2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Biz burada bile aynı duyguları yaşıyoruz, siz orada kim bilir nasıl derinden hissediyorsunuz. Biz depremden önce kıza anne yanı beşik almıştık, depremin 3. günü geldi. Utandık kurup kullanmaya. Öyle berbat bir psikoloji. Mahallemize gelen bir depremzede aileye hediye ettik. Daha mutlu olduk. Şimdi tekrar almak içimizden gelmiyor o çocukların hallerini gördükçe. Sanırım ortalık biraz durulunca tamamlarız biz de.

Evet canım düşünenden empati Kuran'dan razı olsun ama bizden çok daha kötü dürumda olan var kendime kötüyüm demeyeutanıyorumt

Saglik ocağında idrar testi yaptır canim icin ole rahat etmesse doktoruna gözük bende gecen haftalarda enfeksion vardi kasiklarimda agri baski hissediodum bide iki damla da olsa wc gidiodum akintimda vardi

Bizlerde yasamasakda acisini en derinden hissettik canim yesek iccek sicak suya elimizi sursek suclu gibi hissettik gececek insAllah bu günler acisi icimizde olacak milletçe ama gececek hamileyiz biz dualarimiz redolunmaz insAllah memleketimiz icin dua edelim

Saglik ocağında idrar testi yaptır canim icin ole rahat etmesse doktoruna gözük bende gecen haftalarda enfeksion vardi kasiklarimda agri baski hissediodum bide iki damla da olsa wc gidiodum akintimda vardi
Ben idrar yolu enfeksiyonu değil de vajinit felan mı var diye düşündüm acaba Belkıs sağlık ocağına giderim aklıma gelmemişti teşekkür ederimm

Evet inşallah geçecek daha cok sarsma dan yıpratmadan daha fazla zarar görmeden geçecek

Enfeksiyon olabilir doktor bitkisel bir fitil verir belki gidin bence. Bu arada doktorum 1 bardak suya 2 yemek kaşığı sirke koyup taharet al dedi ara ara yapiyorum bende önlem olması açısından ve tabiki bol su

Ebebekte istediğin herşeyi bulabilirsin canım. Kıyafetmi alacaksın yoksa diğer eksikler mi? Bir liste oluştur istersen
Aslında 1. Bebegim de erkekti simdi de erkek. Kıyafetlerinden bazılarini baskalarina vermistim . Neyin eksik oldugunu kararlastirmak zorluyor. Sıfırdan baslasam belki daha kolay olurdu. Simdilik şampuan ve bebeyagini aldim. Anne yanı besik aldim. Kıyafete sıra gelmedi henüz

Ben yatarken çok zorlanıyorum. Ne tarafa dönersem bebek o tarafa geçip içinden tekmeliyor. Niye döndün der gibi sırt üstü yatmak da iyi değil diyorlar. Nasıl yatacağım bacağımın altına yastık filanda koyuyorum. Size de oluyor mu? bebeği sıkıştırmak istemiyorum. Sıkışıyor mudur?

Benim de aynı şekilde ne tarafa yatsam ordan tekmeliyor ama mecbur bi tarafım uyuşunca diğer tarafıma dönüşümlü olarak yatıyorum, sırt üstü artık bizim haftalarımızda önerilmiyor diye biliyorum

Sizin yine alan geniştir canım benim ikizler acaba sıkışıyormu diye düşünüyorum ne tarafa yatsam . Zor artık sağa sola dönmek bile rahatlardır inşallah

Benim var bebege bitek emzik aldigim icin onuda onereyim bari philips avent in yenidogan emzigini aldim. Garibimin tek variyeti o emzik gozum gibi bakiyorum

Evet o durum biraz karıştırıyor gerçekten. En iyisi liste oluşturup tek tek elemek. Benimde ikinci kızım. Dediğin gibi ne alacağım karışıyor.

Kızlar bebişlerinizin ismi belli mi benim kızım olucak inşallah anlamlı bisiler istiyorum hala karar veremedik Zehra Zümra felan beğeniyorum ama emin de değilim eşim de gülce dedi bugün o da güzel gibi sanki kulağa da hoş geldi sizin bebişlerinizin adı nolcak birbirimize fikir verelim

Benim de içimden Aylin geçiyor sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canım

Bizim erkek Göktuğ koyacağız ama kızım olursa daha sonra Güneş koyarım diye düşünüyorum çok hoşuma gidiyor. Oğlumun ismiyle de uyumlu

Ben Umay'la Gülce arasında çok gittim geldim, Türkçe olduğu için Umay'ı tercih ettik. Ama Gülce de hala aklımda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…