- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.081
Cok tesekkur ederim canim. Chicco aldik. Simdi anne yani yatak bakiyoruz. Yalniz park yatak mi yoksa anne yani mi alsak bilmiyorum. Onerecegin bir sey var mi tam markasiyla modeliyleCanım kraft travel sistemi kesinlikle önermiyorum. Arabada traveller çok yer kaplıyor ve bebekle tek başınayken taşıman kullanman çok zahmetli. Chicco nun bu modeli ve bu model gibi olan başka markaların modellerini tavsiye ederim. Hem katlandığında az yer kaplıyor hemdr bebekle yalnızken tek başınada taşıyabilirsin
Park yatağın anne yanı olan modelini al canım. Hem kolaylıkla ilk aylar kullanırsın hem de 4-5 yaşına kadar yatabilir.Cok tesekkur ederim canim. Chicco aldik. Simdi anne yani yatak bakiyoruz. Yalniz park yatak mi yoksa anne yani mi alsak bilmiyorum. Onerecegin bir sey var mi tam markasiyla modeliyle
Eger vucut gelisimi normalse bence kilo icin endise etmeyin. Cunku kilo sadece bir hesaplama. Kiloyu ölcmuyorlar. Bir formülü var bacak üst kemigini falan ölcüp kiloyu hesapliyorlar. O yüzden cok endise edilecek bir durum yok. Tabikide diger ölcümleri ne durumda bilemiyorum ama kilodan ultrasonda ölcülen degerleri google'da aratabilirsiniz.Hic bilmiyorum yiye yiye bi hal oldum anlamadim ki sorun ne
Boyu haftasina uyumlu ama bel olcusu cok dusukEger vucut gelisimi normalse bence kilo icin endise etmeyin. Cunku kilo sadece bir hesaplama. Kiloyu ölcmuyorlar. Bir formülü var bacak üst kemigini falan ölcüp kiloyu hesapliyorlar. O yüzden cok endise edilecek bir durum yok. Tabikide diger ölcümleri ne durumda bilemiyorum ama kilodan ultrasonda ölcülen degerleri google'da aratabilirsiniz.
Ben de ikiz var ve benimkilerin birinde kafasi bel cevresine göre büyüktü mesela ama sonraki haftalarda o ara kapandi. Bence endise etmeyin, zamanla arayi kapatiyorlar. Aldiginiz ilaclari da bir doktorunuza söyleyin istereniz. Ben ilac konusunda yanlis birsey yapmaya cok korkuyorum, cünkü cok tehlikeli benim gözümde. O yüzden mide ilaci falan kullanmiyorum hic.Boyu haftasina uyumlu ama bel olcusu cok dusukbenim kanim dusuk kan hapini gunde 1 tane kullaniyorum az once nete baktim kan dusuklugu gelisim geriligine sebep oluyomus diyodu aklima acaba olabilir mi sorusu geldi. Cunku baska bi sorunu yok suyu gayet iyi kan dolasimida guzel ama zayif ve kafa capi kucuk bende doktora danismadan eksta vitamin aldim. Ve kan ilacini 2 taneye yukselttim
Soylerdim ama benim doktorum vitamin icilmesine bile sicak bakmiyor. :) Ayrica aldigim ilac degil vitamin ha fazla yemisim ha vitamin almisim. Emin olun ilk hamileligimde o kadar cok ilac almistim ki bu vitaminler cidden zararsiz. Yediklerim bebege ulasmiyor birseyde sorun var ama bunu arastircak doktor yok illa cocugun sorun yasamasi lazim ki uzerine dussunlerBen de ikiz var ve benimkilerin birinde kafasi bel cevresine göre büyüktü mesela ama sonraki haftalarda o ara kapandi. Bence endise etmeyin, zamanla arayi kapatiyorlar. Aldiginiz ilaclari da bir doktorunuza söyleyin istereniz. Ben ilac konusunda yanlis birsey yapmaya cok korkuyorum, cünkü cok tehlikeli benim gözümde. O yüzden mide ilaci falan kullanmiyorum hic.
Canım keşke doktora danışmadan almasaydın. Benim doktorum da vitamin vermedi mesela, kanım hala çok düşük ama sadece kan ilaçları kullanmaya devam ediyorum ve bebekte bir gerilik yok hatta 1 hafta önden gidiyor.Boyu haftasina uyumlu ama bel olcusu cok dusukbenim kanim dusuk kan hapini gunde 1 tane kullaniyorum az once nete baktim kan dusuklugu gelisim geriligine sebep oluyomus diyodu aklima acaba olabilir mi sorusu geldi. Cunku baska bi sorunu yok suyu gayet iyi kan dolasimida guzel ama zayif ve kafa capi kucuk bende doktora danismadan eksta vitamin aldim. Ve kan ilacini 2 taneye yukselttim
aldigim balik yagi ve multivitamin zaten multivitamin vermisti ben sadece markasini degistirdim ve balik yagi aldim. Bide kan ilacini 1 yerine 2 tane icmeye basladim. Ilerleme olursa demekki kanda sıkıntı var demektir. Kontrole kadar bu sekilde devam edeyim bakalim nolcak. Aldigim ilac degil kuzum ekstra balik yagiCanım keşke doktora danışmadan almasaydın. Benim doktorum da vitamin vermedi mesela, kanım hala çok düşük ama sadece kan ilaçları kullanmaya devam ediyorum ve bebekte bir gerilik yok hatta 1 hafta önden gidiyor.
