- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.101
Hissediyorum canim evet,ama bazi gunler cok yavas ve cok az haraket edirler,bazi gunler hic durmazlar.Öyle canım öyle. Önemli olan azda olsa hareket olması. Benim bu bebeğim kıpır kıpır. Ama ilk bebeğim çok hareket etmezdi. Hani günlük olarak hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok
Evet canim ilk,13 yil sonra,ikizAyy evetsenin ilk gebelik mi canım
Aslinda keciboynuzu pekmezi iciyorum amaSiz ev yapımı pekmez bulmaya çalışın pekmez cok guzel kan yapıyor.
Ben hem keçiboynuzu pekmezi yiyorum.Ama tadı cok aman aman olmadığı icin az yeniyor bildiğimiz uzum den yapılan lezzetli bir pekmez fazla yediriyor kendisini ben kan hapı yazmadıkça kendimi pekmeze verdimAslinda keciboynuzu pekmezi iciyorum ama
Çok normal canım. Birde büyüdükçe hareket yavaşlar alan daralıyoryaHissediyorum canim evet,ama bazi gunler cok yavas ve cok az haraket edirler,bazi gunler hic durmazlar.
Ayy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Evet canim ilk,13 yil sonra,ikiz
Doktor böyle söylerken yorum yapiyor mu peki? Su sebepten olabilir diye. Belki son zamanlarda yasadiklarinizda. kaynakli strese bagli olmustur. Cok zor zamanlar geciriyosunuz dogal olarakKontrolden geldim şimdi. Ayrıntılı ultrasondan beri bacak boyu hep iki hafta geriden geliyordu bebeğin. Orantılı olarak ilerlediği için genetik yapisal anneye çekmiş dedi doktorlar ve endişe etmedik. Ama bugün 3 haftaya çıkmış fark kafa boyu ise ilerde büyük yani haftasina göre. Kilosu 1.050 boyu 32cm
28+3 um tam. Perinatologa yonlendirdi doktorum Çarşamba gidicez. Bir kere de sorunsuz çıkalım doktordan zaten evim yurdum yok oldu... Çok çaresiz hissediyorum
Hic bilmiyorum yiye yiye bi hal oldum anlamadim ki sorun ne
Ediyo yaaÇok yemek yemek de bebeğe kilo aldırmaz sağlıklı beslenmeye bakın kendi sağlığınıza da dikkat edinDoktorunuz bebeğin kilosunu sorun etmiyorsa çok da stres yapmayın .Hamileliğin tadını çıkarmaya bakın
Ben kendimi bildim bileli kan sorunu cekiyorum kuru uzumu falan cok severim ama iste yeterli kan yapmiyo banaBen hem keçiboynuzu pekmezi yiyorum.Ama tadı cok aman aman olmadığı icin az yeniyor bildiğimiz uzum den yapılan lezzetli bir pekmez fazla yediriyor kendisini ben kan hapı yazmadıkça kendimi pekmeze verdimkuru üzüm hergun yiyorum çalışıyorsanız masanıza koyun gozunuzun önünde yersiniz. Bi dönem vişne suyu içmiştim yazdan buzluğa attığım vizeleri kaynatıp ve yine hemoglobin iyi geldi diye gene kan hapı yazmıcam sana dedi ben nerdeyse 4 aydır kan hapı yazın diyorum o da yazmıyor sagolsun bunlar gerçekten ise yarıyor
Boyu haftasina uyumlu ama bel ve kafa cevresi haftasindan kucuk yeterli beslenemedigi bir gercek ama neden o belli degil suyu ve kan akisi iyi dedi geriye kansizlik yuzunden beslenemedigi tabii bu benim tahminim kesin degil bu kontrolde hersey netlik kazancak eger gerileme devam ederse perinatologla devam edicemBenim kızimdada ferritinim hiç 15 in uzerine cikmadi kan ilaci ictim suan 5 yasinda hicsorun yok merak etmeyin sizin bebisinizdede sorun olmaz
Park yatağın anne yanı olan modelini al canım. Hem kolaylıkla ilk aylar kullanırsın hem de 4-5 yaşına kadar yatabilir.
Allah allah neden sag kasik sag karinda sancilar oluyormus? Resmen bu beni anlatmis ya. Benim de resmen sag ayagimi kaldiramiyordum bile yururken bile. Su an cok sukur iyiyim ama dr un boyle demesine cok sasirdim sebebi neymis acabaKizlar 28 haftadayım bugun rutin kontrolum vardi gittim hafta sonu sancılar agrilar yüzünden acillik olmuştum baska bir hastaneye gitmiştim durumu konuştuk. Hamilelikte agri sancılara normal diyebilmemiz için hekim görmesi lazım once enfeksiyon mu var başka bir sorun mu vs eğer bir sey yoksa ozaman normal deriz dedi.
