- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.781
Ben kullandim. 38. haftadan itibaren günde 1-2 saat takmaya baslamistim. Nemlenmesini sagliyordu. Dogumdan itibaren de gece gündüz takiliydiKizlar gümüş göğüs ucu kullanan oldumu önceki hamileliğinde deneyimi olan?? Ben bi gaza gelip onu da aldim kimi doğunca tak yazmis kimi dogum dan 1 ay once kullanmaya baska yazmis kullanıp memnun kalan varmi
Ödemde el yüz ve ayaklar cok sis oluyor. Hatta bacaklara parmaginla bastirinca cukur kaliyor bir sn falan. Eger parmakta yüzük falan varsa cikmiyor. Ödem öyle anlasiliyor. Bende dolasim bozuklugu var gibi oto immun rahatsizligi var cünkü. O yüzden ödeme cok müsait bünyem. Bide tursu yiyorum o da yapiyorCanim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
İzin olduğu yerlerde benim catlamam yok inşallah dizinde olmazAyy insallah sadece ondandir. Catlama oncesi morluk degildi yani dimi sizdeki. Bende de o gobekte uzayan cizgi cikti hem de yeni belirginlesti morluklarla beraber. Henuz catlamam yok insallah da olmaz hicbirimizin
Sizin simdi kac haftalik oldu? Benim kontrolum yarin 31.haftanin icindeyiz kilosunu cok merak ediyorum. Ben ilk zamanlar hic almadik daha yeni almaya basladim mide rahatsizligim yok cok sukur onun rahatligiyla da yiyip duruyorumBen de öyle ama mide yanmalarım başladı fazla yedirtmiyor artık. Ben 10 kilo aldım. 4.ayıma kadar her ay 1 kilo aldım son 3 ayda 2şer kilo arttı ama 29.haftamda bebek 1300 küsürdü 2 hafta sonra gidicem 2 kiloyu bulur heralde biraz da geçer 2yi.
Evet su siralar cok stres yapmaya basladim ama en cok da zararli yiyorum bebegime zarar veriyorum psikolojisi cok oluyorBende 12 kilo aldım. Dr inşallah kiloma bakmaz diye gidiyorum kontrolere… kilo almamaya çalış dedi. İleride sıkıntı yaşamamak için ama elimizde olan bişey degil ki düzenli beslenemedigim zamanlarda oluyor. Dikkat ettiğim zamanlarda oluyor. Herşey dört dörtlük olmuyor malesef. Çokta takmamak lazım. Stresten daha çok şişiyor vücut.
Enteresan sekilde benim sag elim parmaklarimda bir sislik var. Sol tarafimda o kadar degil. Belki de odemden kaynaklidirCanım eller ayaklar yüzler şişiyor direkt ödemde
Dimi tuzlu daha cok arttiriyor odemi. Ben de cips yiyorum bu siralar o da odem yapiyor olabilir. Asiri bir odem oldugunu sanmiyorum yuzuk girip de cikmama gibi bir sislik yok su andaÖdemde el yüz ve ayaklar cok sis oluyor. Hatta bacaklara parmaginla bastirinca cukur kaliyor bir sn falan. Eger parmakta yüzük falan varsa cikmiyor. Ödem öyle anlasiliyor. Bende dolasim bozuklugu var gibi oto immun rahatsizligi var cünkü. O yüzden ödeme cok müsait bünyem. Bide tursu yiyorum o da yapiyor
insallah canim simdilik bir catlama yok bakalimİzin olduğu yerlerde benim catlamam yok inşallah dizinde olmaz
Hazırlayabilirsin canım. Bende 1-2 haftaya hazırlayacağımkızlar dogum çantasını ne zaman hazırlamaya başlıcaksınız 28 haftadayım deprem bölgesindeyım sımdıden hazırlayıp koysam erken olur mu bırde dogumdan sonra depent yerıne pet kullansak olur mu büyük boylarından
Evet güzeller gerçekten ama rokoko işini kız bebişlere daha çok yakıştırıyorum
Enfeksiyon olmamasi buyuk bir avantaj ciger gelistirici igne yapildi mi?Kızlar bana dua edermisiniz? İki gündür akinti ve her silmeye tirnak ucu kadar kanama geliyor. Doktora gittim kanda enfeksiyon cikmadi ama bebek artik dikişi zorluyor dedi. Büyüdükce baski yapiyor dedi. Ama yatiyor olmama ragmen hala kan ve akinti geliyor. Bir de vajinada doluluk var. Çok üzgünüm ve korkuyorum
Ben gumus degil ama silikon gogus ucu kullandim. Gumus sert oldugu icin ic camasirinin icinde belli ediyo beni rahatsiz etmisti o yuzden kullanmadim.Kizlar gümüş göğüs ucu kullanan oldumu önceki hamileliğinde deneyimi olan?? Ben bi gaza gelip onu da aldim kimi doğunca tak yazmis kimi dogum dan 1 ay once kullanmaya baska yazmis kullanıp memnun kalan varmi
Ayy cok alingan oluyolar ufacik bisey desen hemen kusuyolarEvet herkesin doğumu farklı olur sanırım. Öyle bi korkum yok aslında ikizleri normal doğurmak da istiyorum aMa bakalım nasip ne yaşıcaz. Sezeryan oluyorlar genelde.
