- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.801
Ne dicegimi bilemedim vucut ikinci hamilelige hazir degilmis bunun farkindasiniz zaten yapcak bisey yok. 3.hamilelik olmasin diye korunup diyet ve sporla devam etmelisiniz kolay gelsin sizekızlar benimde 2. gebeliğim 27+2 deyiz, ilk doğumumu geçen yıl 2022 20 haziranda yaptım 50.günde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendik, çok erken olduğu için psikolojik ve fiziksel olarak beni çok zorluyor, hamile kalmadan önce hep 60-62 kiloydum, ilk gebeliğimde 65 kilo hamile kalıp 100 kilo doğuma gittim 2 ayda 84 e düşmüştüm sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, şimdi tekrar 95 oldumhem ağırlaşmak hem de bu kadar üst üste olması beni yordu bir an önce sağlıkla doğsa bebeğim diyorum ilkinde zorunlu sezeryan olduğum için çekincelerim vardı ama doktorum gayet sağlıklı ilerlediğimizi söyledi şimdiye kadar bir problem olmadı bebeğimin gelişimi normal tek sıkıntım bu kadar şişmiş olmak bu psikolojiden nasıl çıkarım bilmiyorum.
İnsallah doktorum da bu duruma sevinirDoğumdan sonra çoğu gidiyor artık hızlı kilo almamız gerek çünkü onlarında kilo artışı fazla olacak bence sevin tam zamanında kilon hızlı artıyor
En fazla ne kadar alırız ki bence 5-6 kilo daha alır 15-16 kg ile kapatırız, ideal yaniKız ben de 10 kilo aldım ya bi de yeni ayakkabı aldım o kadar kiloya ayaklar büyüdü59la basladim 69 oldum daha 2 ay var benimki de hic tartmiyo
Aşılmayacak bir şey değil. Bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah verirsiniz kilolarınızı :)kızlar benimde 2. gebeliğim 27+2 deyiz, ilk doğumumu geçen yıl 2022 20 haziranda yaptım 50.günde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendik, çok erken olduğu için psikolojik ve fiziksel olarak beni çok zorluyor, hamile kalmadan önce hep 60-62 kiloydum, ilk gebeliğimde 65 kilo hamile kalıp 100 kilo doğuma gittim 2 ayda 84 e düşmüştüm sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, şimdi tekrar 95 oldumhem ağırlaşmak hem de bu kadar üst üste olması beni yordu bir an önce sağlıkla doğsa bebeğim diyorum ilkinde zorunlu sezeryan olduğum için çekincelerim vardı ama doktorum gayet sağlıklı ilerlediğimizi söyledi şimdiye kadar bir problem olmadı bebeğimin gelişimi normal tek sıkıntım bu kadar şişmiş olmak bu psikolojiden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Aynen benim de öyle. Normalde de siserdim. Bana hatta doktor varis külotlu corabi gibi bisi verdi. Sabah kalkar kalkmaz giymem lazim yatana kadar ama o kadar darki anca ucaga binerken giyebildim. Catladim resmen. Ödemin tek avantaji dogumdan sonra kolay gidiyor kilolar. Yeme icme kilosu gibi yerlesmiyor.4. ayımdan beri ödemliyim malesef. Yüzüğüm olmuyor, ayaklar eller şişti ödemli bazen akşamları acıyor bile. Hamile kalmadan önce de ödem toplayan vücudum vardı, şimdi daha fazla. 3 ltreden fazla su tüketirim tuz atmama yediklerime ama böyle malesef :) ayakkabı aldım çünkü bazı ayakkabılarım olmuyor şuan benden daha ödemlisi yoktur2,5 ay var doğuma
Moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın ve kirkiniz cikinca hemen bi spiral bisey bi kontrol yontemi seçinkızlar benimde 2. gebeliğim 27+2 deyiz, ilk doğumumu geçen yıl 2022 20 haziranda yaptım 50.günde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendik, çok erken olduğu için psikolojik ve fiziksel olarak beni çok zorluyor, hamile kalmadan önce hep 60-62 kiloydum, ilk gebeliğimde 65 kilo hamile kalıp 100 kilo doğuma gittim 2 ayda 84 e düşmüştüm sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, şimdi tekrar 95 oldumhem ağırlaşmak hem de bu kadar üst üste olması beni yordu bir an önce sağlıkla doğsa bebeğim diyorum ilkinde zorunlu sezeryan olduğum için çekincelerim vardı ama doktorum gayet sağlıklı ilerlediğimizi söyledi şimdiye kadar bir problem olmadı bebeğimin gelişimi normal tek sıkıntım bu kadar şişmiş olmak bu psikolojiden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Bende iki kedi varMuhtemelen bizde de olacak ufak tefek sinir bozuklukları napalım herkes bir köşede ağlar 2 bebek bi yandan ben bi yandan annem bi yandanbide kedi var tam delirmelik ev olur olsun razıyım
Ay ne güzelBende iki kedi varsenin ikizlere bedel olabilirler
Ben 2018 eylül annelerindeydim ve en son ben dogurdum. O yüzden bu sefer de ben olurmusum gibi geliyorKizlar yaa sanirim en gec dogum bende olcak ben yalniz kalcam((
Yok yok sonunculuk bu gidişle bende 29uKizlar yaa sanirim en gec dogum bende olcak ben yalniz kalcam((
Ben yaptırdım bebeğime isimli Kıyafet sayfa tuba_ve_dikisdunyası 20-25 günde geldi. Çok beğendim düşünenler varsaTabii yazayım hemen. İnstagramdan bakıyorum ben gerçi internet sayfaları da var, kullanıcı adları;
kidscouture.tr
nakissepetii
hand_made_by_esra
Bu üç sayfadan birine yaptırıcam ben muhtemelen
Bende 1 ayda çok kilo alınca diyetisyene başvurdum kontrolsüz yemelerim azaldı listeye uyuyorum kendi başıma olunca dur diyemiyordum. İnş sağlıklı doğumlar yaparız, daha az kilo alkrız ama kilo ister istemez bebek ağırlığıyla birlikte artıyor.Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum
Ben galiba yailk kim doğuracak peki
Bende olabilirim ikiz anası olarakilk kim doğuracak peki
Once ikizler :))) sonra haftasi ve bebisi buyuk olanlar en sona ben ve benim gibi gec dollenme yasayanlarBende olabilirim ikiz anası olarak
Yok yaaa ben 28 i dolduruyodum sanirken meger 27i dolduruyomusumYok yok sonunculuk bu gidişle bende 29u
Ben akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.Benim karşı komşum da Etlik Lokman hekim de yapmış. Hiç bir artı yönü olmadı. Keşke devlette yapsaydım boşuna para ödemişim. Doktorum iyiydi ama hastane vasat dedi. Bende şehir hastanesinde mi yoksa özele mi gitsem kararsız kaldım.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sankiKız ben de 10 kilo aldım ya bi de yeni ayakkabı aldım o kadar kiloya ayaklar büyüdü59la basladim 69 oldum daha 2 ay var benimki de hic tartmiyo
bence de fena gitmiyoruz. yine her ay en fazla 2 kilo alsak 14 kiloyla doğumdayız 31.haftada 8.aya giriyoruz yani benim bu hafta sonu. 1 aydır tam anlamıyla belli hamile olduğum bol şeyler giyersem yine kimse farketmiyor dışarıda :))Ben akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?