2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
karin altinda agri idrarda yanma var mi?

Benimki de ilk daha milletten cöp gormedim sanirim dogumu bekliyolar e ben butun masrafi yapip herseyi aldiktan sonra napim geleni

karar veremiyosun ki ben gittim iki parca bisey alabildim
Mayıs sonu olduğu için bir tane 10 lu hastane çıkışı, 3 tanede 5 li hastane çıkışı alınmalı. Ve tşhirt kol zıbınlardan 4-5 tane 3 ay. Ve ayaksız tulum da 3-4 tane yine. Müslin battaniye 2 tane mutlaka alınmalı. Serin havalar için 3-6 ay patikli yada patiksiz olacak şekilde ekstra alt alınmalı. 2-3 tanede alt üst takım uzun kollu. Çorap 5 adet yeterli olur. Bunlar en baş için yeterli olur diye düşünüyorum. Sonradan havalara ve çocuğa göre eksik görülen alınır.

canım başka bir şikayetin yoksa akıntı hamilelikte en normal şeydir. Benim hamileliğin başından beri çok gelir. Günde fırsat olsa 2 kez falan iç çamaşırı değiştiririm yani. Dert etme çok normal bişey

İnşallah öyledir teşekkür ederim ama bir sonraki Dr da vajinal muayene ettiririm belki nolur nolmaz

Benimki de ilk daha milletten cöp gormedim sanirim dogumu bekliyolar e ben butun masrafi yapip herseyi aldiktan sonra napim geleni
Ben genelde insanlara önden sorarım neye ihtiyacınız var, ihtiyacınız olanı alayım diye. Mesela düğünlerde bile takıları önden veririm yakınlarıma ki işlerini görsün. Galiba benimkiler de o yüzden alışkın. Ama bize de çok kıyafet geldi böyle olunca işte. Kullanmamız mümkün değildi yani, hemen serpiliyorlarmış zaten. Bazı büyük şeyler de geldi ama hediye, onlara ayrı bir sevindik. Darısı size olsun inşallah.

Benim alışverişte alacağım bişi kalmadi kızımdan kalan vardı birde ayriteyyen 3 takım aldım sonrası artık buyudukce arabamız besigimiz var. Ben park yatak kullanmadım ama ilk zamanlar anne yani besigimiz vardı ufak max 6 ay kullandık sonra ahşap beşik aldık bayağı idare etti bizi. Emzik tutmadı kızım sonra parmak emmesi oldu o yüzden bu sefer işimi şansa birakmayacagim mutlaka emzik alıştırmam lazım o yüzden emzik onreileriniz varsa alabilirim

Bendede var akıntı ee arada idrar kacirma da oluyor günde iki kere değiştiriyorum mecbur ped bencede kullanma hava almasını engeller.

ay evet benim de oğlum emzik almadı parmak emdi 2 yaşına kadar hatta parmağı şekil değiştirmişti resmen büyüdükçe düzeldi. o yüzden ben de konunun takipçisiyim :)

Kızlar selam bizde Çocuğun mobilyalarını aldık odasını boyayıp kurduracaktık ki deprem oldu. Sonra biraz durulduk çatlakları kapatıp yine boyayalım dedik bu hafta pazartesi yine sallandık şiddetli şekilde. Artık bişey yapmya korkuyoruz. Eşya desen alamadık beşiği de yok henüz. Bizm ilk bebek ama bn yiğenlerimden temiz olanları seçicem sonra ekskleri annem alıcak. Adana da yine deprem beklendiği için hiçbişeye hevesimiz kalmadı. Zaten ev değiştirmeyi düşünüyoruz ileriki zamanlarda. Nasıl olcak bilmiyoruz.
Bebeğe gelcek olursak hareketli maşallah iyi olduğunu düşünüyorum öyle umuyorum. Bnmde yanmalarım var midede şurup 3 4 saat götğrüyo. Henüz de çatlamadım zaten krem yağ saldım depremden sonra. Ne olacaksa olsun modundayım. Sadece artık korkmadan çocuğumu doğurup büyütmek istiyorum herşey durulsun ıstiyorum. Hiçbişeyi olmasada olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…