2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
Güle güle kullan canım bizim belediye yapmıyormuş böyle şeyler yapsa şaşardım çoğunu aldım zaten de şaşırdım yimede yapan çok yer var bizde yok dediler

Eksikler bir sekilde halledilir o hiiic onemli degil saglikla gelsinler yeter insallahh hepimizin bebekleri
Insallah allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin cok zor cidden yaa iki gundur karnimda ustte dahil olmak uzere adet agrisi gibi agri var doktora soyledim ama sorun yok dedi parol falan icsem iyi gelir mi?

İşte diyorumya doktor ve hastane önemli. Tabiki ebeler ve personelde. Ankaradasın galiba. Bende memorialde doğum yapmıştım. Memnun kaldım her türlü normal doğumduda. Ve zor bir doğumdu. Şimdi konyadayım. Daha önce o hastanede veya doktorda doğum yapanlardan fikir alabilirsin

Insallah allah kimsenin hevesini kursaginda birakmasin cok zor cidden yaa iki gundur karnimda ustte dahil olmak uzere adet agrisi gibi agri var doktora soyledim ama sorun yok dedi parol falan icsem iyi gelir mi?
Valla kuzum dayanabiliyorsan dayan bana sorarsan. Ama parol da en hafifi hani icsen de zarari olmaz belki ama eger hamilelikte cok dikkat ettiysen ilac almamaya falan bence almasan daha guzel olur yine de sen bilirsin

Canim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Çok normal canım bende 7 kilo aldım. Bu vakitlerden sonra daha hızlı alırsın. Ve doğumdan sonra 15 kilo gidiyor. Çok takma. 20 kg a kadar müsaden var. Ve bence anca okadar alırsın

Seninle benim aynı canım sezaryen 38. hafta mayıs ortasına denk geliyor. Ben sezeryana daha sıcağım açıkcası sen normali beklersen ay sonunda olur :)
Benimde sezeryan olcak mecburi ilk ikisi sezeryandı ilki 40 ikinci 39. Haftada oldu bu ne zaman olcak bakalım hiçbi fikrim yok henüz bişey demedi doktor

Ben kaldigim gunu bilsem keske bende de pkos var adet dongum 30 bazende 35 oluyo hatta geciyo bunda bayaa gecmis fark etmemisim zaten testimi de adet gunumden 1 hafta sonra doktorun demesiyle yapmistim hamile olmadigima o kadar emindim :)))

Çok normal canım bende 7 kilo aldım. Bu vakitlerden sonra daha hızlı alırsın. Ve doğumdan sonra 15 kilo gidiyor. Çok takma. 20 kg a kadar müsaden var. Ve bence anca okadar alırsın
Benim dr un da musaade ettigi kiloyu coktan astim ama 63 ile doguma gidelim diyordu bugun de kontrolum var ama asla tartiya cikmak istemiyorum cekiniyorum kendisinden. Gecenki kontrolde 60 cikmistim onda bile dikkat et deyip durmustu hosuna gitmemisti simdi artik iyice morali bozulur

Valla kuzum dayanabiliyorsan dayan bana sorarsan. Ama parol da en hafifi hani icsen de zarari olmaz belki ama eger hamilelikte cok dikkat ettiysen ilac almamaya falan bence almasan daha guzel olur yine de sen bilirsin
Cok gicik bi agri gaz sancisiyla adet sancisi karisimi bisey biraz daha bekliyim olmazsa mecbur icicem

Dün gece aynı ağrıyla cebelleştim uykularım kaçtı bugünde oluyo dün oturup kalkarken bile canım yanıyodu içmedim ben takip ediyorum o tarz ağrıları dinlenmek gerekiyo bol bol uzan otururken bile karnın rahat olsun yatar pozisyonda gibi yayılarak otur benim öyle hafifliyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…