2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de yarin randevum canim. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben kilosunu boyunu cok merak ediyorum. Bu ay ilk defa bebek icin de yedim durdum. Pekmez falan. İnsallah yaramistir
Benimde yarin. Simdiden stres yaptim her gittigimde bisiler soyluyo insallah bu sefer guzel seyler der

Bana otobuslerde metrobuslerde yer vermeye basladilar :)))

Ayy tam ben.. Şu an tam 68.20 görünüyorum tartıda. Keşke bu kiloyla girebilsem doğuma en azından. 70i görmeyi hiç istemiyorum. Eşim 70 kilo zaten
Geçenlerde de Akay lokman hekime kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmaya gitmiştim evime yakın diye

Ben 169 boy 73 kg ile hamile kaldim zaten ilk 3 ayda 6 kg aldim suan 83 kg yi gectim nasil 68 kg olabilyosun aklim almiyo masallah

Sanki bence de 10 kilo çok değil gibi burda 6-7 kilolari okudum hem de 37.haftalarda onları görünce dedim ki oha ben ne yemişim
6 7 kilo da iyimişben bu zamana kadar iyi geldim ama buraya kadardı deli gibi yiyorum ekmek börek çörek ne bulursam yemekten sonra cok şişiyorum normalde insanlar bastırsın rahatlarsın diye maden suyu içer ben jubilemi tahin pekmezle yapiyorum şişen mideme son rutuş ekmeği banıp bol bol tahin pekmez ;( bugun biraz daha insani boyutta yemeye karar verdim dikkat edicem cunku çoğu zaman nefesim kesiliyor gece yemeklerinden sonra rüyalarımda kabuslar dogumhaneler sacma sapan ruyalar.
Benimde limitim ayda 2 olsun inşallah beceririm ben yürüyüş yapamıyorum bebek sanki aşağıdan gelcek gibi dolgunluk hissi oluyor sırf bunun icin doktora da gitrim hic sorun yok rahim boyum iyi dedi ama 15 dk lik yolu anca 1 saatte alıyorum biraz yuruyrbilsem daha iyi olcak hersey
70 benide ürkütüyor ama bu durumda eli kulağında yakında görürüz aman yavrularımız saglikla gelsinler de yaziliriz sonra yoğun bir spor salonuna :) havalar ısınırsa 30 ağustos parkı var külliyenin karşısında orada yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum ama suan yürüyüşler bana pek iyi gelmiyor umarim ileriki haftalarda yürüyebilirim benim selulitler cikti ya bebeğim kiz herkes kiz bebek basen popo genişletir dedi ama bende olmadi şükür ama selulitler oldu umarim geçicidir.

İlk günler için ped yeterli gelmez ama kesinlikle depend olmalı.Sonra kanamada azalma olunca pede geçiliyor

Ben gumus degil ama silikon gogus ucu kullandim. Gumus sert oldugu icin ic camasirinin icinde belli ediyo beni rahatsiz etmisti o yuzden kullanmadim.

Silikon göğüs ucu uzun süre kullanimda malesef meme reddi yapıyor göğüs yarasına da faydası yok gümüş kapakları kime sorsam yara olmadan atlatiliyor ilk zamanlar

Selülitler bende hep vardı, yıllar önce kullandığım doğum kontrol haplarından kalma. Hamilelikte de görünümleri arttı ne yazık ki. Ama çatlaklardan olabildiğince kaçınmak için kolajen içmeye başladım, sanki iyi geliyor selülite de

Yok yaaa ben 28 i dolduruyodum sanirken meger 27i dolduruyomusum tam olarak yarin belli olacak ama ya mayis sonu ya haziran basi olcak

İlki sezaryendi sizin ama son haftaya kadar bekletilmiyor 38.haftada oluyor.Mayis sonu olmaz büyük ihtimalle Bilgilerinizde 26 Mayıs diyor ondan iki hafta öncesini hesaplayın tahmini :)

İlki sezaryendi sizin ama son haftaya kadar bekletilmiyor 38.haftada oluyor.Mayis sonu olmaz büyük ihtimalle Bilgilerinizde 26 Mayıs diyor ondan iki hafta öncesini hesaplayın tahmini :)
:) normal dollenmeyse evet 26 mayis 2 hafta onceside 12 mayisa denk geliyodu ama ilk ultrason goruntulerimde 5 yada 8 gunluk fark var yarin o konuyu doktorla konuscaz bakalim ne dicek

Kızlar ben 26 da Dr a gittim 1050 gr dedi bebeğimin kilosunu Dr 27 de başka bir dr a degittim o da 1230gr dedi 29 de tekrar Dr a gittim o da 1250 Gr dedi hepsi başka hastanede klinikte farklı doktorlar endişelendim muhtemelen biri yanlış ölçtü hangisi bilmiyorum en sonda düşük geldi kilosu benimde moralim bozuldu sizde durumlar nasıl

ilk iki olcum bana biraz fazla geldi bilemedim her ultrason farkli olcumler verir 3 farkli doktor olunca 3 farkli olcum olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…