2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sanirim bebisler buyudukce rahime yaptiklari baskidan dolayi oluyo iyi olsunlarda cekeriz napalim

Gercektende oturunca daha az oluyo

Ben kaldigim gunu bilsem keske bende de pkos var adet dongum 30 bazende 35 oluyo hatta geciyo bunda bayaa gecmis fark etmemisim zaten testimi de adet gunumden 1 hafta sonra doktorun demesiyle yapmistim hamile olmadigima o kadar emindim :)))
Ben takvim uygulamasına alışmışım herseyi kaydetmeye sürekli korunmasız bütün ilişkileri kaydediyordum benimde adetim 80 90 günde oluyo çok nadir 40 50 gelirdi arada bi sıkıntım yok hiç çıkmadı çok gittim ırsi olabilir dedi en sonunda doktor anlam veremedim bende hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim her zaman adet dönemim yaklaşınca gelsin diye söktürücü çaylar içerdim menepozlu gibi sıkıntı veriyodu çünkü gelesiye kadar 2 kere içtim maydanoz sapı falan kaynatıp içtim gelmedi bi şüphelendim içmeyi bıraktım baktım ağrılarım farklı eyvah dedim 2 tane test aldık nasılsa yoktur diye birini geceden yapayım rahat uyuyayım dedim yaptığım gibi kopkoyu iki çizgiyi görünce şoka girdim kolay hamile kalabilen biri değilim çünkü nasip şimdi beşiğini başucuma kurmamak için kendimi zor tutuyorum eşim erken sakin ol diyo da gelde anla

Gercektende oturunca daha az oluyo
Evet bende rahim ve karın büyümesine bağlıyorum ne zaman bu tarz ağrım olsa hem bebeğim daha fazla uyuyo o gün hemde ben bol bol kendimi o şekilde dinlendiriyorum daha kolay geçiyo

RoSe_RaiN
Canım etimesgutta alife hospital var. Benim 4 tanıdığım orada doğum yaptı. Fiyatları ankaraya göre çok uygun ve doktorları ve hastane çok iyi. Arkadaşlarımın gittiği doc. Ebru biberoğluydu. Düşünebilirsiniz.

Maşallah guzel haberlerle geldin cok sevindim benimde son kontrolde 1100 grama 35 cm di boyu. Yediklerimiz cok etkiliyor gelişimde biraz geri kaldilarsa çoğu doktor hemen solunuza yatin diyor benim doktorumda demisti solun yat kan daha iyi akis olur bebege diye. Benimde gec döllenme arada 10 gun var gerçek sat ile doktorun yeniden belirlediği sat a gore. Son bir kaç aydır surekli gelişimi ilerde diyorbence son adet tarihimle tam uyumlu cunku tam öyle çıkıyor bende haftaya başka bir doktora gidicem son kez iyi bir perinataloga gozukeyim diye orada konuscam bunu dogum zamanını etkiler mi nasil olur diye.1000 gramı gecti artik dogsada yasar demis ya doktorunuz icime bi huzur geldi boyle okuyunca erken dogum anksiyetem var sagolsun kuzenim bu anksiyeteyi hepimize yükledi boyle okuyunca rahatliyorum

dün gece bende de oldu aynı ağrıdan baya ağrıyla uyandım bacaklarımı karnıma doğru çekip yatınca hafifledi biraz, doğuma kadar böyel olacak sanırım

canım owli marka doğum sonrası korse kullananlar var ben onu almayı düşünüyorum bakalım.

Bu sabah belesiyeden geldiler hosgeldin bebek cantasi getirdiler icinde bez islak mendil pisik kremi gögüs ucu catlak kremi gulsuyu sampuan pudra derece bebek bakim kremi toz deterjanbirde caylar annebebek bakim cantasi almamistim o iyi oldu
Çok güzelmiş başvuru mu yaptın bir yere onlar mı yolladı direk?
Ewt rahim agzi kisaligi yasiyodum bu sebepten ilk hamileligimde erken dogum oldu bundada baslarda sorun vardi cok sukur su an 4 cm ustunde bu yuzden igne yapildi
He doğru senle konuşmuştuk. İyi olmuş o zaman canım belki ileriki haftalarda hatırlatma dozu da yapılır.

dün gece bende de oldu aynı ağrıdan baya ağrıyla uyandım bacaklarımı karnıma doğru çekip yatınca hafifledi biraz, doğuma kadar böyel olacak sanırım
Bende alıştım artık öyle ağrılarım olunca soluma yatıp ayaklarımı cenin pozisyonunda gibi topluyorum öyle uyuyorum ağrılı geçiyo benimde ilk başlarda korkuyodum ama kontrollerim normal doktor bazı gebelikler ağrılı olur dedi normal dedi o yüzden kendime göre çareler üretmeye çalışıyorum son 8 9 hafta ha gayret diye diye kendime bi yandanda karnımın içinde kıpır kıpır olmasına tekmelerine o kadar alıştım ki doğduktan sonraki o içindeki oluşan boşluğun tarifi yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

1000 gram ve 28 hafta sinir bunlari gecince dogsa bile yasiyolar ben o korkuyu yendim hamileligimin basindan beri 28 diyodum sukur geldik 2 hafta daha gecsin artik cok daha fazla rahatlicam

Eskiden çarşafla sararlarmış güzelce karın geri toparlansın sarkmasın diye doğumdan sonra banada sardık ama ben dayanamadım sezeryan olduğum için çok baskı oldu dikişlerime hafif bile bağlasam çok rahatsız hissettiğim için bağlamadım nurtopu gibi göbeğim oldu yine olcak yine bağlamam büyük ihtimalle çünkü o dikişlere baskı acı hissine dayanamam

1000 gram ve 28 hafta sinir bunlari gecince dogsa bile yasiyolar ben o korkuyu yendim hamileligimin basindan beri 28 diyodum sukur geldik 2 hafta daha gecsin artik cok daha fazla rahatlicam
Bende geçtim o korkudan Allaha bin şükür. 29 olduk bikaç hafta daha duralım inşallah

Aynisinin tipkisinin bi degisigini yasadim bende kolay hamile kalamiyorum. Zaten gecikme olunca doktorumu aradim bi ara 6 ay adet olamamistim turlasolle adet olmustum 3 kere. Ayni seyleri mi yasiyorum diye dusunurken meger hamileymisim :)))

Aynisinin tipkisinin bi degisigini yasadim bende kolay hamile kalamiyorum. Zaten gecikme olunca doktorumu aradim bi ara 6 ay adet olamamistim turlasolle adet olmustum 3 kere. Ayni seyleri mi yasiyorum diye dusunurken meger hamileymisim :)))
Çok şükür nasip olmuş Rabbim isteyen el açan herkese ansızın böyle mucizeler mutluluklar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…