- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.261
Yok kiz babama kiyamamHahhaha almak isteyen alsın ya kendileri bilir
Bende aylin adini begeniyorum ama bi arkadasimiz var adi aylin cok ukela o yuzden koymicam :)))Benim de içimden Aylin geçiyor sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canım
Tahini deneyeceğim teşekkür ederimAyyy Allah korusun, negatif cümleler kurmayın. Allah şifa versin inşallah.
Mide problemi yaşayan arkadaşlar, lütfen tahini deneyin. Çok öneren olmuştu, bende de işe yaradı. Özellikle mide boşken 1 tatlı kaşığı falan atın ağzınıza, içindeki yararlı yağlar mide çeperini kaplıyormuş. Fayda gördüm ben.
Bir de elma sirkesi bende işe yarıyor, çok şükür. Yemekten 10-15dk önce bir kahve fincanı suya 1 tatlı yada yemek kaşığı koyup için. Hem sindirimi rahatlatıyor, hem de en son ağrımı geçirdi. Bana iyi geldi, umarım sizde de işe yarar.
Kızlar çok akıntım oluyor kötü koku yok kaşıntı yanma bişi yok hijyenime de dikkat ediyorum günlük ped felan kullanmıyorum zararlı diye günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon felan olabilir mi acaba nette araştırdım erken doğuma felan sebep olabiliyormuş enfeksiyon korktum açıkçası biraz 2 hafta sonra gitcektim Dr a erken mi gitsem napsam acaba
Netten yenidoğan alışveriş listeleri oluyor oradan da az çok fikir edinebilirsiniz.İcinden size gerekli olanları seçersiniz ben ilk kızımda öyle yapmıştımkarar veremiyosun ki ben gittim iki parca bisey alabildim
Benim de içimden Aylin geçiyor sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canım
Zamanla hareket miktarları ve şekilleri değişebiliyor.İyi geceler, arkadaşlar.Bir şey sorucam.Ben 24+2 haftalık hamileyim.Bir kaç gün önceye kadar bebeğimi iyi hiss ediyordum, şimdi de hiss ediyorum ama az ve hareket sanki göğusumun altında belirgin.Bunu yaşayan oldu mu?
Aslinda anne ve babasi sizsiniz size nasil hos geliyorsa o olmali ama sordugunuz icin ben de fikrimi soyleyeyim. Ben de cevrenizdekiler gibi dusunuyorum. Azra nur, Azra Betul, Azra Nil vs vs daha cok tatli geldi banaKızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?
Bence de Azra tek başına daha güzel canımKızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?
Endise etmene gerek yok haraket hissediyosan sorun yok. Bebeklerin bir gunu digerine uymaz. Birgun cok haraketlilerdir ertesigun cok sakin.28 den sonra saymalar basliyo zaten ki onu bile dogru bulmayan doktorlar var.İyi geceler, arkadaşlar.Bir şey sorucam.Ben 24+2 haftalık hamileyim.Bir kaç gün önceye kadar bebeğimi iyi hiss ediyordum, şimdi de hiss ediyorum ama az ve hareket sanki göğusumun altında belirgin.Bunu yaşayan oldu mu?
olmamis tatlim yaa arkadaslarinin dedigi dogru azra agir bi isim yanina ikinci isim olmamisKızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azrasu sizce nasıl?
Tatlim bu normal bi akinti degil en azindan saglik ocagina gitKızlar acil bakın dün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. 28 haftalık hamileyim bu sabah böle akıntım oldu baya baya çok korkuyorum. Neden oldu acaba doktora şu an gidemiyorum eşime izin vermediler normalde hiç akıntım yoktu çok korkuyorum
Eki Görüntüle 3209602
Bence bir doktora danışmanızda fayda olabilir, eğer gidemiyorsanız telefonla durumu anlatabilirsiniz belki?Kızlar acil bakın dün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. 28 haftalık hamileyim bu sabah böle akıntım oldu baya baya çok korkuyorum. Neden oldu acaba doktora şu an gidemiyorum eşime izin vermediler normalde hiç akıntım yoktu çok korkuyorum
Eki Görüntüle 3209602
Canım deprem bölgesindeyim sağlık ocağı yok şu an yakınımdaTatlim bu normal bi akinti degil en azindan saglik ocagina git
Yazdım ama cevap vermedi hala beklıyorumBence bir doktora danışmanızda fayda olabilir, eğer gidemiyorsanız telefonla durumu anlatabilirsiniz belki?
Aklimda ne alacagima dair az bucuk fikir var. modeller o kadar cokki ve cok guzellerNetten yenidoğan alışveriş listeleri oluyor oradan da az çok fikir edinebilirsiniz.İcinden size gerekli olanları seçersiniz ben ilk kızımda öyle yapmıştımkendinize liste oluşturarak gidin o da kolaylık oluyor
Sakin ol kuzum korkma belki ignedendir. Agrin sancin yok dimi?Canım deprem bölgesindeyim sağlık ocağı yok şu an yakınımdaAllahım napcam ben anormal Bi durum ozman ben de korkuyorum acilen bişi yapmam gerkem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?