- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.321
Aminnnn insallahAllah hepimize yardım etsin kuvvet versin sizlere güzel günler görelim inşallah
Cok gecmis olsun canim Guzel dusunelim hersey guzel.olsun canim insAllah doktorunun verdigi ialclat Allah'ın izniyle iyi gelecek ve miniğimiz vaktinde gelecek insAllah güzel düşünerek olumlu seyleri cagiralim stres yapma insAllah yavruna kendine iyi bak doktorunun talimatlarina uy Allahin izniyle hersey duzelecek insAllahSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek @seziki @sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Bizzat kardeşim 6 bucuk aylık doğmuştu benim 14 gün küvezde kalıp yaşadı bizden daha cin gibidirSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek @seziki @sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Geçmiş olsun canım. Arkadaşların dediği gibi herşey iyi olacak inşallah merak etme yaşam sınırına ulaştı bebeklerimiz. En,kötü ihtimalde bile bebişini kucagına alırsın Rabbimin izniyle. Ama iyi ihtimalleri düşün kullandıgın ilaçlar epey bi süre götürür seni çok dikkat et kendine. Bnmde 7 aylık doğup yaşayan çok tanıdığım var. Haberdar et bizi.Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek @seziki @sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Bnm karnım geriliyor çok bebek idrar torbamı tekmeliyor. Sonrası hep acı olacak. Aman canları sağ olsun razıyımKarnı gerilen acıyan var mı bebişin kafası artık yanlarıma yakın yere gelmeye başladı bugün daha önceden gelemiyordu. Kaburganın alt kısmında hissediyorum kafasını yine uzadı galiba can yakmaya başladı
Yalancı sancı denilen sancılar oluyor. 2 gün önce yaşadım en son. Ona çok benziyor.Bnm karnım geriliyor çok bebek idrar torbamı tekmeliyor. Sonrası hep acı olacak. Aman canları sağ olsun razıyım
Az once ben de tam idrar torbama saniyorum bir tekme yedim ilk defa. Bir anda aciyla lavabo ihtiyaci hissettim ama saniyelik bir seydi. Cok komikti ama aci da vermedi degilBnm karnım geriliyor çok bebek idrar torbamı tekmeliyor. Sonrası hep acı olacak. Aman canları sağ olsun razıyım
Ciş kaçırtacak bizeAz once ben de tam idrar torbama saniyorum bir tekme yedim ilk defa. Bir anda aciyla lavabo ihtiyaci hissettim ama saniyelik bir seydi. Cok komikti ama aci da vermedi degil
Ben o sancıları tanıyamıyorum. Daha önce erken doğum yaptım sancıyı biliyorum ama Bu gerilme lerin sebebi sancımı kasılmamı bilmiyorumYalancı sancı denilen sancılar oluyor. 2 gün önce yaşadım en son. Ona çok benziyor.
Kasılma oldu mu hiçbir şey yapmasanız da acı hissi oluyor. Gerilmeler de sizin hareketinizle beraber bebeğin yer değiştirmesiyle azalıyor ya da gidiyor. Etrafıma bakıyorum erkenden ağırlaşan bir benmişim gibi hissediyorum. Bir yerlerimiz ağrıyor diye de hareketsiz kalmak da doğumu zorlaştırıyormuş. Nasıl bitecek bu son süreçlerimiz bilmiyorumBen o sancıları tanıyamıyorum. Daha önce erken doğum yaptım sancıyı biliyorum ama Bu gerilme lerin sebebi sancımı kasılmamı bilmiyorum
Yok,canım bende agırlastım erken. Eşimin yardımıyla kalkyorum bazen. Yürürken yanlara yalpalanıyorum. Nefessiz kalıyorm ateş basıyor o anlattığın kasılma hissini anladm bende de oluyor o şekilde.Kasılma oldu mu hiçbir şey yapmasanız da acı hissi oluyor. Gerilmeler de sizin hareketinizle beraber bebeğin yer değiştirmesiyle azalıyor ya da gidiyor. Etrafıma bakıyorum erkenden ağırlaşan bir benmişim gibi hissediyorum. Bir yerlerimiz ağrıyor diye de hareketsiz kalmak da doğumu zorlaştırıyormuş. Nasıl bitecek bu son süreçlerimiz bilmiyorum
