- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.881
doğum ücretleri ne kadar acaba bi sormak lazımBen akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sanki
Az once sordum doktoruma bi ise yaramiyo ferek yok dedi :))))Kizlar hamilelik destek korsesi kullanan var mi aramizda? Yarin doktoruma daniscam yorumlarinda faydasini gordum diyende var bir ise yaramiyor diyende
Sordum bi ise yaramiyo dedi2 hafta önce çok ağrım vardı canım 1-2 gün kullandım iyi geldi şuan kullanmıyorum ama
kesinlikle öyle benim de ilk hamileliğimde doğumdan 1 gün önce ölçmüştü 3.200 dedi, sonra erken sezeryan olmak zorunda kaldım ertesi gün bebek 3.650 doğdu, erken gelmese 4 kilo üstünde olacakmış dedi ultrasonda yanılmalar oluyor çok normal, 2.500 dedikleri 4 kilo doğmaz tabi ama dediğiniz gibi300-400 gram fark oluyor28 de 1200 demişti doktor bana 300 g yanılma payları var. Bir de bunlar hep tahmini. Bebeğin kemik yoğunluğu falan çok değiştiriyor. İlk oğlumda son ölçüde 2800 ü geçmez dedi doktor. 3200 doğdu çocuk. Ben sormuyorum bile artık boy kilo. Sağlıklı haftasıyla uyumlu diyor çok şükür diyorum hiç kafamı kurcalamıyorum.
Bence allaha emanet gitme doktor onemli sadece dogum icin bile olsa ozele gidebiliyosan ozele gitdoğum ücretleri ne kadar acaba bi sormak lazımşehir hastanesindeki sürekli gittiğim doktorun özelde kliniği yokmuş. Buradaki arkadaşların hepsi iyidir içiniz rahat olsun dedi ama kimse o kötü gitme demez. Doğuma da Allah’a emanet o an da hangi doktor görevliyse o giriyormuş. Çok kararsız kaldım.
Canım benim 2 gebeliğimde de aynı şey oldu üzme kendini adetlerim aşırı düzensiz olduğu için birinde adetimin 55. Gününde hamile kalmıştım inanamamıştım doğuma kadar anca 3 hafta geriden gelebildi ama herseyi sağlıklıydı doktorlar sağlıksız düşer kendiliğinden demesine rağmen hiçbirini dinlemedim ne zaman kaldığımı biliyordum bu sefer ki de aynı şekilde oldu 14temmuz son adet tarihim ama ben 10 ağustosta hamile kalmışım en başından beri 3 hafta geriden gidiyoruz hiç bi sorun yok çok şükür herşey yolunda seninde herşey yolundaysa üzme kendini boşuna kızım 3.700 doğmuştu son 3 ayda aşırı hızlı büyüyüp kilo alıyorlar bol bol yumurta peynir muz ceviz tüket tarhana çorbasını bol iç yarar o üzülme ben 29 haftalıkken gittim kontrole 1260gr dedi çevredekiler zayıf değil mi falan dediler hiç umursamadım zayıf falanda değil zaten haftasıyla uyumlu gayette çok şükür moralini bozma senin ve bebeğin bünyesiyle alakalı tamamen yakın zamanda akrabamızın 4 kilo bebeği doğdu şimdi benim bebeğimi onla kıyaslamaya çalışıyolar kaynanam bile duymazdan geliyorum umrumda bile değil sağlıklı olsunda gerisi hallolur Allah'ın izniyleYa gec dollenme oldu cunku bu fark hamileligimin basindan beri var yada ben bebegi yeterince besleyemiyorum
bence de gitme imkanın varsa doğum ücretlerini araştır özelde düzgün bi yere git, benim sigortamda limitsiz doğum paketim var o yüzden ödeme yapmayacağız, ben liv hospitala gidiyorum 42.000 doğum ücretimiz demişlerdi ama doğum paketleri varmış hastanenin o yarı fiyatı gibi bişey dedi bize. 8 muayene+doğum. ilk doğumumu da geçen yıl orada yaptım ben çok memnun kaldım, hiç sıkıntı yaşamadım.doğum ücretleri ne kadar acaba bi sormak lazımşehir hastanesindeki sürekli gittiğim doktorun özelde kliniği yokmuş. Buradaki arkadaşların hepsi iyidir içiniz rahat olsun dedi ama kimse o kötü gitme demez. Doğuma da Allah’a emanet o an da hangi doktor görevliyse o giriyormuş. Çok kararsız kaldım.
