- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.141
Tamam canim tesekkur ederim inceleyecegimben joie roomie anne yanı aldım 6 aya kadar kullanılıyor sonra odasını yapacağız ayrı bir beşik alacağım o yüzden küçük ve kullanışlı bir model olsun istedim incelemek istersen diye ekledim
Tabi canım bende yatağımın yanına koyacağım.Tamam o zaman ben boyle bir sey bakayim hic anne yani bakmayayim bosuna. Bunlarda yataga birlestirince yatakla yan yana oluyor dimi hani kolumu uzatsam yattigim yerden bebegime uzanabilirim dimi? Bu arada ikinize de cok tesekkur ederim
Markasi nedir canimKizlar ben 5 6 ay idareten kullanmak icin anne yani beşik aldim icinde ki yatağı çıkıyor yani yatağın içine de konulabiliyor. Ben tasinicam dogumdan sonra bebek beşiğini şimdi alsam bile O zaman kurucam buyuk cunku dolabi yatağı vs takım.alcam. Park yataklardan herkes cok memnun benim gelenim gidenim cok olur salona getir gotur bu da cok hafif portatif geldi, fikir olmasi acisindan sizi de foto aticam .Allah afiyetle kullandırsin insallah.
valla öyle oldu gittim nuna leaf aldımSonra son dakikada benim gibi en aklında olmayan modele karar verirsin
Will besides anne yani beşik. Indirimede girmiş ben fotolarda beğenmiştim ama elime gelince daha cok beğendim salonumda kahve krem tonlarında yakıştı hemde yatağı yumuşacık bayıldım farkli renkleri de var benim kızım olcak krem aldim ama lacivert rengini de cok beğendimMarkasi nedir canim
Anladım canım teşekkürlerBen 3-6 ay alıyorum ama mayıs haziranda doğum yapanlarla konuştum. Haziran sonu kesinlikle kısa kolluya geçiliyor. İsilik ve pişik çok oluyor uzun kollu alma dediler. Hatta body uzun kollu hiç almadım. Yazlık delikli gibi olanlardan al dediler
Canım açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederimCanım yeni doğanları 5 li hastane çıkışı şeklinde al. Ondan 3-4 olsa yeter. Tulumları mutlaka kullanacağın ayın bir büyük bedeni olacak şekilde al. Bez bağlandığı için bir beden büyük rahat oluyor. Ve hastane çıkışı hariç altları ayaklı almamaya çalış. Ayaksız olduğunda küçülsede bir süre daha giyebilir. Fakat ayaklı olduğunda kesinlikle küçüklen altı giyemez. Bunlar benim ilk kızımdan tecrübelerim. 0-3 ay ve 3-6 ay çoğunluk al. Ben sana yaptığım alışverişi söyleyeyim. 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane 5 li 3lü hastane çıkışı. Tulum aldım. Ve hepsini ayaksız 3-6 ay aldım. Uzun kollu zıbınlarım kızımdan vardı. O yüzden tshirt kol zıbınlardan 4-5 tane yine 3-6 ay aldım. Zıbınlarda bir beden büyük olursa alttan sıkıştırma yapmaz. Birde patiksiz 3-6 ay 0-3 ay alt aldım. Onun haricinde yaz başına denk geldiği için başka bişey almadım. Havanın gidişatına göre ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Birde şu önemli ben ilk kızımda zıbını çok almıştım ilk 3 ay için. Fakat kızım asla kusan bir bebek olmadı bu yüzden çoğunu kullanmadan kaldırdım. Çünkü kusmadığından kirlenmiyordu. Salyalıda değildi. Buda çok etkiler. Hani bebeğin salyalı ve çok kusarsa daha çok çamaşıra ihtiyacın olur. Ama kusmazsa gerek olmaz. O yüzden minimum alıp bebeğine ve havanın gidişatına göre doğumdan sonra takviye yapmanı tavsiye ederim.
Omenlove durumun nedir?inşallah iyisinizdir.
Hala yatiyorum şuan bi degisiklik yok, yarin 26. Hafta oluyorum. Sadece agrilarim cok artti her an gelicekmis gibi hissediyorum onun korkusunu yasiyorum kizlar. 28 hafta olsam daha cok korkmam diyorum
Korkma inşallah bir şey olmayacak. 26. Haftada az değil 28 e kadar dayanacak inşallah.Hala yatiyorum şuan bi degisiklik yok, yarin 26. Hafta oluyorum. Sadece agrilarim cok artti her an gelicekmis gibi hissediyorum onun korkusunu yasiyorum kizlar. 28 hafta olsam daha cok korkmam diyorum
Ha gayret suan bebegin boyu kilosu nasil dokror soylemismiydi bebege kilo aldircak seyler seyler yiyin insallah 30lu haftalarda da bize yazarsınHala yatiyorum şuan bi degisiklik yok, yarin 26. Hafta oluyorum. Sadece agrilarim cok artti her an gelicekmis gibi hissediyorum onun korkusunu yasiyorum kizlar. 28 hafta olsam daha cok korkmam diyorum
Tatlim bu ikinci dogumum sezeryanda sonda takiliyo onu cikarmiyolar bi sure o yuzden elbise aldimve internetten gecelik alinmazmis offf yaaa sinir oldum yaaa (((
Kızlar bebegin hareketlerini bikini bölgesinde hisseden varmi .ozellikle yorulunca direk oradan çıkcak gibi hissediyorum daha dün doktor kontrolum vardi hersey yolundaydi
Ay insallah canim az kaldi valla iki hafta kaldi 28e. Sonrasi artik biraz olsun belki rahatlarim.Korkma inşallah bir şey olmayacak. 26. Haftada az değil 28 e kadar dayanacak inşallah.
Ya benim bebegimin kilosu haftasina gore hep az geliyor. Gecen hafta sali gunu gittim 24+6 da 640 gramdi simdi cuma gunu gidicem insallah 750 falan olmustur. Muz sut et urunleri kuruyemis baklagil hepsini yiyorum valla hizlica kilo alsin diye ugrasiyorum. Amin camim insallahh agrilar biraz korkutmaya basladi0
Ha gayret suan bebegin boyu kilosu nasil dokror soylemismiydi bebege kilo aldircak seyler seyler yiyin insallah 30lu haftalarda da bize yazarsın
Canım kanına baktır bence. Enfeksiyon aldıysan önlemini almalısın. Enfeksiyon gebelikte çok riskli.Arkadaşlar ben baya hastayım bronşit olmuşum aşırı öksürük var bal zencefil yapıyorum sıcak su içiyorum ilaçlarımı alıyorum çok düşük dozlarda yazdı doktor ama 2 gündür 2 3 saatlik uykuyla duruyorum öksürmekten afedersiniz altıma kaçırıyorum bugün artık iyice fena oldu çok korkuyorum bebeğe bi zararı olur mu acaba
Öksürüğün zararı olmaz demişti doktorum canım. Geçmiş olsun geçer inşallah bir an evvelArkadaşlar ben baya hastayım bronşit olmuşum aşırı öksürük var bal zencefil yapıyorum sıcak su içiyorum ilaçlarımı alıyorum çok düşük dozlarda yazdı doktor ama 2 gündür 2 3 saatlik uykuyla duruyorum öksürmekten afedersiniz altıma kaçırıyorum bugün artık iyice fena oldu çok korkuyorum bebeğe bi zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?