- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.241
Biz burada bile aynı duyguları yaşıyoruz, siz orada kim bilir nasıl derinden hissediyorsunuz. Biz depremden önce kıza anne yanı beşik almıştık, depremin 3. günü geldi. Utandık kurup kullanmaya. Öyle berbat bir psikoloji. Mahallemize gelen bir depremzede aileye hediye ettik. Daha mutlu olduk. Şimdi tekrar almak içimizden gelmiyor o çocukların hallerini gördükçe. Sanırım ortalık biraz durulunca tamamlarız biz de.Kızlar selam bizde Çocuğun mobilyalarını aldık odasını boyayıp kurduracaktık ki deprem oldu. Sonra biraz durulduk çatlakları kapatıp yine boyayalım dedik bu hafta pazartesi yine sallandık şiddetli şekilde. Artık bişey yapmya korkuyoruz. Eşya desen alamadık beşiği de yok henüz. Bizm ilk bebek ama bn yiğenlerimden temiz olanları seçicem sonra ekskleri annem alıcak. Adana da yine deprem beklendiği için hiçbişeye hevesimiz kalmadı. Zaten ev değiştirmeyi düşünüyoruz ileriki zamanlarda. Nasıl olcak bilmiyoruz.
Bebeğe gelcek olursak hareketli maşallah iyi olduğunu düşünüyorum öyle umuyorum. Bnmde yanmalarım var midede şurup 3 4 saat götğrüyo. Henüz de çatlamadım zaten krem yağ saldım depremden sonra. Ne olacaksa olsun modundayım. Sadece artık korkmadan çocuğumu doğurup büyütmek istiyorum herşey durulsun ıstiyorum. Hiçbişeyi olmasada olur...
Evet canım düşünenden empati Kuran'dan razı olsun ama bizden çok daha kötü dürumda olan var kendime kötüyüm demeyeutanıyorumtBiz burada bile aynı duyguları yaşıyoruz, siz orada kim bilir nasıl derinden hissediyorsunuz. Biz depremden önce kıza anne yanı beşik almıştık, depremin 3. günü geldi. Utandık kurup kullanmaya. Öyle berbat bir psikoloji. Mahallemize gelen bir depremzede aileye hediye ettik. Daha mutlu olduk. Şimdi tekrar almak içimizden gelmiyor o çocukların hallerini gördükçe. Sanırım ortalık biraz durulunca tamamlarız biz de.
Saglik ocağında idrar testi yaptır canim icin ole rahat etmesse doktoruna gözük bende gecen haftalarda enfeksion vardi kasiklarimda agri baski hissediodum bide iki damla da olsa wc gidiodum akintimda vardiKızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
Bizlerde yasamasakda acisini en derinden hissettik canim yesek iccek sicak suya elimizi sursek suclu gibi hissettik gececek insAllah bu günler acisi icimizde olacak milletçe ama gececek hamileyiz biz dualarimiz redolunmaz insAllah memleketimiz icin dua edelimKızlar selam bizde Çocuğun mobilyalarını aldık odasını boyayıp kurduracaktık ki deprem oldu. Sonra biraz durulduk çatlakları kapatıp yine boyayalım dedik bu hafta pazartesi yine sallandık şiddetli şekilde. Artık bişey yapmya korkuyoruz. Eşya desen alamadık beşiği de yok henüz. Bizm ilk bebek ama bn yiğenlerimden temiz olanları seçicem sonra ekskleri annem alıcak. Adana da yine deprem beklendiği için hiçbişeye hevesimiz kalmadı. Zaten ev değiştirmeyi düşünüyoruz ileriki zamanlarda. Nasıl olcak bilmiyoruz.
Bebeğe gelcek olursak hareketli maşallah iyi olduğunu düşünüyorum öyle umuyorum. Bnmde yanmalarım var midede şurup 3 4 saat götğrüyo. Henüz de çatlamadım zaten krem yağ saldım depremden sonra. Ne olacaksa olsun modundayım. Sadece artık korkmadan çocuğumu doğurup büyütmek istiyorum herşey durulsun ıstiyorum. Hiçbişeyi olmasada olur...
