2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hamilelik cok tuhaf yaaa sana ihtiyaci var diye en ufak bi sorunda surekli kendini sucluyosun bu arada bebek alisverini bitirdin mi?
Yok canım daha bitirmedim. ebebekten işte şubat indirimlerinden aldım bi kaç parça bişey ıslak mendil küvet vs. ama şampuandır atlettir vs onlar bekliyor daha. Bir heves isme özel hastane çıkışı yaptırmıştım o da isim değişti öyle kaldı

Çok iyiymiş. Siz perinatoloğa mı gidiyorsunuz
Canım ben hem özelde bir doktora hem de perinatolojiye gidiyorum. Önce tansiyon kilo, sonra bebişlerin ölçümleri yapılıyor standart şeyler. Su miktarına bakıyorlar bende biraz fazla çıkıyordu. Perinatoloji ekstra damar akışlarına bakıyor. Çok birşey fark etmiyor yani açıkçası benimki. Hatta özeldeki doktorum daha temkinli olduğundan çoğu zaman rahim boyuna falan bakıyor.

Eklemeyi unutmuşum rahim uzunluğu, su miktarına da bakılıyor. Ama dediğim gibi en fazla 6-7 dk sürüyor organ, damar inceleme gibi şeyler yok ve çok kısa sürüyormuş gibi geliyor diye sorayım dedim bi.

Eklemeyi unutmuşum rahim uzunluğu, su miktarına da bakılıyor. Ama dediğim gibi en fazla 6-7 dk sürüyor organ, damar inceleme gibi şeyler yok ve çok kısa sürüyormuş gibi geliyor diye sorayım dedim bi.
Benim a bebek b bebek 10 dakika anca canım. Özeldeki renkli de gösteriyor. Onlar çaktırmadan bakıyordur belki canım ama organlara falan detaylı da bakıldı bitti. Perinatoloji bakıyor işte damara. Geçen su fazlalığından dolayı bebeğin midesi yemek borusu normal dedi demekki bakıyor öyle kontrol ederken.

Bu konu benim kanayan yaramGenel aylik kontrole gidiyorum ve 2-2.30 dk sürüyor ultrasonla bakmasi doktorun. Ölcümleri yapiyor, plasenta, kan akislari, kalp atislari falan hepsi max 2 bucuk dk. Bu cumartesi türkiyeye gelcegim icin randevu aldim kendimi bide türk doktorlarina emanet edicem bakalim döndüre döndüre bakip farkli bisi diyecek mi. Insallah iyi seyler desin ama insan 1 ay bekleyip sadece 2 dk oldu bittiye gelmesini de istemiyor.

Burdan arkadaslardan yazarlar yarim saat sürüyor diye Cünkü ben de bikeresinde sormustum böyle.

Evet yani başka da ne anlatılır bilmiyor insan ama cihazla mı alakalıdır bilmiyorum daha fazlasını görse anlatırdı sanırım ama gerçekten çok kısa bakalım çoğu gitti azı kaldı artık

Tamam o zaman ben boyle bir sey bakayim hic anne yani bakmayayim bosuna. Bunlarda yataga birlestirince yatakla yan yana oluyor dimi hani kolumu uzatsam yattigim yerden bebegime uzanabilirim dimi? Bu arada ikinize de cok tesekkur ederim
Alırsın alırsın canım. Yardımcı olduğumuza sevindim
Evet onlarıda yarı yarıya alabilirsin. 3 ay 6 ay şeklinde. Yaz bebeleri olacakları için çok zıbın giyerler. Hava çok sıcak olmadığı zamanda hemen tulumu geçir hop bitti.
Ayni durum bendede var ya acaba diyorum böyleydi de ben mi yanlış hatırlıyorum. İlk kızım sakindi bu kıpır kıpır
Yok yok doğru hatırlıyorsundur hatta ben ilk kızımda çikolata yerdim yine kıpırdamazdı. Milletin bebeği hemen bişey yese kıpırdardı. Bu bebişimde yesemde yemesemde yerinde durmuyor

Bende daha yeni basladim ve henuz bikac parca bisey aldim bu haftada cikicaz bakalim ne alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…