- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.921
Sanirim bebisler buyudukce rahime yaptiklari baskidan dolayi oluyo iyi olsunlarda cekeriz napalimDün gece aynı ağrıyla cebelleştim uykularım kaçtı bugünde oluyo dün oturup kalkarken bile canım yanıyodu içmedim ben takip ediyorum o tarz ağrıları dinlenmek gerekiyo bol bol uzan otururken bile karnın rahat olsun yatar pozisyonda gibi yayılarak otur benim öyle hafifliyo biraz
Gercektende oturunca daha az oluyoDün gece aynı ağrıyla cebelleştim uykularım kaçtı bugünde oluyo dün oturup kalkarken bile canım yanıyodu içmedim ben takip ediyorum o tarz ağrıları dinlenmek gerekiyo bol bol uzan otururken bile karnın rahat olsun yatar pozisyonda gibi yayılarak otur benim öyle hafifliyo biraz
Bende seninleyim canım. Hatta senin sezeryan olduğu için benden erkende olabilirKizlar yaa sanirim en gec dogum bende olcak ben yalniz kalcam((
Ayin 17sinden sonraysa ayni zamana denk gelcek :) neyse yalniz kalmicamBende seninleyim canım. Hatta senin sezeryan olduğu için benden erkende olabilirben kendimi ayın 17 sinden sonra olacak şekilde bekliyorum
Ben takvim uygulamasına alışmışım herseyi kaydetmeye sürekli korunmasız bütün ilişkileri kaydediyordum benimde adetim 80 90 günde oluyo çok nadir 40 50 gelirdi arada bi sıkıntım yok hiç çıkmadı çok gittim ırsi olabilir dedi en sonunda doktor anlam veremedim bende hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim her zaman adet dönemim yaklaşınca gelsin diye söktürücü çaylar içerdim menepozlu gibi sıkıntı veriyodu çünkü gelesiye kadar 2 kere içtim maydanoz sapı falan kaynatıp içtim gelmedi bi şüphelendim içmeyi bıraktım baktım ağrılarım farklı eyvah dedim 2 tane test aldık nasılsa yoktur diye birini geceden yapayım rahat uyuyayım dedim yaptığım gibi kopkoyu iki çizgiyi görünce şoka girdim kolay hamile kalabilen biri değilim çünkü nasip şimdi beşiğini başucuma kurmamak için kendimi zor tutuyorum eşim erken sakin ol diyo da gelde anlaBen kaldigim gunu bilsem keske bende de pkos var adet dongum 30 bazende 35 oluyo hatta geciyo bunda bayaa gecmis fark etmemisim zaten testimi de adet gunumden 1 hafta sonra doktorun demesiyle yapmistim hamile olmadigima o kadar emindim :)))
Evet bende rahim ve karın büyümesine bağlıyorum ne zaman bu tarz ağrım olsa hem bebeğim daha fazla uyuyo o gün hemde ben bol bol kendimi o şekilde dinlendiriyorum daha kolay geçiyoGercektende oturunca daha az oluyo
Ben akay lokman hekime gidiyorum kavaklıderedeki.bende doktor icin gidiyorum yoksa orda hastane olduğunu bile bilmiyordum ama ozel düşünürseniz cukurambardq koru hastanesi cok iyi Ben acile oraya gittim ama acil olmasına rağmen baya para aldılar herşeyden. Bide ayrıntılara batikent Medical parka gittim bence orasida cok ilgili ve güzeldi.