Ben idrar yolu enfeksiyonu değil de vajinit felan mı var diye düşündüm acaba Belkıs sağlık ocağına giderim aklıma gelmemişti teşekkür ederimmSaglik ocağında idrar testi yaptır canim icin ole rahat etmesse doktoruna gözük bende gecen haftalarda enfeksion vardi kasiklarimda agri baski hissediodum bide iki damla da olsa wc gidiodum akintimda vardi
Evet inşallah geçecek daha cok sarsma dan yıpratmadan daha fazla zarar görmeden geçecekBizlerde yasamasakda acisini en derinden hissettik canim yesek iccek sicak suya elimizi sursek suclu gibi hissettik gececek insAllah bu günler acisi icimizde olacak milletçe ama gececek hamileyiz biz dualarimiz redolunmaz insAllah memleketimiz icin dua edelim
Enfeksiyon olabilir doktor bitkisel bir fitil verir belki gidin bence. Bu arada doktorum 1 bardak suya 2 yemek kaşığı sirke koyup taharet al dedi ara ara yapiyorum bende önlem olması açısından ve tabiki bol suKızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
Aslında 1. Bebegim de erkekti simdi de erkek. Kıyafetlerinden bazılarini baskalarina vermistim . Neyin eksik oldugunu kararlastirmak zorluyor. Sıfırdan baslasam belki daha kolay olurdu. Simdilik şampuan ve bebeyagini aldim. Anne yanı besik aldim. Kıyafete sıra gelmedi henüzEbebekte istediğin herşeyi bulabilirsin canım. Kıyafetmi alacaksın yoksa diğer eksikler mi? Bir liste oluştur istersen
Benim de aynı şekilde ne tarafa yatsam ordan tekmeliyor ama mecbur bi tarafım uyuşunca diğer tarafıma dönüşümlü olarak yatıyorum, sırt üstü artık bizim haftalarımızda önerilmiyor diye biliyorumBen yatarken çok zorlanıyorum. Ne tarafa dönersem bebek o tarafa geçip içinden tekmeliyor. Niye döndün der gibi sırt üstü yatmak da iyi değil diyorlar. Nasıl yatacağım bacağımın altına yastık filanda koyuyorum. Size de oluyor mu? bebeği sıkıştırmak istemiyorum. Sıkışıyor mudur?
Sizin yine alan geniştir canım benim ikizler acaba sıkışıyormu diye düşünüyorum ne tarafa yatsam . Zor artık sağa sola dönmek bileBen yatarken çok zorlanıyorum. Ne tarafa dönersem bebek o tarafa geçip içinden tekmeliyor. Niye döndün der gibi sırt üstü yatmak da iyi değil diyorlar. Nasıl yatacağım bacağımın altına yastık filanda koyuyorum. Size de oluyor mu? bebeği sıkıştırmak istemiyorum. Sıkışıyor mudur?
Benim annemin 7.torunu garibim hangisine yetiscekHahahahbenim çoğunu annem aldı ilk torun ya hevesli.
Onu diyom yaa gereksiz ne varsa gelir :)))) bide sansa hamile kimse yok cevramde kalir onlar ordaDoğumdan sonra 50 tane bebek nevresimi gelir hepsi de aynı
Benim var bebege bitek emzik aldigim icin onuda onereyim bariBenim alışverişte alacağım bişi kalmadi kızımdan kalan vardı birde ayriteyyen 3 takım aldım sonrası artık buyudukce arabamız besigimiz var. Ben park yatak kullanmadım ama ilk zamanlar anne yani besigimiz vardı ufak max 6 ay kullandık sonra ahşap beşik aldık bayağı idare etti bizi. Emzik tutmadı kızım sonra parmak emmesi oldu o yüzden bu sefer işimi şansa birakmayacagim mutlaka emzik alıştırmam lazım o yüzden emzik onreileriniz varsa alabilirim
Evet o durum biraz karıştırıyor gerçekten. En iyisi liste oluşturup tek tek elemek. Benimde ikinci kızım. Dediğin gibi ne alacağım karışıyor.Aslında 1. Bebegim de erkekti simdi de erkek. Kıyafetlerinden bazılarini baskalarina vermistim . Neyin eksik oldugunu kararlastirmak zorluyor. Sıfırdan baslasam belki daha kolay olurdu. Simdilik şampuan ve bebeyagini aldim. Anne yanı besik aldim. Kıyafete sıra gelmedi henüz
Benim de içimden Aylin geçiyor sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canımKızlar bebişlerinizin ismi belli mi benim kızım olucak inşallah anlamlı bisiler istiyorum hala karar veremedik Zehra Zümra felan beğeniyorum ama emin de değilim eşim de gülce dedi bugün o da güzel gibi sanki kulağa da hoş geldi sizin bebişlerinizin adı nolcak birbirimize fikir verelim
Hahhaha almak isteyen alsın ya kendileri bilirBenim annemin 7.torunu garibim hangisine yetiscekkizim cok masraf yapma bizde alicaz diyo yok anne biz hallederiz dedim
Bizim erkek Göktuğ koyacağızKızlar bebişlerinizin ismi belli mi benim kızım olucak inşallah anlamlı bisiler istiyorum hala karar veremedik Zehra Zümra felan beğeniyorum ama emin de değilim eşim de gülce dedi bugün o da güzel gibi sanki kulağa da hoş geldi sizin bebişlerinizin adı nolcak birbirimize fikir verelim
Ben Umay'la Gülce arasında çok gittim geldim, Türkçe olduğu için Umay'ı tercih ettik. Ama Gülce de hala aklımda yani.Kızlar bebişlerinizin ismi belli mi benim kızım olucak inşallah anlamlı bisiler istiyorum hala karar veremedik Zehra Zümra felan beğeniyorum ama emin de değilim eşim de gülce dedi bugün o da güzel gibi sanki kulağa da hoş geldi sizin bebişlerinizin adı nolcak birbirimize fikir verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?