29 da gittim bende 1260gr dedi canım cihazdan cihaza ölçümler değişebiliyo ben de doktor değiştim bu cihazda gün olarak geri söylüyo her bölgesini zaten bi kaç gün oynamayla farklı söylüyo genel olarak iyi va haftasıyla uyumlu herşey yolunda dediği için ben takmıyorum zaten asıl son 3 ayda alıyorlar kilo ben sezeryan olcam 39. Haftaya kadar bakalım ne kadar alıcak ilk kızımda 40. Haftada sezeryan oldum 3550 doğdu ultrasonda daha düşük çıkıyodu kilosu 2. Kızımda 3700 doğdu 39. Haftasıydı doğduktan sonra 38 uyumlu yazmış doktor bakalım bu sefer ne olacak Allah'ın izniyle bekliyoruz sabırsızlıkla28 de 1200 demişti doktor bana 300 g yanılma payları var. Bir de bunlar hep tahmini. Bebeğin kemik yoğunluğu falan çok değiştiriyor. İlk oğlumda son ölçüde 2800 ü geçmez dedi doktor. 3200 doğdu çocuk. Ben sormuyorum bile artık boy kilo. Sağlıklı haftasıyla uyumlu diyor çok şükür diyorum hiç kafamı kurcalamıyorum.
bende çok oluyor doktor magnezyum takviye verdi ama biraz etki ediyor tamamen geçirmiyor son haftalarda böyle oluyor 30 dan sonra özellikle, ama doktoruna sor mutlaka.Kızlar yardımcı olabilir misiniz dünden beri üst sırtım çok ağrıyor nefes alırken bile batıyor yatamıyorum oturamıyorum üşütme ağrısı gibi ama üsüttügümü sanmıyorum 31 haftalığım böyle olan varmı
Ben 20. Haftamdan beri sade maden suyu içiyorum günde 1 tane kızılayın erzincan magnezyumlu olanını alıyorum genellikle hem midemi hafifletiyo hem hiç magnezyum kullanmama gerek kalmadı ağrılarım ara sıra hafif oluyo çok faydasını gördüm bi doktorunuza danışın magnezyum eksikliği genelde kas krampları ve ağrılara sebeb oluyo son 3 ayda bebek seni bildiğin sömürcek vitaminlerini kan ilaçlarını aksatma güzel beslen demişti doktorum banaKızlar yardımcı olabilir misiniz dünden beri üst sırtım çok ağrıyor nefes alırken bile batıyor yatamıyorum oturamıyorum üşütme ağrısı gibi ama üsüttügümü sanmıyorum 31 haftalığım böyle olan varmı
Az once geldim doktordan yedigimiz ve istigimiz seylerin bebege gercekten etkisi varmis. Bel cevresi bayaa genisledi. Sadece kafa cevresi 1 hafta geride yani gercek haftasina uyumlu.Gec dollenme olduguna eminiz. Suan 28 bitti 29 dan gun almaya basladi sat a gore ama erken ultrasona gore 11 gun gec dollenme var. Suan 1085 gram 35 cm doktor ultrason tarihini degistirmeyelim cok buyuk bir fark yok cocuk gayet saglikli dedi. Bu durum dogum tarihini etkiler mi dedim etkilemez dedi.1000 kg yi gecti artik dogsa bile disarida yasar bizim icin onemli olanda bu dedi :) ciger gelistirici igne yapti hrf ihtimale karsi iki dozda yarin yapilcak.Canım benim 2 gebeliğimde de aynı şey oldu üzme kendini adetlerim aşırı düzensiz olduğu için birinde adetimin 55. Gününde hamile kalmıştım inanamamıştım doğuma kadar anca 3 hafta geriden gelebildi ama herseyi sağlıklıydı doktorlar sağlıksız düşer kendiliğinden demesine rağmen hiçbirini dinlemedim ne zaman kaldığımı biliyordum bu sefer ki de aynı şekilde oldu 14temmuz son adet tarihim ama ben 10 ağustosta hamile kalmışım en başından beri 3 hafta geriden gidiyoruz hiç bi sorun yok çok şükür herşey yolunda seninde herşey yolundaysa üzme kendini boşuna kızım 3.700 doğmuştu son 3 ayda aşırı hızlı büyüyüp kilo alıyorlar bol bol yumurta peynir muz ceviz tüket tarhana çorbasını bol iç yarar o üzülme ben 29 haftalıkken gittim kontrole 1260gr dedi çevredekiler zayıf değil mi falan dediler hiç umursamadım zayıf falanda değil zaten haftasıyla uyumlu gayette çok şükür moralini bozma senin ve bebeğin bünyesiyle alakalı tamamen yakın zamanda akrabamızın 4 kilo bebeği doğdu şimdi benim bebeğimi onla kıyaslamaya çalışıyolar kaynanam bile duymazdan geliyorum umrumda bile değil sağlıklı olsunda gerisi hallolur Allah'ın izniyle