Bende tam 10 kilo almışım 58le başlayıp 68im ama ayaklarım şişmedi ödem yok şimdilik 10 kilo cok mu ya bizim haftalarda fena gitmiyoruz sanki
Öyle öyle. Seninki belli olur bende artık senden öncemi sonramı diye düşünürümAyin 17sinden sonraysa ayni zamana denk gelcek :) neyse yalniz kalmicam
Maşallah guzel haberlerle geldin cok sevindim benimde son kontrolde 1100 grama 35 cm di boyu. Yediklerimiz cok etkiliyor gelişimde biraz geri kaldilarsa çoğu doktor hemen solunuza yatin diyor benim doktorumda demisti solun yat kan daha iyi akis olur bebege diye. Benimde gec döllenme arada 10 gun var gerçek sat ile doktorun yeniden belirlediği sat a gore. Son bir kaç aydır surekli gelişimi ilerde diyorAz once geldim doktordan yedigimiz ve istigimiz seylerin bebege gercekten etkisi varmis. Bel cevresi bayaa genisledi. Sadece kafa cevresi 1 hafta geride yani gercek haftasina uyumlu.Gec dollenme olduguna eminiz. Suan 28 bitti 29 dan gun almaya basladi sat a gore ama erken ultrasona gore 11 gun gec dollenme var. Suan 1085 gram 35 cm doktor ultrason tarihini degistirmeyelim cok buyuk bir fark yok cocuk gayet saglikli dedi. Bu durum dogum tarihini etkiler mi dedim etkilemez dedi.1000 kg yi gecti artik dogsa bile disarida yasar bizim icin onemli olanda bu dedi :) ciger gelistirici igne yapti hrf ihtimale karsi iki dozda yarin yapilcak.
dün gece bende de oldu aynı ağrıdan baya ağrıyla uyandım bacaklarımı karnıma doğru çekip yatınca hafifledi biraz, doğuma kadar böyel olacak sanırımDün gece aynı ağrıyla cebelleştim uykularım kaçtı bugünde oluyo dün oturup kalkarken bile canım yanıyodu içmedim ben takip ediyorum o tarz ağrıları dinlenmek gerekiyo bol bol uzan otururken bile karnın rahat olsun yatar pozisyonda gibi yayılarak otur benim öyle hafifliyo biraz
canım owli marka doğum sonrası korse kullananlar var ben onu almayı düşünüyorum bakalım.Ben kullanmiyorum canim ama ben de soracaktim hazir sen sormusken sorayim. Dogum sonrasi gogus toparlayici, rahim tparlayici ve karin icin uc ayri korse satan bir sayfaya denk geldim. Dogum sonrasi sarkmalari falan var engelliyormus oyle diyor sayfada. Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mi acaba? Alsam mi diye dusunuyorum ama hemen dogumdan sonra nasil kullanilir onu da bilmiyorum saglikli bir sey mi acaba
Çok güzelmişBu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
He doğru senle konuşmuştuk. İyi olmuş o zaman canım belki ileriki haftalarda hatırlatma dozu da yapılır.Ewt rahim agzi kisaligi yasiyodum bu sebepten ilk hamileligimde erken dogum oldu bundada baslarda sorun vardi cok sukur su an 4 cm ustunde bu yuzden igne yapildi
Bende alıştım artık öyle ağrılarım olunca soluma yatıp ayaklarımı cenin pozisyonunda gibi topluyorum öyle uyuyorum ağrılı geçiyo benimde ilk başlarda korkuyodum ama kontrollerim normal doktor bazı gebelikler ağrılı olur dedi normal dedi o yüzden kendime göre çareler üretmeye çalışıyorum son 8 9 hafta ha gayret diye diye kendime bi yandanda karnımın içinde kıpır kıpır olmasına tekmelerine o kadar alıştım ki doğduktan sonraki o içindeki oluşan boşluğun tarifi yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsindün gece bende de oldu aynı ağrıdan baya ağrıyla uyandım bacaklarımı karnıma doğru çekip yatınca hafifledi biraz, doğuma kadar böyel olacak sanırım
