2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Once ikizler :))) sonra haftasi ve bebisi buyuk olanlar en sona ben ve benim gibi gec dollenme yasayanlar
bence de önce ikizler gelecektir :) ama haftası normalden önde gidenler erken doğuracak diye bir şey yok ki her an herkes doğurabilir yeter ki bebek gelmek istesin :))

her ay 2kio almayı insallah başarabilirim cunku gece uykudan uyandıran mide kazinmalari basladi bide hep evdeyim artik annemde var ne iş yapıyorum ne yemek ye iç yat modundayim umarim son 2 ay çok almam:)

Sanki bence de 10 kilo çok değil gibi burda 6-7 kilolari okudum hem de 37.haftalarda onları görünce dedim ki oha ben ne yemişim

her ay 2kio almayı insallah başarabilirim cunku gece uykudan uyandıran mide kazinmalari basladi bide hep evdeyim artik annemde var ne iş yapıyorum ne yemek ye iç yat modundayim umarim son 2 ay çok almam:)
ben 3 aydır ayda 2 kiloyla gidiyorum devam edebilriim inşallah çok yediğimi hisssettiğim zaman duraksama dönemine sokuyorum kendimi :)) suyu daha çok içmeye çalışıyorum bu ara. yediklerimiz bebeğe yararsa iyi. son ay 700 gram bebeğe gitmişti bebeğe giden oran artarsa bir şey olmaz :)

Bende yarın doktora gidicem uzun zamandır ilk defa, acaba doğumla ilgili konuşur mu ki 27. Haftada
Benim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistir

Canım çok geçmiş olsun vardır doktorun bi bildiği demekki az kaldı zaten iki aya bebisler kucakta
Aynen öyle ama kan verirlerse sana hiç Yok deme hatirliyorum sende talesemi taşıyıcı idin bizde mecbur biyerde yapacak bişi yok. Hatta doğumum için kan ayarlamami söyledi drum her ihtimale karşı en azindan bildiğin kişilerin kanını kullananljm dedi seninde aklında bulunsun sende cevrendekileri araştır

Benim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistir
Yaramıştır annesi Ben detaylıdan beri hiç doktora gitmedim ama o zamandan bu zamana baya büyüdü ben bile dışardan dokunarak farkedebiliyorum o yüzden bu seferki ölçümlerini çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi güzel haberler alırız

İlk defa duyuyorum bukadar erken tekrar hamilelik tahmin edebiliyorum eminim çok zorlu bir süreç geçmiştir geciyorudr Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin inşallah az kaldı ama tavsiyem 2. Den sonra dikkatli olmalısınız

Evet senle konuşmuştuk canım, ben bilmiyordum ya sanıyorum ki Kızılaydan kan geliyo sonra biz gidip kizilaya kan veriyoruz iyi oldu bunu öğrendiğim ben de etrafima diyeyim simdiden cok teşekkür ederim

Bebisin buyuk olmasinin dogum vaktiyle ilgisi var mi ya? Bizim bir tanidigin bebegi epey buyuktu ama 43.haftaya kadar bekledi sancisi gelmedi yine de en son artik sezeryan oldu
sanci gelmemesinin sebebi cok farkli ama iri bebek rahmi zorlar buda bi gercek. Erken doguma sebep olur mu dersen sanmam. Sezeryan vaktini etkiler mi iste onu hiiiccc bilmiyorum :))) tek bildigim bebegin haftasindan geride olmasi tamamen stres :)))

Evet senle konuşmuştuk canım, ben bilmiyordum ya sanıyorum ki Kızılaydan kan geliyo sonra biz gidip kizilaya kan veriyoruz iyi oldu bunu öğrendiğim ben de etrafima diyeyim simdiden cok teşekkür ederim
Geliyor canim kizilaydan eğer devletteysen özeli bilmiyorum , ama işte bazı kanlar çok bulunmuyor ya o yüzden drlar onden haber ediyor. Benim hemen bulunmuştu ellerinde vardı yani B+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…