- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.901
Nerde oturuyorsunuz belki sehirden sehirede degisebilirBana gelmedineden ki hepsini aldim ama olsun
Aminnn insallah herseyi neredeyse hazir ufak tefek eksikler var ama oda 32den sonra halledilir sadece saglikla gelmesini bekliyoruz :)Cokk sevindim canim rabbim saglikla sihhatle guzelliklerle de kucagina almayi nasip etsin
Istanbul devlette gebelik kaydim yok galiba ondan da olabilirNerde oturuyorsunuz belki sehirden sehirede degisebilir
Güle güle kullan canım bizim belediye yapmıyormuş böyle şeyler yapsa şaşardım çoğunu aldım zaten de şaşırdım yimede yapan çok yer var bizde yok dedilerBu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
Eksikler bir sekilde halledilir o hiiic onemli degil saglikla gelsinler yeter insallahh hepimizin bebekleriAminnn insallah herseyi neredeyse hazir ufak tefek eksikler var ama oda 32den sonra halledilir sadece saglikla gelmesini bekliyoruz :)
Bi numara vardı arayıp sorup talep edilebiliyordu bi bakayım yazarımIstanbul devlette gebelik kaydim yok galiba ondan da olabilir
Seninle benim aynı canım sezaryen 38. hafta mayıs ortasına denk geliyor. Ben sezeryana daha sıcağım açıkcası sen normali beklersen ay sonunda olur :)Yok yaaa ben 28 i dolduruyodum sanirken meger 27i dolduruyomusumtam olarak yarin belli olacak ama ya mayis sonu ya haziran basi olcak
Insallah allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin cok zor ciddenEksikler bir sekilde halledilir o hiiic onemli degil saglikla gelsinler yeter insallahh hepimizin bebekleri
:) oyle bi secenegim yok mecburi sezeryan olcak mayis 10 ile 20 arasina denk geliyoSeninle benim aynı canım sezaryen 38. hafta mayıs ortasına denk geliyor. Ben sezeryana daha sıcağım açıkcası sen normali beklersen ay sonunda olur :)
İşte diyorumya doktor ve hastane önemli. Tabiki ebeler ve personelde. Ankaradasın galiba. Bende memorialde doğum yapmıştım. Memnun kaldım her türlü normal doğumduda. Ve zor bir doğumdu. Şimdi konyadayım. Daha önce o hastanede veya doktorda doğum yapanlardan fikir alabilirsinHastane lokman hekim ne kadar iyi bilmiyorum bir kere orada başladık sonra devam etmek durumunda kaldik;( doktorum insallah en doğru yönlendirmeyi yapar. Aslinda ebe hemşire hepsinin tutumu o an ki şansına kalmis bir arkadaşım ozel de dogum yaptı normal dogum kıza surekli cok nazlisin dünyada tek dogum yapan senmisin demişler bide dokror kiloyu yanlis hesaplamış cocuk 4kusur kilo ile doğmuş ve normal dogum o yuzden zorlanmış ama kızcağız keske devlette dogum yapsaydım paramla hakaret yemezdim demisti;(
Valla kuzum dayanabiliyorsan dayan bana sorarsan. Ama parol da en hafifi hani icsen de zarari olmaz belki ama eger hamilelikte cok dikkat ettiysen ilac almamaya falan bence almasan daha guzel olur yine de sen bilirsinInsallah allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin cok zor ciddenyaa iki gundur karnimda ustte dahil olmak uzere adet agrisi gibi agri var doktora soyledim ama sorun yok dedi parol falan icsem iyi gelir mi?
Saglik ocagina gebelik takibe gittiyseniz vardir muhakkakIstanbul devlette gebelik kaydim yok galiba ondan da olabilir
Çok normal canım bende 7 kilo aldım. Bu vakitlerden sonra daha hızlı alırsın. Ve doğumdan sonra 15 kilo gidiyor. Çok takma. 20 kg a kadar müsaden var. Ve bence anca okadar alırsınCanim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Benimde sezeryan olcak mecburi ilk ikisi sezeryandı ilki 40 ikinci 39. Haftada oldu bu ne zaman olcak bakalım hiçbi fikrim yok henüz bişey demedi doktorSeninle benim aynı canım sezaryen 38. hafta mayıs ortasına denk geliyor. Ben sezeryana daha sıcağım açıkcası sen normali beklersen ay sonunda olur :)
Ben kaldigim gunu bilsem keske bende de pkos var adet dongum 30 bazende 35 oluyo hatta geciyo bunda bayaa gecmis fark etmemisim zaten testimi de adet gunumden 1 hafta sonra doktorun demesiyle yapmistim hamile olmadigima o kadar emindim :)))Ben doktorlara söylediğimde beni panik ettiriyolar bi sorun mu var gelişimi mi geri diye halbuki en başından beri öyle diyorum anlatıyorum ben açıklıyorum onlara onlar bana açıklayacaklarına çok şükür canım çok iyi maşallah benim 28 haftalıkken 1050gr dı ayrıntılıda vs herşey normal güzel çıktı her bebek farklı benim hiç iştahım yok adam akıllı bişry yiyemiyorum hele yumurta hiç yiyemiyorum zorla arada meyve peynir vs vol yemeye çalışıyorum o yüzden içini ferah tut sen bende son adet tarihimi hiç karıştırmıyorum ultrasona göre ilerliyoruz ilk başıma geldiğinde çok endişeleniyodum kafama takıyodum ama bu sefer takmıyorum çünkü takvimimi biliyorum kaldığım günü biliyorum hepsi tutuyo
Benim dr un da musaade ettigi kiloyu coktan astim ama 63 ile doguma gidelim diyorduÇok normal canım bende 7 kilo aldım. Bu vakitlerden sonra daha hızlı alırsın. Ve doğumdan sonra 15 kilo gidiyor. Çok takma. 20 kg a kadar müsaden var. Ve bence anca okadar alırsın
Cok gicik bi agri gaz sancisiyla adet sancisi karisimi bisey biraz daha bekliyim olmazsa mecbur icicemValla kuzum dayanabiliyorsan dayan bana sorarsan. Ama parol da en hafifi hani icsen de zarari olmaz belki ama eger hamilelikte cok dikkat ettiysen ilac almamaya falan bence almasan daha guzel olur yine de sen bilirsin
Dün gece aynı ağrıyla cebelleştim uykularım kaçtı bugünde oluyo dün oturup kalkarken bile canım yanıyodu içmedim ben takip ediyorum o tarz ağrıları dinlenmek gerekiyo bol bol uzan otururken bile karnın rahat olsun yatar pozisyonda gibi yayılarak otur benim öyle hafifliyo birazInsallah allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin cok zor ciddenyaa iki gundur karnimda ustte dahil olmak uzere adet agrisi gibi agri var doktora soyledim ama sorun yok dedi parol falan icsem iyi gelir mi?
Hafta konusunu acikcasi bizde konusmadik sedece dogum tarihini degistirmez dediBenimde sezeryan olcak mecburi ilk ikisi sezeryandı ilki 40 ikinci 39. Haftada oldu bu ne zaman olcak bakalım hiçbi fikrim yok henüz bişey demedi doktor
O bana da iki haftada bir falan oluyor benimki rahim buyumesinden ve cok sancili geciyor uyuyup dinlenince cok iyi geliyor sen de dinlen bu sira bol bollCok gicik bi agri gaz sancisiyla adet sancisi karisimi bisey biraz daha bekliyim olmazsa mecbur icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?