2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar aranızda kan verilen var mı? Ben az önce kolesterol demistim ya evet hakliymissiniz kolesterol yuksek cikabilirmis. Doktor bana sana kan baglamamiz lazım yazmış kan degerim 10nun altına düşmüş ustelik ben günde iki kez kan ilacı içiyorum. Hamilelikten once de demistim burda Akdeniz anemi tasiyicisiyim diye ama böyle olacağını hic düşünmemiştim. O kadar gerildim ki hepimizin biseyleri çıkıyor sonra Instagrama bi bakıyorum herkes prenses hamile ya bi biz miyiz anlamadım

Bu mide yanmasına artik dayananıyorum çoğu kisinin gece oluyormus ama benim sabahtan başladı bugun bir gram gecmedi çözüm bulabilenler arada paylaşsin;(
Doktorunuzla görüşün şuruplar var kullanılan çekmeyin yok yere. Ben haftalardır o şuruplarla yaşıyorum. Evin her köşesinde çantamda iş yerimde her yerde 1 şişe var

Vazelin petrol türevi bir maddeden yapıldığı için zararlı evet

Bu mide yanmasına artik dayananıyorum çoğu kisinin gece oluyormus ama benim sabahtan başladı bugun bir gram gecmedi çözüm bulabilenler arada paylaşsin;(
Ilık sütü iyi geliyor diyorlar bir dene istersen benimde az az yanıyor çok şiddetli değil yemeği çok kaçırirsam ağır bisiler yersem baharatlı felan o zaman çok yanıyor

Şekeri yüksek çıkıp diyet yapanlar ölçümleriniz kaç çıkıyor. Kontrol etmekte çok zorlanıyorum.
Bende şeker aleti yok ölçmüyorum ama 50 gr yüklemede 158 çıktığı için doktorum 100 grlık test yaptırdı onda da 177 173 121 çıktı biraz yüksek ama insülin kullanacak kadar değil diyet yap dedi doktor ekmek makarna unlu şeyler yemiyorum azalttım yani meyve çok çıkarıyor ben bir de havuç suyu içtiğim için yüksek olabilir

Rennne gaviskon süt hic birini denemedim doktora sorucam bakalim ne önerecek tsk ederim

KIZLAR size bisey daha sorucam ben bebegin tekmelerini cok asagida hissediyorum ptsi gunu kontrolum sizce erkene cekeyim mi ? Sanki bikini bölgemi tekmeliyor bu normal mi 11gun once kontrolum vardi hersey normaldi şeyime vuruyor sanki icerden

Benim yükleme yapılmadı babamın şeker cihazıyla evde ölçtüm açlık yüksek çıkınca hgbA1c isted o da yüksek çıkınca dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye 1 hafta ölçtürdü diyet yapacaksın insülinlik değil dedi. Ama çok zorlanıyorum. 1 dilim kepekli ekmek bile yükseltiyor.

Büyüdükleri için sanırım normal benim de öyle alta doğru vuruyor bazen

Şekeri yüksek çıkıp diyet yapanlar ölçümleriniz kaç çıkıyor. Kontrol etmekte çok zorlanıyorum.
Benim açlık şekerim ve hba1c normal çıkıyor. Ama yemekten sonra yükseliyormuş. Yemek yedikten 1 saat sonra 140 olması gerekiyor. Diyete uygun beslenirsem 140 un altında çıkıyor. Kepekli ekmek yükseltiyorsa tam buğday ekmeği deneyin derim.

Bana da verilecek canım, aynı durumdayız. 6 çıktı benim değerim son tahlillerde ve aynı şekilde sabah akşam kan ilacı içiyorum.

Son düzenleme:
Bana da verilecek canım, aynı durumdayız. 6 çıktı benim değerim son tahlillerde ve aynı şekilde sabah akşam kan ilacı içiyorum.
Geçmiş olsun canım umarım normale döner değerlerimiz de bidaha gerek kalmaz iyice gerildim ben bunlardan zaten duygusalligim da arttı bunu da duyunca nasıl ağladım..

Açlık benim de normale döndü hep tam buğday ya da kepekli yiyorum ama yükselebiliyor. Bir de baba 2 saat sonra ölç dedi doktor

Benimde yarın kontrolum. Bende ayni seyi yazacaktim . Hareketleri baya azaldi önceden cok net hissedebiliyodum ama simdi elimle dokununca anca hatta onuda hissedemiyorum eşim dinliyor dolaşiyor dio icerden tekmeliyor. 1 hafta önce karnimi ziplatiyordu ama simdi goremiyorum karnimda hep ic tarafa vuruyor oda narin

Kadın doğumcu doktor 1. Saat önemli diyor.1. Saate bakıyorum ben de çünkü 2. Saat biraz daha düşük çıkıyor. Doğuma kadar diyetle normale yakın tutmaya çalışacağız. İlk öğrendiğimde hergün ölçüyordum . Şimdi nelerin yükselttiğini biliyorum. Her gün ölçmüyorum artık. Bir de yemekten sonra evde biraz ev işi yapıyorum, koridorda yürüyorum o da şekeri düşürüyor. Bir de bol su. Az kaldı sabredeceğiz. Doğumdan sonra geçecek inşallah.
Açlık benim de normale döndü hep tam buğday ya da kepekli yiyorum ama yükselebiliyor. Bir de baba 2 saat sonra ölç dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…