Gitmez ya o 4 yıldır bu anı bekliyorEn ufak bi şikayette hatırlatırım
Doğum doktorum verilmesi taraftarı ama dahiliye izin vermiyor o izin vermeden kan alamıyorum. Önceki kızımda iki kere kan aldım ama şimdi vermek istemiyor drlarim tehlikeli olduğunu söylediler birde ben zaten 10 ile başladım yani vücudumn bu duruma alışkın olduğunu düşünüyorlar o yüzden son zamanlara kadar bekleyeceğiz. En son gittgimde demir desteği aldım bana kalsa kan çok güzel toparliyor acayip yorgun ve halsizimKan degeriniz mi 7 mi ? Öyleyse size de kan vermeleri gerekmiyor mu benim 10 altı çıktığı için direk kan dedi doktorum :/
Benim kolay geçmedi kuzum ya iltihap kaptım falan aylarca o bölgemde ağrılarım sürdü. Senin vücudun daha dirençli ve kuvvetli maşallahBenim ki cok kolaydi narkozun etkisi gectigi gibi ayaklandim ameliyat kesimde 10_15 cm arasi maasallah diyim hiiccc zorluk cekmedim ama hemen sutum gelmedi belki o biraz zorlar beni
Doğumdan sonra çoğu gidiyor artık hızlı kilo almamız gerek çünkü onlarında kilo artışı fazla olacak bence sevin tam zamanında kilon hızlı artıyorCanim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
4. ayımdan beri ödemliyim malesef. Yüzüğüm olmuyor, ayaklar eller şişti ödemli bazen akşamları acıyor bile. Hamile kalmadan önce de ödem toplayan vücudum vardı, şimdi daha fazla. 3 ltreden fazla su tüketirim tuz atmama yediklerime ama böyle malesef :) ayakkabı aldım çünkü bazı ayakkabılarım olmuyor şuan benden daha ödemlisi yokturÖdemde el yüz ve ayaklar cok sis oluyor. Hatta bacaklara parmaginla bastirinca cukur kaliyor bir sn falan. Eger parmakta yüzük falan varsa cikmiyor. Ödem öyle anlasiliyor. Bende dolasim bozuklugu var gibi oto immun rahatsizligi var cünkü. O yüzden ödeme cok müsait bünyem. Bide tursu yiyorum o da yapiyor
Ben mesela muz ceviz hiç sevmem ama 1 haftadir yemeye başladım hem güzel kilo aldırıyor hem sağlıklı.Zaten biraz da bebek kilo alsin kafasiyla yedim daha cok bakalim bu kontrolde ne kadar olmus insallah yediklerim sadece bana yaramamistirYemek cok yemiyorum canim bu siralar abur cubura dadandim tatli vs cok yiyorum yedikten sonra da vicdan azabi
30.haftamdayım 2 gün sonra 31'e giriyorum. Doktora gittiğim gün 33.haftada oluyorum.Sizin simdi kac haftalik oldu? Benim kontrolum yarin 31.haftanin icindeyiz kilosunu cok merak ediyorum. Ben ilk zamanlar hic almadik daha yeni almaya basladim mide rahatsizligim yok cok sukur onun rahatligiyla da yiyip duruyorum
Evet su siralar cok stres yapmaya basladim ama en cok da zararli yiyorum bebegime zarar veriyorum psikolojisi cok oluyorcok uzuluyorum boyle zararli seyler yiyince ama canim da hep onlardan istiyor napicam bilmiyorum
Enteresan sekilde benim sag elim parmaklarimda bir sislik var. Sol tarafimda o kadar degil. Belki de odemden kaynaklidir
Canım çok geçmiş olsun vardır doktorun bi bildiği demekkiDoğum doktorum verilmesi taraftarı ama dahiliye izin vermiyor o izin vermeden kan alamıyorum. Önceki kızımda iki kere kan aldım ama şimdi vermek istemiyor drlarim tehlikeli olduğunu söylediler birde ben zaten 10 ile başladım yani vücudumn bu duruma alışkın olduğunu düşünüyorlar o yüzden son zamanlara kadar bekleyeceğiz. En son gittgimde demir desteği aldım bana kalsa kan çok güzel toparliyor acayip yorgun ve halsizim
Muhtemelen bizde de olacak ufak tefek sinir bozuklukları napalım herkes bir köşede ağlar 2 bebek bi yandan ben bi yandan annem bi yandanAyy cok alingan oluyolar ufacik bisey desen hemen kusuyolarsen genede bebislerle beraber aglama provalaei yap cok ise yariyo
Kız ben de 10 kilo aldım ya bi de yeni ayakkabı aldım o kadar kiloya ayaklar büyüdüben 70 ile hamile kaldım doktorum hiç takılmıyor kiloya sanırım hiç tartılmadım onun odasındakiloyu sormuyor bile, en başta maks 10 kg alman gerekiyor dedi. Ama şuan 10 kg aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?