1000 gram ve 28 hafta sinir bunlari gecince dogsa bile yasiyolar ben o korkuyu yendim hamileligimin basindan beri 28 diyodum sukur geldik 2 hafta daha gecsin artik cok daha fazla rahatlicamMaşallah guzel haberlerle geldin cok sevindim benimde son kontrolde 1100 grama 35 cm di boyu. Yediklerimiz cok etkiliyor gelişimde biraz geri kaldilarsa çoğu doktor hemen solunuza yatin diyor benim doktorumda demisti solun yat kan daha iyi akis olur bebege diye. Benimde gec döllenme arada 10 gun var gerçek sat ile doktorun yeniden belirlediği sat a gore. Son bir kaç aydır surekli gelişimi ilerde diyorbence son adet tarihimle tam uyumlu cunku tam öyle çıkıyor bende haftaya başka bir doktora gidicem son kez iyi bir perinataloga gozukeyim diye orada konuscam bunu dogum zamanını etkiler mi nasil olur diye.1000 gramı gecti artik dogsada yasar demis ya doktorunuz icime bi huzur geldi boyle okuyunca erken dogum anksiyetem var sagolsun kuzenim bu anksiyeteyi hepimize yükledi boyle okuyunca rahatliyorum ❤
Eskiden çarşafla sararlarmış güzelce karın geri toparlansın sarkmasın diye doğumdan sonra banada sardık ama ben dayanamadım sezeryan olduğum için çok baskı oldu dikişlerime hafif bile bağlasam çok rahatsız hissettiğim için bağlamadım nurtopu gibi göbeğim oldu yine olcak yine bağlamam büyük ihtimalle çünkü o dikişlere baskı acı hissine dayanamamBen kullanmiyorum canim ama ben de soracaktim hazir sen sormusken sorayim. Dogum sonrasi gogus toparlayici, rahim tparlayici ve karin icin uc ayri korse satan bir sayfaya denk geldim. Dogum sonrasi sarkmalari falan var engelliyormus oyle diyor sayfada. Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mi acaba? Alsam mi diye dusunuyorum ama hemen dogumdan sonra nasil kullanilir onu da bilmiyorum saglikli bir sey mi acaba
Bende geçtim o korkudan Allaha bin şükür. 29 olduk bikaç hafta daha duralım inşallah1000 gram ve 28 hafta sinir bunlari gecince dogsa bile yasiyolar ben o korkuyu yendim hamileligimin basindan beri 28 diyodum sukur geldik 2 hafta daha gecsin artik cok daha fazla rahatlicam
Bilmem bisey demedi zaten 2 haftada 1 kontrol yapsa bile 32den sonra yaparÇok güzelmişbaşvuru mu yaptın bir yere onlar mı yolladı direk?
He doğru senle konuşmuştuk. İyi olmuş o zaman canım belki ileriki haftalarda hatırlatma dozu da yapılır.
O korkular hamileligin ikinci tremesterin basindan sonuna kadar decam ediyo 28 den sonra bi rahatlama geliyo1. Tremesterde dusuk mu olcak 2. Tremesterde erken dohlgim korkusu 3.tremesterde gelismedi korkusu :)))Bende geçtim o korkudan Allaha bin şükür. 29 olduk bikaç hafta daha duralım inşallah
Aynisinin tipkisinin bi degisigini yasadimBen takvim uygulamasına alışmışım herseyi kaydetmeye sürekli korunmasız bütün ilişkileri kaydediyordum benimde adetim 80 90 günde oluyo çok nadir 40 50 gelirdi arada bi sıkıntım yok hiç çıkmadı çok gittim ırsi olabilir dedi en sonunda doktor anlam veremedim bende hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim her zaman adet dönemim yaklaşınca gelsin diye söktürücü çaylar içerdim menepozlu gibi sıkıntı veriyodu çünkü gelesiye kadar 2 kere içtim maydanoz sapı falan kaynatıp içtim gelmedi bi şüphelendim içmeyi bıraktım baktım ağrılarım farklı eyvah dedim 2 tane test aldık nasılsa yoktur diye birini geceden yapayım rahat uyuyayım dedim yaptığım gibi kopkoyu iki çizgiyi görünce şoka girdim kolay hamile kalabilen biri değilim çünkü nasip şimdi beşiğini başucuma kurmamak için kendimi zor tutuyorum eşim erken sakin ol diyo da gelde anla
Çok şükür nasip olmuş Rabbim isteyen el açan herkese ansızın böyle mucizeler mutluluklar nasip etsinAynisinin tipkisinin bi degisigini yasadimbende kolay hamile kalamiyorum. Zaten gecikme olunca doktorumu aradim bi ara 6 ay adet olamamistim turlasolle adet olmustum 3 kere. Ayni seyleri mi yasiyorum diye dusunurken meger hamileymisim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?