2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tamam o zaman ben boyle bir sey bakayim hic anne yani bakmayayim bosuna. Bunlarda yataga birlestirince yatakla yan yana oluyor dimi hani kolumu uzatsam yattigim yerden bebegime uzanabilirim dimi? Bu arada ikinize de cok tesekkur ederim
Tabi canım bende yatağımın yanına koyacağım.

Kizlar ben 5 6 ay idareten kullanmak icin anne yani beşik aldim icinde ki yatağı çıkıyor yani yatağın içine de konulabiliyor. Ben tasinicam dogumdan sonra bebek beşiğini şimdi alsam bile O zaman kurucam buyuk cunku dolabi yatağı vs takım.alcam. Park yataklardan herkes cok memnun benim gelenim gidenim cok olur salona getir gotur bu da cok hafif portatif geldi, fikir olmasi acisindan sizi de foto aticam .Allah afiyetle kullandırsin insallah.

Eklentiler

• 20230221_140129.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 20230221_140114.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20230221-135947_Instagram.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
Markasi nedir canim

Markasi nedir canim
Will besides anne yani beşik. Indirimede girmiş ben fotolarda beğenmiştim ama elime gelince daha cok beğendim salonumda kahve krem tonlarında yakıştı hemde yatağı yumuşacık bayıldım farkli renkleri de var benim kızım olcak krem aldim ama lacivert rengini de cok beğendim

Anladım canım teşekkürler

Canım açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim Tulum dediğin gibi ayaksız ağırlıkta yarısını 0-3 ay yarısını 3-6 ay olarak alıcam.
Zıbınları direk 0-3 değilde, 3-6 ay mı al demek istedin canım, bez rahat olsun diye.
Yada onuda yarı yarıya alayım dimi Biraz 0-3 ay biraz 3-6 ay en mantıklısı

Son düzenleme:
0
Hala yatiyorum şuan bi degisiklik yok, yarin 26. Hafta oluyorum. Sadece agrilarim cok artti her an gelicekmis gibi hissediyorum onun korkusunu yasiyorum kizlar. 28 hafta olsam daha cok korkmam diyorum
Ha gayret suan bebegin boyu kilosu nasil dokror soylemismiydi bebege kilo aldircak seyler seyler yiyin insallah 30lu haftalarda da bize yazarsın

Tatlim bu ikinci dogumum sezeryanda sonda takiliyo onu cikarmiyolar bi sure o yuzden elbise aldim ve internetten gecelik alinmazmis offf yaaa sinir oldum yaaa (((

Ben de sezaryen oldum canım ama ameliyattan sonraki ilk yürütme anına kadar takılı kalıyor sadece sonra çıkarılıyor sonda. o zaman pijamaları giyip yürümek gerekiyor zaten .Elbise hiç almadım

Kızlar bebegin hareketlerini bikini bölgesinde hisseden varmi .ozellikle yorulunca direk oradan çıkcak gibi hissediyorum daha dün doktor kontrolum vardi hersey yolundaydi

Arkadaşlar ben baya hastayım bronşit olmuşum aşırı öksürük var bal zencefil yapıyorum sıcak su içiyorum ilaçlarımı alıyorum çok düşük dozlarda yazdı doktor ama 2 gündür 2 3 saatlik uykuyla duruyorum öksürmekten afedersiniz altıma kaçırıyorum bugün artık iyice fena oldu çok korkuyorum bebeğe bi zararı olur mu acaba

Korkma inşallah bir şey olmayacak. 26. Haftada az değil 28 e kadar dayanacak inşallah.
Ay insallah canim az kaldi valla iki hafta kaldi 28e. Sonrasi artik biraz olsun belki rahatlarim.
0

Ha gayret suan bebegin boyu kilosu nasil dokror soylemismiydi bebege kilo aldircak seyler seyler yiyin insallah 30lu haftalarda da bize yazarsın
Ya benim bebegimin kilosu haftasina gore hep az geliyor. Gecen hafta sali gunu gittim 24+6 da 640 gramdi simdi cuma gunu gidicem insallah 750 falan olmustur. Muz sut et urunleri kuruyemis baklagil hepsini yiyorum valla hizlica kilo alsin diye ugrasiyorum. Amin camim insallahh agrilar biraz korkutmaya basladi

Canım kanına baktır bence. Enfeksiyon aldıysan önlemini almalısın. Enfeksiyon gebelikte çok riskli.

Öksürüğün zararı olmaz demişti doktorum canım. Geçmiş olsun geçer inşallah bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…