2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
merhaba kızlar,

ben şöyle bir kudak aldım. yaza denk geldiği için ilk 3 ay kolları saran kundak yeterli olur diye düşündüm. ilk 3 ay yarım kundak çok kurtarıcı oluyor rahat uyumaları açısından. belki siz de bakarsınız diye buraya atayım dedim. elle yapılan kundaklar açılıyor gece. kendilerini uyandırıyorlar bu yüzden. böyle cırt cırtlı daha pratik olur diye düşündüm.

2-3 gündür bebiş o kadar hareketli ki. dün kaburgama bi vurdu elektrik çarpıldı tüm vücudum. nefesim çok daralıyor yemeklerden sonra ve bacaklarım kaşınıyor (bu ilk hamileliğimde de olmuştu). haftaya kontrol var. tüm bebekler sağlıklı olsunlar inşallah.

Azra daha iyi bence canım.
Yazdım ama cevap vermedi hala beklıyorum
İnşallah bir sorun yoktur. İğnedendir canım.

telefonla arayarak ulaşmaya çalışın. ya da bir hastanenin aciline başvurun. kan uyuşmazlığı iğnesi bu şekilde akıntı yapmaz. gidemiyorsanız bile uzanın.

Canim ne oldu son durum? İnsallah hicbir sorun yoktur ismen dua ediyorum. Sen de bol bol ayetel kursi oku

Nasıl oldunuz Insallah hersey yolundadır. Omenlove siz nasil oldunuz kontrol edildi mi tekrar durumunuz

Güzel haberlerini bekliyoruz bı sıkıntı olmayacak inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz bı sıkıntı olmayacak inşallah
Seuta @ankazmrt0 M Minnos orumcek seziki sutlaacc mehrunnisa ve diğer tüm merak eden arkadaşlarım. Daha yeni doktordan geldim. ne yazıkki erken doğum riskim varmış. Depremde çok korkmuştum ve doğru düzgün beslenemedim neredeyse 20 gün bakımsızlık korku panik ne yazıkki sonuç bu. Doktorum ciğer geliştirici iğne yaptı. Ve epey ilaç verdi. Kanamalarıma göre yolu çizecek. İnşallh da düşündüğümüz gibi olmaz canım çok sıkkın moralim yerle bir şu anda. Daha çokk küçük çokkk 28 haftalık. düşünmek bile istemıyorm. Arayıp soran merak eden ve hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu kardeşinize dua edin rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallh

Canım geçmiş olsun. İğne iyi olmuş önlem amaçlı bende olmuştum geçen hafta.
İlaçlar iyi gelir inşallah ve bir süre daha durur bebişin sen moralini yüksek tutmaya çalış,beslenmene dikkat et, bol su iç. Ayrıca artık bebişin erken de doğda küvezde kalıp iyi olabilir üzülme

Canım Allah şifa versin inşallah, içini ferah tut.

Korkunu anlıyorum ama 28. Haftaya gelmişsin çok şükür, inşallah bebeğin daha da fazla dayanıcaktır. Şimdi doktorun dediklerini yap ve sakın strese girme, beslenmene de dikkat et bebişin sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alcaksin inanıyorum ki her sey yolunda gidicek, iyi düşünmeye çalış bebeğin için güçlü dur annesi onlar küçükler ama çok güçlüler

28 hafta çok küçük değil korkma. İnşallah bir şey olmayacak.

Rabbim korktuklarını yaşatmasın saglıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah

daha once de buraya yazmıştım 29 haftalik doğup suan ilkokula giden zehir gibi bir yavri var cevremde yakınımızın oğlu Allaha bin şükür erken önlem alincak sende bebegin de iyi olcak .hele bide ciğer geliştirici iğne yapılmış eminim hersey daha da yolunda gidicek sen bize haber ver sana dua edicem

Canim benim. Cok gecmis olsun. Bak kendin de diyorsun bakimsizlik ve psikoloji yuzunden. Bundan sonra lutfen kendini ve bebegi dusun. Guzel dusun guzel hissetmeye calis. Eger degisirsen dr un soyledigi gidisat da degisir Allah in izniyle. Rabbim sana da bebegine de sifalar versin vaktiyle saglikla gelsin

Neden moralin bozuk kuzum yaşadıklarına göre normal bu durum ama artık güçlü olmalısın yavrun için birazcık mutlu ve sakin olmaya çalış luften bu zamanlarda kanama risklidir bebeğin hala seninle lütfen üzülme herşey güzel olacak

Haber verim cnm inşllh saolun yanımda olduğunuz için Allah bin kere razı olsun hepinizden. Benm de dualarım hepinizle inşallh hepimiz sağ salim alırız. Sizleri çok seviyorum inşallh herşey iyi olur tek tek cevap veremediklerim affedin beni. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşlalh güzel haberlerle tekrar gelirim

Hiicccc canini sıkma hic bisey olmicak bebisine ve saglikla alicaksin kucagina ven inaniyorum allah yar ve yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…