2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Travel sistem arabalar zaten çoğu anne tarafından önerilmiyor. Kiminle konuşsam bana kesinlikle travel alma sonra pişman olup küçük bir araba alacaksın mecburen demişlerdi. Ben de o yüzden Chicco kabin boy tercih ettim. Tek elle açıp kapatabiliyorum. Tek başıma kaldırıp indirip kullanabiliyorum. Yakınımızda bebek olmadığı için içine iki tane kedi koyup denedik. İçinde ağırlık varken de cok rahat.

Biz hem kocaman bir oyuncak et bebek koyup denedik, çok güzel oldu. Sonra da acaba ağırlık hızını keser mi diye 5 buçuk kiloluk kedimizi koyduk salladık. Gayet güzel şu anda. Sadece müzik içim sesi biraz az sanki. O da çok önemli değil bence. Ortam çok sessiz oldu mu yeterli çıkıyor ses.

Benim kan değerim 7.7 bende taşıyıcıyim şimdilik sadece demir serumu aldım kan son ana kadar vermiyorlar bende versin istedim aşırı halsizlik ve yorgunluğum var.

Uzuldum acikcasi eger 1 ayi gecmediyse iade edip tekrardan satin alin
Geçmemişti canım ama kutusunu paketlerini falan her şeyi atmıştık biz. Etiketleri vs sökmüştük üstündeki. Eşim uğraşmak istemedi. Ben alırken de o indirimli haliydi bir de. Eğer aynı modelse senin sorduğun tüm indirimleri bitmiş demek ki.

Ahahah çok tatlısınız valla kafayı yemek üzereyim hem çok istiyorum hem fiyatlar çok ütopik

Ahahah çok tatlısınız valla kafayı yemek üzereyim hem çok istiyorum hem fiyatlar çok ütopik
Ben 1890 gibi bir fiyata aldım canım mağazasından indirimle. Kendi İnternet sitesinde de öyleydi sanırım biz alırken, şimdi artmış mı bilmiyorum. Muadillerine göre fiyatı da iyi bence.

Evet canim malesef ben de oyleyim,ama ben 2-3 gundur,belki de 1 haftadir boyle hiss ediyorum.Her kes ikiz olsa bile iyisin diyordu.3 ayindan sonra her isimi yapiyordum yavas yavas olsa bile.Simdi sabahlari zor kalkiyorum yatakdan.ben ilkgunden calismadim,ilk 3 ay riskliydi bende o yuzden.

Evet canim aynen asagiya tekme atiyorlar))bide bazi gunler asiri hareketli,bazi gunler az hareketli oluyorlar.Sizde de oylemi?Icimi rahatlattiniz gercekden,cok tesekkur ederim

Gunlerimiz de ayniymis bu arada

Hic bilmiyorum ki baktim netten o model yok. zaten puset bebek arabasina aparati olunca monte edilebiliyodu. Aparatida yeni gelmisti.

Erken atmissiniz ben bu gibi olaylar icin aldigim kutulu esyalarin kutularini bayaaa bi sure sakliyorum. Hatta bundan 5 sene once aldigim epilasyon aleti gutusunu gecengun evde yer olmadigi icin attim dusun :)))

Kizlar bisey sorcam doktorum bana bebegin 1 hafta geriden geliyo dedi. Bugun bugune kadar girdigim butun ultraason kagitlarina baktigim ve bu geriligin hep var oldugunu gordum bu ne anlama geliyo sizce?

Erken atmissiniz ben bu gibi olaylar icin aldigim kutulu esyalarin kutularini bayaaa bi sure sakliyorum. Hatta bundan 5 sene once aldigim epilasyon aleti gutusunu gecengun evde yer olmadigi icin attim dusun :)))
Bizim evimiz çok küçük canım ya, mecburen aldığımız her şeyi yerleştirip çer çöpünü atıyoruz.

Benim kan değerim 7.7 bende taşıyıcıyim şimdilik sadece demir serumu aldım kan son ana kadar vermiyorlar bende versin istedim aşırı halsizlik ve yorgunluğum var.
Çok geçmiş olsun, benim doktorum direk kan vercez dedi bilmiyorum artık muayeneye gidince öğreneceğim ben de , umarım birdaha gerek kalmaz ve toparlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…