- 31 Ekim 2016
- 4.770
- 20.543
- 308
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.301
Azra daha iyi bence canım.Kızlar bizde Azrasu düşünüyoruz ismini ama cevremde yanina su ismini yakistirmayanlar oldu Azra ismini basitlestirmis dediler.
Azra ;delinmemis inci ,Hz.meryemin diger adi ve medineye verilen diger ad. Azra ismini eşim buldu o cok begenildi . Bende Su ismini cok severdim tek basina koymak istedim ama kisa die yanina Azrayi buldu eşim.
Azrasu sizce nasıl?
İnşallah bir sorun yoktur. İğnedendir canım.Yazdım ama cevap vermedi hala beklıyorum
telefonla arayarak ulaşmaya çalışın. ya da bir hastanenin aciline başvurun. kan uyuşmazlığı iğnesi bu şekilde akıntı yapmaz. gidemiyorsanız bile uzanın.Karın ağrım var canım biraz az önce çok Az da hissetm bebeğin kıpırtısını depremlerden çok korktum dün iğne yaptırdım. Hala korkuyorum yüreğim ağzımda. Herşey üst üste geldi psikolojim bozulduelim kolum bağlı hala cevap vermedi doktorum napacağımı bilmıyorum
Canim ne oldu son durum? İnsallah hicbir sorun yoktur ismen dua ediyorum. Sen de bol bol ayetel kursi okuHer ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seherçok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz
Nasıl oldunuz Insallah hersey yolundadır.Her ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seherçok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz
Güzel haberlerini bekliyoruz bı sıkıntı olmayacak inşallahHer ayağa kalktığımda oluyor ya. Sürekli devam ediyor. Doktorum çağırdı. Eşim izin alamadı birilerinden rica edip gidicem mecbur. Sıkıntılıymış galiba nolur dua edin bana adım Seherçok ihtycaım var duaya inşallh bişi olmaz
Güzel haberlerini bekliyoruz bı sıkıntı olmayacak inşallah
Canım geçmiş olsun. İğne iyi olmuş önlem amaçlı bende olmuştum geçen hafta.Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Canım Allah şifa versin inşallah, içini ferah tut.Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Korkunu anlıyorum ama 28. Haftaya gelmişsin çok şükür, inşallah bebeğin daha da fazla dayanıcaktır. Şimdi doktorun dediklerini yap ve sakın strese girme, beslenmene de dikkat et bebişin sağlıkla gelsin inşallahSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alcaksin inanıyorum ki her sey yolunda gidicek, iyi düşünmeye çalış bebeğin için güçlü dur annesi onlar küçükler ama çok güçlülerSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
28 hafta çok küçük değil korkma. İnşallah bir şey olmayacak.Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Rabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinizden Allah razı olsun kızlar tanımadan Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşuz gönül bağı ile dualarınız için teselliniz güzel sözleriniz için minnettarım ağlıyorum şu an o kadar duygusalm k ki. İyi Kİ VARSINIZ İYİKİ YAsaolun Allah razı olsun hepinizden
daha once de buraya yazmıştım 29 haftalik doğup suan ilkokula giden zehir gibi bir yavri var cevremde yakınımızın oğlu Allaha bin şükür erken önlem alincak sende bebegin de iyi olcak .hele bide ciğer geliştirici iğne yapılmış eminim hersey daha da yolunda gidicek sen bize haber ver sana dua edicemSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Canim benim. Cok gecmis olsun. Bak kendin de diyorsun bakimsizlik ve psikoloji yuzunden. Bundan sonra lutfen kendini ve bebegi dusun. Guzel dusun guzel hissetmeye calis. Eger degisirsen dr un soyledigi gidisat da degisir Allah in izniyle. Rabbim sana da bebegine de sifalar versin vaktiyle saglikla gelsinSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Neden moralin bozuk kuzum yaşadıklarına göre normal bu durum ama artık güçlü olmalısın yavrun için birazcık mutlu ve sakin olmaya çalış luften bu zamanlarda kanama risklidir bebeğin hala seninle lütfen üzülme herşey güzel olacakSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
Haber verim cnm inşllh saolun yanımda olduğunuz için Allah bin kere razı olsun hepinizden. Benm de dualarım hepinizle inşallh hepimiz sağ salim alırız. Sizleri çok seviyorumdaha once de buraya yazmıştım 29 haftalik doğup suan ilkokula giden zehir gibi bir yavri var cevremde yakınımızın oğlu Allaha bin şükür erken önlem alincak sende bebegin de iyi olcak .hele bide ciğer geliştirici iğne yapılmış eminim hersey daha da yolunda gidicek sen bize haber ver sana dua edicem
Hiicccc canini sıkma hic bisey olmicak bebisine ve saglikla alicaksin kucagina ven inaniyorum allah yar ve yardimciniz olsunSeuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?