2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Keske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldim olmazsa mecbur giycez napalim cop olcak hali yok ama size tavsiyem internet uzerinden pijama falan almayin ben yandim siz yanmayin :)))

Keske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldim olmazsa mecbur giycez napalim cop olcak hali yok ama size tavsiyem internet uzerinden pijama falan almayin ben yandim siz yanmayin :)))
Sezeryan olsa bile belleri baya yüksek oluyor dikişe denk gelmez ama evet internetten alırken dikkat etmek lazım, böyle böyle tecrübeleniyoruz

Sezeryan olsa bile belleri baya yüksek oluyor dikişe denk gelmez ama evet internetten alırken dikkat etmek lazım, böyle böyle tecrübeleniyoruz
Tatlim bu ikinci dogumum sezeryanda sonda takiliyo onu cikarmiyolar bi sure o yuzden elbise aldim ve internetten gecelik alinmazmis offf yaaa sinir oldum yaaa (((

Su içme sorunumu bende hala cozemedim birgun 1 litre anca birgun 1.5 litre anca icebiliom kontrollerde suyu falan ii denilio ama idrar yolu enfeksionu oluom icemeyimcede dakka basi wc gitmekde cabasi

Su içme sorunumu bende hala cozemedim birgun 1 litre anca birgun 1.5 litre anca icebiliom kontrollerde suyu falan ii denilio ama idrar yolu enfeksionu oluom icemeyimcede dakka basi wc gitmekde cabasi
Ben simdi burdan sana dicem ki "ama olmaz bol bol su icmen lazim" sor bakim sen gunde ne kadar iciyosun diye 1 bucuk anca. Ama icmen lazim

Canim yatak odam cok da buyuk degil hatta benim yanimda olmasini istiyorum bebegin ama yanimdaki yere bile sigacak mi yatagi emin degilim. Ya belki zorlucaz sifonyerin onune gelecek oyle koyucaz ya da ayak ucuna koyucaz. Yine de onerirsen bu modeli inceleyeyim iyice

Allah allah neden sag kasik sag karinda sancilar oluyormus? Resmen bu beni anlatmis ya. Benim de resmen sag ayagimi kaldiramiyordum bile yururken bile. Su an cok sukur iyiyim ama dr un boyle demesine cok sasirdim sebebi neymis acaba
aslinda güzelce açıkladı ama ben biraz stressliydim sadece sonuca odaklandım normalmis yani sık karsilastigimiz sikayetler dedi

Öneririm canım. Ben memnun kaldım. Hatta bir arkadaş ahşap almıştı. Bizim kız büyüyünce kullansın diye verdik. Ne rahatlıkmış diyor. Bir arkadaş yazmıştı sana galiba. Anne yanı gibi olanları varmış. Hani ben görmedim ama öylelerinede bakabilirsin belki senin için daha rahat olur. Yada daha küçük boylarıda var park yatakların onlarıda inceleyebilirsin.

Evet şu şekilde canım dediğim mehrunnisa
Ben prego aldım ama. Elele marka var, kanz var anne yanı park yatak deyince çıkıyor

Eklentiler

• B48CEC1B-1594-49B4-915D-6763D07C1A8D.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 67
ben joie roomie anne yanı aldım 6 aya kadar kullanılıyor sonra odasını yapacağız ayrı bir beşik alacağım o yüzden küçük ve kullanışlı bir model olsun istedim incelemek istersen diye ekledim

Eklentiler

• E8B935B7-7109-4629-8BF7-1056E8F6F78C.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 82
Evet şu şekilde canım dediğim mehrunnisa
Ben prego aldım ama. Elele marka var, kanz var anne yanı park yatak deyince çıkıyor
Tamam o zaman ben boyle bir sey bakayim hic anne yani bakmayayim bosuna. Bunlarda yataga birlestirince yatakla yan yana oluyor dimi hani kolumu uzatsam yattigim yerden bebegime uzanabilirim dimi? Bu arada ikinize de cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…