- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.281
Belki kan ignesi oldugu icin akintinin rengi degismistir sakin ol korkma doktorun doner sana birazdanYazdım ama cevap vermedi hala beklıyorum
Karın ağrım var canım biraz az önce çok Az da hissetm bebeğin kıpırtısını depremlerden çok korktum dün iğne yaptırdım. Hala korkuyorum yüreğim ağzımda. Herşey üst üste geldi psikolojim bozulduSakin ol kuzum korkma belki ignedendir. Agrin sancin yok dimi?
Korkma kuzum bisey olmazKarın ağrım var canım biraz az önce çok Az da hissetm bebeğin kıpırtısını depremlerden çok korktum dün iğne yaptırdım. Hala korkuyorum yüreğim ağzımda. Herşey üst üste geldi psikolojim bozulduelim kolum bağlı hala cevap vermedi doktorum napacağımı bilmıyorum
Kan uyuşmazlığı iğnesi canım dün yaptırmıştım devlet hastanesinde. Dün hiç bişiyim yoktu bu sabah oldu bu akıntı ama resimdeki az hali daha çok gelmişti şu an uzanıyorum ama neden noldu bilmıyorumKorkma kuzum bisey olmazagrinda ignedendir kan ignesi bu dimi
Belki vucudunun igneye verdigi bir reaksiyondur.goruntuyu doktora yolladin dimi?Kan uyuşmazlığı iğnesi canım dün yaptırmıştım devlet hastanesinde. Dün hiç bişiyim yoktu bu sabah oldu bu akıntı ama resimdeki az hali daha çok gelmişti şu an uzanıyorum ama neden noldu bilmıyorum
Anne baba neye karar verirse o bence kabuldür ama tek basina su cok güzelken bir ismin yanindaki su ve can isimlerini kendi adima sevmiyorum. Yine de insanik icine sindikten sonra ne isterse onu koysunKızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?
Yolladım canm ama cevap yok ameliyatta mı ne cevap vermıyor halaBelki vucudunun igneye verdigi bir reaksiyondur.goruntuyu doktora yolladin dimi?
tanidik doktor var mi ona yollasan?Yolladım canm ama cevap yok ameliyatta mı ne cevap vermıyor hala
Tanidik bi perinatolog var ona sordum donerse soylerim.oda devlette cok yogun beklicez mecburYolladım canm ama cevap yok ameliyatta mı ne cevap vermıyor hala
Yok cnm valla başka tek kendi doktorum var.tanidik doktor var mi ona yollasan?
Ay valla Allah razı olsunTanidik bi perinatolog var ona sordum donerse soylerim
Insallah erken donerAy valla Allah razı olsunhaber beklıyorum
Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım her şey olur üzme kendini. Depremde anladık hiç bir şeyin sağlıktan önemli olmadığını zaten.Kızlar selam bizde Çocuğun mobilyalarını aldık odasını boyayıp kurduracaktık ki deprem oldu. Sonra biraz durulduk çatlakları kapatıp yine boyayalım dedik bu hafta pazartesi yine sallandık şiddetli şekilde. Artık bişey yapmya korkuyoruz. Eşya desen alamadık beşiği de yok henüz. Bizm ilk bebek ama bn yiğenlerimden temiz olanları seçicem sonra ekskleri annem alıcak. Adana da yine deprem beklendiği için hiçbişeye hevesimiz kalmadı. Zaten ev değiştirmeyi düşünüyoruz ileriki zamanlarda. Nasıl olcak bilmiyoruz.
Bebeğe gelcek olursak hareketli maşallah iyi olduğunu düşünüyorum öyle umuyorum. Bnmde yanmalarım var midede şurup 3 4 saat götğrüyo. Henüz de çatlamadım zaten krem yağ saldım depremden sonra. Ne olacaksa olsun modundayım. Sadece artık korkmadan çocuğumu doğurup büyütmek istiyorum herşey durulsun ıstiyorum. Hiçbişeyi olmasada olur...
Gülceyi beğeniyorum bende koymayı düşündüm. Bizim ki bade olacak inşallah :)Kızlar bebişlerinizin ismi belli mi benim kızım olucak inşallah anlamlı bisiler istiyorum hala karar veremedik Zehra Zümra felan beğeniyorum ama emin de değilim eşim de gülce dedi bugün o da güzel gibi sanki kulağa da hoş geldi sizin bebişlerinizin adı nolcak birbirimize fikir verelim
İlay, beray da güzel olurAh Aylinilk kızım Nilay buna ben de Aylin düşünüyorum ama eşim istemiyor hala da ikna edemedim
Geçmiş olsun devamı geldi mi peki ?ilk gebeligimde kan uyuşmazlık iğnesi vuruldum ama boyle bir şey olmamıştı.Umarim sıkıntı olmazKızlar acil bakın dün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. 28 haftalık hamileyim bu sabah böle akıntım oldu baya baya çok korkuyorum. Neden oldu acaba doktora şu an gidemiyorum eşime izin vermediler normalde hiç akıntım yoktu çok korkuyorum
Eki Görüntüle 3209602
Kesinlikle öyle canım. Depremden önce ne ufak şeylere kafayı takıyodum. Şimdiki tek derdim aynı korkuları yaşamadan çocuğumu vaktinde kucagıma alıp sağlıkla büyütmek bu çok büyük bir nimetmiş onu anladmÖnemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım her şey olur üzme kendini. Depremde anladık hiç bir şeyin sağlıktan önemli olmadığını zaten.
Her ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım SeherGeçmiş olsun devamı geldi mi peki ?ilk gebeligimde kan uyuşmazlık iğnesi vuruldum ama boyle bir şey olmamıştı.Umarim sıkıntı olmaz
Allah şu cuma gunu yuzu suyu hurmetine hayirli saglikli haberler duyursunHer ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seherçok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz
Insallah sorun yoktur insallah zamaninda gelir rabbim yardimciniz olsunHer ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seherçok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?