- 2 Ağustos 2022
- 1.249
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.821
bence de önce ikizler gelecektir :) ama haftası normalden önde gidenler erken doğuracak diye bir şey yok ki her an herkes doğurabilir yeter ki bebek gelmek istesin :))Once ikizler :))) sonra haftasi ve bebisi buyuk olanlar en sona ben ve benim gibi gec dollenme yasayanlar
Hayırlısı olsun canımOnce ikizler :))) sonra haftasi ve bebisi buyuk olanlar en sona ben ve benim gibi gec dollenme yasayanlar
her ay 2kio almayı insallah başarabilirim cunku gece uykudan uyandıran mide kazinmalari basladibence de fena gitmiyoruz. yine her ay en fazla 2 kilo alsak 14 kiloyla doğumdayız 31.haftada 8.aya giriyoruz yani benim bu hafta sonu. 1 aydır tam anlamıyla belli hamile olduğum bol şeyler giyersem yine kimse farketmiyor dışarıda :))
Sanki bence de 10 kilo çok değil gibiBen akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sanki
ben 3 aydır ayda 2 kiloyla gidiyorum devam edebilriim inşallah çok yediğimi hisssettiğim zaman duraksama dönemine sokuyorum kendimi :)) suyu daha çok içmeye çalışıyorum bu ara. yediklerimiz bebeğe yararsa iyi. son ay 700 gram bebeğe gitmişti bebeğe giden oran artarsa bir şey olmaz :)her ay 2kio almayı insallah başarabilirim cunku gece uykudan uyandıran mide kazinmalari basladibide hep evdeyim artik annemde var ne iş yapıyorum ne yemek ye iç yat modundayim umarim son 2 ay çok almam:)
Ayyy istemesin yaaa vaktinde gelsinlerbence de önce ikizler gelecektir :) ama haftası normalden önde gidenler erken doğuracak diye bir şey yok ki her an herkes doğurabilir yeter ki bebek gelmek istesin :))
Kiskandim ama zaten deli gibi is yaptigimda yok :))))her ay 2kio almayı insallah başarabilirim cunku gece uykudan uyandıran mide kazinmalari basladibide hep evdeyim artik annemde var ne iş yapıyorum ne yemek ye iç yat modundayim umarim son 2 ay çok almam:)
Bende yarın doktora gidicem uzun zamandır ilk defa, acaba doğumla ilgili konuşur mu ki 27. HaftadaYok yaaa ben 28 i dolduruyodum sanirken meger 27i dolduruyomusumtam olarak yarin belli olacak ama ya mayis sonu ya haziran basi olcak
Bebisin buyuk olmasinin dogum vaktiyle ilgisi var mi ya? Bizim bir tanidigin bebegi epey buyuktu ama 43.haftaya kadar bekledi sancisi gelmedi yine de en son artik sezeryan olduOnce ikizler :))) sonra haftasi ve bebisi buyuk olanlar en sona ben ve benim gibi gec dollenme yasayanlar
Benim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistirBende yarın doktora gidicem uzun zamandır ilk defa, acaba doğumla ilgili konuşur mu ki 27. Haftada
Aynen öyle ama kan verirlerse sana hiç Yok deme hatirliyorum sende talesemi taşıyıcı idin bizde mecbur biyerde yapacak bişi yok. Hatta doğumum için kan ayarlamami söyledi drum her ihtimale karşı en azindan bildiğin kişilerin kanını kullananljm dedi seninde aklında bulunsun sende cevrendekileri araştırCanım çok geçmiş olsun vardır doktorun bi bildiği demekkiaz kaldı zaten iki aya bebisler kucakta
Yaramıştır annesiBenim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistir
İlk defa duyuyorum bukadar erken tekrar hamilelik tahmin edebiliyorum eminim çok zorlu bir süreç geçmiştir geciyorudr Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin inşallah az kaldı ama tavsiyem 2. Den sonra dikkatli olmalısınızkızlar benimde 2. gebeliğim 27+2 deyiz, ilk doğumumu geçen yıl 2022 20 haziranda yaptım 50.günde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendik, çok erken olduğu için psikolojik ve fiziksel olarak beni çok zorluyor, hamile kalmadan önce hep 60-62 kiloydum, ilk gebeliğimde 65 kilo hamile kalıp 100 kilo doğuma gittim 2 ayda 84 e düşmüştüm sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, şimdi tekrar 95 oldumhem ağırlaşmak hem de bu kadar üst üste olması beni yordu bir an önce sağlıkla doğsa bebeğim diyorum ilkinde zorunlu sezeryan olduğum için çekincelerim vardı ama doktorum gayet sağlıklı ilerlediğimizi söyledi şimdiye kadar bir problem olmadı bebeğimin gelişimi normal tek sıkıntım bu kadar şişmiş olmak bu psikolojiden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Yok yaaa daha cok var dogumla ilgi en erken 32de konusur endise etmeBende yarın doktora gidicem uzun zamandır ilk defa, acaba doğumla ilgili konuşur mu ki 27. Haftada
Evet senle konuşmuştuk canım, ben bilmiyordum ya sanıyorum ki Kızılaydan kan geliyo sonra biz gidip kizilaya kan veriyoruzAynen öyle ama kan verirlerse sana hiç Yok deme hatirliyorum sende talesemi taşıyıcı idin bizde mecbur biyerde yapacak bişi yok. Hatta doğumum için kan ayarlamami söyledi drum her ihtimale karşı en azindan bildiğin kişilerin kanını kullananljm dedi seninde aklında bulunsun sende cevrendekileri araştır
sanci gelmemesinin sebebi cok farkli ama iri bebek rahmi zorlar buda bi gercek. Erken doguma sebep olur mu dersen sanmam. Sezeryan vaktini etkiler mi iste onu hiiiccc bilmiyorum :))) tek bildigim bebegin haftasindan geride olmasi tamamen stres :)))Bebisin buyuk olmasinin dogum vaktiyle ilgisi var mi ya? Bizim bir tanidigin bebegi epey buyuktu ama 43.haftaya kadar bekledi sancisi gelmedi yine de en son artik sezeryan oldu
Geliyor canim kizilaydan eğer devletteysen özeli bilmiyorum , ama işte bazı kanlar çok bulunmuyor ya o yüzden drlar onden haber ediyor. Benim hemen bulunmuştu ellerinde vardı yani B+Evet senle konuşmuştuk canım, ben bilmiyordum ya sanıyorum ki Kızılaydan kan geliyo sonra biz gidip kizilaya kan veriyoruziyi oldu bunu öğrendiğim ben de etrafima diyeyim simdiden cok teşekkür ederim
Zaten konuşsa stres olurdum iyi bariYok yaaa daha cok var dogumla ilgi en erken 32de konusur endise etme
Sakin bebeim hersey icin cok erken 32 yi hedefleZaten konuşsa stres olurdum iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?