- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.841
Benimde yarin. Simdiden stres yaptimBenim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistir
Bana otobuslerde metrobuslerde yer vermeye basladilar :)))bence de fena gitmiyoruz. yine her ay en fazla 2 kilo alsak 14 kiloyla doğumdayız 31.haftada 8.aya giriyoruz yani benim bu hafta sonu. 1 aydır tam anlamıyla belli hamile olduğum bol şeyler giyersem yine kimse farketmiyor dışarıda :))
Ayy tam ben.. Şu an tam 68.20 görünüyorum tartıda. Keşke bu kiloyla girebilsem doğuma en azından. 70i görmeyi hiç istemiyorum. Eşim 70 kilo zatenBen akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sanki
Ben 169 boy 73 kg ile hamile kaldim zaten ilk 3 ayda 6 kg aldim suan 83 kg yi gectim nasil 68 kg olabilyosun aklim almiyo masallahAyy tam ben.. Şu an tam 68.20 görünüyorum tartıda. Keşke bu kiloyla girebilsem doğuma en azından. 70i görmeyi hiç istemiyorum. Eşim 70 kilo zaten
Geçenlerde de Akay lokman hekime kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmaya gitmiştim evime yakın diye
6 7 kilo da iyimişSanki bence de 10 kilo çok değil gibiburda 6-7 kilolari okudum hem de 37.haftalarda onları görünce dedim ki oha ben ne yemişim
Benimde limitim ayda 2 olsun inşallah beceririm ben yürüyüş yapamıyorum bebek sanki aşağıdan gelcek gibi dolgunluk hissi oluyor sırf bunun icin doktora da gitrim hic sorun yok rahim boyum iyi dedi ama 15 dk lik yolu anca 1 saatte alıyorum biraz yuruyrbilsem daha iyi olcak herseyben 3 aydır ayda 2 kiloyla gidiyorum devam edebilriim inşallah çok yediğimi hisssettiğim zaman duraksama dönemine sokuyorum kendimi :)) suyu daha çok içmeye çalışıyorum bu ara. yediklerimiz bebeğe yararsa iyi. son ay 700 gram bebeğe gitmişti bebeğe giden oran artarsa bir şey olmaz :)
70 benide ürkütüyor ama bu durumda eli kulağında yakında görürüz aman yavrularımız saglikla gelsinler de yaziliriz sonra yoğun bir spor salonuna :) havalar ısınırsa 30 ağustos parkı var külliyenin karşısında orada yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum ama suan yürüyüşler bana pek iyi gelmiyor umarim ileriki haftalarda yürüyebilirim benim selulitler cikti ya bebeğim kiz herkes kiz bebek basen popo genişletir dedi ama bende olmadi şükür ama selulitler oldu umarim geçicidir.Ayy tam ben.. Şu an tam 68.20 görünüyorum tartıda. Keşke bu kiloyla girebilsem doğuma en azından. 70i görmeyi hiç istemiyorum. Eşim 70 kilo zaten
Geçenlerde de Akay lokman hekime kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmaya gitmiştim evime yakın diye
Benimkide kasikts kirmizi cizgi var inlar acımıyor ama gobek deliğinin ust bilgelerinde olusanlar beyaz onlar acıyorBenim de çatlağım oldu ama acıma ağrı yok 5 6 kırmızı çizgi var kasık tarafımda. Senin nasıl?
Sanırım agri rahim boyu kisaligindan olmus canım çatlak da aci yapıyor gibi ama bilemedimÇatlakların acı olmaz kaşıntı olur. Başka bir şey olmasın. Tatlı tatlı kaşınır çatlaklar
kızlar dogum çantasını ne zaman hazırlamaya başlıcaksınız 28 haftadayım deprem bölgesindeyım sımdıden hazırlayıp koysam erken olur mu bırde dogumdan sonra depent yerıne pet kullansak olur mu büyük boylarından
Ben gumus degil ama silikon gogus ucu kullandim. Gumus sert oldugu icin ic camasirinin icinde belli ediyo beni rahatsiz etmisti o yuzden kullanmadim.