Ben varım 58 kilo ile başlayıp 67 ile devam ediyorum ama gobegim 9 aylik gibi devasa bisey oldu aynı zamanda yataktan kalkarken cok zorlaniyorum saga sola dönmek zorluyor normal dogum icin yürüyüş yapmak istiyorum ama bebek sanki cikicak givi hissediyorum korkuyorum zaten istesemde olmuyor cok yoruluyorum;( ayni zamanda artikk hep evdeyim ve cok hizli kilo almaya basladim. 80c göğüsler 90 oldu hatta annemin 95c sutyenini kullaniyorum anca rahat ediyorum.Kasılma oldu mu hiçbir şey yapmasanız da acı hissi oluyor. Gerilmeler de sizin hareketinizle beraber bebeğin yer değiştirmesiyle azalıyor ya da gidiyor. Etrafıma bakıyorum erkenden ağırlaşan bir benmişim gibi hissediyorum. Bir yerlerimiz ağrıyor diye de hareketsiz kalmak da doğumu zorlaştırıyormuş. Nasıl bitecek bu son süreçlerimiz bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşaAllah bebişin vaktinde gelir. Sen kendine dikkat etmeye çalış. Yapabilirsen hergün 100 ihlas okuyup bebeğinin ruhuna sana sağlıkla kavuşması için bağışla. Rabbim seni ve bebeğini korusun. Dualarım seninle inşaAllah.Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek @seziki @sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Kasılma yukarıda oluyor canim göbek geriliyor böyle dokunduğunda semsert oluyor yalancı kasılma diyorlar. Doğum kasılmaları belden vuruyor geneldeKizlar kasılma nasil oluyor ya da yalancı sanci. Tam anlayamıyorum bir kaç kere soruldu yazıldı ama benim ki üşütme ağrısı mi acaba diyorum cunku bende koku takıntısı hat safhada oldu surekli camları aciyorum;( önünde dikilip nefes almaya çalışıyorum Ankaranin leş kömür egzoz dumanını yiyip geri kapatiyorum;( üşüdüğümle kalıyorum . Bazen yataktan kalkarken aniden bir tarafıma sanci giriyor ama sanki ıçerden biri kasımı çekiyor gibi kasılma o heralde yalancı sanci nasil sırf bu agri kasılma sanci ne yaşadığımı anlayamadığımdan 2 kere nst ye girdim bjsey cikmadi. Bazen göbek deliğinin sağında göbeğinde agri kasılma gibi seyler oluyor Allahim hayırlısı ile insallah zamanında gelir yavrular
Çok güzel bir doğum gecirmissiniz inşallah bu bebiste böyle gelirDoğum sancımı ben şöyle anlatayım. Önce sancı olmadı bende. Karnım sertlesti bebek bir yere toplanmiş gibi elime yuvarlak sert borsey geldi karnimda. Ben de bebek poposunu dayadı sanıyorum meğer o sancıymış. Ama acı olmadı başta. Bu kasılma yarım saatte bir gelmeye basladı. Alşam 12 gibi flan. Neyse yattım hala devam ediyor. 2.30 gibi uyandım ve takip etmeye başladım. 10 dk da bir kasılma oluyor. Sonra bekledim 8 dk da vire düştü ama hala ağrı yok. Sadece kasılıp bırakıyot. Hemen dkktorumu aradım. Hastaneye geç bor baksın ebeler dedi.3.30 gobi hastanedeydim ama agrı gelmeye basladi arabada. Ve sancı 5 dk ya indi. Baktılar ki 4 cm acılmış. Hemen nst ye bagladılar sancı 100 ü buluyor ama o kadar acı vermiyor. Kaybettigim bebegimde suni sancı vermislerdi o kivrandiŕiyordu. Kendi sancisi hiçbirseymis insanin. Sonra tekrar baktilar 7 cm olmus. Boraz daha bekledik saat 7 gibi dr gel bir bakalim dedi. Ben muayene edecek saniyorum ıkın bebegin saçını gördüm simsiyah deyince bana bir kuvvet geldi bebiş doğuverdi. Yani hiç korkulacak birsey değil normal dogum. Bebek dogunca aniden tüm agrilar gidiyor zaten. Insallah bu bebegim de kendi sancımla dogar.
Benim göbek deliğim çok acıyorKarnı gerilen acıyan var mı bebişin kafası artık yanlarıma yakın yere gelmeye başladı bugün daha önceden gelemiyordu. Kaburganın alt kısmında hissediyorum kafasını yine uzadı galiba can yakmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?