2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sakin ol kuzum korkma belki ignedendir. Agrin sancin yok dimi?
Karın ağrım var canım biraz az önce çok Az da hissetm bebeğin kıpırtısını depremlerden çok korktum dün iğne yaptırdım. Hala korkuyorum yüreğim ağzımda. Herşey üst üste geldi psikolojim bozuldu elim kolum bağlı hala cevap vermedi doktorum napacağımı bilmıyorum

Korkma kuzum bisey olmaz agrinda ignedendir kan ignesi bu dimi

Anne baba neye karar verirse o bence kabuldür ama tek basina su cok güzelken bir ismin yanindaki su ve can isimlerini kendi adima sevmiyorum. Yine de insanik icine sindikten sonra ne isterse onu koysun

Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım her şey olur üzme kendini. Depremde anladık hiç bir şeyin sağlıktan önemli olmadığını zaten.

Gülceyi beğeniyorum bende koymayı düşündüm. Bizim ki bade olacak inşallah :)

Geçmiş olsun devamı geldi mi peki ?ilk gebeligimde kan uyuşmazlık iğnesi vuruldum ama boyle bir şey olmamıştı.Umarim sıkıntı olmaz

Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması canım her şey olur üzme kendini. Depremde anladık hiç bir şeyin sağlıktan önemli olmadığını zaten.
Kesinlikle öyle canım. Depremden önce ne ufak şeylere kafayı takıyodum. Şimdiki tek derdim aynı korkuları yaşamadan çocuğumu vaktinde kucagıma alıp sağlıkla büyütmek bu çok büyük bir nimetmiş onu anladm

Geçmiş olsun devamı geldi mi peki ?ilk gebeligimde kan uyuşmazlık iğnesi vuruldum ama boyle bir şey olmamıştı.Umarim sıkıntı olmaz
Her ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seher çok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz

Allah şu cuma gunu yuzu suyu hurmetine hayirli saglikli haberler duyursun haber bekliyoruz .

Insallah sorun yoktur insallah zamaninda gelir rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…