Valla benim de boy 1.69 olsa keskeBen 169 boy 73 kg ile hamile kaldim zaten ilk 3 ayda 6 kg aldim suan 83 kg yi gectim nasil 68 kg olabilyosun aklim almiyo masallah
Selülitler bende hep vardı, yıllar önce kullandığım doğum kontrol haplarından kalma. Hamilelikte de görünümleri arttı ne yazık ki. Ama çatlaklardan olabildiğince kaçınmak için kolajen içmeye başladım, sanki iyi geliyor selülite de6 7 kilo da iyimişben bu zamana kadar iyi geldim ama buraya kadardı deli gibi yiyorum ekmek börek çörek ne bulursam yemekten sonra cok şişiyorum normalde insanlar bastırsın rahatlarsın diye maden suyu içer ben jubilemi tahin pekmezle yapiyorum şişen mideme son rutuş ekmeği banıp bol bol tahin pekmez ;( bugun biraz daha insani boyutta yemeye karar verdim dikkat edicem cunku çoğu zaman nefesim kesiliyor gece yemeklerinden sonra rüyalarımda kabuslar dogumhaneler sacma sapan ruyalar.
Benimde limitim ayda 2 olsun inşallah beceririm ben yürüyüş yapamıyorum bebek sanki aşağıdan gelcek gibi dolgunluk hissi oluyor sırf bunun icin doktora da gitrim hic sorun yok rahim boyum iyi dedi ama 15 dk lik yolu anca 1 saatte alıyorum biraz yuruyrbilsem daha iyi olcak hersey
70 benide ürkütüyor ama bu durumda eli kulağında yakında görürüz aman yavrularımız saglikla gelsinler de yaziliriz sonra yoğun bir spor salonuna :) havalar ısınırsa 30 ağustos parkı var külliyenin karşısında orada yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum ama suan yürüyüşler bana pek iyi gelmiyor umarim ileriki haftalarda yürüyebilirim benim selulitler cikti ya bebeğim kiz herkes kiz bebek basen popo genişletir dedi ama bende olmadi şükür ama selulitler oldu umarim geçicidir.
Yok yaaa ben 28 i dolduruyodum sanirken meger 27i dolduruyomusumtam olarak yarin belli olacak ama ya mayis sonu ya haziran basi olcak
İlk doğumlar genelde geç oluyor tabi kesin sezaryen değilse.Normal doğum için bekleniyorBebisin buyuk olmasinin dogum vaktiyle ilgisi var mi ya? Bizim bir tanidigin bebegi epey buyuktu ama 43.haftaya kadar bekledi sancisi gelmedi yine de en son artik sezeryan oldu
Ben doktoruma sordum önden gidiyor erken doğarmı diye etkilemez dedi.Bebisin buyuk olmasinin dogum vaktiyle ilgisi var mi ya? Bizim bir tanidigin bebegi epey buyuktu ama 43.haftaya kadar bekledi sancisi gelmedi yine de en son artik sezeryan oldu
sanirim bu konuya dogumdan sonra daktora danisarak karar vercem( o cirkin goruntuden cidden rahatsiz oluyorum)Silikon göğüs ucu uzun süre kullanimda malesef meme reddi yapıyorgöğüs yarasına da faydası yok gümüş kapakları kime sorsam yara olmadan atlatiliyor ilk zamanlar
:) normal dollenmeyse evet 26 mayis 2 hafta onceside 12 mayisa denk geliyodu ama ilk ultrason goruntulerimde 5 yada 8 gunluk fark var yarin o konuyu doktorla konuscaz bakalim ne dicekİlki sezaryendi sizin ama son haftaya kadar bekletilmiyor 38.haftada oluyor.Mayis sonu olmaz büyük ihtimalleBilgilerinizde 26 Mayıs diyor ondan iki hafta öncesini hesaplayın tahmini :)
ilk iki olcum bana biraz fazla geldi bilemedim her ultrason farkli olcumler verir 3 farkli doktor olunca 3 farkli olcum olmusKızlar ben 26 da Dr a gittim 1050 gr dedi bebeğimin kilosunu Dr 27 de başka bir dr a degittim o da 1230gr dedi 29 de tekrar Dr a gittim o da 1250 Gr dedi hepsi başka hastanede klinikte farklı doktorlar endişelendim muhtemelen biri yanlış ölçtü hangisi bilmiyorum en sonda düşük geldi kilosu benimde moralim bozuldu sizde durumlar nasıl
En erken 32 de baslaniliyo ben iki kere girdim ama oda kendi israrimla doktor gonulsuz soktuNst ölçmeye ne zaman başlıyorlar kızlar nst ye giren var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?