Canım benim de gebeliğin başından beri 1 hafta geriden geliyordu, son gittiğimde 2 haftaya çıktı. yarın kontrolüm var ne diyecek bakalımaldigim balik yagi ve multivitamin zaten multivitamin vermisti ben sadece markasini degistirdim ve balik yagi aldim. Bide kan ilacini 1 yerine 2 tane icmeye basladim. Ilerleme olursa demekki kanda sıkıntı var demektir. Kontrole kadar bu sekilde devam edeyim bakalim nolcak. Aldigim ilac degil kuzum ekstra balik yagi
Benimde ilklerde kanim cok düsüktü kan ilacını gunde 2 ye cıkardi doktor ama ben bi gün 1 birgun 2 iciyorum bebiste gayet iyi zamanindan önde gidiyorCanım keşke doktora danışmadan almasaydın. Benim doktorum da vitamin vermedi mesela, kanım hala çok düşük ama sadece kan ilaçları kullanmaya devam ediyorum ve bebekte bir gerilik yok hatta 1 hafta önden gidiyor.
Benjm doktorum balik yagini verdi birde d vitamini verdi enson gittigimde balik yagi icmenizde sorun yok kan ilacinida 2 ye cikarmanizda bir sirun yok çünku benim doktoeumda 2 yecikarmisti ama ben hergün iki adet icmiyorum sizde oyle yapabilirsinizaldigim balik yagi ve multivitamin zaten multivitamin vermisti ben sadece markasini degistirdim ve balik yagi aldim. Bide kan ilacini 1 yerine 2 tane icmeye basladim. Ilerleme olursa demekki kanda sıkıntı var demektir. Kontrole kadar bu sekilde devam edeyim bakalim nolcak. Aldigim ilac degil kuzum ekstra balik yagi
Benim kızimdada ferritinim hiç 15 in uzerine cikmadi kan ilaci ictim suan 5 yasinda hicsorun yok merak etmeyin sizin bebisinizdede sorun olmazaldigim balik yagi ve multivitamin zaten multivitamin vermisti ben sadece markasini degistirdim ve balik yagi aldim. Bide kan ilacini 1 yerine 2 tane icmeye basladim. Ilerleme olursa demekki kanda sıkıntı var demektir. Kontrole kadar bu sekilde devam edeyim bakalim nolcak. Aldigim ilac degil kuzum ekstra balik yagi
Bir perinatolog|dan randevu alip detazli bir ultrason taramasi yaptirabilirsiniz eger mümkünse. Benim 3 tane doktorum var ikiz ve riskli bir gebelik oldugu icin. Ben üc defa detayli organ taramasina girdim üc ayri doktorla. Ikincisinde bir bebegin kalbinde kücük bir delik buldular. Gecen hafta da sans eseri diger doktorum bebekli karistirdi bakarken ve sans eseri digerinin de kalbinde kücük bir delik buldular. Ben sakince bekliyorum kapanir dediler mesela ama Allah cözümlü sorun versin. Kisaca demek istedigim belki baska bir doktora daha görünseniz belki iciniz rahatlar.Soylerdim ama benim doktorum vitamin icilmesine bile sicak bakmiyor. :) Ayrica aldigim ilac degil vitamin ha fazla yemisim ha vitamin almisim. Emin olun ilk hamileligimde o kadar cok ilac almistim ki bu vitaminler cidden zararsiz. Yediklerim bebege ulasmiyor birseyde sorun var ama bunu arastircak doktor yok illa cocugun sorun yasamasi lazim ki uzerine dussunler
Siz ev yapımı pekmez bulmaya çalışın pekmez cok guzel kan yapıyor.Boyu haftasina uyumlu ama bel olcusu cok dusukbenim kanim dusuk kan hapini gunde 1 tane kullaniyorum az once nete baktim kan dusuklugu gelisim geriligine sebep oluyomus diyodu aklima acaba olabilir mi sorusu geldi. Cunku baska bi sorunu yok suyu gayet iyi kan dolasimida guzel ama zayif ve kafa capi kucuk bende doktora danismadan eksta vitamin aldim. Ve kan ilacini 2 taneye yukselttim
Öyle canım öyle. Önemli olan azda olsa hareket olması. Benim bu bebeğim kıpır kıpır. Ama ilk bebeğim çok hareket etmezdi. Hani günlük olarak hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yokEvet canim aynen asagiya tekme atiyorlar))bide bazi gunler asiri hareketli,bazi gunler az hareketli oluyorlar.Sizde de oylemi?Icimi rahatlattiniz gercekden,cok tesekkur ederim
Ayy evetGunlerimiz de ayniymis bu arada
Eğer yatak odan çok küçük değilse kesinlikle park yatak almanı tavsiye ederim. İstediğin heryere taşıyabiliyorsun. Bir 10 dk da toplayıp arabaya atıp nere gitsek yanımızda getiriyorduk. Tatile otele, annemlere, kayınvalideme. Marka model olarakta ben kanz pretty 70*120 almıştım. Çok memnun kaldım alt değişme ünitesinide çok kullandım ve çok rahattı. Herşey park yatakta bezi mendili çocuğu yatırıyorsun hopp hemen altını değişiyorsun.Cok tesekkur ederim canim. Chicco aldik. Simdi anne yani yatak bakiyoruz. Yalniz park yatak mi yoksa anne yani mi alsak bilmiyorum. Onerecegin bir sey var mi tam markasiyla modeliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?