- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.121
Keske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldimBende beden kalmadığı için büyük beden aldım ama zaten hem belleri ayarlamalı oluyor hem de hastanede bol giyersem daha rahat ederim diye düşündüm eğer seninki de öyle aşırı büyük değilse kullan gitsin
Sezeryan olsa bile belleri baya yüksek oluyor dikişe denk gelmez ama evet internetten alırken dikkat etmek lazım, böyle böyle tecrübeleniyoruzKeske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldimolmazsa mecbur giycez napalim cop olcak hali yok ama size tavsiyem internet uzerinden pijama falan almayin ben yandim siz yanmayin :)))
Tatlim bu ikinci dogumum sezeryanda sonda takiliyo onu cikarmiyolar bi sure o yuzden elbise aldimSezeryan olsa bile belleri baya yüksek oluyor dikişe denk gelmez ama evet internetten alırken dikkat etmek lazım, böyle böyle tecrübeleniyoruz
Aa benim ilk doğumum ben sondayı hemen çıkarmayacakları kısmını unutmuşum mecbur bi elbise de ben alcamTatlim bu ikinci dogumum sezeryanda sonda takiliyo onu cikarmiyolar bi sure o yuzden elbise aldimve internetten gecelik alinmazmis offf yaaa sinir oldum yaaa (((
Ohhh canima degsinAa benim ilk doğumum ben sondayı hemen çıkarmayacakları kısmını unutmuşum mecbur bi elbise de ben alcam
Ben simdi burdan sana dicem ki "ama olmaz bol bol su icmen lazim" sor bakim sen gunde ne kadar iciyosun diye 1 bucuk anca. Ama icmen lazimSu içme sorunumu bende hala cozemedim birgun 1 litre anca birgun 1.5 litre anca icebiliom kontrollerde suyu falan ii denilio ama idrar yolu enfeksionu oluom icemeyimcede dakka basi wc gitmekde cabasi
Tesekkur ederim canim benim.InsaAllah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaMaşallah❤❤
Evet canim oyle.bende kan pihtilasma da var.dun oksapar unutmustum kullanmayi.bugun onu kullandiktan sonra baya hareketlendilerÇok normal canım. Birde büyüdükçe hareket yavaşlar alan daralıyorya
Cok tesekkur ederim canim benim.Hepimiz saglikla alalim insaAllah kucagimizaAyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.sen benden önce doğum yaparsın ikizse
Canim yatak odam cok da buyuk degil hatta benim yanimda olmasini istiyorum bebegin ama yanimdaki yere bile sigacak mi yatagi emin degilim. Ya belki zorlucaz sifonyerin onune gelecek oyle koyucaz ya da ayak ucuna koyucaz. Yine de onerirsen bu modeli inceleyeyim iyiceEğer yatak odan çok küçük değilse kesinlikle park yatak almanı tavsiye ederim. İstediğin heryere taşıyabiliyorsun. Bir 10 dk da toplayıp arabaya atıp nere gitsek yanımızda getiriyorduk. Tatile otele, annemlere, kayınvalideme. Marka model olarakta ben kanz pretty 70*120 almıştım. Çok memnun kaldım alt değişme ünitesinide çok kullandım ve çok rahattı. Herşey park yatakta bezi mendili çocuğu yatırıyorsun hopp hemen altını değişiyorsun.
aslinda güzelce açıkladı ama ben biraz stressliydim sadece sonuca odaklandım normalmis yani sık karsilastigimiz sikayetler dediAllah allah neden sag kasik sag karinda sancilar oluyormus? Resmen bu beni anlatmis ya. Benim de resmen sag ayagimi kaldiramiyordum bile yururken bile. Su an cok sukur iyiyim ama dr un boyle demesine cok sasirdim sebebi neymis acaba
Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canımEvet canim oyle.bende kan pihtilasma da var.dun oksapar unutmustum kullanmayi.bugun onu kullandiktan sonra baya hareketlendiler
Öneririm canım. Ben memnun kaldım. Hatta bir arkadaş ahşap almıştı. Bizim kız büyüyünce kullansın diye verdik. Ne rahatlıkmış diyor. Bir arkadaş yazmıştı sana galiba. Anne yanı gibi olanları varmış. Hani ben görmedim ama öylelerinede bakabilirsin belki senin için daha rahat olur. Yada daha küçük boylarıda var park yatakların onlarıda inceleyebilirsin.Canim yatak odam cok da buyuk degil hatta benim yanimda olmasini istiyorum bebegin ama yanimdaki yere bile sigacak mi yatagi emin degilim. Ya belki zorlucaz sifonyerin onune gelecek oyle koyucaz ya da ayak ucuna koyucaz. Yine de onerirsen bu modeli inceleyeyim iyice
Evet şu şekilde canım dediğimÖneririm canım. Ben memnun kaldım. Hatta bir arkadaş ahşap almıştı. Bizim kız büyüyünce kullansın diye verdik. Ne rahatlıkmış diyor. Bir arkadaş yazmıştı sana galiba. Anne yanı gibi olanları varmış. Hani ben görmedim ama öylelerinede bakabilirsin belki senin için daha rahat olur. Yada daha küçük boylarıda var park yatakların onlarıda inceleyebilirsin.
Aaa çok güzelmiş gerçekten. Sıfırdan alacak olsam kesin buna bakardım. Birileri sorarsa bende bundan önereyimEvet şu şekilde canım dediğimmehrunnisa
Ben prego aldım ama. Elele marka var, kanz var anne yanı park yatak deyince çıkıyor
ben joie roomie anne yanı aldım 6 aya kadar kullanılıyor sonra odasını yapacağız ayrı bir beşik alacağım o yüzden küçük ve kullanışlı bir model olsun istedim incelemek istersen diye ekledimCanim yatak odam cok da buyuk degil hatta benim yanimda olmasini istiyorum bebegin ama yanimdaki yere bile sigacak mi yatagi emin degilim. Ya belki zorlucaz sifonyerin onune gelecek oyle koyucaz ya da ayak ucuna koyucaz. Yine de onerirsen bu modeli inceleyeyim iyice
Amin canim,hepimize insaAllahMaşallah maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canım
Öneririm canım. Ben memnun kaldım. Hatta bir arkadaş ahşap almıştı. Bizim kız büyüyünce kullansın diye verdik. Ne rahatlıkmış diyor. Bir arkadaş yazmıştı sana galiba. Anne yanı gibi olanları varmış. Hani ben görmedim ama öylelerinede bakabilirsin belki senin için daha rahat olur. Yada daha küçük boylarıda var park yatakların onlarıda inceleyebilirsin.
Tamam o zaman ben boyle bir sey bakayim hic anne yani bakmayayim bosuna. Bunlarda yataga birlestirince yatakla yan yana oluyor dimi hani kolumu uzatsam yattigim yerden bebegime uzanabilirim dimi? Bu arada ikinize de cok tesekkur ederimEvet şu şekilde canım dediğimmehrunnisa
Ben prego aldım ama. Elele marka var, kanz var anne yanı park yatak deyince çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?