- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.221
karin altinda agri idrarda yanma var mi?Kızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
Benimki de ilk daha milletten cöp gormedimBizimki ilk gerçekten, belki onun etkisidir dediğiniz gibi.Zaten buna o kadar çok şey geldi ki hepsi kız olsa 3 çocuk bakılırdı aslında. Bizim çevremiz çok geniş, özellikle benim. Onun da etkisi oldu herhalde. Sağ olsunlar. Bir çoğunu bu süreçte depremden etkilenen bebeklerle paylaştık. Biz tekrar alır, yerine koyarız, onların işi görülsün yeter ki.
Doğumdan sonra 50 tane bebek nevresimi gelir hepsi de aynıBenimki de ilk daha milletten cöp gormedimsanirim dogumu bekliyolar e ben butun masrafi yapip herseyi aldiktan sonra napim geleni
İlk gebelik mi canımkarar veremiyosun ki ben gittim iki parca bisey alabildim
Mayıs sonu olduğu için bir tane 10 lu hastane çıkışı, 3 tanede 5 li hastane çıkışı alınmalı. Ve tşhirt kol zıbınlardan 4-5 tane 3 ay. Ve ayaksız tulum da 3-4 tane yine. Müslin battaniye 2 tane mutlaka alınmalı. Serin havalar için 3-6 ay patikli yada patiksiz olacak şekilde ekstra alt alınmalı. 2-3 tanede alt üst takım uzun kollu. Çorap 5 adet yeterli olur. Bunlar en baş için yeterli olur diye düşünüyorum. Sonradan havalara ve çocuğa göre eksik görülen alınır.karar veremiyosun ki ben gittim iki parca bisey alabildim
canım başka bir şikayetin yoksa akıntı hamilelikte en normal şeydir. Benim hamileliğin başından beri çok gelir. Günde fırsat olsa 2 kez falan iç çamaşırı değiştiririm yani. Dert etme çok normal bişeyKızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
Hayır yok sadece bazen mesanenin orda baskı hissediyorum ama bebekten kaynaklı diye düşündüm o nu da her gün değil çok yorulursam ayakta kalırsam felankarin altinda agri idrarda yanma var mi?
İnşallah öyledir teşekkür ederim ama bir sonraki Dr da vajinal muayene ettiririm belki nolur nolmazcanım başka bir şikayetin yoksa akıntı hamilelikte en normal şeydir. Benim hamileliğin başından beri çok gelir. Günde fırsat olsa 2 kez falan iç çamaşırı değiştiririm yani. Dert etme çok normal bişey
yalnız olmadığıma sevindim valla ne yalan söyleyimBen de çatladım canım merak etme
Normal canım ama 7. aya girdik. Beni görenler doğum yaklaştı sanıyorGöğüste çatlama izleri oldu bende göbek iyi ama ben fena bi göbek büyümesi yasiyorum son gunlerde beni goren herkes bi anda sisti karnın boyle diyor ;( yiyip içip yatıyorum cunku evdeyim artik surekli
valla ilkinde deli gibi krem sürdüm yağ sürdüm yine çatladım. Bu sefer hiç bir şey sürmedim yine çatlıyorum o yüzden saldım çayırayalnız olmadığıma sevindim valla ne yalan söyleyim
doktora dedim sabah akşam yağ krem kullanıyorum ama çatladım yine, %90 genetik dedi ki annem ablamın çatlamadık yerleri kalmamışvalla ilkinde deli gibi krem sürdüm yağ sürdüm yine çatladım. Bu sefer hiç bir şey sürmedim yine çatlıyorum o yüzden saldım çayırabiraz da genetik ya
Ben genelde insanlara önden sorarım neye ihtiyacınız var, ihtiyacınız olanı alayım diye. Mesela düğünlerde bile takıları önden veririm yakınlarıma ki işlerini görsün. Galiba benimkiler de o yüzden alışkın.Benimki de ilk daha milletten cöp gormedimsanirim dogumu bekliyolar e ben butun masrafi yapip herseyi aldiktan sonra napim geleni
Evet insan gerçekten bir şey almasalar bile sormalarından güç alıyor böyle zamanlarda, yanında olduğunu hissettirmek çok önemliGerçekten öyle oluyor ya insan üzülüyor ama arada bi sorsalar keşke
Bendede var akıntı ee arada idrar kacirma da oluyor günde iki kere değiştiriyorum mecbur ped bencede kullanma hava almasını engeller.Kızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
ay evet benim de oğlum emzik almadı parmak emdi 2 yaşına kadar hatta parmağı şekil değiştirmişti resmen büyüdükçe düzeldi. o yüzden ben de konunun takipçisiyim :)Benim alışverişte alacağım bişi kalmadi kızımdan kalan vardı birde ayriteyyen 3 takım aldım sonrası artık buyudukce arabamız besigimiz var. Ben park yatak kullanmadım ama ilk zamanlar anne yani besigimiz vardı ufak max 6 ay kullandık sonra ahşap beşik aldık bayağı idare etti bizi. Emzik tutmadı kızım sonra parmak emmesi oldu o yüzden bu sefer işimi şansa birakmayacagim mutlaka emzik alıştırmam lazım o yüzden emzik onreileriniz varsa alabilirim
Ben her namaz vaktinde değiştiriyorum ya dön yetmiyorBendede var akıntı ee arada idrar kacirma da oluyor günde iki kere değiştiriyorum mecbur ped bencede kullanma hava almasını engeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?