- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.201
Kefir iç iyi gelir mi acabaMidemi söküp atmak istiyorum artık ya bu nasıl bir yanma ya
Dün lcw ve pentide pijama indirimleri vardı. Pentide de beğendim ama beden yoktu önü düğmeli alt üstt :)) lcwden siyah komple önü düğmeli alt üst aldım 250yeKeske alt ust alsaydim sezeryan olcak diye elbise aldimolmazsa mecbur giycez napalim cop olcak hali yok ama size tavsiyem internet uzerinden pijama falan almayin ben yandim siz yanmayin :)))
Kefir, süt, renni şurup, ıhlamur yok bacım. Az önce susadım su içtim içmez olaydım sanki mideme vicks sürmüşlerKefir iç iyi gelir mi acaba
Cok iyi almissin ben netten 600e zor buldum onuda begenmedim iade ettim insallah geri yollamazlarDün lcw ve pentide pijama indirimleri vardı. Pentide de beğendim ama beden yoktu önü düğmeli alt üstt :)) lcwden siyah komple önü düğmeli alt üst aldım 250ye
Benimki gecti com sasirdim ama bikac gundur yanmiyoMidemi söküp atmak istiyorum artık ya bu nasıl bir yanma ya
Bi yerden basla gerisi geliyoBen neden alışveris yapamiyorum ya. Nerden ne alacagıma karar veremiyorum
Biberon indirimde lansinoh aldım 2li set küçük büyük yanında da yedek uçlu. Bir de hastane için kaşık biberon aldım. Emzik e bebekten en uygunlarından 0 3 ay aldım. Alışırsa sürekli yeni almak gerektiğinde zarara uğramayayım diye her gün birşeye zam geliyor malumCok iyi almissin ben netten 600e zor buldum onuda begenmedim iade ettim insallah geri yollamazlarbiberon, emzik,anne bebek bakim cantasi, battaniye ne bilim bunlari hallettin mi?
Midemi söküp atmak istiyorum artık ya bu nasıl bir yanma ya
Teşekkür ederim canımKullandığım uygulamada bugünkü bilgi
Ben bitek emzik aldimBiberon indirimde lansinoh aldım 2li set küçük büyük yanında da yedek uçlu. Bir de hastane için kaşık biberon aldım. Emzik e bebekten en uygunlarından 0 3 ay aldım. Alışırsa sürekli yeni almak gerektiğinde zarara uğramayayım diye her gün birşeye zam geliyor malumAnne bebek bakım çantası ev için düzenleyici şeklinde birde ufak çanta içi düzenleyici aldım. Büyük çanta hediye aldı görümcem. Battaniyeleri de annem hem ördü hem de hediye getirdi baya var. 4 kalın 4 ince
Benim yatak ve dolap dışında her şeyi hazır ama çok azını kendimiz aldık, hep hediye geldi.Ben bitek emzik aldimyeter bos emzigi emsin dursun
Valla bizim ikinci olunca kendi annem dışında hiç hediye gelen bir şey yokBenim yatak ve dolap dışında her şeyi hazır ama çok azını kendimiz aldık, hep hediye geldi.inşallah sağlıkla kullanmak kısmet olur.
Benim annem de daha şimdiden bu ilk diye herkes bir şeyler alıyor ikinci de böyle olmaz heveslenme diyoValla bizim ikinci olunca kendi annem dışında hiç hediye gelen bir şey yoksoran da yok
Ayyy Allah korusun, negatif cümleler kurmayın. Allah şifa versin inşallah.Midemi söküp atmak istiyorum artık ya bu nasıl bir yanma ya
Ebebekte istediğin herşeyi bulabilirsin canım. Kıyafetmi alacaksın yoksa diğer eksikler mi? Bir liste oluştur istersenBen neden alışveris yapamiyorum ya. Nerden ne alacagıma karar veremiyorum
HahahahBen bitek emzik aldimyeter bos emzigi emsin dursun
Gerçekten öyle oluyor ya insan üzülüyor ama arada bi sorsalar keşkeBenim annem de daha şimdiden bu ilk diye herkes bir şeyler alıyor ikinci de böyle olmaz heveslenme diyo
Bizimki ilk gerçekten, belki onun etkisidir dediğiniz gibi.Valla bizim ikinci olunca kendi annem dışında hiç hediye gelen bir şey yoksoran da yok
karar veremiyosun ki ben gittim iki parca bisey alabildimEbebekte istediğin herşeyi bulabilirsin canım. Kıyafetmi alacaksın yoksa diğer eksikler mi? Bir liste oluştur istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?