2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Keske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldim olmazsa mecbur giycez napalim cop olcak hali yok ama size tavsiyem internet uzerinden pijama falan almayin ben yandim siz yanmayin :)))
Dün lcw ve pentide pijama indirimleri vardı. Pentide de beğendim ama beden yoktu önü düğmeli alt üstt :)) lcwden siyah komple önü düğmeli alt üst aldım 250ye

Dün lcw ve pentide pijama indirimleri vardı. Pentide de beğendim ama beden yoktu önü düğmeli alt üstt :)) lcwden siyah komple önü düğmeli alt üst aldım 250ye
Cok iyi almissin ben netten 600e zor buldum onuda begenmedim iade ettim insallah geri yollamazlar biberon, emzik,anne bebek bakim cantasi, battaniye ne bilim bunlari hallettin mi?

Cok iyi almissin ben netten 600e zor buldum onuda begenmedim iade ettim insallah geri yollamazlar biberon, emzik,anne bebek bakim cantasi, battaniye ne bilim bunlari hallettin mi?
Biberon indirimde lansinoh aldım 2li set küçük büyük yanında da yedek uçlu. Bir de hastane için kaşık biberon aldım. Emzik e bebekten en uygunlarından 0 3 ay aldım. Alışırsa sürekli yeni almak gerektiğinde zarara uğramayayım diye her gün birşeye zam geliyor malum Anne bebek bakım çantası ev için düzenleyici şeklinde birde ufak çanta içi düzenleyici aldım. Büyük çanta hediye aldı görümcem. Battaniyeleri de annem hem ördü hem de hediye getirdi baya var. 4 kalın 4 ince

Ben bitek emzik aldim yeter bos emzigi emsin dursun

Midemi söküp atmak istiyorum artık ya bu nasıl bir yanma ya
Ayyy Allah korusun, negatif cümleler kurmayın. Allah şifa versin inşallah.

Mide problemi yaşayan arkadaşlar, lütfen tahini deneyin. Çok öneren olmuştu, bende de işe yaradı. Özellikle mide boşken 1 tatlı kaşığı falan atın ağzınıza, içindeki yararlı yağlar mide çeperini kaplıyormuş. Fayda gördüm ben.

Bir de elma sirkesi bende işe yarıyor, çok şükür. Yemekten 10-15dk önce bir kahve fincanı suya 1 tatlı yada yemek kaşığı koyup için. Hem sindirimi rahatlatıyor, hem de en son ağrımı geçirdi. Bana iyi geldi, umarım sizde de işe yarar.

Kızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba

Valla bizim ikinci olunca kendi annem dışında hiç hediye gelen bir şey yok soran da yok
Bizimki ilk gerçekten, belki onun etkisidir dediğiniz gibi. Zaten buna o kadar çok şey geldi ki hepsi kız olsa 3 çocuk bakılırdı aslında. Bizim çevremiz çok geniş, özellikle benim. Onun da etkisi oldu herhalde. Sağ olsunlar. Bir çoğunu bu süreçte depremden etkilenen bebeklerle paylaştık. Biz tekrar alır, yerine koyarız, onların işi görülsün yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…