- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.061
Biz hem kocaman bir oyuncak et bebek koyup denedik, çok güzel oldu. Sonra da acaba ağırlık hızını keser mi diye 5 buçuk kiloluk kedimizi koyduk salladık.Ya onun açık rengini biz de çok beğendik eşimle ama burada hiçbir mağaza olmadığı için her şeyi internetten alıyorum canlı göremedim de. Trendyoldaki yorumlar caydırdı bizi çok yavaş vs çocuk olunca hiç sallanmıyor diyenler olmuş
Hangi model için öyle dedi canım?Ben almadim gereksiz bi pahaliligi var baktik ciktik. Bir suru ihtiyaci olcak hem bi kac ay kullanabilecegi biseye o kadar para vermek mantikli gelmedi banabu arada bebek arabasi ve puset takimi 13000 dedi normal mi?
Benim kan değerim 7.7 bende taşıyıcıyim şimdilik sadece demir serumu aldım kan son ana kadar vermiyorlar bende versin istedim aşırı halsizlik ve yorgunluğum var.Kızlar aranızda kan verilen var mı? Ben az önce kolesterol demistim ya evet hakliymissiniz kolesterol yuksek cikabilirmis. Doktor bana sana kan baglamamiz lazım yazmış kan degerim 10nun altına düşmüş ustelik ben günde iki kez kan ilacı içiyorum. Hamilelikten once de demistim burda Akdeniz anemi tasiyicisiyim diye ama böyle olacağını hic düşünmemiştim. O kadar gerildim ki hepimizin biseyleri çıkıyor sonra Instagrama bi bakıyorum herkes prenses hamile ya bi biz miyiz anlamadım
Hatirlamiyorum ki normal fiyati 18450 faladi indirimli 13000 dedi zaten araba ve puset arastirmasi esimde o arastirip alicakHangi model için öyle dedi canım?
Geçen chicco epey indirime girmişti. Ben de 11.000e aldım, benimki 9.000 küsüre kadar düşmüştü.Hatirlamiyorum ki normal fiyati 18450 faladi indirimli 13000 dedi zaten araba ve puset arastirmasi esimde o arastirip alicak
Uzuldum acikcasi eger 1 ayi gecmediyse iade edip tekrardan satin alinGeçen chicco epey indirime girmişti. Ben de 11.000e aldım, benimki 9.000 küsüre kadar düşmüştü.
Geçmemişti canım ama kutusunu paketlerini falan her şeyi atmıştık biz. Etiketleri vs sökmüştük üstündeki. Eşim uğraşmak istemedi. Ben alırken de o indirimli haliydi bir de. Eğer aynı modelse senin sorduğun tüm indirimleri bitmiş demek ki.Uzuldum acikcasi eger 1 ayi gecmediyse iade edip tekrardan satin alin
Ahahah çok tatlısınızBiz hem kocaman bir oyuncak et bebek koyup denedik, çok güzel oldu. Sonra da acaba ağırlık hızını keser mi diye 5 buçuk kiloluk kedimizi koyduk salladık.Gayet güzel şu anda. Sadece müzik içim sesi biraz az sanki. O da çok önemli değil bence. Ortam çok sessiz oldu mu yeterli çıkıyor ses.
Ben 1890 gibi bir fiyata aldım canım mağazasından indirimle. Kendi İnternet sitesinde de öyleydi sanırım biz alırken, şimdi artmış mı bilmiyorum. Muadillerine göre fiyatı da iyi bence.Ahahah çok tatlısınızvalla kafayı yemek üzereyim hem çok istiyorum hem fiyatlar çok ütopik
Evet canim malesef ben de oyleyim,ama ben 2-3 gundur,belki de 1 haftadir boyle hiss ediyorum.Her kes ikiz olsa bile iyisin diyordu.3 ayindan sonra her isimi yapiyordum yavas yavas olsa bile.Simdi sabahlari zor kalkiyorum yatakdan.ben ilkgunden calismadim,ilk 3 ay riskliydi bende o yuzden.Ben 1 aydır masada bile oturamıyordum uzun sure burada çalışan arkadaşlara sordum hatta masa basinda nasil uzun sure oturabiliyorsunuz diye;( gece saga sola dönmek zorluyor benide goguslerimden henüz akinti gelmedi ama annemin bu haftalarda sutu gelmis bana hamileyken ben tam 9 ay 10 gun sonra gününde doğmuşum.ben tek çocukla böyleyim bir de ikiz olsa nasil dayanıyorum diyorum siz daha fazla hissediyorsunuz . Insanlar doguma 2 3 hafta kalana kadar çalışıyorlar ben erkenden agirlasanlardanim.
