2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tahini deneyeceğim teşekkür ederim

Vajinal mantar oluyor aynı belirtiler bende de vardı hatta kaşıntı da başlamıştı. en sonki kontrolde doktora söyledim fitil yazdı ve geçirdi şükür .Bence erkene alın randevuyu sonrası enfeksiyona çevirmesin Allah korusun

İyi geceler, arkadaşlar.Bir şey sorucam.Ben 24+2 haftalık hamileyim.Bir kaç gün önceye kadar bebeğimi iyi hiss ediyordum, şimdi de hiss ediyorum ama az ve hareket sanki göğusumun altında belirgin.Bunu yaşayan oldu mu?

Kızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.

Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?

Aslinda anne ve babasi sizsiniz size nasil hos geliyorsa o olmali ama sordugunuz icin ben de fikrimi soyleyeyim. Ben de cevrenizdekiler gibi dusunuyorum. Azra nur, Azra Betul, Azra Nil vs vs daha cok tatli geldi bana

Bence de Azra tek başına daha güzel canım

Endise etmene gerek yok haraket hissediyosan sorun yok. Bebeklerin bir gunu digerine uymaz. Birgun cok haraketlilerdir ertesigun cok sakin.28 den sonra saymalar basliyo zaten ki onu bile dogru bulmayan doktorlar var.

Kızlar acil bakın dün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. 28 haftalık hamileyim bu sabah böle akıntım oldu baya baya çok korkuyorum. Neden oldu acaba doktora şu an gidemiyorum eşime izin vermediler normalde hiç akıntım yoktu çok korkuyorum

olmamis tatlim yaa arkadaslarinin dedigi dogru azra agir bi isim yanina ikinci isim olmamis

Tatlim bu normal bi akinti degil en azindan saglik ocagina git

Bence bir doktora danışmanızda fayda olabilir, eğer gidemiyorsanız telefonla durumu anlatabilirsiniz belki?

Aklimda ne alacagima dair az bucuk fikir var. modeller o kadar cokki ve cok guzeller daha guzelini alim diyorum o yuzden hep eli bos cikiyorum hem acelem yok daha kucuk 27+0 bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…