Bu haftalarda sağ kasik sağ karında agrilar gözükebilirmiş kesinlikle cok su iç dedi. Bir de bebegin kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı biraz tedirgin oldum ama doktor bu erken dogum belirtisi falan degil yeri hala var dönebilir en önemlisi 34 35 haftalardan sonraki pozisyonu bu neomal dedi.. daha 15 gün once bası yukarda ayakları aşağıdaydı ne oldu anlamadim .
28 haftada kilo 1.100lerde boy 35 cm mis zaten hafta sonu ölçmüştü acil doktoru ama sizce bu boy normal mi doktorum 28 haftayı kabul etmiyor gec döllenme olduğu icin 10 gun gerisini kabul ediyor ama ne zaman doktora gitsem son adet tarihimle uyumlu çıkınca bebek önde gidiyor diyor . 1 hafta 10 gun önemli degil gerçi ama dogum tarihini etkiler mi bilmiyorum
Ve son olarak gene kan ilacı yazmadı hemoglobin iyi dedi ama arkadaşlarımın kan degerine bakmadan mutlaka icin diye uyariyormus doktorlari bende biyle güdiyor kan hapı disinda zilyontane takviye aliyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki(tabi hamilelik konusunda) bende de basindan beri rahim agzi kisaligi sorunu vardi tam ohh cektim 4,4 oldu derken gelisimi 1 hafta geri dedi fark 2 haftaya cikarsa erken doguma aliriz seni dedi. Bi ohh cekemedimKontrolden geldim şimdi. Ayrıntılı ultrasondan beri bacak boyu hep iki hafta geriden geliyordu bebeğin. Orantılı olarak ilerlediği için genetik yapisal anneye çekmiş dedi doktorlar ve endişe etmedik. Ama bugün 3 haftaya çıkmış fark kafa boyu ise ilerde büyük yani haftasina göre. Kilosu 1.050 boyu 32cm
28+3 um tam. Perinatologa yonlendirdi doktorum Çarşamba gidicez. Bir kere de sorunsuz çıkalım doktordan zaten evim yurdum yok oldu... Çok çaresiz hissediyorum
Yani zaten hamilelik yeterince zor bide depremler bitmior. Az önce Samandağ merkezli oldu ailemin yaşadığı yerde tam olarak. Yani güçlü kalmak için çok zorluorm kendimi gerçekten....bi sağlıkla alaydim kucağımaSeni o kadar iyi anliyorum ki(tabi hamilelik konusunda) bende de basindan beri rahim agzi kisaligi sorunu vardi tam ohh cektim 4,4 oldu derken gelisimi 1 hafta geri dedi fark 2 haftaya cikarsa erken doguma aliriz seni dedi. Bi ohh cekemedim((
Sakin ol moral hamilelikte gercekten ama gercekten cok onemli ailen iyi dimi? Bebegin iyi herkes kusursuz hamilelik kusursuz cocuk doguracak diye bisey yok bizimkiler ufak yapcak bisey yok onemli olan saglikli olmalari uzulme hersey olacagina variyoYani zaten hamilelik yeterince zor bide depremler bitmior. Az önce Samandağ merkezli oldu ailemin yaşadığı yerde tam olarak. Yani güçlü kalmak için çok zorluorm kendimi gerçekten....bi sağlıkla alaydim kucağıma
Ailem iyi çok şükür ama çok bina çökmüş komşuların vs...bana benziormus zaten bizim tarafta bacak boyu kısa gövde uzundur inşallah yapisaldirSakin ol moral hamilelikte gercekten ama gercekten cok onemli ailen iyi dimi? Bebegin iyi herkes kusursuz hamilelik kusursuz cocuk doguracak diye bisey yok bizimkiler ufak yapcak bisey yok onemli olan saglikli olmalari uzulme hersey olacagina variyo
Bende beden kalmadığı için büyük beden aldım ama zaten hem belleri ayarlamalı oluyor hem de hastanede bol giyersem daha rahat ederim diye düşündüm eğer seninki de öyle aşırı büyük değilse kullan gitsinKizlar trenyoldan gecelik takimi aldim. Bugun gecti elime posetini actim baktim kalibi buyuk geldi bana. Paketin uzerine not kagidi koymuslar geceliklerimizde degisim yada iademiz yoktur anlayisiniz icin tesekkurler ben sok. Aradim trendyolu boyle boyle dedim ic giyimde iade olmayabilir dedi. Bende madem iadeniz yok aciklamaya neden yazmiyosunuz dedim. Henuz gondermedim ama anlasilan iade kismi saticinin insafina kaldi
Merak etme yapisaldirAilem iyi çok şükür ama çok bina çökmüş komşuların vs...bana benziormus zaten bizim tarafta bacak boyu kısa gövde uzundur inşallah yapisaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?