Evet canim aynen asagiya tekme atiyorlar))bide bazi gunler asiri hareketli,bazi gunler az hareketli oluyorlar.Sizde de oylemi?Icimi rahatlattiniz gercekden,cok tesekkur ederimCanım yeni doğanları 5 li hastane çıkışı şeklinde al. Ondan 3-4 olsa yeter. Tulumları mutlaka kullanacağın ayın bir büyük bedeni olacak şekilde al. Bez bağlandığı için bir beden büyük rahat oluyor. Ve hastane çıkışı hariç altları ayaklı almamaya çalış. Ayaksız olduğunda küçülsede bir süre daha giyebilir. Fakat ayaklı olduğunda kesinlikle küçüklen altı giyemez. Bunlar benim ilk kızımdan tecrübelerim. 0-3 ay ve 3-6 ay çoğunluk al. Ben sana yaptığım alışverişi söyleyeyim. 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane 5 li 3lü hastane çıkışı. Tulum aldım. Ve hepsini ayaksız 3-6 ay aldım. Uzun kollu zıbınlarım kızımdan vardı. O yüzden tshirt kol zıbınlardan 4-5 tane yine 3-6 ay aldım. Zıbınlarda bir beden büyük olursa alttan sıkıştırma yapmaz. Birde patiksiz 3-6 ay 0-3 ay alt aldım. Onun haricinde yaz başına denk geldiği için başka bişey almadım. Havanın gidişatına göre ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Birde şu önemli ben ilk kızımda zıbını çok almıştım ilk 3 ay için. Fakat kızım asla kusan bir bebek olmadı bu yüzden çoğunu kullanmadan kaldırdım. Çünkü kusmadığından kirlenmiyordu. Salyalıda değildi. Buda çok etkiler. Hani bebeğin salyalı ve çok kusarsa daha çok çamaşıra ihtiyacın olur. Ama kusmazsa gerek olmaz. O yüzden minimum alıp bebeğine ve havanın gidişatına göre doğumdan sonra takviye yapmanı tavsiye ederim.
Canım benimde aynı. 2 haftadır genital kaslarım ağrıyor. Aşağıya sürekli baskı. Akıntıda aynı şekilde. Bunlar çok normal. Dert etme kendine.
Gunlerimiz de ayniymis bu aradaCanım yeni doğanları 5 li hastane çıkışı şeklinde al. Ondan 3-4 olsa yeter. Tulumları mutlaka kullanacağın ayın bir büyük bedeni olacak şekilde al. Bez bağlandığı için bir beden büyük rahat oluyor. Ve hastane çıkışı hariç altları ayaklı almamaya çalış. Ayaksız olduğunda küçülsede bir süre daha giyebilir. Fakat ayaklı olduğunda kesinlikle küçüklen altı giyemez. Bunlar benim ilk kızımdan tecrübelerim. 0-3 ay ve 3-6 ay çoğunluk al. Ben sana yaptığım alışverişi söyleyeyim. 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane 5 li 3lü hastane çıkışı. Tulum aldım. Ve hepsini ayaksız 3-6 ay aldım. Uzun kollu zıbınlarım kızımdan vardı. O yüzden tshirt kol zıbınlardan 4-5 tane yine 3-6 ay aldım. Zıbınlarda bir beden büyük olursa alttan sıkıştırma yapmaz. Birde patiksiz 3-6 ay 0-3 ay alt aldım. Onun haricinde yaz başına denk geldiği için başka bişey almadım. Havanın gidişatına göre ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Birde şu önemli ben ilk kızımda zıbını çok almıştım ilk 3 ay için. Fakat kızım asla kusan bir bebek olmadı bu yüzden çoğunu kullanmadan kaldırdım. Çünkü kusmadığından kirlenmiyordu. Salyalıda değildi. Buda çok etkiler. Hani bebeğin salyalı ve çok kusarsa daha çok çamaşıra ihtiyacın olur. Ama kusmazsa gerek olmaz. O yüzden minimum alıp bebeğine ve havanın gidişatına göre doğumdan sonra takviye yapmanı tavsiye ederim.
Canım benimde aynı. 2 haftadır genital kaslarım ağrıyor. Aşağıya sürekli baskı. Akıntıda aynı şekilde. Bunlar çok normal. Dert etme kendine.
Hic bilmiyorum ki baktim netten o model yok. zaten puset bebek arabasina aparati olunca monte edilebiliyodu. Aparatida yeni gelmisti.Geçmemişti canım ama kutusunu paketlerini falan her şeyi atmıştık biz. Etiketleri vs sökmüştük üstündeki. Eşim uğraşmak istemedi. Ben alırken de o indirimli haliydi bir de. Eğer aynı modelse senin sorduğun tüm indirimleri bitmiş demek ki.
Erken atmissiniz ben bu gibi olaylar icin aldigim kutulu esyalarin kutularini bayaaa bi sure sakliyorum. Hatta bundan 5 sene once aldigim epilasyon aleti gutusunu gecengun evde yer olmadigi icin attim dusun :)))Geçmemişti canım ama kutusunu paketlerini falan her şeyi atmıştık biz. Etiketleri vs sökmüştük üstündeki. Eşim uğraşmak istemedi. Ben alırken de o indirimli haliydi bir de. Eğer aynı modelse senin sorduğun tüm indirimleri bitmiş demek ki.
Bizim evimiz çok küçük canım ya, mecburen aldığımız her şeyi yerleştirip çer çöpünü atıyoruz.Erken atmissiniz ben bu gibi olaylar icin aldigim kutulu esyalarin kutularini bayaaa bi sure sakliyorum. Hatta bundan 5 sene once aldigim epilasyon aleti gutusunu gecengun evde yer olmadigi icin attim dusun :)))
Benimkide cok buyuk sayilmaz ama genede idare edebiliyorum. Yeni evleri artik iyice kuculttuler. Insanlari minimal yasama zorladilar resmenBizim evimiz çok küçük canım ya, mecburen aldığımız her şeyi yerleştirip çer çöpünü atıyoruz.
Çok geçmiş olsun, benim doktorum direk kan vercez dedi bilmiyorum artık muayeneye gidince öğreneceğim ben de , umarım birdaha gerek kalmaz ve toparlarizBenim kan değerim 7.7 bende taşıyıcıyim şimdilik sadece demir serumu aldım kan son ana kadar vermiyorlar bende versin istedim aşırı halsizlik ve yorgunluğum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?