Neden yapıldı canım iğne erken doğum riskin mi var?Az once geldim doktordan yedigimiz ve istigimiz seylerin bebege gercekten etkisi varmis. Bel cevresi bayaa genisledi. Sadece kafa cevresi 1 hafta geride yani gercek haftasina uyumlu.Gec dollenme olduguna eminiz. Suan 28 bitti 29 dan gun almaya basladi sat a gore ama erken ultrasona gore 11 gun gec dollenme var. Suan 1085 gram 35 cm doktor ultrason tarihini degistirmeyelim cok buyuk bir fark yok cocuk gayet saglikli dedi. Bu durum dogum tarihini etkiler mi dedim etkilemez dedi.1000 kg yi gecti artik dogsa bile disarida yasar bizim icin onemli olanda bu dedi :) ciger gelistirici igne yapti hrf ihtimale karsi iki dozda yarin yapilcak.
Ewt rahim agzi kisaligi yasiyodum bu sebepten ilk hamileligimde erken dogum oldu bundada baslarda sorun vardi cok sukur su an 4 cm ustunde bu yuzden igne yapildiNeden yapıldı canım iğne erken doğum riskin mi var?
Bana gelmediBu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
Cokk sevindim canim rabbim saglikla sihhatle guzelliklerle de kucagina almayi nasip etsinAz once geldim doktordan yedigimiz ve istigimiz seylerin bebege gercekten etkisi varmis. Bel cevresi bayaa genisledi. Sadece kafa cevresi 1 hafta geride yani gercek haftasina uyumlu.Gec dollenme olduguna eminiz. Suan 28 bitti 29 dan gun almaya basladi sat a gore ama erken ultrasona gore 11 gun gec dollenme var. Suan 1085 gram 35 cm doktor ultrason tarihini degistirmeyelim cok buyuk bir fark yok cocuk gayet saglikli dedi. Bu durum dogum tarihini etkiler mi dedim etkilemez dedi.1000 kg yi gecti artik dogsa bile disarida yasar bizim icin onemli olanda bu dedi :) ciger gelistirici igne yapti hrf ihtimale karsi iki dozda yarin yapilcak.
Ben doktorlara söylediğimde beni panik ettiriyolar bi sorun mu var gelişimi mi geri diye halbuki en başından beri öyle diyorum anlatıyorum ben açıklıyorum onlara onlar bana açıklayacaklarına çok şükür canım çok iyi maşallah benim 28 haftalıkken 1050gr dı ayrıntılıda vs herşey normal güzel çıktı her bebek farklı benim hiç iştahım yok adam akıllı bişry yiyemiyorum hele yumurta hiç yiyemiyorum zorla arada meyve peynir vs vol yemeye çalışıyorum o yüzden içini ferah tut sen bende son adet tarihimi hiç karıştırmıyorum ultrasona göre ilerliyoruz ilk başıma geldiğinde çok endişeleniyodum kafama takıyodum ama bu sefer takmıyorum çünkü takvimimi biliyorum kaldığım günü biliyorum hepsi tutuyoAz once geldim doktordan yedigimiz ve istigimiz seylerin bebege gercekten etkisi varmis. Bel cevresi bayaa genisledi. Sadece kafa cevresi 1 hafta geride yani gercek haftasina uyumlu.Gec dollenme olduguna eminiz. Suan 28 bitti 29 dan gun almaya basladi sat a gore ama erken ultrasona gore 11 gun gec dollenme var. Suan 1085 gram 35 cm doktor ultrason tarihini degistirmeyelim cok buyuk bir fark yok cocuk gayet saglikli dedi. Bu durum dogum tarihini etkiler mi dedim etkilemez dedi.1000 kg yi gecti artik dogsa bile disarida yasar bizim icin onemli olanda bu dedi :) ciger gelistirici igne yapti hrf ihtimale karsi iki dozda yarin yapilcak.
Bana gelmediBu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?