedi acaba yara felan mı var diye aynada bı baktım bişi de yok aşırı derecede batma baskı dolgunluk hissi var sizde de oluyor mu yoksa enfeksiyon felan olabilir mi ki acaba öyle bir yanma kaşıntı gibi şeyler de yok ama bir de çok ağırlaştığımı hissediyorum ayakta çok kalsam ayaklarım şişiyor iki iş yapsam evde hemen belim sırtım ağrıyor

Osteocare ben de 16.haftadan beri sanırım kullanıyorum çok memnunum cidden güzel takviyeymis. En son cumartesi gitmistik iste 27+2 idi o zaman 1,2 kiloydu. Bu arada kız keşke göbeğini almasaydin annen haklı bari ağda bandı falan kullansaydin

Kasık sancısı ondan olabilir yada enfeksiyon gidince sor bakalım muhakkak
Tamam canim sag olasin sen de dinlen iyice yorma sakin kendini
:)))) var kizlarimin saclarini gormen lazim biri 550 gram oteki 600 gramdi yari agirliklari saclariydi :))) sen sarisinsin bebeginde senib gibi olur malum sarisin bebekler cok sacli dogmuyo :))
Oyyy masallahh onlara kuzum profildeki ben degilim ama ben de normalde sarisina yakinim esim de acik tenli. İkimizin bebekligi de sap sari. Heralde bizim tosunumuz da sari olacak ondan olabilir.
Canim enfeksiyon sonrasi dr un toz şase olarak verdigi ilactan kullandim tek seferlik yaklasik bir hafta sonra idrari tekrarladim enfeksiyon yoktu. Ama akinti hep devam etti. Sadece enfeksiyonkenki kadar yogun ve koyu degil. Hic sifirlanmadi yani. Yorulunca falan daha cok sertlesiyor sanki. Geceleri bir de. Nst ye benim dr su an baglamaz. Acaba diyorum benim bat normalde yarindi. Adet tarihlerinde bana hep bir seyler oluyor acaba yine ondan mi bu sancilar. Sag kasigimda agri var resmen en ufak harekette de sancilar saplaniyor

Benim ilk belirtim buydu. Afedersin idrar esnasinda inanilmaz bir baski basinc dolgunluk hissi. Zamanla bu daha da artti tabi. Hatta ben o zaman acaba bu idrar yolu enfeksiyonu mu demistim hamile oldugumu bilmiyordum tabi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…