2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kaça kadar işten ayrılmama hakkımız var acaba biliyor musunuz?
32+1 de herhangi sağlık problemin yoksa çalışabilir raporu alıyorsun canım. 37+1 de zorunlu olarak ayrılıyorsun istesen de çalışamıyorsun. çalıştığın 5 hafta da doğumdan sonraki iznine ekleniyor.

Ben yaptırmadım aç ve tok halde şekeri ölçtürdüm
Ben kesin yaptırırım diyordum ama zamanı geldi şimdi de hiç içime sinmiyor yaptırmak, bakalım doktor ne önerecek
Teşekkür ederimm

Valla bi an boş bulundum kendimi gaza getirip attim jilet annem geçmiş olsun diyor ama benden oyle sac gibi kıl mümkün değil ya. Bakalim gorcez
Aaaa evet adet döneminde benimde ağrılarım oluyor ve alıntım artıyor ama en ufak harekette agri saplaniyorsa ayaklarımızın altina bide sıcak su torbası koyun.baktiniz geçmiyor ozaman doktora gidersiniz . Ben yine söylüyorum benim idrarda enfeksiyon hic çıkmadi doktora yalvardım artik kültür al alttan diye öyle cikti . Siz bol su icin ve ayaklarınızın altina sıcak su koyun yarin da geçmezse doktora bir uğrayın bisey olacağından değil içiniz rahat olsun diye
Kızlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı?
Ben açlık tokluk vericem sadece yaptirmicam

Arkadaşlar merhaba dün sağlık ocağı rutin kan tahlili için aramıştı gidip vermistim vermez olaydim bugun bir baktık kolesterol tavan ohh maşallah hayatimda ilk defa kolesterol gördüm , bu arada kan uyuşmazlığı ignemi vurundum bildiğin penisilin gibi bisey öyle yaktı ki kalcam sızladı tüm gün

Ben de kolesterol ölçtürdüm de doktor hamilelikte yüksek çıkar dedi.

Kızlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı?
Ben geçen yaptırdım canım, gazoz tadında aynı
(glikoz içeceği, ekte mevcut) Öyle abartıldığı gibi çok aşırı bayıcı bir tadı yok. İçtim 1 saat arayla 3 kere kan aldılar, hepsi bu
Doktorunla görüş tabi, içine nasıl siniyorsa öyle yap canım

Eklentiler

• 6E313FDF-1655-45D3-B1BE-6DAA2EDFEFB6.webp
    23 KB · Görüntüleme: 43
Bana 50 mg yaptırdı Dr gerekli görürsem 75 yapıyorum dedi fark eder mi ki acaba 50lik ya da 75 liko da normal çıktı zaten

Kızlar karnınız büyüdü mü baya benim son 2 haftadır aniden büyüdü o kadar yoktu sanki karnım geç çıktı yani çok kaşınıyor sürekli Hindistan cevizi yağı ya da bebe yağı sürüyorum

Büyüdükçe geriliyor gerildikçe kaşınıyor benim de kaşıntılarım arttı. Bu yüzden bence kaşınıyor. Nemlendirsem de kaşınıyor anlamadım gitti valla

Hamilelikte kolestrol yüksek çıkıyormuş hele bizim haftalarda hep yüksekmiş doktor oyle soyledii
Benim baya kocaman gobegim bende hindistan cevizi yağı ve bebe yağı devam ediyorum bu aralar.vazelin zararlı dediler yoksa en guzeli vazelin oluyor bebek gibi yapıyor cildi

Bu mide yanmasına artik dayananıyorum çoğu kisinin gece oluyormus ama benim sabahtan başladı bugun bir gram gecmedi çözüm bulabilenler arada paylaşsin;(

Bakalım sorucam bende doktor ne derse onu yapıcam mecburen

Bu mide yanmasına artik dayananıyorum çoğu kisinin gece oluyormus ama benim sabahtan başladı bugun bir gram gecmedi çözüm bulabilenler arada paylaşsin;(
Gaviscon içiyorlardı canım. Denedin mi?
benim gece yanıyor süt içiyorum düzeliyor şimdilik güzel şükür.

Renne şurup ya valla biraz iyi geldi, yemekten 1 saat sonra içiyorum iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…